Hide.me твърди, че е най-бързата VPN в света. Чували сме го и преди. Услугата предлага безплатна и платена опция, но не получавате много от безплатния пакет. И никога не съветваме хората да избират безплатни VPN.

Като цяло на пръв поглед изглежда, че тази VPN предлага много предимства и функции, включително усъвършенствано криптиране, без регистриране, превключване и защита от изтичане на DNS.

Hide.me VPN прегледHide.me VPN преглед

Дотук добре.

Нека да поразровим малко и да разберем дали Hide.me отговаря на нашите очаквания.

Представяне на Hide.me VPN

Целта на VPN е да прикрие вашия IP адрес, така че никой да не може да ви проследи и да види какви уебсайтове посещавате. Hide.me се справя чудесно запазване на вашата самоличност скрита от любопитни очи. Скрий ме взема вашия истински IP адрес и го замества с такъв от сървърите си. В замяна получавате анонимен IP адрес и криптиран трафик така че никой не може да проследи какво правите.

Представяне на Hide.me VPNПредставяне на Hide.me VPN

Тази услуга работи на Windows, MacOS, Linux, Android, iOS и Windows Phone. В момента разполага с впечатляващите 1400 сървъра на 55 места в Азия, Европа и Америка.

Забележителни характеристики на Hide.me

Всяка VPN има своите функции и те започват да се припокриват, когато започнете да проучвате. Опитваме се да отделим забележителни характеристики на всяка VPN услуга, за да можете да разберете разликите. Ето някои от съществени елементи да имате предвид, когато мислите за Hide.me.

  • Безплатна и платена опция
  • Строго няма политика за регистриране
  • DNS защита от течове
  • AES-256 битово криптиране
  • 1400 сървъра по целия свят

Hide.me Забележителни характеристикиHide.me Забележителни характеристики

Hide.me Ценообразуване

По време на този преглед Hide.me предлага само два различни ценови плана. Това е просто и лесно за разбиране, което е нещо, което харесваме. Има платена и безплатна версия. Ето разбивка на това как работи ценообразуването на Hide.me.

  • Платено: $ 5.41 на месец (неограничени данни, пет едновременни връзки, 55 локации по целия свят)
  • Безплатно: $ 0 завинаги (2 GB данни, 1 връзка, 5 локации по целия свят)

Както можете да видите, въпреки че предлага безплатна версия, няма да стигнете твърде далеч с нея. Ние виждаме безплатната опция като пробно изпълнение за да видите дали искате да платите за пълната версия. С платената услуга получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите както добре.

Hide.me VPN плановеHide.me VPN планове

Какво ни харесва в Hide.me VPN

Тази VPN услуга има много страхотни функции и като цяло отлична сигурност. Най-важното нещо, което VPN трябва да направи, е да защити вашата самоличност и Hide.me няма проблем да го направи. Ето някои от плюсовете на тази услуга.

Разширена сигурност

Казахме го, но ще разгледаме по-подробно, за да можете да разберете нивото на сигурност, за което говорим. Hide.me оферти 256-битово криптиране AES с помощта на OpenVPN, която е водеща в индустрията. Това криптира не само вашия браузър, но и вашите пароли, информация за плащане, файлове и всякаква друга потенциално компрометираща информация.

Hide.me работи и с браузъра Tor, така че това добавя повече сигурност и анонимност.

Истинска политика за регистрация

Не сме чели никакви правила за регистрация, които биха ви завихряли главата. Те често ви объркват и ви подвеждат да вярвате, че сте защитени, когато не сте. Една от най-добрите характеристики на тази VPN е нейната директна политика срещу сеч.

Какво ни харесва в Hide.me VPNКакво ни харесва в Hide.me VPN

Hide.me казва, че начинът, по който е проектирал своята VPN, напълно пречи на него или на някой да регистрира нещо. То не проследява вашата онлайн активност, информация за връзка, име или каквато и да е лична информация. Дори анализаторите на сигурността на VPN, които са одитирали услугата, казват, че се проверява добре.

Вграден превключвател за убиване

Но изчакайте, има още. Това ключ за убиване е черешката на тортата, защото тя автоматично прекъсва вашата интернет връзка ако загубите връзката си с VPN. Без тази функция вашата незащитена интернет връзка ще остане, докато е изключена от VPN, което ще разкрие вашия истински IP адрес, данни и местоположение. Превключвателят за убиване предотвратява това.

Торентите също

Как може да стане много по-добре? Вие също получавате достъп до P2P връзки използвайки Hide.me. Това означава, че можете да тортирате каквото искате толкова дълго докато използвате прокси SOCKS5. Трябва да използвате проксито, комбинирано с VPN, за да получите криптиран сървър за безопасно торентиране. Този процес може да е малко по-сложен от някои други VPN, но все пак работи.

И усложняването на нещо не е най-добрата идея в нашата книга, така че никога не бихме могли да ги добавим към най-добрите ни VPN за торент списък.

Какво не ни харесва в Hide.me VPN

Не всичко е добра новина. Но като цяло Hide.me е прилична услуга, така че не се притеснявайте. Има някои въпроси, които си струва да се споменат, все пак.

Не е най-бързата VPN

Въпреки че твърди, че е най-бързата VPN в света, със сигурност не е така. По време на нашето изследване открихме хора, които използват сървърите, които изпитват отпадане на скоростта до 70%. Скоростите при около 20 Mbps могат да повлияят на способността ви за поточно предаване.

Какво не ни харесва в Hide.me VPNКакво не ни харесва в Hide.me VPN

Без Netflix и Chill

Да, съжаляваме, че ви казваме това няма да имате много късмет в стрийминг на Netflix използвайки Hide.me. По време на нашето проучване всички, които тестваха сървърите на Hide.me, не успяха да пробият бариерите. Ако географските ограничения на Netflix са това, което ви доведе тук, може да се наложи да потърсите решение другаде.

Опитайте Nordvpn, expressvpn или cyberghost. Тези 3 са гарантирани, че ще работят добре с Netflix или която и да е друга услуга, до която търсите достъп чрез гео-подправка.

Безполезен безплатен план

Смятаме, че вместо безплатен план, той трябва да разшири своята безплатна пробна версия, за да ви позволи да изпитате цялата услуга, без да се налага да плащате. Безплатната му услуга е безполезна. 2 GB данни изобщо няма да ви предоставят много и само с три сървъра и една връзка, която можете да очаквате изключително бавно време за изтегляне.

Нашата присъда

Ако сте загрижени за вашата поверителност и анонимност онлайн (предполагаме, че сте) тогава Hide.me е прилично. Услугата върши чудесна работа, като осигурява много сигурност и криптиране, за да ви предпази.

VPN също е лесен за използване и достъпен за повечето бюджети. Ако трябва, можете да изпробвате безплатния план, за да усетите нещата, но ние предлагаме да преминете направо към платената опция и да отмените преди 30 дни, ако не ви харесва.

ПрисъдаПрисъда

Единственият сериозен недостатък на Hide.me е липса на Netflix. Това може да се промени с течение на времето, тъй като продължава да разширява броя на сървърите, които има. Възможно е в многото му сървъри да намерите такъв, който да работи.

Така или иначе, Hide.me е добре VPN мрежа за хора, които искат да скрият своя IP адрес и да запазят самоличността си в безопасност. Но има толкова много по-добри, така че препоръчваме да проверите нашия най-добър vpn списък, преди да решите този.