В наши дни VPN или виртуалната частна мрежа е незаменима част от дигиталния живот. За щастие има десетки VPN услуги на пазара днес, така че имате набор от функции, ценови планове и възможности за избор.

VPNSecure прегледVPNSecure преглед

VPNSecure е пълнофункционална, надеждна, бърза и гъвкава VPN услуга. Като потребител, който съзнава сигурността, това е опция, която бихте искали да обмислите, защото е бърз, лесен за използване и предлага широк спектър от възможности и предимства на три различни ценови точки.

VPNSecure: Функции и възможности

VPN са предназначени да подобрят безопасността и поверителността на онлайн дейностите. Различните услуги обаче постигат тази цел по различни начини и до различни нива на успех. VPNSecure е популярна опция, тъй като предоставя пълен набор от функции за поддръжка поверителност, сигурност, и анонимност:

VPNSecure: Функции и възможностиVPNSecure: Функции и възможности

 • Поддръжка за Windows, Mac и Linux на лаптопи, настолни компютри и мобилни устройства
 • An лесен за използване настолно приложение
 • По желание OpenVPN, HTTP прокси сървъри, SSH тунели, тунелиране от точка до точка, и По-интелигентен DNS
 • Вашият избор на нива на криптиране от 64-битова до много силно криптиране с помощта на AES-256
 • Достъп до бързи сървъри с висока честотна лента близо до вас
 • Достъпни цени с три различни плана, плюс безплатна версия
 • Опции за плащане, включително PayPal и Payza

VPNSecure: Плюс страна

Нека започнем с това, което VPNSecure прави добре.

Той е лесен за използване

VPNSecure предлага a удобно за потребителя настолно приложение което ви улеснява при избора на сървър, към който искате да се свържете, изберете нивото на криптиране и веднага започнете да се наслаждавате на онлайн изживяването си.

VPNSecure - лесен за използване - Източник: Shutterstock.comVPNSecure – лесен за използване – Източник: Shutterstock.com

Просто изтеглете и инсталирайте приложението и след това го стартирайте. Ще видите падащ списък, който можете да използвате, за да изберете или търсите държава – това представлява местоположение на сървъра ще се свържете с. Изберете нацията, която е най-близо до вас, и сте на път.

Ако предпочитате да използвате друго приложение, VPNSecure предлага отворени VPN ключове за всички свои сървъри, заедно с подходящи конфигурационни файлове.

Първите стъпки са лесни

Потребителите могат да започнат с безплатна 30-дневен пробен период, и след това надстройте до платен план с една лесна стъпка. Плюс това, VPNSecure предлага a 7-дневна гаранция за връщане на парите, така че е безрисково да опитате.

Можете да получите помощ, ако имате нужда от нея

VPNSecure поддържа център за знания, изпълнен с статии, съвети, технически ръководства, и други ресурси, така че ако имате въпроси или проблеми е лесно да намерите информация и съвети. Можете също така да изпратите билет за поддръжка по всяко време – просто попълнете прост формуляр на сайта му и някой ще отговори в рамките на 30 минути. Или използвайте функция за чат на живо да зададете въпрос.

Можете да получите помощ, ако имате нужда от нея - Източник: Shutterstock.comМожете да получите помощ, ако имате нужда от нея – Източник: Shutterstock.com

Надежден е и бърз

VPNSecure в момента предоставя повече от 80-гигабитови сървъри в 48 държави, включително Съединени щати, Канада, Бразилия, на Великобритания, Франция, Германия, Австралия, и Азия. Това географско разнообразие позволява на потребителите да се свързват с възможно най-близкия сървър за бързо, отзивчиво онлайн изживяване.

Надежден е и бърз - Източник: Shutterstock.comНадежден е и бърз – Източник: Shutterstock.com

VPNSecure е винаги добавяне на повече сървъри да се неговата мрежа, така че способността му да предлага на клиентите бърза и надеждна свързаност просто се подобрява.

Тъй като сървърите са свързани, потребителите могат да превключват към друго местоположение на сървъра при поискване и VPNS защитена услуга дори ще препоръча сървъра, който ще осигури най-високите нива на свързаност.

Освен това, VPNSecure се грижи да гарантира, че маршрутизацията се обработва възможно най-ефективно, така че потребителите да се наслаждават висока наличност и честотна лента, намалена латентност, и малко, ако има някакви смущения в техните онлайн дейности.

