Ако искате да получите VPN за вашия Android смартфон или таблет, какъв е най-добрият избор през 2020 г.? В тази статия ще ви запознаем с нашите 4 фаворита.

Потребителите на настолни компютри отдавна използват виртуални частни мрежи (VPN), за да маскират историята си на използване на интернет. Въпреки че много потребители могат да твърдят, че нямат нищо интересно за скриване, VPN мрежите са полезен инструмент за всички потребители на интернет, тъй като те маскират потенциално чувствителни данни от потенциални хакери и престъпници.

Най-добрите Android VPNНай-добрите Android VPN

Но какво ще стане, ако използвате главно мобилни устройства, за да сърфирате в интернет, да правите покупки или да изпращате пари? Можете ли все още да използвате VPN?

Добрата новина е да на разположение са множество VPN за мобилни потребители. Не всички VPN обаче се създават еднакво, като някои предлагат много по-голяма дълбочина на функциите. Всъщност нито една от нашите най-добри андроид VPN не е само за android, в наши дни най-добрите vpn услуги винаги имат много различни опции, що се отнася до ОС и устройства.

Нашите снимки по-долу са надеждни VPN мрежи със солидна история и силна репутация. Доказано е, че всички работят добре с устройства с Android и позволяват на потребителите да сърфират, стриймират, играят и много други със защитената си поверителност.

NordVPN

Основаване и преглед на NordVPN

Създадена през 2012г, NordVPN беше стартиран от четирима приятели, които искаха да доставят Тим Бърнърс-Лий оригинална визия на частния интернет.

Днес, само седем години по-късно, NordVPN обслужва 12 милиона души по света. NordVPN твърди, че не води журнали на своите клиенти и никога не съхранява или предоставя лична информация за своите потребители.

В момента NordVPN обслужва 62 държави, приключи 5000 активни сървъра, и позволява на своите клиенти да изберат конкретен сървър по множество причини.

През 2018 г. NordVPN получи наградата за избор на редактори от PC Mag за най-добра настолна VPN. Но как се справя на устройства с Android?

Използване на NordVPN на Android

Потребителите на Android могат да изтеглят NordVPN от Google Play App Store безплатно, но е необходимо членство, тъй като ще обсъдим по-късно. Приложението има модерен дизайн и просто оформление, което е лесно за навигация.

Използване на NordVPN на AndroidИзползване на NordVPN на Android

Веднъж инсталирани, потребителите могат да изберат към кой сървър искат да се свържат от интерактивна карта в приложението или по същия начин могат да позволят на NordVPN автоматично ‘Бързо свързване’ към сървър, който би ви подхождал най-добре.

За да се регистрирате за акаунт в NordVPN, ще ви е необходим имейл адрес, но винаги можете да настроите фиктивен адрес, ако сте особено загрижени за поверителност – само имайте предвид, че няма да можете да се свържете с обслужване на клиенти, ако го направите.

Чрез достъпа до настройките (иконата на зъбно колело в горния ляв ъгъл на приложението) потребителите могат да зададат по-разширени функции като принудителни TCP връзки, CyberSec и запутени сървърни връзки. за жалост, версията на Android не включва превключвател за спиране, за да спре мрежовите комуникации.

Колко струва NordVPN за Android?

И така, какво струва? Месечно, NordVPN се предлага като един от най-скъпите Android VPN на пазара, с $ 11.95 на месец. Това донякъде се компенсира от a безплатен пробен период, и а 30-дневен период за връщане на парите ако не харесвате услугата.

Колко струва NordVPN за Android?Колко струва NordVPN за Android?

Вместо това, както много доставчици на SaaS, NordVPN предлага значителни икономии за потребители, които плащат на еднократна сума, с тези, които плащат за 3-годишен план, плащайки еквивалента от само $ 2,99 на месец.

Професионалисти Минуси
 • Има високи резултати в тестовете за скорост
 • Над 5000 сървъра
 • Разрешено P2P свързване в мрежа
 • Безплатен пробен период
 • Деблокира Netflix
 • Версията за Android не се предлага с блокиране на реклами.

