Когато търсите VPN, една от опциите, с която най-вероятно ще се сблъскате, е PrivateVPN. Той съществува от 2009 г., въпреки че компанията твърди, че е „най-бързо развиващата се VPN в света “ Смятаме, че това е невярно със сигурност.

В този преглед на privatevpn ще ви покажем защо не смятаме, че принадлежи към нашия най-добър vpn списък.

Преглед на PrivateVPNПреглед на PrivateVPN

Какво е PrivateVPN?

PrivateVPN е VPN услуга, хоствана в Швеция. VPN има повече от 100 сървъра в 60 страни, което е на най-ниското ниво за топ vpn. Услугата позволява на клиентите да имат шест едновременни връзки наведнъж, всеки с уникален IP адрес. Услугата предоставя и на клиентите неограничена честотна лента.

Какво е PrivateVPN?Какво е PrivateVPN?

PrivateVPN подчертава сигурността, използвайки 2048-битово криптиране с AES-256. Тези нива на криптиране са най-високите налични и практически не подлежат на търсене. VPN също има IPv6 защита от течове.

Ако вашата VPN връзка свърши внезапно, можете да бъдете сигурни, че вашата самоличност все още е в безопасност онлайн. VPN също има функция за превключване, преустановяване на връзката ви с интернет, ако сте прекъснали връзката от един от сървърите му. Това е друга функция, която помага да се гарантира анонимност онлайн. Това е функция, която е наистина важно да има, Nordvpn вероятно има най-напредналата.

Този доставчик на VPN също се стреми да улесни потребителите да изтеглят торенти, докато използват услугите му. Компанията предлага нещо, наречено „Порт напред,”Което означава, че се отваря поне един порт, който е изрично посветен на торентите.

Клиентите могат да изтеглят тази VPN услуга много различни видове устройства. Може да го направи само за една минута. Можете да изтеглите софтуера и да се свържете веднага с интернет. Тази VPN работи с устройства за:

 • iOS
 • Android (Вижте нашите най-добри vpns за android)
 • Mac
 • Windows
 • Linux
 • Рутери

Професионалисти

Когато провеждахме нашия преглед на PrivateVPN, имаше няколко привилегии това наистина ни се открояваше.

Сигурност

Едно от най-хубавите неща за PrivateVPN е това той е невероятно сигурен. С функции като 256-битово криптиране потребителите могат да бъдат спокойни, че техните данни са в безопасност. Освен това компанията използва a широк спектър от протоколи със своите продукти, включително:

Сигурност - Източник: Shutterstock.comСигурност – Източник: Shutterstock.com

 • OpenVPN (което според нас е най-добрият протокол)
 • PPTP
 • IKEv2
 • IPSec
 • L2TP

Също така оценихме, че тази VPN услуга предлага функция за превключване, гарантиране, че вашата самоличност е защитена дори в случай, че случайно сте изключени от интернет.

Бърза инсталация

Едно от другите неща, които ни изскочиха, беше фактът, че клиентите могат изтеглете софтуера незабавно. След закупуване на абонамент, клиентите могат да изтеглят платформата на VPN услугата за по-малко от минута. Компанията предоставя и на клиентите ръководства за инсталиране, помага за рационализиране на процеса.

Бърза инсталация - Източник: Shutterstock.comБърза инсталация – Източник: Shutterstock.com

Обслужване на клиенти

PrivateVPN вярва в обслужването на клиентите, надхвърляйки и подкрепяйки своите клиенти. За разлика от някои други VPN доставчици, които използват представители за поддръжка на клиенти на свободна практика, PrivateVPN ви позволява да говорите директно с разработчиците.

Обслужване на клиенти - Източник: Shutterstock.comОбслужване на клиенти – Източник: Shutterstock.com

Като се има предвид, че това са хората, които са проектирали системата, няма по-добър на разположение, който да помогне отстранете какъвто и проблем да имате.

Минуси

Докато много неща се открояват в PrivateVPN, има и някои неща, които вдигнете червени знамена. Това са някои от нещата, които ни тревожеха най-много при провеждането на нашия преглед на PrivateVPN.

Лоша производителност на сървъра

Едно от нещата, които се откроиха най-много, е лошата производителност на сървъра. Започва с факта, че само PrivateVPN предлага достъп до 100 сървъра. Въпреки че това не е най-ниският брой, който сме срещали, той също не е и най-високият. Клиенти, които плащат за VPN услуга трябва да очаквате да получите достъп до повече сървъри.

Лоша производителност на сървъра - Източник: Shutterstock.comЛоша производителност на сървъра – Източник: Shutterstock.com

Освен това, по време на тестването открихме, че сървърните скорости бяха доста непоследователни. Например по време на един от нашите тестове на американски сървър, скоростите на изтегляне бяха около 4.70 Mbps, а скоростите на качване бяха приблизително 7.6 Mbps.

The Хонконгски сървър беше подобно, предлагайки скорости на изтегляне от 4,6 Mbps и скорост на качване от 5,7 Mbps. както и да е Холандски сървър беше много по-бързо, с скорост на изтегляне от 20 Mbps и скорост на качване от 23 Mbps.

Спорна политика на регистрация

Друго нещо, което ни разтревожи, беше това на компанията съмнителна политика на регистрация. PrivateVPN казва, че не регистрира вашите данни. Въпреки това, на компанията поверителност политиката гласи, че събира вашия IP адрес и бисквитки, което означава се събират поне някои данни под някаква форма или начин.

Това означава, че това не е vpn услуга с нулев дневник и наистина не ни харесва, когато VPN не е ясна каква информация регистрира. Ето защо не бихме могли да ги препоръчаме, използвайте услуга като Expressvpn или Nordvpn, която приема неприкосновеността на личния живот изключително сериозно.

Спорна политика за регистриране - Източник: Shutterstock.comСпорна политика за регистриране – Източник: Shutterstock.com

Освен това, ако решите да деактивирате бисквитките, PrivateVPN може да не зареди сайтовете правилно. И накрая, PrivateVPN казва, че трети страни анализират данните на сайта, което означава външни източници разглеждат вашите данни.

Информация за цените

Ако се интересувате от закупуване на PrivateVPN, има няколко опции за закупуване, от които можете да избирате. Едномесечният абонамент струва малко под $ 8 на месец. Тримесечният абонамент струва около $ 5 на месец, или за Общо $ 15.

Информация за цените - Източник: Shutterstock.comИнформация за цените – Източник: Shutterstock.com

Понастоящем PrivateVPN предлага продажба, при която клиентите, закупили годишен абонамент, получават допълнителен месец услуга. Така че, можете да получите 13 месеца VPN услуги за около $ 3.80 на месец на обща цена от по-малко от $ 50.

Тази компания предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите със своите услуги. Компанията казва, че ако не сте напълно доволни, тя ще възстанови покупката ви в рамките на един месец.

Окончателна присъда

В PrivateVPN има много неща за харесване. С най-добрата сигурност, способността да порой, и изключително обслужване на клиентите, може да се изкушите да закупите услугата. Ние обаче смятаме, че PrivateVPN е по-скоро „по средата на пътя”Опция.

Окончателна присъда - Източник: Shutterstock.comОкончателна присъда – Източник: Shutterstock.com

Има и други VPN, които можете да закупите на сходна цена няма да регистрира вашите данни и които осигуряват достъп до повече сървъри. Нашият списък с най-добрите VPN може да ви предостави списък с някои други услуги, които може да искате да разгледате вместо PrivateVPN.

Препратки

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me