Безплатен VPN 30-дневен достъп - Източник: Vpnsecure.meБезплатен 30-дневен достъп до VPN – Източник: Vpnsecure.me

За разлика от много VPN услуги, VPNSecure помага на потребителите да постигнат върхова производителност, като предоставя съвети и технически ръководства, които могат да използват за настройка на своите браузъри и операционни системи. Всичко е в центъра за знания на VPNSecure за търсене.

Предотвратява дроселирането

Някои потребителите може да не са наясно, че техните доставчици на интернет услуги могат – и често го правят – ограничаване на честотната лента. Някои Интернет доставчици дори регистрирайте и инспектирайте сайтовете, които клиентите им посещават, и файловете, които те изтеглят, и проследяват много от другите си дейности онлайн.

VPNSecure предотвратява интернет доставчиците от ограничаване на връзката, така че винаги да се наслаждавате на възможно най-доброто онлайн изживяване. Нещо повече, VPNSecure също блокира вашия интернет доставчик от проследяване, анализ и докладване къде отивате и какво правите онлайн.

Това е ефективно

VPNSecure върши отлична работа за защита на потребителите поверителност и сигурност. Той предлага различни нива на криптиране. За стандартни дейности, като сърфиране Новини и развлечение сайтове, можете да изберете основни 64-битово криптиране

Той е ефективен - Източник: Shutterstock.comТой е ефективен – Източник: Shutterstock.com

Когато имате нужда от допълнителна защита (например, ако трябва да изпратите по имейл някои особено чувствителни документи), можете да изберете по-сложен алгоритъм за криптиране. По-строгата сигурност може да направи връзката ви малко по-бавна, но можете да бъдете сигурни, че вашата чувствителни материали ще бъде възможно най-сигурно.

Без реклами

Много VPN услуги – особено безплатни опциигипс вашия екран с нежелана реклама и единственият начин да се отървете от него е да подобряване на до a платен план. VPNSecure не насочва клиентите си с реклама, така че не е нужно да се справяте с разсейването и досадата на мигащите банери и цикличните анимации за продукти, които не искате или имате нужда..

Без реклами - Източник: Shutterstock.comБез реклами – Източник: Shutterstock.com

Всъщност дори безплатната версия на VPNSecure е без реклами – единственото ограничение е, че не можете да избирате между 64-битово криптиране или някой по-силен шифър, и ще получите само 2GB честотна лента.

Без регистрационни файлове

За разлика от много VPN услуги, VPNSecure следва стриктна политика без регистрация. Той никога не записва:

 • Вашият IP адрес
 • Датата и часът, когато се свързвате или прекъсвате
 • Широчината на честотната лента, която използвате, докато сте свързани чрез нейната първокласна услуга
 • Всякакви DNS заявки

Можете да получите достъп до това, от което се нуждаете

Много държави по света – дори някои западни държави, които може да ви изненадат, като Франция, Германия, и Великобритания – ограничават до различна степен достъпа на своите граждани до интернет.

Настолен VPN клиентНастолен VPN клиент

Например, страни като Индия, Китай, Египет, и Саудитска Арабия рутинно цензурирате уебсайтове и медийни услуги като Facebook, Twitter и iTunes.

Ако живеете или посещавате държава, където цензурата е често срещана, VPNSecure бърз, висока честотна лента сървърите ще ви позволят да се наслаждавате на мултимедийни приложения като Нетфликс, iPlayer, Pandora и Spotify, както и всички най-нови онлайн игри.

Може би по-важното, VPNSecure позволява на потребителите да имат достъп до новинарските обекти, които съобщават за историите, които ги интересуват – дори тези, които са ограничени от правителства, училища, и университети, или работодатели.

За клиенти които живеят в или посетете страни с изключително твърда цензурни практики, VPNSecure също предлага StealthVPN до камуфлаж с произход IP адреси и осигуряват анонимни връзки към ограничени сървъри.

Споделяне или торент

Една от най-популярните дейности в интернет е споделяне и изтегляне на медия и развлекателни файлове, и докато практиката има определени специфични рискове и правни последици, до голяма степен свързани с пиратство и нарушаване на авторски права, на технология не е строго незаконно.

Споделяне или торентиране - Източник: Shutterstock.comСподеляне или торентиране – Източник: Shutterstock.com

Това каза, всеки, който избира да изтегли файлове от торент трябва да се уверят, че го правят само докато са свързани с VPN услуга.

Тъй като VPNSecure маскира вашия IP адрес, предотвратява проследяването на вашите дейности и криптира данните, които изпращате и получавате, това е добър избор.

Но има много добри избори, вижте статията за най-добрите VPN за торенти за още по-добри избори.

