В този преглед разглеждаме базирана в Хонг Конг VPN, наречена OneVPN. Тази услуга е собственост на компания, наречена Unravel Technologies Ltd. Услугата предлага около 390 сървъра в 59 различни държави. Той твърди, че всички негови сървъри осигуряват пълна сигурност, най-бързите скорости и достъп до всяко кътче от интернет, което според нас е много малко вероятно да бъде вярно.

Преглед на OneVPNПреглед на OneVPN

Потапяме се дълбоко в OneVPN за да научим всичко, което можем за услугата. Едно от най-важните неща, за които VPN е предназначена, е да защита на вашата самоличност и лични данни. Да видим дали OneVPN може да отговори на твърденията, които прави.

Бързи предимства на OneVPN

Ако искате да разберете бързо ползите от OneVPN, ето списък с нещата, които най-много ни се откроиха.

Бързи ползи от OneVPN - Източник: Shutterstock.comБързи ползи от OneVPN – Източник: Shutterstock.com

 • Ограничени проблеми с дърводобива
 • Няма изтичане на DNS
 • Добра поддръжка на протокол и усъвършенствано криптиране
 • Средна цена
 • Извън споразумението „очи“

Ето а няколко проблема, които имахме с OneVPN направо от бухалката:

 • Китайската юрисдикция е обезпокоителна
 • Безнадеждна поддръжка на клиенти
 • Бавни скорости
 • Неправилна комуникация относно сървърите
 • Няма Netflix

Ценообразуване на OneVPN

Сега, след като разберете накратко плюсовете и минусите, може би се чудите колко е достъпен OneVPN. По отношение на ценообразуването, когато сме подредени срещу конкуренцията, бихме казали това OneVPN е някъде по средата. Със сигурност не е най-скъпият, но не и най-евтиният.

Ценообразуване на OneVPNЦенообразуване на OneVPN

Ето разбивка на цените му:

 • Един месец – $ 7,95 на месец
 • Шест месеца – $ 4.99 на месец ($ 29.95 таксувани на всеки шест месеца)
 • Една година – $ 3,99 на месец ($ 48,00 таксувани всяка година)

Имате разнообразие от възможности за плащане, включително кредит, дебит, PayPal и криптовалута. Винаги харесваме да виждаме крипто опции, тъй като това означава, че можете да бъдете анонимни до известна степен, когато плащате, разгледайте нашата статия за най-добрите борси за криптовалути, ако имате нужда от начин да ги купите!

Всеки пакет предлага сървъри в над 59 държави, 256-битово криптиране, неограничена честотна лента, и седемдневна гаранция за връщане на парите. 

С OneVPN можете да работите до пет устройства едновременно и услугата е съвместим с Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери.

Какво ни харесва в OneVPN

Време е да изровим малко мръсотия. По-рано в статията обсъдихме някои от плюсовете и минусите на използването на OneVPN, но сега ще го разширим. Ето нещата, които най-много ни харесаха в OneVPN.

Ограничени проблеми за регистрация

OneVPN е доста ясен относно политиката си за регистриране. Откриваме, че много VPN услуги обичат да разказват каква информация съхраняват, но OneVPN е доста ясен. В своята политика за поверителност, излиза веднага и казва, че спестява само времето за влизане и излизане.

Ограничени проблеми при дърводобива - Източник: Shutterstock.comОграничени проблеми при дърводобива – Източник: Shutterstock.com

Това е.

Това е стандартна процедура, която помага на компанията да се развива и подобрява услугата си. Тук всичко се проверява добре.

Няма изтичане на DNS

Понякога, когато пренасяте информация през VPN тунела, вашият истински IP адрес може да изтече, но по време на нашето проучване открихме много тестове, които показват, че OneVPN няма изтичане на DNS. Изглежда, че няма да се притеснявате за сигурността, когато използвате тази услуга.

Няма изтичане на DNS - Източник: Shutterstock.comНяма изтичане на DNS – Източник: Shutterstock.com

Силно криптиране

Ще натрупаме повече върху предишните си точки. Без регистрация, без течове, а ти получавате и първокласно криптиране и четири VPN протокола за избор. Единственият недостатък е, че той не поддържа OpenVPN, който е най-добрият протокол vpn досега. Той има редица други възможности за избор, все пак.

