Ако сте чували за Касперски преди вероятно да мислите за това като за компания, която предлага широка гама от продукти за интернет защита. Неговите инструменти достигат до над 400 милиона потребители и има над 3000 служители.

Преглед на Kaspersky VPNПреглед на Kaspersky VPN

Тук имаме работа с голяма компания. Някои от нейните продукти защити масивни мрежи от данни за огромни компании. Звучи като нещо добро, нали?

Е, в този преглед разглеждаме отблизо VPN услугата на Kaspersky и всички нейни функции, за да разберем дали по-голямото е задължително по-добро в тази област.

Нека да стигнем до него.

Какво е Kaspersky VPN?

Един от начините, по които VPN услугите могат да осигурят повишена поверителност, е чрез скриване на вашия истински IP адрес като го замени с такъв от техните сървъри. Тази цел е същата с Kaspersky VPN, тя иска да защити вашата интернет връзка, за да ви осигури повече сигурност и поверителност онлайн.

Големият въпрос е, прави ли Kaspersky VPN това добре и какви други функции предлага, за да подобри вашето изживяване онлайн?

Какво представлява Kaspersky VPN?Какво е Kaspersky VPN?

От външната страна изглежда, че Kaspersky върши добра работа, тъй като използва водещо в индустрията криптиране, първокласни протоколи, и има няма изтичане на DNS.

Дотук добре. Нека сега да разгледаме цените му.

Структура на ценообразуването на Kaspersky VPN

Не е лесно да се намери проста ценова структура на уебсайта на Kaspersky. Тъй като има толкова много продукти, ние продължавахме да бъдем пренасочвани към различни артикули, налични за закупуване. Когато най-накрая намерихме това, което търсихме, намерихме a наистина достъпна VPN.

Структура на ценообразуването на Kaspersky VPNСтруктура на ценообразуването на Kaspersky VPN

Тук е ценообразуване на Kaspersky VPN:

  • Безплатно – Предлага безплатен пробен акаунт, който ви позволява 200 MB на ден, и той избира сървъра за вас.
  • Месечно – Ако изберете месечния план, ще платите $ 4.99 на месец, и получавате пълното обслужване.
  • Годишно – Изборът на годишен план ви гарантира най-високи спестявания, защото ще плащате само $ 29.99 на година. Този факт прави Kaspersky VPN една от най-достъпните, които някога сме виждали.

С този продукт можете да платите с помощта дебит или кредитна карта и PayPal. За съжаление няма опция, която можете да платите с помощта криптовалута или пари в брой.

Какво ни харесва в Kaspersky VPN

Вече споменахме някои от нещата, които харесваме в Kaspersky VPN, но сега ще влезем в допълнителни подробности за най-забележителните функции на тази услуга. Има толкова много неща, в които да се закопчаете.

Най-добро криптиране и протокол

Казваме това, което имаме предвид, и имаме предвид това, което казваме. С Kaspersky VPN получавате най-доброто от най-доброто. То предлага 256-битово криптиране заедно с OpenVPN, който е сигурност на правителствено ниво. Никога няма да се налага да се притеснявате за някои „Бягане на мелницата“ хакери, получаващи достъп до вашата лична информация.

Най-добро криптиране и протоколНай-добро криптиране и протокол

Няма изтичане на DNS

Ние обръщаме голямо внимание на DNS изтича защото това е основно слабо място в много VPN услуги. Последното нещо, с което трябва да се справите, е вашият IP се излага когато мислите, че всичко е наред.

Няма изтичане на DNS Kaspersky VPN - Източник: Shutterstock.comНяма изтичане на DNS Kaspersky VPN – Източник: Shutterstock.com

По време на нашето проучване идентифицирахме няколко теста на Kaspersky VPN и всичко се провери добре. Kaspersky също беше проверен за вируси и не бяха открити в пет различни теста.

Харесва ни звукът от това.

