В нашия преглед на Hoxx VPN разглеждаме по-отблизо някои от неговите характеристики, плюсовете и минусите на услугата и друга информация, която ще ви помогне да решите дали е подходящата VPN за вас.

TLDRНие изобщо не препоръчваме Hoxx. Защо?

 • Той е базиран в САЩ със съмнителна поверителност
 • Остаряло криптиране
 • Не позволява торент
 • Без превключвател за убиване
 • Не работи с Netflix или други сайтове за стрийминг
 • Дейности в дневниците и друга информация
 • Като цяло бавна скорост
 • Съмнителна надеждност

Прочетете нашето най-добро ръководство за VPN, за да изберете VPN, която препоръчваме.

Преглед на Hoxx VPNПреглед на Hoxx VPN

Виртуални частни мрежи, или VPN услуги, са предназначени да ви дадат сигурна връзка към друга мрежа през Интернет. Когато използвате VPN, често имате възможност да достъп до уебсайтове с ограничен регион (което е идеално за международни пътувания) и можете да запазите сърфирането и вашата онлайн самоличност частни и сигурни.

Независимо дали работите на лаптопа си от обществено място или пишете имейл, докато посещавате друга държава, правилната VPN може да ви предпази.

Вземете Hoxx VPN

Какво е Hoxx VPN?

Hoxx VPN е базирана във Флорида компания (базирани в САЩ VPN обикновено са ужасни за поверителността) и е собственост на VPN1.com от 2014 г. Hoxx има над един милион потребители с над 600 сървъра в над 30 държави.

Какво е Hoxx VPN?Какво е Hoxx VPN?

Hoxx вярва в това “Вашето право е да сърфирате безопасно.” Въпреки че Hoxx се нарича VPN, много потребители го смятат за по-скоро прокси, отколкото VPN (ще обсъдим това по-подробно в нашия раздел „Характеристики“).

Каква е разликата между VPN и прокси?

Фактът, че Hoxx казва, че това е VPN услуга, макар всъщност да е нещо друго, може да бъде малко притеснителен за потребители, които искат надеждна услуга, а също и объркващ за потребители, които не са толкова разбираеми в технологиите. Нека се опитаме да го опростим и да видим какво е различното между VPN и прокси.

Каква е разликата между VPN и прокси? - Източник: Shutterstock.comКаква е разликата между VPN и прокси? – Източник: Shutterstock.com

Прокси и VPN са сходни, защото и двамата ви свързват с отдалечен компютър, но е от решаващо значение да се определи какво е различното в двете.

Прокситата са сървъри, които действат като a „Посредник“ между сървър и отдалечен компютър. Можете да се свържете с гео-специфичен сървър и след това се свържете с уебсайта. Прокси променя трафика на браузъра ви така, сякаш идва от отдалечения компютър, а не от вашия.

Пълномощниците се справят добре заобикаляне на ограниченията за достъп до сайтове и съдържание, но въпреки че крият вашия IP адрес, те вършат лоша работа, като ви пазят анонимни и защитени. VPN са много подобни на прокси, но те вършат по-добра работа при скриването на вашата самоличност и опазването на поверителната информация.

Характеристика

Ключът към определянето дали VPN е подходяща за вас е да разгледате по-отблизо нейните характеристики. Въпреки че има много функции за изследване, ние разглеждаме някои от функциите, които клиентите търсят най-много. Ние също обсъждаме плюсовете и минусите, както и да докоснете за кратко ценообразуване и поддръжка за да можете да определите дали Hoxx VPN е подходящ за вас.

Лесно използване

Ако VPN е трудно да се инсталира и използва или ви оставя повече въпроси от вас, когато сте започнали, вероятно е лош знак. Дори ако смятате, че сте технически разбиращи, VPN не трябва да бъде прекалено труден за използване.

Лесна употреба Hoxx VPN - Източник: Shutterstock.comЛесна употреба Hoxx VPN – Източник: Shutterstock.com

Както много VPN, регистрирането и инсталирането на Hoxx е относително лесно. Можете да изтеглите разширение на браузъра или VPN за вашия настолен компютър или мобилни устройства. За да инсталирате разширението, всичко, което трябва да направите, е да отидете във вашия уеб магазин (като Chrome), да намерите разширението, да кликнете върху „инсталиране“ и „добавяне на разширение“.

Ако искате да се регистрирате за Hoxx, отидете на официалния сайт, изтеглете и отворете софтуера и щракнете “Създай профил.” След като се регистрирате, получавате имейл от Hoxx и произволна парола. Влизате с вашия имейл адрес, произволна парола и след това следвате стъпките от там. Що се отнася до регистрацията и инсталирането, процесът е лесен и ясен.

Опции за няколко платформи

Hoxx VPN поддържа често срещани платформи като Windows, Mac, Android, iOS, Chrome, и Firefox. Можете да получите разширения на браузъра за Chrome и Firefox и предполага се, че едно за Opera е в процес на разработка.

