Zoog Services Ltd. основава Zoog VPN преди шест години във Великобритания. Услугата прави много претенции, като например мълниеносна и невероятно сигурна. Както всички знаем, всяка VPN услуга казва едно и също, затова искахме да тестваме Zoog, за да видим ако може да се натрупа срещу някои от тежките нападатели в това царство.

Преглед на Zoog VPNПреглед на Zoog VPN

Отвън се вглежда, Zoog показва увереност и сила. Когато погледнете уебсайта му, виждате термина Криптиране „военно ниво“. Чувстваме, че можете да поставите военна степен пред всичко, за да звучи по-силно. Има ли значение тук?

Нека разбием Zoog VPN и да разберем!

Разбиране на Zoog VPN

За начало Zoog твърди, че услугата му пламти бързо и ви позволява достъп Нетфликс. Той също така твърди, че поддържа нула регистрационни файлове, има свои собствени DNS сървъри и позволява безопасен торент на пет устройства едновременно.

Разбиране на Zoog VPNРазбиране на Zoog VPN

Zoog поддържа OpenVPN TCP / UDP, L2TP / IPSec и PPTP & IKEv2 протокол за максимална поверителност и защита в интернет.

Услугата работи на всички основни устройства, включително PC, Mac, Linux, iPhone и Android. Zoog в момента има 100 сървъра в 40 различни места в 25 държави. Въпреки че това може да не е най-големият брой сървъри, които сме виждали, все пак е впечатляващо, когато вземете предвид цената на тази VPN.

Zoog предлага сървъри в Съединени щати, Канада, Южна Америка, Европа, Азия, Израел, и Африка.

Открояващи се характеристики на Zoog VPN

Ето няколко функции, които определят Zoog VPN:

Открояващи се характеристики на Zoog VPNОткрояващи се характеристики на Zoog VPN

 • Неограничена честотна лента
 • Специализирани сървъри за бързи скорости на изтегляне
 • Няма изтичане на DNS
 • 256-битово криптиране за платена услуга
 • Както безплатна, така и платена опция
 • Работи на множество устройства

Структура на ценообразуване на Zoog VPN

Нещо, което харесваме в Zoog, е, че предлага безплатен план за хората, които искат да изпробват услугата. Той също така предлага a седемдневна гаранция за връщане на парите ако искате да надстроите до платената версия.

Препоръчваме да използвате платената версия, защото тя предлага много повече сигурност и опции от безплатния.

Структура на ценообразуване на Zoog VPNСтруктура на ценообразуване на Zoog VPN

Неговият безплатен план ви позволява само сървъри за достъп в Ню Йорк, Амстердам, и Лондон. Също така имате право само на два концерта за пренос на данни. Също така не гарантира никаква скорост с безплатния акаунт; само си “най-доброто усилие.”

След като надстроите до платен план, получавате достъп до пълния избор на сървъри и до пълния 256-битово криптиране. С безплатния план получавате само 128-бита, което е достатъчно за някои, но не и за повечето.

Най-евтиният план е двете години, които излизат $ 1,25 на месец ако плащате $ 29,99 за пълните две години. Това е един от най-евтините VPN планове, които някога сме виждали, което го прави изключително добра опция за качество.

Налично за всички ваши устройства - Zoog VPNНалично за всички ваши устройства – Zoog VPN

Ето разбивка на цените:

 • Безплатно – ограничено до 3 VPN местоположения, едно устройство, 2GB честотна лента, 128-битово криптиране, ограничено съдържание
 • 2 г. / 1,25 месеца. – 38+ VPN местоположения, 5 устройства, неограничена честотна лента, 256-битово криптиране, пълно съдържание

Ако не искате да плащате за пълните две години, предлага също $ 3,33 на месец за шестмесечен план и 6,99 $ за едномесечен план.

Какво ни харесва в Zoog VPN

В Zoog има много неща за харесване. Като цяло това е силна услуга, която дава много на своите клиенти на ниска цена. Нека да разгледаме къде успява.

Какво ни харесва в Zoog VPNКакво ни харесва в Zoog VPN

Силно криптиране

Сигурността и поверителността са причините, поради които всеки търси VPN. Ако използвате платения план, получавате AES-256, което е най-доброто от най-добрите. Така че, както казахме преди, ако искате да сте сигурни, че сте сигурни, искате да получите платения план.

Потокът е разрешен

Zoog има някои сървъри, които позволяват торенти, а други не. За щастие той описва това ясно, като предоставя икона P2P до сървърите, които позволяват торент. Вярваме, че това ще работи само за платената версия.

Нашите страхотни VPN функцииZoog Awesome VPN функции

Над средната скорост

Zoog твърди, че има светкавично бързи скорости на изтегляне (като всяка друга VPN), но наистина ли е? Въз основа на нашите изследвания, ето резултатите, които имаме:

 • НАС: 82 Mbps скорост на изтегляне
 • ЕС: 99 Mbps скорост на изтегляне
 • Азия: 52 Mbps скорост на изтегляне

Тези скорости може да не са най-бързите, но със сигурност не са най-бавните. Както при повечето VPN услуги, това зависи от сървъра, който използвате. Въпреки това, нашите най-препоръчани VPN обикновено са много бързи като цяло, вижте най-добрия ни списък vpn.

Без регистрация

Zoog VPN веднага заявява, че не води дневници. Според своята политика за поверителност той съхранява известна информация, включително вашия имейл и трансфер на данни, което не е голяма работа.

Чат на живо

Нещо фантастично в Zoog е добавянето на поддръжка за чат на живо, което се откроява сред другите VPN мрежи, които приемат 24-48 часа, за да се свържа с вас. Наличието на чат на живо позволява на Zoog да решава компрометиращи проблеми в реално време.

Какво не харесваме в Zoog VPN

Не всичко е слънце и рози, всяка VPN има своите проблеми и Zoog не е освободен. Нека да разгледаме.

Какво не харесваме в Zoog VPNКакво не харесваме в Zoog VPN

 • Kill-switch само на Mac – Прекъсвачът за убиване е налице, ако системата ви спре. Никога не знаете кога може да загубите връзка, така че превключвателят за убиване подменя вашата интернет връзка, така че няма да останете отворени. Тази VPN предлага само превключвател за убиване на Mac.
 • Трудно е да се използва приложението – Приложението не е най-лесно за използване и не е най-бързо за зареждане. Повечето приложения са прости и изискват едно или две щраквания, за да се свържат със сървър, Zoog изисква да преминете през четири стъпки, за да влезете в сървър.

Нашата присъда

Най-важното при VPN е нейната сигурност и защита. Zoog предлага първокласно криптиране и не можете да надвишите цените му. Ако се притеснявате за поверителността си онлайн, свързването със сървър на Zoog трябва да ви накара да се почувствате много по-сигурни.

Нашата присъда - Източник: Shutterstock.comНашата присъда – Източник: Shutterstock.com

Скоростите му са средни, но има много сървъри, на които да се подскачате.

Единствените реални недостатъци на тази VPN е превключването само за Mac и несигурността относно това дали записва информация или не. Като цяло не препоръчваме тази VPN, тъй като има просто по-добър избор. Защо не опитате Nordvpn, Expressvpn или Cyberghost вместо това.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me