Повечето от вас пазаруват за VPN, защото искат да останат анонимни онлайн. А що се отнася до защитата на поверителността ви, местоположението на VPN услуга играе важна роля. И така, какво ще кажете за a компания, която се намира в средата на Индийския океан? Звучи добре, докато не осъзнаете, че може да ви шпионират.

Преглед на Astrill VPNПреглед на Astrill VPN

Е, Astrill VPN стартира през 2009 г. и тя се основава на Сейшелски острови.

Един основен бонус тук е, че има няма закони за запазване на данни в тази юрисдикция, което означава, че вашата информация обикновено е в безопасност тук.

Но за VPN услугата има много повече от просто нейното местоположение, както открихме при Astrill.

Отговаря ли Astrill на нашите очаквания във всички други важни области? Нека разберем.

Какво е Astrill VPN?

Астрил, подобно на много VPN, има за цел да защити вашата самоличност и да прикрие вашия IP адрес, докато сърфирате онлайн. Най-добрите VPN мрежи ще имат усъвършенствано криптиране, ключ за убиване и голяма мрежа от сървъри разпространени по целия свят.

Какво е Astrill VPN?Какво е Astrill VPN?

Astrill предлага всички тези функции.

До тук, изглежда Астрил надхвърля нашите очаквания. Получавате поверителността, от която се нуждаете, както и функциите, които бихте очаквали от първокласна VPN услуга. Но има ли скрита цена?

Характеристики на Astrill VPN

Тази услуга идва с много камбани и свирки. Astrill се предлага на всички платформи, включително Windows, Mac, Linux, iOS, Tor и Android. Освен това можете да свържете едновременно пет устройства на акаунт. Въпреки това все още не е направил нито един от най-добрите ни VPN за игри, списъци за iphone или android.

Изключителни характеристики на Astrill VPNИзключителни характеристики на Astrill VPN

Ето някои от най-забележителните характеристики на Astrill VPN:

 • 365 сървъра в 64 държави
 • Съвместимост на няколко устройства
 • Неограничен торент
 • Връзка с Нетфликс
 • Прекъсвач за убиване (за повечето планове)
 • SSL 256-битово криптиране за всички планове
 • Дълъг списък с протоколи
 • Седемдневна гаранция за връщане на парите
 • Платете с помощта Биткойн

Като цяло Astrill VPN предлага много функции, съчетани с предполагаема сигурност. Дотук добре.

Колко струва Astrill VPN?

Не искаме да валим на вашия парад, но Astrill е по-скъп от повечето VPN услуги. След седемдневния безплатен пробен период ще откриете, че плащате до $ 15.90 на месец, ако изберете плана от месец към месец.

Колко струва Astrill VPN?Колко струва Astrill VPN?

Ето разбивка на цените на Astrill VPN:

 • Един месец – $ 15.90 на месец
 • Шест месеца – $ 11.65 на месец / $ 69.90 на всеки шест месеца
 • Една година – $ 8.33 на месец / $ 99.90 всяка година

Един плюс е, че Astrill VPN предлага асортимент от възможности за плащане които включват кредитна / дебитна карта, PayPal, perfectmoney, банков превод, wechat и Bitcoin. Ако искате да получите биткойн, вижте нашето ръководство за купуване на биткойни.

Като цяло смятаме, че ценообразуването е твърде високо за това, което предлага. Услуги като Nordvpn също предлагат много възможности за плащане на части от цената.

Какво ни харесва в Astrill VPN

Потенциално има какво да обичате Astrill VPN, но най-важното е поверителността. Ако вашата VPN не свърши отлична работа за защита на вашата самоличност, тя е безполезна. Що се отнася до външните връзки, изглежда Astrill върши добра работа тук.

Какво ни харесва в Astrill VPNКакво ни харесва в Astrill VPN

Оптимално представяне

Следващият голям проблем след поверителността е производителността. Някои VPN жертват скорост за сигурност, което прави услугата им безполезна. Какво добро е поверителността, ако изтеглянето на видео отнема четири часа?

По време на нашето проучване открихме, че повечето потребители изпитват само a 10-20 процента намаляване на скоростта когато използвате Astrill VPN.

Astrill VPN работи ли с Netflix?

