Може да не очаквате да намерите модерна технологична компания в Lake Tahoe, но там ще намерите Strong Technology LLC. Тази компания нарича “Lake Tahoe home” от 2005 г. Това прави StrongVPN една от най-дълго работещите VPN услуги някога сме виждали.

StrongVPN ПрегледStrongVPN Преглед

При целия този опит това означава ли това StrongVPN предоставя по-добра услуга от конкуренцията?

Има много страхотни функции, които идват заедно с тази дълга история на VPN, нека да разгледаме какво поставя StrongVPN на картата.

Вземете StrongVPN

Разбиране на StrongVPN

StrongVPN е вашето бързо и лесно решение за навигация в един наистина отворен интернет.StrongVPN е вашето бързо и лесно решение за навигация в един наистина отворен интернет.

На своя уебсайт StrongVPN заявява, че можете да скриете своя IP адрес и да останете анонимни онлайн. Той също така твърди, че предоставя онлайн поверителност, на която можете да се доверите, защото не проследява, съхранява или продава вашите данни.

Тази VPN е съвместима с Windows, Mac, iPhone, Android, и Google Chrome. В своя помощен център той също така предоставя на потребителите инструкции как да настроят StrongVPN с рутер. Услугата също е съвместим с Tor за допълнителна анонимност.

Предимства на StrongVPN

Като цяло, ако разгледаме функциите за сигурност на StrongVPN, тя предлага индустриално стандартно криптиране, протоколи и a ключ за убиване. Засега всичко се проверява щателно със StrongVPN. Ето характеристиките, които най-много ни се открояват:

Предимства на StrongVPNПредимства на StrongVPN

  • 688 сървъра в 26 държави
  • Позволява до 12 едновременни връзки
  • Вградено приложение за превключване
  • Поточно Netflix
  • Без регистрация
  • Той позволява торент, но не е направил най-добрите VPN списъци за торент

StrongVPN Ценообразуване

StrongVPN в момента предлага месечен план и едногодишен план, които са на по-ниски цени от еквивалентните планове, предлагани от лидерите в бранша ExpressVPN и NordVPN. StrongVPN обаче не предлага 3-годишен план, където много VPN услуги предлагат най-големите отстъпки.

Ценови диапазон на StrongVPN - Източник: Shutterstock.comЦенови диапазон на StrongVPN – Източник: Shutterstock.com

Ето по-подробен поглед върху ценовия модел StrongVPN:

  • Един месец – $ 10 на месец
  • Една година – $ 5.83 на месец / $ 69.99 таксувани годишно

Всяка опция се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Плащането може да се извърши с използване на дебитна / кредитна карта, Paypal или Alipay. Не намерихме възможност да платим с помощта на криптовалута.

StrongVPN ценообразуванеStrongVPN ценообразуване

Вземете StrongVPN

Какво ни харесва в StrongVPN

StrongVPN има много функции, които си струва да се споменат. Услугата върши чудесна работа, като осигурява най-добрата сигурност заедно с някои други бонуси, за да зарадва всички. Ето най-големите плюсове на тази VPN.

Netflix работи

Една от най-търсените функции на VPN е неговата съвместимост с Netflix. Услугата за стрийминг работи от години, за да попречи на VPN и прокситата да се справят с гео-ограниченията си.

Netflix работи силно VPN - Източник: Shutterstock.comNetflix работи силно VPN – Източник: Shutterstock.com

Бяхме изненадани да видим, че Netflix работи, когато използва StrongVPN. По време на нашето проучване открихме и потребители, които го заявяват Netflix работи изключително добре, без буфериране или забавяне.

Някои геймъри също обичат да използват тази услуга, но установихме, че други VPN са по-бързи за това, вижте нашите най-добри vpns за списък с игри за повече информация.

Страхотно криптиране

Тъй като всичко е онлайн в наши дни, невероятно колко информация и данни оставяме на открито, за да може всеки да ги види. За целите на наблюдението, рекламата или злонамерените действия има много причини, поради които доставчици на интернет услуги, правителства, корпорации и хакери биха искали да проследяват вашата онлайн активност и да събират вашите данни. Не осъзнавате това, докато всъщност не помислите за това.

Независимо от намеренията ви, когато използвате VPN, наложително е да изберете такъв, който ще го направи осигурете сигурност и защитете поверителността си онлайн.

Great Encryption StrongVPN - Източник: Shutterstock.comGreat Encryption StrongVPN – Източник: Shutterstock.com

StrongVPN използва 256-битово криптиране, което е отрасловият стандарт. Той използва това с всички най-добрите протоколи като OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 и SSTP.

Това са същите процедури за криптиране, използвани от ЦРУ и ФБР. Ако не друго, знайте това със StrongVPN, данните ви са в безопасност.

Без регистрация

Винаги сме скептични по всяко време, когато видим политика без регистрация, защото видяхме толкова много от тях, които бяха откровени лъжи. Много услуги твърдят, че нямат политика за регистриране, но в действителност ще го направят съхранявайте информацията си и я продавайте на офериращия.

Най-големият проблем за нас е, че StrongVPN се намира в САЩ. Дори и да не искат да се откажат от вашата информация, може да бъдат принудени да го направят.

Без политика за регистрация StrongVPN - Източник: Shutterstock.comБез политика за регистрация StrongVPN – Източник: Shutterstock.com

Според Политиката за поверителност на StrongVPNs то събира вашия имейл, начин на плащане, име и адрес за фактуриране.

Какво не харесваме в StrongVPN

Въпреки че StrongVPN има много страхотни функции и сигурност, има някои отрицателни точки, които си струва да се споменат. По време на нашето проучване открихме няколко малки проблема, които могат да променят мнението ви за StrongVPN.

Бавен…

Всички знаем, че скоростта винаги е проблем с VPN и обикновено не я споменаваме в раздела за измами, но с тази трябваше. Прочетохме това Скоростите на StrongVPN бяха много по-лоши, но все пак смятаме, че са доста бавни.

Бавна скорост StrongVPN - Източник: Shutterstock.comБавна скорост StrongVPN – Източник: Shutterstock.com

Преживяхме скорост на изтегляне от 9,78 Mbps в ЕС и 20,10 Mbps в Азия. Тази скорост може да направи услугата почти безполезна.

Труден за използване

От втория, който кацнахме на уебсайта му, очаквахме VPN би било трудно да се разбере, дори за опитни потребители. Оформлението и дизайнът нямат смисъл и е трудно да се знае къде да се отиде.

Трудно е да се използва StrongVPN - Източник: Shutterstock.comТрудно е да се използва StrongVPN – Източник: Shutterstock.com

Така или иначе открихме потребителският интерфейс да е разочароващ и да не реагира. Трудното за използване приложение е най-лошата характеристика на тази VPN.

Нашата присъда

StrongVPN има много неща. Вие получавате Netflix, защитено криптиране и VPN, на които можете да се доверите. Цената му е висока, ако вземете предвид производителността и лекотата на използване, но също така не е прекъсвач на сделката.

Нашата присъда - StrongVPN - Източник: Shutterstock.comНашата присъда – StrongVPN – Източник: Shutterstock.com

Ако не сте сигурни дали StrongVPN е правилният избор за вас, помислете за проверка на някои от другите ни VPN рецензии.

Вземете StrongVPN