При разглеждане на VPN продукти, може да ви е предизвикателство да изберете най-добрия вариант за вас. Днес ние сме тук, за да ви предоставим Преглед на Avira Phantom VPN. Avira Phantom е един от многото VPN налични на пазара днес. Надяваме се, че след като прочетем нашата Avira Преглед на Phantom VPN, можете да определите дали това е най-добрата VPN за теб.

Преглед на Avira Phantom VPNПреглед на Avira Phantom VPN

Какво представлява Avira Phantom VPN?

Avira Phantom VPN е продукт, който може да ви помогне да сте в безопасност в интернет. Компанията казва, че продуктът е „Unhackable, Untraceable и Uncensored.”Продуктът ще прикрие вашето IP адрес така че да можете да запазите личните си данни в безопасност. Avira Phantom VPN работи върху широк спектър от устройства, включително:

  • Windows
  • Mac
  • Android
  • iOS

Можете да се свържете Avira Phantom VPN на толкова устройства, колкото искате. Можете също включете или изключете VPN бързо. Avira Phantom VPN разчита на своята 38 сървъра разположени по целия свят. Avira Phantom VPN поддържа протокол IPv4 и IPv6.

Какво представлява Avira Phantom VPN?Какво представлява Avira Phantom VPN?

Компанията предлага и двете безплатни и платени изтегляния. Без значение кой вариант ще изберете, компанията казва, че го прави не регистрирайте вашия уеб трафик. Това е категорично разлика от другите безплатни VPN, които ще запишат вашите данни и ще ги продадат на трети лица.

Професионалисти

Когато съставяме нашия преглед на Avira Phantom VPN, имаше няколко неща, които се открояваха. Подробно описахме няколко от тях “Професионалисти” По-долу.

Висока сигурност

Avira набляга на сигурността, което е очевидно за пръв път при осъзнаването, че използва AES 256-битово криптиране. Това е същото криптиране стандарт, че Правителство на Съединените щати използва за защита на чувствителна информация. Дори най-напредналият хакерски софтуер не може да се пробие 256-битово криптиране. Така че, можете да се доверите на това, когато изпращате или получавате данни тази VPN е възможно най-безопасна.

Висока сигурностВисока сигурност

Освен това по време на тестването не открихме течове. Теч възниква там, където има проблем с тунелирането и хакерите получават оригиналния ви IP адрес. По този начин те правят VPN безполезен, тъй като един от основни предимства от използването на VPN е фактът, че можете фалшификат Вашият местоположение и тръгвай неоткрит.

Съвместим с Netflix

Едно от основните предимства на използването на VPN е фактът, че имате достъп гео-специфични Нетфликс показва. Например, представете си, че пътувате в чужбина, но бихте искали да гледате американско шоу. Вашият IP адрес ще покаже, че сте в чужбина и Netflix ще ви покаже показва специфични за това местоположение.

Съвместим с NetflixСъвместим с Netflix

Свързване към a Американски сървър на VPN след това ще ви позволи да получите достъп до Американски шоута.

за жалост, Нетфликс хванаха факта, че хората правят това и инсталираха VPN блокер на своя сайт. Някои обаче VPN все пак успяват да заобиколят блокер и работа. По време на тестването, открихме това Нетфликс работил на всеки един от сървърите на Avira.

Лесно използване

Едно от последните неща, които ни се откроиха за Phantom VPN беше колко лесно беше да се използва. Можете да изтеглите програмата незабавно. След като направите това, ще се озовете в Табло за управление на Avira, което е лесно за управление.

Лесно използванеЛесно използване

Когато сте в това приложение, можеш превключете местоположенията на сървъра с простото щракване на бутон. Таблото за управление също показва колко от месечното разпределение на данни сте използвали.

Минуси

Въпреки че Avira носи някои фантастични функции на масата, има и някои области, в които липсва. По-долу, ще намерите някои от най-големите „Минуси“ че ние идентифицирахме при тестване на услугата.

Скорости на бавно изтегляне

Винаги, когато използвате VPN, можете да очаквате скоростта на изтегляне и качване да бъде малко по-бавен от средното. По време на тестването обаче установихме, че те се забавят драстично, когато се свържем с Фантом VPN. Преди да се свържете с VPN, нашата скорост на сваляне беше наоколо 98 Mbps, и нашите скорост на качване беше грубо 53 Mbps.