Един от най-значимите проблеми, които потребителите имат с VPN, е неспособността им да пробият Нетфликс ограничения. На уебсайта на Astrill се посочва, че услугата ви позволява да „деблокирате любимите си уебсайтове“.

Netflix цял ден - Източник: Shutterstock.comNetflix цял ден – Източник: Shutterstock.com

По време на нашето изследване обаче установихме това повечето хора са могли да използват само услугата за стрийминг Netflix с няколко конкретни сървъра. Те включват:

 • САЩ: Чикаго
 • Великобритания: Лондон
 • Холандия

Включен превключвател за убиване

Ако загубите вашата VPN връзка, докато сърфирате, това може да остави истинския ви IP адрес да бъде изложен на всеки и всички. Най-добрите VPN услуги предоставят ключ за убиване, който прекъсва вашата интернет връзка, ако загубите VPN връзката.

Връзката на Astrill VPN много рядко ще отпадне, но ако се случи, нейният ключ за убиване върши чудесна работа, за да ви предпази. Astrill VPN също се справя чудесно с обяснението на важността на ключа за убиване на своя уебсайт.

Solid UX

Astrill VPN е лесен за изтегляне и инсталиране. Ако можете да следвате подкана и да си проправите път през стъпките, ще имате няма проблем с инсталирането на тази VPN на вашия компютър или смартфон.

Защо Astrill VPN е най-добрият изборЗащо Astrill VPN е най-добрият избор

След като влезете, ще изберете протокола си, сървъра, ще вземете решение за защита от течове и ще го задействате.

Въпреки че може да е лесен за използване, клиентът е на дата и вероятно би могъл да използва фейслифт.

Какво не ни харесва в Astrill VPN

Какво не ни харесва в Astrill VPNКакво не ни харесва в Astrill VPN

Объркваща политика за регистриране

Политиката за поверителност на Astrill VPN изглежда объркваща и противоречива и е трудна за разбиране каква информация регистрира и каква не.

Част от политика чете така:

Ако използва вашата информация за персонализиране и „онлайн пазаруване“, звучи сякаш събира информация за целева насоченост. Това е обратното на това, което искате да направи вашата VPN; не искате информацията ви да се съхранява никъде.

При по-внимателна проверка обаче това се отнася само за посетителите на уебсайта му Astrill.com. Това все още е повод за безпокойство, тъй като потребителите могат да се регистрират да влязат в уебсайта си. По време на процеса на регистрация, Astrill ще събере вашето име и имейл адрес и в зависимост от начина на плащане може да събере вашия адрес и телефонен номер.

Всъщност сме имали

Въпреки това, когато използва самото изтеглено VPN приложение, Astrill заявява, че „не се съхранява информация, позволяваща самоличност.

Сканиране на компютър

Чували сме многобройни оплаквания, че на потребителите е забранено да използват Astrill, тъй като имат определени програми на компютъра си. Веднага след като програмите бяха заредени, те бяха забранени без никакво възстановяване.

Потвърдихме, че това всъщност е вярно и е нещо много тревожно. Това по същество означава, че те шпионират вашия личен компютър.

Това е огромно ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ в нашата книга.

Бавно обслужване на клиентите?

Все повече и повече VPN се отдалечават от системата за билети и продължават 24/7 чат на живо. Astrill също има чат на живо.

По време на нашето проучване установихме, че някои потребители са имали време на изчакване от около три часа за отговор в чата на живо. Въпреки това, след като сами тествахме чата на живо, получихме отговор почти мигновено при всички случаи.

Нашата присъда

Препоръчваме да стоите далеч от Astrill.

Нашата присъда - Източник: Shutterstock.comНашата присъда – Източник: Shutterstock.com

Astrill има сериозни опасения относно поверителността. Политиката му за поверителност не само е объркана, но и изглежда шпионира какви програми работите локално.

Най-голямата грижа за VPN е безопасността на вашата поверителност. Ако Astrill регистрира вашата лична информация по време на процеса на регистрация и при посещение на уебсайта му, тогава това е повод за безпокойство.

Днес има толкова много възможности за избор, защо да се задоволявате със съмнителна услуга като Astrill, когато вместо това можете да получите страхотна VPN като Nordvpn, Expressvpn, Cyberghost и т.н.?

Ако не ви подхождат, проверете нашия най-добър списък с vpn за повече.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me