Руска юрисдикция (това е по-неутрално)

Казваме, че това не е нито за, нито против, защото е нож с две остриета. От една страна, не е нужно да се притеснявате за съюза 14 очи, защото Русия не участва в обмена на данни.

Руска юрисдикция (това е по-неутрално) Kaspersky VPN - Източник: Shutterstock.comРуска юрисдикция (това е по-неутрално) Kaspersky VPN – Източник: Shutterstock.com

От друга страна, трябва да се справите с правителство, натоварено с наблюдение и онлайн цензура. Във всеки един момент, руското правителство може да поиска от Kaspersky да загуби цялата си информация.

Какво не ни харесва в Kaspersky VPN

С Kaspersky получавате някои от най-добрата сигурност и криптиране на разположение. Макар че това може да е добре и да е страхотно, има някои сериозни проблеми трябва да влезем.

Регистрация …

Никоя VPN никога няма да рекламира, че съхранява или регистрира личната информация на потребителя си. Трябва да копаете дълбоко, за да разберете истината за мнозина VPN услуги политики за регистриране.

Регистрация ... Kaspersky VPN - Източник: Shutterstock.comРегистрация … Kaspersky VPN

По време на нашите изследвания открихме това Kaspersky прави малко повече регистрация, отколкото би искал да спомене.

Не излиза веднага и казва каква информация записва, но казва, че ще загуби вашата “лична информация” ако бъдете подканени от властите.

В нито един момент Kaspersky не обяснява каква би била „личната информация“ или какво би могло да накара властите да я изискат. Основната причина да не харесваме това е поради местоположението му в Русия.

Бавни сървъри

Виждали сме и по-лошо, нека започнем с това. В миналото сме наблюдавали, че скоростта на сървъра спада до 90%, така че няма нужда да се тревожите твърде много. По време на нашето изследване установихме това Американски сървъри опериращи с Kaspersky има наоколо 50% спад в скоростта на изтегляне. Сървъри от ЕС с опит около спад от 60%.

Бавни сървъри Kaspersky VPN - Източник: Shutterstock.comБавни сървъри Kaspersky VPN – Източник: Shutterstock.com

Тази скорост не е ужасна, но ще попречи на нещата да вървят гладко. За най-добри скорости, може да искате да разгледате някои от другите ни VPN рецензии.

Забравете Netflix

Много хора се насочват към VPN, за да преодолеят гео-ограниченията и да предават съдържание на Netflix.

Забравете Netflix Kaspersky VPN - Източник: Shutterstock.comЗабравете Netflix Kaspersky VPN – Източник: Shutterstock.com

Netflix знае това, така че е разбил и въвел мерки, за да ви попречи да го направите. Все повече и повече VPN услуги вече нямат достъп до Netflix, тъй като сървърите им са блокирани. По време на нашето изследване открихме много потребители се затрудняват да стриймират Netflix използване на Kaspersky VPN, което показва, че повечето от сървърите му също са блокирани.

Нашата присъда

Е, какво можем да кажем за Kaspersky VPN? Най-важното нещо, което трябва да имате предвид, когато пазарувате за VPN, е дали сте защитени или не. Имате нужда от услуга, която се грижи за вас и пази вашата самоличност анонимна.

Нашата присъда Kaspersky VPN - Source Shutterstock.comНашата присъда Kaspersky VPN – Source Shutterstock.com

Смятаме, че Kaspersky VPN върши чудесна работа при предоставянето кодиране в горната част на реда с най-добрите протоколи. Притесняваме ли се за Руска юрисдикция, ограничени сървъри и политика за регистриране?

Да.

Смятаме ли, че нарушава сделка? Да. Честно казано в днешно време има толкова много добри алтернативи, че просто няма истинска причина да ги изберете пред vpn, който има всичко изброено и още.

PIA, Ipvanish & Nordvpn са само някои от страхотните, които ни харесват.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me