Ace VPN е американска услуга, притежавана и управлявана от компанията SecureNet LLC. Той има повече от 50 сървъра в 25 различни страни и обещава да бъде по-бърз, по-сигурен и по-анонимен от конкуренцията. Но дали това е така?

Преглед на Ace VPNПреглед на Ace VPN

По време на нашата бърза проверка на уебсайта му, бяхме доволни от видяното. Той предлага 256-битово криптиране, торент и Нетфликс, отлична поддръжка на клиенти и богат асортимент от протоколи за избор. Дотук добре.

Защо Ace VPN?

И така, какво разделя Ace VPN от стотиците други възможности за избор в тази област? Разбирате водещо в индустрията криптиране. Това са нещата, които банките и военните специалисти използват, за да пазят информацията в безопасност.

Защо Ace VPN?Защо Ace VPN?

Вие също получавате торент, стига да закупите премиум плана. Ace има няколко различни възможности за плащане и единият е „крайният“ план. Ако закупите най-добрата, получавате достъп до торенти на сървъри извън САЩ и Великобритания.

Ще вникнем повече в предимствата, когато стигнем до раздела за плюсовете на статията, така че продължете да четете!

Структура на ценообразуването на Ace VPN

Когато кацнете на уебсайта му, ще забележите три различни опции за ценообразуване. Има безплатна опция, която ви предоставя това Интелигентен DNS за да можете да предавате поточно HD филми и предавания. Това не изисква да инсталирате софтуер и получавате неограничена честотна лента.

Следващата стъпка е неговата опция „premium VPN“, в която има сървъри повече от 20 местоположения, достъп до няколко протокола, неограничена честотна лента, включен Smart DNS и без регистрация.

Ace VPN цениAce VPN цени

Най-скъпият му план е „крайната VPN“, тази има сървъри в 25 различни държави и позволява Torrents и P2P сървъри.

Ето разбивка на цените:

  • Интелигентен DNS – $ 0
  • Премиум VPN – $ 3,89 на месец
  • Крайна VPN – $ 11.67 на месец

Какво харесваме в Ace VPN

Сега е време да влезете в забавните неща. Какво прави Ace VPN толкова страхотен? Всъщност има много неща, които ни впечатляват за тази VPN.

Огромна поддръжка на устройства

Тук дори не е необходимо да правим списък с поддържаните устройства, защото, ако имате нещо, което се свързва с интернет, ще можете да свържете AceVPN към него.

Списъкът включва всяка настолна и мобилна платформа. Всяка система за видеоигри. Roku, Chromecast, Kindle, рутери, Blu-Ray плейъри и др.

Поддръжка на устройствоПоддръжка на устройство

Винаги е хубаво да имате опции. Единственият проблем е, можете да свързвате само едно устройство в даден момент, което е голямо съпротивление. Ако искате да стартирате Ace на вашия лаптоп и вашия Smart TV едновременно, ще трябва да закупите два акаунта.

За по-добри VPN на няколко устройства, прочетете нашите най-добри VPN за статии за iphone и android.

Убий го!

Ние мислим така всяка VPN трябва да има ключ за убиване. Това е толкова важна част от защитата на вашата самоличност с VPN. Прекъсвачът за убиване прекъсва вашата интернет връзка, ако загубите сигурната си връзка с VPN.

Например, ако търсите в Интернет и искате да останете анонимни, докато правите това, бихте активирали VPN и използвали анонимен браузър. Ако изведнъж сте загубили връзка с VPN, ще го направи изложете вашия IP адрес и вашата самоличност. Това би победило целта на VPN.

Превключвателят за убиване предотвратява това и Ace VPN има вградена в приложението си.

Какво харесваме в Ace VPNКакво харесваме в Ace VPN

Невероятна поддръжка на клиенти

Ние се грижим за обслужването на клиентите, защото смятаме, че този фактор е това, което разделя отличните VPN услуги от лошите. Когато една компания има страхотно обслужване на клиентите, тя ви казва, че се грижи за своя продукт. Ако го е грижа за неговия продукт, има вероятност, това е фантастичен продукт.

Поддръжката на клиенти в Ace VPN е отзивчива и полезна. Искаме само да има чат на живо.

Работи с TOR

Съществена част от оставащите анонимни онлайн е използването на Tor браузър. Така че ще се радвате да знаете не би трябвало да имате проблем с използването на тази VPN с Tor.

Какво не харесваме в Ace VPN

Мислехте, че всичко това е добра новина, нали? Докато Ace VPN предлага много страхотни функции, има и някои въпроси, които си струва да се споменат.

Проблеми с регистрацията

Както при всяка друга VPN, позната на човека, Ace заявява, че не регистрира вашата информация, но когато разгледате нейната политика за поверителност, ще разберете друго. Неговата политика гласи, че събира информация, включително вашето име, адрес, телефонен номер, информация за картата, имейл, дата на раждане, IP адрес и последните четири цифри на вашата карта.

Ace VPN заявява, че не продава тази информация и не шпионира потребителите и не следи тяхното сърфиране в интернет. Макар че това не е голяма сделка, не сме свикнали VPN да съхраняват толкова много информация.

Какво не харесваме в Ace VPNКакво не харесваме в Ace VPN

Компетентност

Голяма причина, поради която политиката му за регистриране е проблем, е нейната юрисдикция. Ace е в САЩ, което означава, че попада в алианса за наблюдение на пет очи. Този въпрос означава ще трябва да се лиши от всякаква информация, която има, ако правителството се пропука долу върху тях.

Така че в действителност ще има проблеми с дърводобива. Силно препоръчваме, ако използвате вашата VPN за изтегляне на торенти или игра в офшорни онлайн казина, вие изберете VPN в непробиваема юрисдикция като Каймановите острови, BVI и т.н..

Вижте Nordvpn, Expressvpn или Sufshark, всички те се намират в страхотни юрисдикции на VPN.

По-бавно

Винаги очакваме скоростта на интернет да спадне, когато се използва VPN; само се чудим колко ще спадне. С Ace бяхме разочаровани от скоростите. По време на нашите изследвания ние

забелязан потребители, които изпитват 80-90% намаление на скоростта на изтегляне когато сте влезли в Ace VPN сървър.

Нашата присъда

Разделихме тази VPN и открихме много мръсотия, скрита под повърхността. От външната страна Ace VPN изглежда перфектен избор, но открихме проблеми като проблеми с регистрирането, възможни течове на IP и бавни скорости на изтегляне.

Да не говорим за факта, че можете да го използвате само върху едно устройство наведнъж.

ПрисъдаПрисъда

Ако можете да погледнете отвъд всичко това, Ace VPN има чудесно криптиране, сигурност и обслужване на клиенти. Също така се оценява съответно с функциите, които предлага.

Не забравяйте да проверите нашия най-добър vpn списък за още по-добри VPN избори.