Тази VPN е създаването на Netsec Interactive Solutions. Това е компания за ИТ сигурност, създадена в Румъния през 2009 г.. VPN.ac има сървъри в 21 държави по целия свят. С VPN.ac, ти имаш множество VPN протоколи да избера от, без регистрация, и различни оптимизации за скорост.

Преглед на VPN.acПреглед на VPN.ac

От външната страна изглежда, че VPN.ac е всичко, което бихте искали от VPN услуга на достъпни цени. В този преглед се задълбочаваме във VPN.ac, за да видим колко добре се подрежда на този конкурентен пазар.

Разбиране на VPN.ac

Нека поговорим за това, което VPN.ac може да предложи. Когато кацнете на уебсайта му, той ви казва няколко неща.

Разбиране на VPN.ac - Източник: Shutterstock.comРазбиране на VPN.ac – Източник: Shutterstock.com

  • Стреми се да задоволи клиентите и вярва в предоставянето на достъпен продукт.
  • Той няма ограничение за скоростта на трансфер и редовно увеличава честотната лента
  • Той има изключителни обслужване на клиенти и без време за изчакване

След като се потопите малко по-дълбоко в сайта, ще откриете също, че той използва AES-GCM 256-битово криптиране с Elliptic Curve. Той също така осигурява тон вариации за тези протоколи така че можете да си поиграете, ако знаете какво правите.

Ще влезем повече в характеристики и предимства на VPN.ac в нашия раздел за и против.

Ценообразуване на VPN.ac

Ценообразуването му е просто и предлага четири различни плана. Всеки план включва същите характеристики; единственото нещо, което се променя, е сума, която плащате на месец.

Ценообразуване на VPN.acЦенообразуване на VPN.ac

  • Един месец – $ 9 на месец
  • Три месеца – $ 8 на месец ($ 24 се таксуват на всеки три месеца)
  • Една година – $ 4.80 на месец ($ 58 таксувани годишно)
  • Две години – $ 3.75 на месец ($ 90 таксувани годишно)

Ако предплатите за две години преди време, ще спестите 62%. Като цяло цените на VPN.ac са приблизително средни в сравнение с много други най-добри VPN услуги там. Той предлага a 7-дневна гаранция за връщане на парите, и то приема всички форми на плащане, включително Биткойн и Alipay.

Какво ни харесва във VPN.ac

На пръв поглед всичко се проверява добре за VPN.ac. Предлага стандартна за индустрията защита на данните на управляема цена. Нека разгледаме най-добрите характеристики на VPN.ac.

Нуждата от скорост

VPN добавят допълнителен шифровъчен слой, което обикновено води до по-ниска скорост на изтегляне и качване. Бяхме поразени от скоростите на VPN.ac сървърите; имахме малко или никакво намаляване на скоростта по време на нашето изследване.

Need For Speed ​​VPN.ac - Източник: Shutterstock.comNeed For Speed ​​VPN.ac – Източник: Shutterstock.com

За сървър в САЩ видяхме скорост от 58,53 Mbps, не е зле.

Когато проверихме сървър в Холандия, имаме само 9% намаляване на скоростта на изтегляне. Това прави VPN.ac една от най-бързите VPN някога сме преглеждали.

Силно криптиране

Каква полза от VPN, която не защитава самоличността ви? Всички функции и всичко е хубаво, но вие използвате VPN, за да се предпазите и да останете анонимни онлайн.

Силно шифроване VPN.ac - Източник: Shutterstock.comСилно шифроване VPN.ac – Източник: Shutterstock.com

С VPN.ac няма да се притеснявате, че някой ще получи достъп до вашите данни. Тази услуга използва най-доброто от най-доброто; 256-битово криптиране на OpenVPN и AES.

В допълнение към запазването на вашата самоличност в безопасност и сигурност, Той също така има убиец като Nordvpn, което е жизненоважно, ако се притеснявате за изтичането на вашите данни на вашия изпит.

Няма политика за регистриране

Най-накрая намерихме политика, която е вярна и честна. Много VPN ви казват, че не съхраняват информацията ви, но по заобиколен начин го правят. VPN.ac излиза директно в своята политика за поверителност и обяснява, че е така не регистрира или наблюдава вашата активност, но той поддържа регистрационни файлове за свързване с цел изпълнение.

Без правила за регистриране VPN.ac - Източник: Shutterstock.comБез правила за регистриране VPN.ac – Източник: Shutterstock.com

Най-вероятно изтрива тези данни след определен период, и така или иначе не е толкова голяма сделка. Проблемът идва, когато VPN съхраняват информация като IP адреси и лична информация, но VPN.ac не е.

Румънска юрисдикция

Румъния е извън алианса за сигурност на 14 очи, което е още едно голямо предимство за търсещите неприкосновеност на личния живот. Румъния също има прилични закони, които пречат на правителството да може да изисква информация от VPN и нейните сървъри. Вашият данните са по-безопасни в Румъния отколкото би било в САЩ или на повечето други места в ЕС.

Румънска юрисдикция VPN.ac - Източник: Shutterstock.comРумънска юрисдикция VPN.ac – Източник: Shutterstock.com

Какво не ни харесва в VPN.ac

Въпреки че има много неща, които харесваме във VPN.ac, трябва да споменем някои негови недостатъци. Тук са най-големите проблеми имаме с тази VPN.

Дисфункционално приложение

Самото приложение изглежда фантастично. Това е невероятно удобно за потребителя, и изглежда наистина чисто. По време на нашето проучване обаче установихме, че потребителите са имали проблеми с приложението, което неправилно показва, че са свързани със сървър в държава, а всъщност не са. Това означава, че приложението показва грешни местоположения, или VPN.ac може да използва фалшиви сървъри.

Няма Netflix

По време на нашите изследвания открихме това Netflix не работи на нито един от сървърите на VPN.ac. Ако искате да предавате любимите си филми и телевизионни предавания, ще трябва да продължите напред. Вместо това вземете expressvpn или nordvpn.

Няма Netflix VPN.ac - Източник: Shutterstock.comНяма Netflix VPN.ac – Източник: Shutterstock.com

Забравете за Tor

Докато VPN предоставя достатъчно предимства за поверителност на своите потребители през повечето време, също така е възможно да се направи крачка напред. Tor браузърът има свои уникални предимства за поверителност и когато се комбинира с използването на VPN, той се счита за един от най-сигурните начини за сърфиране в мрежата. Не всички VPN обаче са съвместими с Tor и за съжаление VPN.ac е един от тях.

Нашата присъда

VPN.ac всъщност не се справя много, добре е, но добре днес не е достатъчно. Особено когато имате такива VPN като Nordvpn, Expressvpn, Surfshark и т.н..

Вие получавате страхотни скорости, най-горната линия на сигурността и прилично обслужване на клиентите. Основните проблеми, които виждаме с тази VPN, е липсата на функции. Не можете да го използвате с Tor и Netflix, или за Torrenting, за което много хора използват VPN.

Нашата присъда VPN.ac - Източник: Shutterstock.comНашата присъда VPN.ac – Източник: Shutterstock.com

Ако VPN.ac не отговаря на вашите нужди, помислете за проверка на някои от другите ни рецензии за VPN.

Препратки

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me