Скорости на бавно изтегляне - Източник: Shutterstock.comСкорости на бавно изтегляне – Източник: Shutterstock.com

Когато тествахме Сървър на ЕС в Холандия, скоростта на изтегляне се забави до около 7 Mbps и скорости на качване намалено до приблизително 9 Mbps. Резултатите бяха дори по-лоши в Американски сървър. Скоростите на изтегляне бяха приблизително 4,5 Mbps. Скоростта на качване беше около 2 Mbps. The по-бавните скорости са невероятно разочароващи, особено ако сте платили за Про версия на продукта.

Няма поддръжка на клиенти

Ако решите да използвате безплатната версия на Phantom VPN, ти няма достъп до поддръжката на клиенти. Поддръжката на клиенти е достъпна само за плащащи клиенти. Ако имате проблем, трябва да се опитате сами да намерите отговора в базата знания на компанията.

Без поддръжка на клиенти - Източник: Shutterstock.comБез поддръжка на клиенти – Източник: Shutterstock.com

Може би дори по-лошо е фактът, че ако сте платили за план, поддръжката на клиентите все още е по-ниска. По време на тестването ни беше трудно да получим отговори на нашите въпроси от поддръжката на клиенти. Ако сте инвестирали в VPN, трябва да очаквате да получите първокласна поддръжка на клиенти да ви помогне, когато имате най-голяма нужда.

Липса на възможност за алтернативно устройство

Както споменахме, Phantom VPN работи с устройства като мобилни телефони и работен плот компютри. Поддръжката на устройството на Avira обаче свършва дотук. Не можете да използвате този продукт с рутери, интелигентни телевизори или игрови конзоли (Все пак не го препоръчваме за игри). Обикновено това е нещо, което е стандартно за платените VPN услуги. Вие също не можете да използвате това VPN услуга с Linux или алтернативни операционни системи.

Липса на възможност за алтернативно устройствоЛипса на възможност за алтернативно устройство

Освен това, някои клиенти посочиха, че имат проблеми с използването на VPN услуга на техните Mac. Казаха, че се работи добре Windows но това е продуктът замръзна веднага при преминаване към Mac.

Информация за цените

Въпреки че Avira предлага своята VPN услуга безплатно, налични са и платени надстройки. По-долу ще намерите подробна разбивка, сравняваща различните планове за Phantom VPN.

Информация за цените - Източник: Shutterstock.comИнформация за цените – Източник: Shutterstock.com

Phantom VPN – Безплатно

Този продукт е безплатен и можете да го изтеглите незабавно. Когато използвате тази услуга, Avira места а ограничение на данните в 500MB на месец. По този начин, безплатната услуга е вероятно не е полезно за големи файлове за изтегляне или стрийминг на видеоклипове. Безплатната версия на Phantom VPN ще шифрова вашия уеб трафик и ще ви предоставим частно сърфиране. Той също идва с DNS изтичане превенция, като същевременно ви осигурява достъп до гео-ограничени сайтове.

Phantom VPN Pro

Ако искате да надстроите услугите си, можете да изберете да го направите с Phantom VPN Pro. В допълнение към всички функции, които получавате с Phantom VPN Free, получавате и гаранция за неизправност и специална техническа поддръжка. Avira предлага Phantom Pro в три различни ценови точки, зависими за това колко данни искате да използвате и продължителността на времето искате да използвате продукта:

Avira Phantom VPN ProAvira Phantom VPN Pro

  • 10 долара на месец
  • 78 долара на година
  • $ 5,99 на месец за план само за мобилни устройства (наличен за iOS и Android)

Окончателна присъда

Когато провеждаме нашия Avira Phantom VPN преглед, имаше няколко неща, които открояваше. Това ни хареса компанията предложи безплатна пробна версия на услугата, така че да можете да изпробвате продукта, преди да вземете решение за покупка. Също така ни хареса, че компанията беше в аванс относно своите политики за регистриране.

Окончателна присъда - Източник: Shutterstock.comОкончателна присъда – Източник: Shutterstock.com

Ние обаче също установи, че продуктът е невероятно бавно и това поддръжка на клиенти липсваше значително. Ние също бяхме изключени от факта, че Avira Phantom VPN не идва с функции като съвместимост на рутера или възможности за торент, ако искате добър vpn, който позволява торентиране, вижте нашите най-добри VPN за ръководство за торент.

Ако ще плати за VPN, смятаме, че има по-добри възможности. Avira Phantom VPN е “по средата на пътя”Опция. И в наши дни с всички страхотни възможности за VPN, които имаме, средата на пътя наистина не прави съкращението.

Разгледайте нашия актуализиран най-добър vpn списък за 2020 г. за някои наистина страхотни избори. Всички VPN в този списък имат повече сървъри, по-бързи емисии, по-добри цени и обикновено просто са по-добри от всичко, което Avira може да предложи.

Препратки

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me