VPNArea е със седалище в България. Тази VPN компания стартира през 2012 г. и оттогава тя вече нарасна 212 сървъра в 70 различни държави. Той също така твърди, че светва бързо и много сигурно. В този преглед ще се потопим дълбоко в този vpn и ще видим дали наистина отговаря на хип-хопа.

Преглед на VPNArea

Преглед на VPNArea По време на нашето проучване ние също искаме да имаме предвид няколко допълнителни фактора.

  • производителност
  • Сигурност
  • поверителност
  • Характеристика

Нека да видим как VPNArea се изправя срещу някои от основните си конкуренти.

Разбиране на VPNArea

От второто кацате на уебсайта му; осъзнавате, че основната точка за продажба е неговата скорост. VPNArea иска да знаете това 200+ сървъра позволяват да има някои от най-бързите скорости на изтегляне и качване в това царство.

Разбиране на VPNArea - Източник: Shutterstock.comРазбиране на VPNArea – Източник: Shutterstock.com

VPNArea твърди, че причината скоростта на сървъра му да е толкова бърза е, че не го прави „Пренаселеност“ тях. Той има специални сървъри и задава максимална заетост на тези сървъри. Това предотвратява закъснения на потребителите.

С VPNArea получавате приложения за Windows, Mac, Android, и iOS, плюс вие също можете конфигурирайте услугата към вашия рутер. Той има функция за изтичане на DNS и има вграден ключ за убиване което е важна точка за продажба за нас.

Всичко изглежда добре за VPNArea.

Цената на VPNArea

VPNarea е VPN на средна цена, не е скъпа, но не е и евтина. Всички планове предлагат едни и същи функции, но единственото, което се променя, е сумата, която плащате въз основа на избрания от вас пакет.

Ето обща разбивка на ценообразуването на VPNArea:

Ценообразуване на VPNAreaЦенообразуване на VPNArea

  • Един месец – $ 9.90 на месец
  • 12 месеца – $ 4.92 на месец ($ 59 на всеки 12 месеца)
  • 36 месеца – $ 2,99 на месец ($ 107,64 на всеки 3 години)

С едномесечния план получавате 14-дневна гаранция за връщане на парите. Ако отидете за 12 или 36 месеца, ще получите 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да плащате с Visa, Mastercard, PayPal, UnionPay, Bitcoin и различни други методи.

Какво ни харесва във VPNArea

Досега трябваше да разбирате добре как работи тази VPN услуга. Сега трябва да покрием по-фините подробности. Ето всички неща, които най-много ни харесват във VPNArea.

Силна сигурност

Най-важното нещо, което трябва да търсите във VPN, е поверителността. Искате да сте сигурни, че вашият IP адрес е скрит и че вашата самоличност остава анонимна. Ако VPN не може поне да направи това, каква полза?

Силна сигурност VPNArea - Източник: Shutterstock.comСилна сигурност VPNArea – Източник: Shutterstock.com

VPNArea има сигурна 256-битово криптиране с протокол OpenVPN. Това са същите стандарти, които правителството и военните използват за защита на своите данни. С тази услуга няма да се притеснявате всяка ваша ценна информация попада в грешните ръце.

Без регистрация

Юрисдикцията в България е основен бонус, защото страната има строги без закони за дърводобив това би попречило на VPNArea да запази голяма част от вашата лична информация, дори и да иска. VPNArea внимава с каква информация събира и отнема точно това, от което се нуждае, за да използвате неговата услуга.

Без регистрация VPNArea - Източник: Shutterstock.comБез регистрация VPNArea – Източник: Shutterstock.com

Netflix и торент

Обикновено досега бихме обсъждали всичко, което не е наред с тази VPN. За щастие няма много лоши функции на VPNArea. Освен страхотна сигурност и липса на регистриране, вие също получавате достъп до гео ограничено съдържание на Netflix и P2P сървъри за торент.

За добър списък на про-торент VPN вижте нашето ръководство „Най-добрата VPN за торентинг“.

Netflix и Torrenting VPNArea - Източник: Shutterstock.comNetflix и Torrenting VPNArea – Източник: Shutterstock.com

Чат на живо

Когато се занимавате с лична информация и поверителност, искате да сте сигурни, че има някой от другата страна, който да ви помогне, ако имате нужда от нея. Много VPN предлагат система за продажба на билети, която изисква да попълните формуляр на уебсайта им и да изчакате отговор.

Чат на живо VPNArea - Източник: Shutterstock.comЧат на живо VPNArea – Източник: Shutterstock.com

Всички знаем как става това.

Трябваше ви отговор преди пет минути и сега трябва да изчакате 24-48 часа за да получите отговор от някой, който ще ви каже да проверите страницата с често задавани въпроси.

За щастие, VPNArea предлага чат на живо но има ли бързо време за реакция? На страницата си с често задавани въпроси пише, че обикновено се свързвате с представител в рамките на четири часа, но можеш да вземеш някого веднага в чата на живо.

По време на нашето проучване установихме, че потребител получи отговор от чата на живо за по-малко от една минута. Представителят беше полезен и ефективен. Той се справи с всички въпроси и отговори на тях ясно и кратко.

Какво не харесваме в VPNArea

Говорихме твърде рано. Ако сте очаквали да намерите перфектната VPN, която е напълно без недостатъци, ще трябва да продължите да мечтаете. VPNArea има някои проблеми, Ето ги и тях.

Забравете скоростта

Едно от основните му твърдения за слава е скоростта на сървърите му. По време на нашето изследване установихме, че някои потребители съобщават, че имат бързи скорости на свързване, докато други казват, че това е бавно. Съобщава се, че някои потребители са имали опит изтегляне на скорост на изтегляне до 80-90% на някои сървъри; говорим за 10 Mbps, не е добре. Особено не е добре, когато скоростта би трябвало да бъде точка за продажба тук.

Повечето отчети и рецензии обаче показват, че скоростите на VPNArea са добри и тъй като има толкова изобилие от сървъри, потребителите трябва да могат лесно да намерят по-бърз сървър, ако се свържат с бавен.

Забравете скоростта VPNArea - Източник: Shutterstock.comЗабравете скоростта VPNArea – Източник: Shutterstock.com

Нашата присъда

VPNArea има някои добри точки.

Той използва най-добрия протокол и криптиране, което е необходимо за сигурна VPN. На всичкото отгоре позволява торент и можете да деблокирате netflix (въпреки че скоростта може да е проблем).

Нашата присъда за VPNArea - Източник: Shutterstock.comНашата присъда за VPNArea – Източник: Shutterstock.com

Въпреки че предоставя приличен сървърен пакет, отчетите на някои потребители за бавни скорости са малко загрижени.

Като цяло VPNArea изглежда като средна опция. Не бихме използвали лично услугата, защото има просто по-добри възможности за избор. Подобно на Nordvpn или Expressvpn например, те са просто по-добри във всяко отношение.

В края на деня най-важното нещо, което VPN трябва да предостави, е анонимен IP адрес и защитен криптиран тунел за преминаване на вашия интернет трафик, гарантиращ вашата поверителност онлайн. VPNArea прави това много добре.

Ако искате актуализиран списък с VPN, които наистина обичаме & оценете най-високата, вижте нашето най-добро ръководство за vpn.

Препратки

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me