VPNSecure: Минус страна

Това, което върви нагоре, трябва да слезе. Макар че VPNSecure може да се похвали с доста впечатляващи функции и услуги, има няколко неща, които биха могли да бъдат по-добри.

Може да се наложи да канализирате вътрешния си Techie

Както при повечето, ако не и при всички VPN услуги, ще трябва да сте подготвени да получите малко технически познания, когато използвате VPNSecure. Например инструкциите за настройка и инсталиране на различните приложения ще се различават до известна степен в зависимост от вида на хардуер и операционна система версия, която използвате.

По същия начин може да се наложи да промените определени настройки в браузъра си или операционна система за постигане на оптимално скорост и производителност.

вашия браузър или операционна система за постигане на оптимална скорост и производителност.вашия браузър или операционна система за постигане на оптимална скорост и производителност.

И в някои случаи може да искате да направите нещо малко по-сложно. Например, може да искате да използвате SSH тунел за изпращане на файлове. За да направите това, ще трябва да го направите малко четене за да работи, но всъщност не е толкова трудно. Ако можете да съберете библиотека от IKEA, ще си добре.

Вземането?

Въпреки че VPNSecure е лесен за използване, ще трябва да отделите малко време за четене, изследване и извършване на корекции, особено ако се интересувате да използвате някое от VPNSecure по-разширени възможности; това обаче би било така при всеки VPN услуга може да изберете.

Близостта може да е проблем

Макар че VPNSecure хоства сървъри в 48 държави, повечето от тях са в Северна Америка, Източна Европа, Западна Европа, и Австралия. Засега VPNSecure предоставя само няколко сървъра в Южна Америка, на Близкия Изток, Индия, и Китай, което означава, че потребителите в тези региони ще трябва да имат достъп до по-отдалечени сървъри, което може да повлияе на скоростта и надеждността на техните връзки.

За много по-изчерпателен избор на сървъри проверете Nordvpn, Expressvpn или Cyberghost.

VPNS защитени сървъри МестоположениеVPNS защитени сървъри Местоположение

Тази удобна карта показва местоположението на всички VPNS защитени сървъри така че можете да определите дали близостта може да е проблем за вас, преди да се регистрирате. И разбира се, можете също да се запишете за безплатна пробна версия и да се убедите сами дали VPNSecure е достатъчно бърз и надежден, за да отговори на вашите очаквания.

Безплатно, но ограничено

за жалост, безплатната версия, която споменах по-горе, предлага само 2GB свързаност, и само към сървъри в САЩ. Това може да е достатъчно за случайни потребители с малък обем и хора, които просто искат да опитат услугата. Но хората, които се занимават с голямо разнообразие от онлайн дейности – особено тези, включващи стрийминг на медии и музика – ще трябва да помисли за a платен план.

Добрата новина е, че Цени на VPNSecure са напълно разумни.

Разходи

VPNSecure предлага три гъвкави ценови плана, за да отговори на нуждите и бюджетите на клиентите, вариращи от около 10 долара на месец до $ 6 и променете, ако се регистрирате за една година. Предлага се и шестмесечен пакет за около осем долара на месец.

Месец на месец 6 месеца 12 месеца
$ 9.95 / месец $ 8.32 / месец $ 6.66 / месец

И трите планове предлагат мобилна VPN клиенти за iOS и Android и неограничен достъп до глобалната мрежа от сървъри на компанията, плюс:

 • OpenVPN, клиентско приложение с отворен код за VPN
 • HTTP прокси, който действа като филтър за защита на данните, които предавате през интернет
 • SmarterDNS за деблокиране на географски ограничени уебсайтове

За потребители с ограничен бюджет има безплатна версия на VPNSecure. Както вече обсъдих, той предоставя ограничено, 2GB свързаност със сървъри в САЩ; допълнително, то поддържа Windows, Mac Os, iOS, и Android и предлага всичко, което получавате с платен абонамент, с едно изключение: не можете да промените нивото на криптиране.

Ценообразуване - Източник: Vpnsecure.meЦенообразуване – Източник: Vpnsecure.me

Други платени услуги могат да струват до $ 13 на месец, и безплатните услуги могат да бъдат рисковани – някои дори са били известни изтегляне на зловреден софтуер върху тяхното клиентикомпютри и продават личната им информация.

В сравнение с други услуги, VPNSecure предлага изключителна стойност за парите: лесен за ползване настолно приложение, плюс опцията да използвате други страхотни програми с отворен код; избор на методи за криптиране, страхотен поддържа, бърз, надеждни сървъри по света; прозрачен, леснодостъпни политики, и репутация, на която се доверяват хиляди потребители.

