Browsec е VPN услуга, която дава много обещания, включително бързи скорости, и изпълнява повечето от тези обещания. Много VPN обаче обещават, че всъщност не изпълняват действията си, е Browsec един от тях?

Преглед на VPC VPNПреглед на VPC VPN

По отношение на използваемостта, Browsec VPN отговаря на всички нужди всеки потребител може да очаква, тъй като работи във вашия браузър. Не е необходимо да инсталирате нищо на устройството си. Някои потребители обаче биха предпочели софтуер през базирана на браузър VPN за сигурност или други причини.

Той предлага наоколо 400 сървърни локации и бърза поддръжка, базирана на билети. Ако сте като нас, имате нужда от повече от маркетинговата информация на уебсайта му, за да ви убедим, че услугата е безопасна и частна.

Потърсихме по-дълбоко за вас и избрахме всички основни плюсове и минуси, които ще разгледаме по-късно. Засега нека да разгледаме основните функции, които Browsec VPN предлага.

Основни функции

Тази VPN работи във вашия уеб браузър, но предлага всички функции, които бихте очаквали от дадено приложение. Ако приемем, че използвате услугата с Firefox, Chrome или Opera, настройката просто се инсталира добавката на браузъра и настройка на акаунта и данните за плащане. Важните характеристики, които харесваме, включват:

Основни характеристики Browsec VPNОсновни характеристики Browsec VPN

 • Над 400 сървъра в над 35 държави
 • Бързи отговори на поддръжката на клиенти
 • Отлично криптиране с използване на 256-битов AES
 • Безплатно, ако сте добре с едномегабитни скорости

Прочетете последното правилно; предлага безплатен план което вероятно е идеално за потребители, които трябва да изпращат документи сигурно или да имат достъп до своята домашна или офис мрежа от разстояние.

Безплатната версия е бавна, но един мегабит може да е идеален за вашите нужди. Въпреки това може да имате някои прекъсвания или да имате проблеми при свързването с безплатните сървъри по време на пиковите часове на използване.

Едно нещо, което липсва на много VPN услуги, е отлична поддръжка на клиенти. Няколко услуги предлагат поддръжка на живо, но повечето от тях я ограничават само до своите търговски екипи.

Browsec VPN използва система за билети за поддръжка и повечето от потребителите твърдят, че времето за реакция е бързо и помощният персонал е добре осведомен. Това определено е ключова характеристика в нашата книга.

Още предимства Browsec VPNОще предимства Browsec VPN

Тъй като има над 400 сървъра в 35 държави, има голям шанс някой да е близо до вас, което може да ви помогне да извлечете повече скорост от VPN.

Сървърите за безплатната VPN услуга са ограничени до Холандия, Сингапур, на Великобритания, и Съединени щати. Не очаквахме много от безплатната услуга по отношение на връзките, но премиум страна изглежда покрива голяма част от света.

Browsec VPN плюсове и минуси

Ние обичаме, че тази услуга ви дава безплатна версия за използване, което ви позволява да го тествате във вашия браузър на избраното от вас устройство. Нищо не е без недостатъците си и тази VPN също има няколко минуса. Решаването дали плюсовете ще надхвърлят минусите зависи от вас в крайна сметка, но ние можем да ги изброим вместо вас:

Browsec VPN плюсове и минусиBrowsec VPN плюсове и минуси

 • Професионалист: Над 400 сървъра в 36 държави
 • Професионалист: Позволява торент и достъп до онлайн казино сайтове
 • Професионалист: Бързи отговори на клиентската поддръжка на билети
 • Професионалист: Няма изтичане на DNS или WebRTC
 • Професионалист: Използваемостта е висока и всеки може за нула време да стартира и работи тази VPN
 • Con: Услугата попада под руска юрисдикция, което може да е проблем за поверителността
 • Con: Безплатната версия предлага само едномегабитни скорости
 • Con: Премиум услугата не отговаря на изискванията си за скорост и може да бъде по-малка от 40 мегабита на някои места
 • Con: Пише, че няма регистриране, но политиките му не са ясни

Опитахме се да намерим конкретна информация в нейните правила, която казва, че абсолютно не регистрира потребителски трафик. Изглежда обаче може да има регистриране, докато използвате услугата, но твърди, че тези регистрационни файлове се свикват само да следят трафика и пиковите времена на използване.

За нас всяко регистриране, което улавя нещо, което потребителите правят, не е добра идея. Това намалява и нашето доверие в услугата.

Browsec - вашата онлайн свободаBrowsec – вашата онлайн свобода

Разбираме, че безплатните неща обикновено идват с изключително ограничени предимства.

Въпреки това, си ограничението от една мегабитова скорост изглежда малко прекалено екстремно за нас. Тази скорост може да е добре за безопасно преместване на документи, но премахва възможността на потребителя да тества услугата, за което в крайна сметка се използват повечето безплатни планове или проби. Това каза, че е безплатна бонус, но ние сме не съм сигурен дали е професионалист или мошеник на този етап.

Информация за цените

Моделът на ценообразуване е прост и включва безплатната версия, за която говорихме по-горе. Въпреки това получавате някои бонуси с премиум версията, която липсва в безплатната версия. Най-вече, премиум услугата включва повече сървъри и местоположения, което увеличава надеждността на вашата връзка.

Информация за цените Browsec VPNИнформация за цените Browsec VPN

Той предлага два платени абонаментни плана, които включват годишен план, който работи по $ 3.33 на месец. Можете да плащате и месечно, но таксата скача до $ 4.99 на месец. И двата варианта са достъпни и регистрацията е проста оттогава приема над 80 начина на плащане.

Плащането за тази VPN услуга е лесно, но все още имаме своите съмнения въз основа на местоположението на компанията и по-малко от прозрачна политика за поверителност.

Присъда

Browsec VPN се предлага с много функции и настройването и използването му е относително лесно за повечето потребители.

Окончателната ни присъда обаче е да потърсим друга VPN. Има по-добри опции там.

Присъда Browsec VPN - Източник: Shutterstock.comПрисъда Browsec VPN – Източник: Shutterstock.com

Тъй като тази VPN попада под руската юрисдикция и Русия работи усилено, за да блокира VPN или изискваме от тях да поставят в черен списък конкретни IP адреси, трудно се доверяваме на тази VPN. Ние също не сме наясно с него поверителност политика също, което има тенденция да бъде червен флаг.

Накратко; използвайте тази услуга на свой собствен риск.

Препоръчваме да използвате VPN услуга, която е изпробвана и тествана като Expressvpn, Nordvpn или една от VPN в нашия най-добър списък с VPN.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me