Силно криптиране - Източник: Shutterstock.comСилно криптиране – Източник: Shutterstock.com

Получавате и AES-256 битово криптиране, което е възможно най-добро. Това е изцяло хакерско доказателство и това е, което много правителства използват за защита на поверителна информация.

Какво не ни харесва в OneVPN

Удряме ви с добри новини, но сега имаме и лоши. OneVPN върши чудесна работа за защита на вашата самоличност, което е от съществено значение. Единственият проблем е; не предлага много друго.

Ужасно обслужване на клиенти

Когато се занимавате с нещо толкова чувствително като VPN, искате да има висококачествено, бързо реагиращо и полезно обслужване на клиентите. Няма да го получите с OneVPN. По време на нашето проучване открихме някои тестове на екипа за поддръжка на клиенти и забелязахме време за реакция от два часа в чата на живо.

Ужасно обслужване на клиенти - Източник: Shutterstock.comУжасно обслужване на клиенти – Източник: Shutterstock.com

Китайско правителство

Докато OneVPN се намира в Хонг Конг, което е извън споразумението за пет очи, все още сме загрижени за влиянието на китайското правителство. Китай разрешава само VPN, които са одобрени от правителството, а китайското правителство е известно с наблюдение и цензура.

Докато Хонконг има своя собствена правителствена система, той все още е част от Китай и влиянието и властта на китайското правителство в Хонконг изглежда непрекъснато се увеличават. Това е основно червено знаме, и въпреки че няма доказателство за проблем, той просто не се чувства добре.

Китайско правителство - Източник: Shutterstock.comКитайско правителство – Източник: Shutterstock.com

Най-добрите юрисдикции за VPN са тези, които ценят поверителността в тяхната държава. за жалост, Китай не е един от тях.

Бавни скорости

OneVPN рекламира невероятно бързи скорости на своя уебсайт, но по време на нашето проучване открихме пълната противоположност. В няколко различни теста забелязахме капки от около 70-80% в скоростта на изтегляне и качване. Не е ужасно, но в никакъв случай не са „Пламна бързо.“

Бавни скорости - Източник: Shutterstock.comБавни скорости – Източник: Shutterstock.com

Объркваща поддръжка на сървъра

Вярвате или не, понякога VPN услугите лъжат за сървърния си пакет, за да внесат бизнес. Те ще твърдят, че имат сървъри на места, които нямат – как бихте могли да докажете, че грешат. По време на нашето проучване открихме, че някои хора тестват автентичността на сървърния пакет на OneVPN и те откриха това OneVPN твърди, че сървърите са на места, на които не са.

Объркваща сървърна поддръжка - Източник: Shutterstock.comОбъркваща сървърна поддръжка – Източник: Shutterstock.com

Това е един от значимите проблеми с VPN услугата; никога не знаеш колко е правдиво, докато не разбереш по трудния начин.

Нашата присъда

Препоръчваме ли да използвате OneVPN? за съжаление не.

Въпреки че криптирането и протоколите са най-съвременни и политиката му за регистриране се чете добре, има някои основни недостатъци на тази услуга.

Нашата присъда - Източник: Shutterstock.comНашата присъда – Източник: Shutterstock.com

Ако търсите бонуси като Netflix или страхотно обслужване на клиенти, няма да го получите с OneVPN. Тогава има и проблемът с бавните му сървърни скорости и потенциалният проблем да бъдете в Хонконг, който е част от Китай. Освен това, тъй като е незаконно да залагате в онлайн казина в Хонконг, може да изглеждате някои ограничения, ако се опитвате да получите достъп до тях чрез тази VPN.

Ние вярваме, че за същата или много подобна сума пари има и други по-добри VPN услуги. Не забравяйте да разгледате някои от другите ни VPN рецензии.

Примери за алтернативи: Expressvpn, PIA, Surfshark, Nordvpn

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me