Вземете NordVPN

ExpressVPN

Основаване и преглед на ExpressVPN

Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN стартира през 2009 г. и сега има над 3000 сървъра, обслужва 94 държави и има добре разработено приложение за потребители на Android. Наскоро ExpressVPN предприе проактивен подход при предлагането на модерна VPN услуга за широк кръг потребители.

Използване на ExpressVPN за Android

Потребителите на Android могат да намерят ExpressVPN чрез магазина за приложения, инсталацията е проста и регистрацията отнема буквално секунди – всичко, което трябва да предоставите, е имейл адрес и дайте разрешение на ExpressVPN за наблюдение на вашата мрежа. Приложението е лесно за използване и изглежда страхотно.

Използване на ExpressVPN за AndroidИзползване на ExpressVPN за Android

Приложението ExpressVPN за Android позволява на потребителите да изберат предпочитаното от тях местоположение на сървъра, но за разлика от версията за настолни компютри, то не показва скорости на сървъра. Сплит тунели поддръжката позволява на потребителите на Android да изключете ExpressVPN за определени приложения чието използване може да бъде ограничено чрез VPN.

ExpressVPN защитава данните на клиентите с помощта 256-битово AES криптиране, един от най-силните налични методи за криптиране на данни и по същия начин ExpressVPN използва своя собствен DNS сървъри за допълнителна защита.

По същия начин ExpressVPN никога не съхранява никаква информация за своите потребители, включително данни за трафика, посетени уебсайтове, вашите истински IP или DNS заявки. Като цяло ExpressVPN предлага някои от най-несравнимите идентификационни данни за защита на която и да е VPN услуга.

Колко струва ExpressVPN за Android?

ExpressVPN е по-скъп от NordVPN, или $ 12.95 на месец, или $ 8.32 / Месец, ако плащате за година предварително. Предлага безплатно 7-дневен пробен период, и също 30 дни безплатно за насочване на приятел.

Колко струва ExpressVPN за Android?Колко струва ExpressVPN за Android?

Заслужава ли си тази по-висока цена? Потребителите на ExpressVPN Android имат достъп до 24/7, 365 истинска експертна поддръжка на живо, и също така предоставя решения за клиентите, които искат байпас на Netflix geoblock, голяма точка за продажба за тези в региони, където услугата за видео стрийминг е блокирана.

Професионалисти Минуси
 • Обслужва над 90 държави
 • Над 3000 сървъра
 • 24/7 поддръжка на чат на живо
 • 256-битово AES криптиране
 • Деблокира Netflix
 • Поддържа само 3 устройства наведнъж
 • Сравнително скъпо

Вземете ExpressVPN

IPVanish

Основаване и преглед на IPVanish

IPVanish е основана през 1999 г. като „Mudhook Marketing“ и оттогава е направила иновации в пространството за поверителност и стана един от най-добрите доставчици на VPN в света.

В момента IPVanish прегазва 1300 сървъра в над 75 различни държави. Основните географски области, върху които се фокусира IPVanish, са Европа и Северна Америка.

Използване на IPVanish за Android

Като нашия друг VPN услуги, IPVanish може да бъде изтеглен от магазина за приложения за Android бързо и лесно, с над 1 милион изтегляния към днешна дата. Приложението е добре проектирано, макар и не толкова привлекателно визуално, колкото ExpressVPN или NordVPN, обаче какво наистина се интересуваме от неговата полезност.

Използване на IPVanish за AndroidИзползване на IPVanish за Android

IPVanish е много популярен, тъй като позволява до 10 свързани устройства на потребител, докато други доставчици обикновено позволяват по-малко от 5. Неговата сигурност включва AES-256 криптиране и поддържа OpenVPN и IKEv2 протоколи за сигурност. IPVanish може да се похвали и с едни от най-високите скорости от локалните сървъри в индустрията.

Подобно на другите в нашия списък, IPVanish никога не записва или регистрира никакви потребителски данни, нито местоположение, трафик или данни за активност.

