Използване на най-добрите сайтове за стрийминг като Netflix, Hulu и BBC iPlayer може да бъде доста разочароващо поради географски ограничения. Например на хора извън Съединените щати е забранен достъпът до Hulu и дори до ексклузивно съдържание от САЩ в Netflix. За щастие, има начин да заобиколите тези препъни камъни: Виртуални частни мрежи (VPN)!

Достъп до услуги за стрийминг с CyberGhostДостъп до услуги за стрийминг с CyberGhost

Една от най-надеждните VPN услуги, която можете да използвате с цел разбиване на тези географски ограничения е VPN на CyberGhost. Освен това VPN е известна с повишаване на нивата на онлайн сигурност и анонимност. По-долу е представен списък на някои популярни стрийминг услуги, които можете да деблокирате и да получите достъп от където и да използвате CyberGhost VPN.

Вземете CyberGhost

Нетфликс

Нетфликс е най-популярният сайт за стрийминг в света. За съжаление, дори ако сте платили абонамента си, има съдържание, до което може да нямате достъп, в зависимост от държавата откъдето предавате поточно.

Например, ако сте в Netflix US, ще ви е необходим CyberGhost VPN за достъп Великобритания изключително съдържание. Съществува и ексклузивно съдържание за САЩ, което не е достъпно за потребители извън САЩ без използването на VPN.

Начална страница на netflix.comНачална страница на netflix.com

VPN на CyberGhost има сървъри, посветени на стрийминг на Netflix. Ако обаче сте извън САЩ и искате да получите достъп до ексклузивно съдържание за САЩ, ще ви е необходим акаунт в Netflix, отворен с американски IP. С CyberGhost VPN няма да имате прокси грешки тъй като Netflix няма да знае, че използвате виртуална частна мрежа.

BBC iPlayer

BBC iPlayer е сайт, който позволява на хората да гледат различни програми на BBC. Въпреки че услугите са безплатни за достъп; има географско ограничение, тъй като те са достъпни само за потребители в Обединеното кралство. Следователно, ако искате да предавате любимите си програми на BBC извън Великобритания, ще ви трябва VPN услуга.

Начална страница на BBC iPlayerНачална страница на BBC iPlayer

BBC обаче знае това и затова се опитват да блокират колкото се може повече прокси сървъри. Един от малкото VPN услуги който все още може да се използва за поточно предаване на съдържание на BBC iPlayer е CyberGhost VPN. Тази услуга е отделила IP адреси, които можете да използвате за достъп до BBC iPlayer от всяка точка на света.

HBO сега

HBO е една от най-популярните кабелни и сателитни телевизионни мрежи. През 2015 г. HBO стартира, HBO Now, услуга за абонаментно съдържание при поискване. HBO Now е богата на съдържание услуга и без значение какъв е вашият вкус, има нещо за вас.

Начална страница на HBO NowНачална страница на HBO Now

за жалост, HBO Now се предлага само в САЩ. Следователно, ако не живеете в САЩ или пътувате в чужбина, единственият начин за достъп до HBO Now е използването на VPN. С CyberGhost VPN услугите можете да смажете географските ограничения, за да предавате любимите си сериали, филми, драми, документални филми и спорт на HBO Now.

ESPN

ESPN е световен лидер, що се отнася до предоставянето на спортни стрийминг услуги. Някои от събитията, които се предлагат на ESPN, включват футбол на Мейджър лийг, бейзбол на МЛ, НБА, НФЛ и тенис. Ето защо, ако се занимавате със спорт, това е отличен сайт за спортно предаване за вас.

ESPN Sports StreamingESPN Sports Streaming

за жалост, Услугите за ESPN стрийминг не са достъпни за потребители извън Съединените щати. За щастие, с услугата CyberGhost VPN можете да заобиколите това географско ограничение за да гледате любимите си спортни събития от всяка точка на света.

Други

Има много други сайтове за стрийминг, до които CyberGhost VPN може да ви помогне да получите достъп. Някои от тях включват:

 • Хулу
 • TFI
 • RMS Спорт
 • Слинг телевизия
 • Време за шоу
 • CBS
 • Лисица
 • Sony Crackle
 • YouTube Premium
 • Comedy Central

Начална страница на Eurosport UKНачална страница на Eurosport UK

 • Eurosport
 • NBC
 • Всичко за вас

Отидете на CyberGhost

Вземането

Като цяло е очевидно, че географските ограничения наистина могат да бъдат разочароващи, когато става въпрос за поточно съдържание от най-добрите сайтове за стрийминг. въпреки това, възможно е да се прекъсне географското ограничение за достъп до любимото ви съдържание при поискване и услуги за стрийминг на живо от всяка точка на света.

Вземането - Източник: ShutterStock.comВземането – Източник: ShutterStock.com

Ако търсите най-добрата VPN за достъп до стрийминг услуги, CyberGhost е отговорът. Инсталирайте го днес и започнете да предавате със свобода.

За по-задълбочен поглед на тази VPN услуга и всички нейни функции, моля, разгледайте нашата Преглед на CyberGhost.