Когато стъпите на SlickVPN уебсайт, вие сте посрещнати от скандалната фигура „хакер“. Хакерите имат потенциал да причинят много вреда, като спечелят неоторизиран достъп до вашата информация. SlickVPN се рекламира като форма на защита срещу злонамерени участници като този.

Преглед на SlickVPNПреглед на SlickVPN

SlickVPN е тук, за да защити вашия поверителност и не позволявайте на никого да наблюдава вашата онлайн комуникация и активност. Прави това до скриване на вашия истински IP адрес като го замените с такъв от неговите сървъри. Той също се движи целия си интернет трафик през криптиран тунел така че никой не може да види какво правите или да знае кой сте.

SlickVPN заявява, че „поверителността е свобода“. Да видим дали наистина отговаря на тази мантра.

Какво е SlickVPN?

Както повечето VPN услуги, целта е да ви позволи да сърфирате в интернет анонимно. SlickVPN е базирана в САЩ VPN услуга, работеща около 150 сървъра. Той използва протоколи като OpenVPN и PPTP с 256-битово криптиране.

Какво е SlickVPN?Какво е SlickVPN?

С SlickVPN имате също така възможност да свържете до пет устройства едновременно. То предлага неограничена честотна лента, анонимен торент, без регистрация, и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ценообразуване на SlickVPN

Ако погледнем ценообразуването на SlickVPN, това е просто и лесно за разбиране. Регистрацията също е лесна и предлага асортимент от възможности за плащане, включително Биткойн, което е основен плюс за нас.

Ценообразуване на SlickVPNЦенообразуване на SlickVPN

Плановете не се променят по отношение на ползите, които получавате. Единственото нещо, което се променя между плановете, е сума пари, която плащате въз основа на това колко далеч сте разтегли споразумението си.

Ето разбивка на Ценообразуване на SlickVPN:

  • Един месец – $ 10 на месец
  • Шест месеца – $ 5 на месец ($ 30 на всеки шест месеца)
  • Една година – $ 4 на месец ($ 48 всяка година)

Дали това е най-евтината VPN, която някога сме виждали? Определено не, но със сигурност е така не е и най-скъпият. Въпреки това, за това, което предлага цената е много висока. Особено когато VPN като Surfshark може да струва по-малко от 2 долара на месец с много по-добри функции и поверителност.

Какво ни харесва в SlickVPN

Все още не сме виждали нито едно нещо, което да не ни харесва в SlickVPN. Като цяло, услугата предлага всичко, което бихте искали от VPN. Ето някои от нещата, които харесваме най-много.

Горна част на линията за сигурност

Какво друго бихте могли да искате от VPN? Търсите го, за да защитите вашата самоличност и да запазите информацията си в безопасност, така че винаги да е първото нещо, което търсите. С SlickVPN никога няма да се притеснявате за хакери, правителството или вашия доставчик на интернет услуги, които следят вашите онлайн дейности и събират информация от вас.

Горна част на линията за сигурност - Източник: Shutterstock.comГорна част на линията за сигурност – Източник: Shutterstock.com

SlickVPN използва най-добрите протоколи (OpenVPN и PPTP) както и 256-битово криптиране от военен клас.

Без регистрация

Всички тези неща за сигурност са безполезни, ако SlickVPN съхранява вашата информация и я продава на други. Много услуги съхраняват информация като вашата IP адрес, домашен адрес, име и др. Когато те съхранявайте тази информация, те имат аватар с истинската ви самоличност, така че ако властите искат да ви намерят, те биха могли да поискат от VPN компанията да се лиши от тази информация.

Без регистрация - Източник: Shutterstock.comБез регистрация – Източник: Shutterstock.com

SlickVPN не събира нищо от тази информация така че няма да се притеснявате, че правителството ще го принуди да предаде вашите данни. Въпреки това, той е базиран в САЩ и това винаги е тревожно.

Netflix или връщането на парите ви

Той ви предлага пълно възстановяване на сумата, ако не можете да преминете минали гео-ограничения за Netflix. Което е добра идея, защото много хора купуват VPN само поради тази причина. Въпреки това дори не беше близо до създаването на най-добрите ни VPN за списъка на Netflix.

Netflix или връщането на парите ви - Източник: Shutterstock.comNetflix или връщането на парите ви – Източник: Shutterstock.com

По време на нашето изследване открихме няколко теста и въпреки че не беше перфектен. Успя да получи достъп до Netflix на няколко сървъра във Великобритания и САЩ.

Торент Всичко, което искате

Никога не бихте си помислили, че ползите могат да продължат да се натрупват, но те го правят. В допълнение към Netflix, получавате също неограничен торент на всички негови сървъри. Не е нужно да се придържате и към пренаселените P2P сървъри. Става все по-добре.

Торент Всичко, което искате - Източник: Shutterstock.comТорент Всичко, което искате – Източник: Shutterstock.com

Още устройства

Огледайте къщата си във всички устройства, които имате. Ако имате нещо с интернет връзка, шансовете са можете да го свържете със сървър SlickVPN. Дори няма да правим списък, защото той ще продължи и продължава.

Още устройства - Източник: Shutterstock.comОще устройства – Източник: Shutterstock.com

Има само един улов. Ако искате да се свържете с игрова конзола или Smart TV, трябва да настроите втори рутер, който свързвате към VPN и да свържете телевизора или конзолата от там. Това не е лесен метод, но ако не сте готови да използвате вашия Xbox със SlickVPN, това е възможно.

Какво не ни харесва в SlickVPN

След като прочетете всички невероятни функции на тази услуга, може би очаквате да кажем, “Е, това е, няма минуси.” Няма да правим това, но доброто надвишава лошото със SlickVPN, така че не се притеснявайте.

Юрисдикция на САЩ

Винаги, когато използвате VPN, базирана в държава, която е част от юрисдикцията на петте очи, има потенциал за проблеми. Съединените щати правят много наблюдение и не харесват, когато хората имат пълна поверителност. В резултат на това във всеки един момент, правителството на САЩ може да поиска SlickVPN да загуби информацията си ако смята, че се занимавате с незаконна дейност.

Юрисдикция на САЩ - Източник: Shutterstock.comЮрисдикция на САЩ – Източник: Shutterstock.com

За щастие, SlickVPN не регистрира нищо Ти правиш така че би било трудно за правителството да докаже каквото и да било.

Забави го

Когато имате строги стандарти за криптиране, това често означава, че ще изпитате значително забавяне по отношение на скоростта на изтегляне. Никога не знаем колко лоша ще стане скоростта, така че винаги изследваме тестовете за скорост. По време на нашето изследване открихме, че хората изпитват скоростта пада до 80%. В повечето случаи изглежда, че е много по-бързо от това, но въпреки това си струва да споменем това.

Забавете го - Източник: Shutterstock.comЗабавете го – Източник: Shutterstock.com

SlickVPN не е най-бавната VPN, която някога сме виждали, но не е и най-бързата. За луди скорости опитайте Expressvpn или Nordvpn.

Нашата присъда

Препоръчваме ли го?

Смятаме, че всичко е наред, но има и по-добри VPN.

Хареса ни поради горната част на линията на сигурност, липса на политика за регистриране, съвместимост с Netflix и неограничен торент.

Нашата присъда - Източник: Shutterstock.comНашата присъда – Източник: Shutterstock.com

Ако Slickvpn имаше повече сървъри, не се намираше в САЩ и имаше по-ниски цени, може да го препоръчаме повече, но засега все още е средно. Вместо това опитайте един от най-добрия ни VPN списък.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me