Вижте разбивка на IPVanish Vs Expressvpn за повече подробности.

Колко струва IPVanish за Android?

Предлагайки средна ценова категория, потребителите могат да получат достъп до IPVanish за $ 7,50 на месец или $ 4,87 на месец, ако плащате предварително за цяла година; което макар и да не е толкова евтино като NordVPN, все още е на евтиния край на абонаментните цени.

Колко струва IPVanish за Android?Колко струва IPVanish за Android?

Плащанията обаче са ограничени до банкова карта или PayPal, което е отклонение от пълната поверителност и не толкова анонимни като VPN, които приемат плащания с биткойн.

Професионалисти Минуси
 • Деблокира Netflix
 • AES-256, OpenVPN и IKEv2 сигурност
 • 10 връзки
 • Високи скорости
 • Не приема крипто плащания
 • Основно приложение за Android

Вземете IPVanish

ProtonVPN

Основаване и преглед на ProtonVPN

ProtonVPN, основана от същия екип отзад ProtonMail, която е основана през 2014 г., започна в ЦЕРН, точно както самият интернет преди много години и със седалище в Женева, Швейцария.

До момента доста нова VPN, ProtonVPN предлага услугите си в 33 държави, през 404 сървъра с капацитет 473 Gbps. Това го поставя в a много по-нисък капацитет от другите в нашия списък.

Използване на ProtonVPN за Android

Въпреки че ProtonVPN е доста ново предложение, мобилното му приложение, достъпно в магазина за приложения за Android, изглежда и функционира чудесно. Той притежава повечето функции на по-утвърдените VPN, включително разделен тунел,

Използване на ProtonVPN за AndroidИзползване на ProtonVPN за Android

ProtonVPN не регистрира активността на потребителите и потребителите могат да плащат в биткойн. ProtonVPN използва протоколи IKEv2 и OpenVPN, за да поддържа сигурността и поверителността.

Колко струва ProtonVPN за Android?

Най-основните функции са безплатни. Да – напълно безплатно с неограничена честотна лента и според ProtonVPN винаги ще бъде. Въпреки това старата поговорка „Получавате това, за което плащате“ е донякъде вярна тук, както безплатният план позволява достъп само за едно устройство и сървъри само в три държави.

Колко струва ProtonVPN за Android?Колко струва ProtonVPN за Android?

Другите планове включват плана ProtonVPN Plus, който обхваща 5 устройства и е $ 10 на месец, или 6,63 долара се плащат на всеки две години.

Професионалисти Минуси
 • Деблокира Netflix
 • Неограничен план за безплатна честотна лента
 • Безплатно
 • Сплит тунели
 • Ограничен достъп до сървър
 • Малък брой подкрепени държави

Вземете ProtonVPN

Заключение

Всяка VPN, която сме прегледали, има редица плюсове и минуси, но очевидният въпрос е, която е най-добрата VPN за Android?

Въпреки че идва малко по-скъпо от другите, ExpressVPN предлага отлична VPN услуга на потребителите на Android, с някои от най-добрите характеристики. Ненадмината сигурност, чрез 256-битово AES криптиране, лесен достъп и може би най-добрата поддръжка на клиенти в цялата индустрия, съчетава, за да ExpressVPN нашият най-добър избор, най-добрата VPN за потребители на Android.

Заключение

Това не означава, че другите VPN мрежи, които разгледахме, не си струва да се използват. NordVPN е една от най-надеждните VPN мрежи в света, и само за $ 2,99 за тригодишен абонамент, е сериозно рентабилно решение за ежедневните потребители.

По същия начин, ProtonVPN наистина може да бъде един за гледане, тъй като безплатната услуга се оказва популярна и въпреки че има ограничена функционалност в сравнение с други доставчици на VPN в нашия списък, добре е да се превърне в голям играч в VPN пейзажа.

Препоръчва се

NordVPN ОТИВАМ
ExpressVPN ОТИВАМ
IPVanish ОТИВАМ
ProtonVPN ОТИВАМ

Препратки

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me