Най-хубавото е, че VPNsecure приема няколко различни опции за плащане като PayPal, Payza, и Биткойн за да можете да защитите самоличността си още повече.

Избор на вашата VPN: други фактори

Местоположение на сървъра, цена, налични приложения, методи за сигурност, и честотна лента са всички основни атрибути, които трябва да оцените при сравнение VPN услуги, но има и други неща, които трябва да имате предвид, които могат да ви помогнат да се уверите, че вашият доставчик на услуги е такъв надежден, надежден, и съсредоточен за обслужване на клиенти.

Избор на вашата VPN: Други фактори - Източник: Shutterstock.comИзбор на вашата VPN: Други фактори – Източник: Shutterstock.com

Прочетете политическите документи

Да, те са крайно скучни; да, те могат да бъдат плътни и трудни за разбиране. Но си струва да отделите няколко минути, за да прочетете най-добрия си избор документи за политика на доставчика тъй като това е решаваща стъпка в това да знаете какво можете да очаквате.

Например, ако политиката на доставчика на услуги не обяснява каква информация регистрира, колко често и колко дълго се съхраняват дневниците или ако обяснението е просто неясно и объркващо, вероятно е по-добре да се държите ясно – колкото и страхотни да изглеждат претенциите на техния уебсайт.

Документът за политика на VPNSecure е ясен, кратък и лесно достъпен на техния уебсайт. Той описва подробно своите политика без регистрация и очертава процедурите за получаване на възстановяване – всичко това ви уведомява, че е надеждно.

Образовайте се

Разбиране на технологиите може да бъде a предизвикателство – особено тъй като изглежда, че всичко се развива и променя толкова бързо. Ако обаче отделяте само един час на седмица за четене информативни статии и блогове, ще бъдете по-подготвени да изберете VPN услуга и да се възползват добре от всички останали приложения и технологии там.

Образовайте се - Източник: Shutterstock.comОбразовайте се – Източник: Shutterstock.com

Много списания публикуват статии, които могат да ви помогнат да разширите разбирането си за интернет сигурност, поверителност, и подобни.

Присъдата

Много VPN услуги обещават бързо, надеждни връзки, отлично криптиране за защита вашата сигурност и осигуряват анонимност и са прости, гъвкави планове за ценообразуване. Много от тези услуги обаче се оказват по-малко от идеални в дългосрочен план. Потребителите са изправени пред бавни връзки, особено в пиковите часове, и понякога се ограничават до използването на приложения, които са трудни инсталиране и объркване за използване.

Присъдата - Източник: Shutterstock.comПрисъдата – Източник: Shutterstock.com

По-лошото е, че недобросъвестните доставчици на услуги са регистрирани и дори продавам на клиентите лична информация. В най-добрия случай, клиентите обикновено трябва да се справят с клиентска поддръжка от тези компании, която е неспособна и груба; в най-лошия случай такива ненадеждни услуги не предоставят никаква помощ.

Надеждни и надеждни услуги обаче съществуват.

VPNSecure е добре известен като надежден доставчик на услуги и има богат списък от доволни, лоялни клиенти, за да го докаже.

Той предлага a безплатен 30-дневен пробен период за да можете да изпитате скорост и производителност на своите сървъри за себе си. Той поддържа всички най-популярни операционни системи и типове хардуер и поддържа отлична база от знания и поддръжка чрез чат на живо, така че винаги ще можете да намерите отговори, ако имате проблеми.

VPNSecure е отпред и много ясно за условията на услугата и политиките си за поверителност, и това е друг важен фактор, защото това означава, че никога няма да се чудите дали регистрира достъпа или дейностите ви, докато сте в интернет. Това е истинско поверителност, а не само обещание за поверителност.

Това е истинско поверителност, а не само обещание за поверителност.Това е истинско поверителност, а не само обещание за поверителност.

Какво още, VPNSecure изпълнява едно от най-значимите обещания в интернет: избор. Потребителите могат да изберат сървъра, към който се свързват, приложението, което използват, и нивото на криптиране, което предпочитат.

С VPNSecure потребителите могат да посещават медийни и новинарски сайтове, както сметнат за добре, дори ако правителството им налага цензура. Те могат да изберат да използват разширени възможности като SSH и тунели от точка до точка за безопасно и сигурно прехвърляне на по-големи файлове. И ако са готови да поемат риска, дори могат да качват и изтеглят медийни файлове на торент сървъри.

Накратко, интернет винаги е бил избор.

в обобщение, Това е доста прилично, все още не е достатъчно добро, за да се направи най-добрият VPN ръководство, но бихме го оценили в топ 15 на VPN услугите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me