Ако търсите VPN услуга, подкрепена с репутация на високи постижения, тогава не търсете повече. Частен тунел е идеята на разработчиците на OpenVPN, което е водещият VPN протокол, използван от почти всички най-добри VPN услуги.

Частен VPN преглед на VPNЧастен VPN преглед на VPN

Това би трябвало да ви накара да се чувствате добре в частния тунел вече.

Според компанията, която е създала Частен тунел през 2001 г. и оттогава софтуерът има 50 милиона изтегляния.

Частен тунел поставя високо летвата, така че нека да видим дали е пада плоско на лицето си или се държи до хип.

Лопатката на частния тунел

Целта на всяка VPN е да защити вашия истински IP адрес, като го прикрие. Това ви позволява безопасно свържете се с който и да е обществен Wi-Fi, без да излагате личните си данни.

Private Tunnel прави тази стъпка по-нататък, като казва, че също така защитава вашите устройства от злонамерен софтуер и вируси. На уебсайта на частния тунел той посочва, че неговата VPN предотвратява повторно един милион кибератаки всеки ден.

Софтуерът използва AES криптиране, което е световен стандарт. Това криптиране ви прави по-малко податливи на атаки.

Лопатката на частния тунелЛопатката на частния тунел

Освен че ви пази в безопасност и сигурност онлайн, компанията предлага денонощна онлайн поддръжка чрез билетна система, но би било добре, ако има някаква форма на чат на живо за

непосредствени проблеми. Въз основа на нашето проучване много хора получават бързи отговори от системата за билети.

Колко струва?

Частният тунел предлага ограничена ценова структура. Има само две възможности:

  • $ 6,00 на месец – Без ограничение на използването на данни, свържете до три устройства, седемдневна безплатна пробна версия
  • $ 35,00 годишно – Без ограничение на използването на данни, добавете повече от три устройства, седемдневна безплатна пробна версия

Частни тунелни цениЧастни тунелни цени

Годишният план позволява да добавите повече от три устройства, като максималната сума е зададена на 100 устройства. Колкото повече устройства добавяте, толкова повече струва, но и по-голяма отстъпка, която получавате.

Ценообразуване на частни тунелни VPN услуги за множество устройстваРазходите за добавяне на повече устройства в частния тунел

За плащане приема всички основни кредитни карти, PayPal и карти за подарък на ябълка. Не приема биткойн.

Всеки план идва с седемдневен безплатен пробен период за което не е необходима кредитна карта за регистрация.

Какво харесваме в частния тунел

Техническите съветници са начело на Private Tunnel, така че очакванията са големи. Нека да разгледаме някои от най-добрите характеристики на тази VPN услуга.

Нужда от скорост

Частният тунел е бърз. Наистина бързо.

Частният тунел е отворен защо се представя толкова добре на тестовете за скорост и казва, че е така поради по-ниския си стандарт за криптиране. Частният тунел заявява, че много VPN мрежи си излизат по пътя за сигурност и в резултат на това жертват скорост.

Не обичаме да чуваме, че VPN жертва сигурността за скоростта, но тестовете за скорост говорят сами за себе си.

Тестовете показват, че референтна скорост на изтегляне от 97Mbps на сървър на ЕС се извършва при 90,59Mbps, а американският сървър е на 69,29Mbps. В резултат на това частният тунел е известен като един от най-бързите Налични VPN.

Какво харесваме в частния тунелКакво харесваме в частния тунел

Няма изтичане на DNS

Когато VPN пропускат вашия DNS, те се отказват от данните за сесията ви, както и от вашето местоположение. При много тестове установихме, че има няма изтичане на DNS или злонамерен софтуер. Проверки на частния тунел

добре тук.

Лесен за използване

Инсталирането на частен тунел е лесно и лесно, защото ви води през всяка стъпка от процеса от точка А до точка Б. Когато използвате приложението, ще откриете, че лесен за употреба и добре оптимизиран. Частният тунел ви позволява да знаете какво се случва на всеки етап от процеса и вие се свързвате просто с помощта на голям бутон „свързване“.

Ако искате да смените сървърите, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху изключване и да се свържете отново. Като цяло, когато комбинирате използваемостта му с високата му скорост, имате невероятно лесно използвайте VPN.

Какво не харесваме в частния тунел

За съжаление, но трябва да ви ударим с лоши новини. Има някои недостатъци на частния тунел които надхвърлят функционалните части на нашето изследване. Нека да разгледаме.

Проблеми с регистрацията

Докато Private Tunnel не регистрира трафика или изтеглянията на вашия сайт, записва времето, което прекарвате онлайн и честотната лента, която използвате. На всеки две седмици той изтрива тези данни.

Какво не харесваме в частния тунелКакво не харесваме в частния тунел

Основният проблем с това е, че в своята политика за поверителност частният тунел заявява, че ще загуби всички данни на правоприлагащите органи, когато бъде попитан. То също обобщава информация за маркетингови и рекламни цели. Въпреки че не проследява всичко, той не изминава допълнителните километри като някои други VPN.

В САЩ

Тъй като тази VPN мрежа се намира в Калифорния, тя попада под строгите американски разпоредби, както и от алианса за наблюдение на пет очи.

Какво означава това? Това означава, че ако правителството на Съединените щати иска частният тунел да се откаже от информация, то трябва да го направи. Това също означава, че тази информация може да бъде споделена с други страни, които са част от този алианс. Алиансът включва Канада, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и други.

Няма Netflix, няма торенти

При много тестове на различни сървъри по целия свят открихме, че Netflix всеки път блокира частния тунел. От Netflix не работи, бихме предположили, че повечето други стрийминг услуги също са блокирани.

Ами торентите? Частен тунел казва, че макар торентът да не е блокиран на всички свои сървъри, той не препоръчва да го правите. Ако изтеглите нещо незаконно, вие нарушавате условията му за ползване, което отрича всякаква защита, която VPN предлага.

Така че можете да го направите, но те не го препоръчват. Смятаме, че ако наистина искате да поток, по-добре изберете един от най-добрите ни VPN за торент списък.

Нисък брой сървъри, без превключвател за убиване

Kill SwitchKill Switch

Частни тунели предлага само 50 сървъра в 12 държави, което е драстично ниско в сравнение със своите конкуренти. Това означава, че бихте могли да изпитате бавни скорости на връзката, ако сървърите някога се пренаселят и имате по-голям риск да бъдете идентифицирани, тъй като прекарвате повече време на тези сървъри.

Освен това няма превключвател за убиване, така че ако връзката ви падне, излагате се на значителен риск от загуба на вашата защита и излагане на вашия IP адрес.

Нашата присъда

Имахме големи очаквания за частния тунел, но сме донякъде разочаровани. Компанията разполага с подходящия екип, но в много области не успява. Частен тунел управлява една от най-бързите VPN мрежи на пазара, но прави някои жертви, за да постигне това представяне.

Това включва криптиране на ниско ниво, без ключ за убиване, без Netflix, несъвместимост с TOR, без онлайн казина и без торенти.

ПрисъдаПрисъда

Цената на частния тунел е някъде по средата, нито евтина, нито скъпа, така че тук не получавате бюджетна опция.

Като цяло, ако търсите бърза и лесна за използване VPN, която ви позволява да свържете до 100 устройства, Private Tunnel може да свърши работа; това обаче не е най-добрата VPN на пазара. И честно казано какъв е смисълът от бързите скорости, ако не можете да ги използвате?

Вижте някои от другите ни VPN ревюта за услуги, които предлагат стрийминг, торент и по-добри функции за поверителност и сигурност.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me