Мултиплатформени опции Hoxx VPN - Източник: Shutterstock.comМултиплатформени опции Hoxx VPN – Източник: Shutterstock.com

Едно от красивите неща за разширенията на браузъра е, че те не заемайте твърде много място или не поемайте менюто на браузъра си. Просто следвайте лесните инструкции за изтегляне и настройка (както отбелязахме по-рано) и Hoxx е удобно достъпен, когато искате да използвате VPN.

Разширенията на браузъра са a добър вариант за начинаещи които просто искат някаква основна защита на IP адреса, което е една от причините, поради които Hoxx е по-скоро като прокси, отколкото като VPN.

Вземете Hoxx VPN

Поверителност и сигурност

поверителност е една от основните причини хората да търсят VPN; те искат да могат да сърфират в интернет насаме без да разкриват техния IP адрес или всяка друга лична информация, която може да попадне в ръцете на грешния човек.

Поверителност и сигурност Hoxx VPN - Източник: Shutterstock.comПоверителност и сигурност Hoxx VPN – Източник: Shutterstock.com

Докато Hoxx може да скрие вашия IP адрес, криптирането му не е много силно, а някои дори биха го нарекли “остарял.” Много от конкурентите на Hoxx използват AES 128 или 256-битово криптиране, които са с най-висок рейтинг и „Военна степен“. Hoxx използва 4096-битово криптиране, което преди беше стандарт, но изследователите успяха да пробият криптирането преди повече от пет години.

Hoxx не допуска незаконна дейност или злоупотреба с услугата, което е разбираемо, но в резултат, той регистрира информация. Преди да решите да използвате Hoxx като своя VPN, от съществено значение е да разгледате нейната Политика за поверителност.

Политиката обхваща каква информация се събира и как се използва. Въпреки че е хубаво, че Hoxx е честен относно регистрирането си, всъщност не отговаря на това, което VPN трябва да бъде (анонимен).

Само това трябва да ви накара да изберете vpn като Expressvpn или Nordvpn, които имат изключителна поверителност, не ограничават торентите и не водят журнали.

Скорост и надеждност

В многобройни тестове за скорост Hoxx варираше от това по-добри от средните темпове до значително забавяне. Имайте предвид, че скоростта на VPN зависи в голяма степен от това къде се намирате, кой сървър сте избрали и други фактори.

Скорост и надеждност Hoxx VPN - Източник: Shutterstock.comСкорост и надеждност Hoxx VPN – Източник: Shutterstock.com

Надеждността на Hoxx получава смесени отзиви, защото е трудно да се каже, че бавната VPN с остаряла сигурност е „надеждна“. Няма вграден ключ за убиване, и остаряло криптиране е вероятно да изложи вашия IP адрес и друга лична информация в риск. Надежден ли е? Не точно.

Няколко плюса и минуса

След като разгледахме някои от функциите, нека се потопим в плюсове и минуси на Hoxx.

Какво харесваме в Hoxx

 • Лесен за използване
 • Разширения на браузъра
 • Достъпни планове (вижте раздела за ценообразуване)
 • Голям брой сървъри

Какво харесваме в HoxxКакво харесваме в Hoxx

Вземете Hoxx VPN

Какво не ни харесва

 • Остаряло криптиране
 • Не позволява торент
 • Без превключвател за убиване
 • Не работи с Нетфликс или други сайтове за стрийминг
 • Дейности в дневниците и друга информация
 • Като цяло бавна скорост
 • Съмнителна надеждност

Какво не ни харесваКакво не ни харесва

Ценообразуване

Hoxx има безплатен акаунт и премиум акаунт. Премиум акаунтът започва от $ 1.99. Много от характеристиките на двата акаунта са еднакви. Ако се интересувате от Hoxx и искате да научите повече за ценообразуването му, трябва да изтеглите и регистрирате.

Ценообразуване на Hoxx VPNЦенообразуване на Hoxx VPN

поддържа

Поддръжката на клиенти на Hoxx е ограничена. Той има обширен раздел с често задавани въпроси, и ако имате нужда от контакт с поддръжка на клиенти, можете да изпратите имейл.

Поддръжка на Hoxx VPN - Източник: Shutterstock.comПоддръжка на Hoxx VPN – Източник: Shutterstock.com

Нашата присъда

Hoxx не е първият ни избор, когато търсим VPN. Въпреки че е на достъпна цена (с безплатния план), ние борба за намиране на добри неща да кажа за услугата. Ако VPN беше актуализирала сигурността, имаше политика за не-регистриране и по-добра поддръжка на клиенти, може би ще сме по-нетърпеливи да препоръчаме VPN.

Нашата присъда за Hoxx VPN - Източник: Shutterstock.comНашата присъда за Hoxx VPN – Източник: Shutterstock.com

Като цяло останахме подтиснати от Hoxx. Предвид всички характеристики, които биха могли да бъдат по-добри, ние мислим, че други VPN се представят значително по-добре от Hoxx VPN.

Вземете Hoxx VPN

Препратки