Тук имаме уникален VPN хибрид, който стартира като DNS прокси през 2013 г. Компанията е базирана в Копенхаген, Дания, и е нова за VPN сцената. През 2019 г. стартира своята VPN услуга, сдвоена заедно със своя DNS сървър.

Преглед на Unlocator VPNПреглед на Unlocator VPN

Ще обясним как всичко това работи скоро.

Целта на всяка VPN е да скрие реалното ви местоположение и да го прикрие с различно. За да направите това, VPN услугите заменят вашия истински IP адрес с такъв от техните сървъри, просто като този. Това пречи на доставчиците на интернет услуги, правителствата, хакерите и други лица да проследяват вашата активност при сърфиране онлайн.

Да видим дали Unlocator върши добра работа за защита на вашата поверителност.

Разбиране на Unlocator

Сега нека да разберем какво прави тази VPN толкова различна. Unlocator използва интелигентен DNS прокси, който ви позволява да имате неограничен достъп до интернет навсякъде по света. Готиното при тази технология е, че тя работи само когато трябва.

Разбиране на UnlocatorРазбиране на Unlocator

Според Unlocator:

„Това означава, че с Unlocator Smart DNS можете да изглеждате разположени едновременно в няколко държави. Това ще ви позволи да деблокирате услуга за стрийминг на вашия Apple TV от Великобритания, като същевременно отблокирате услуга за стрийминг в САЩ на вашия лаптоп. “

Защо това има значение?

Това е различно от VPN, защото не ви забавя толкова, колкото VPN сървър. Освен това Unlocator предлага и хибриден режим, който ви позволява да използвате и двете едновременно. Можете да използвате Smart DNS за стрийминг и прости неща, докато криптирате данните си чрез VPN.

Предимства на Unlocator

Ето някои от най-много изключителни ползи на Unlocator:

Предимства на UnlocatorПредимства на Unlocator

 • Съвместим с много устройства (Kindle, PS3, PS4, Xbox и други)
 • Съвместим с рутери за покриване на всички устройства наведнъж
 • Интелигентна VPN с хибриден режим
 • Без регистрация
 • Седемдневен пробен период

Колко струва Unlocator?

По отношение на ценообразуването имате няколко различни опции с Unlocator. Първият вариант е да закупите Smart DNS без VPN. Това ще ви даде достъп до ограничени услуги за стрийминг на толкова устройства, колкото искате. Само с това няма да имате криптирани данни.

Колко струва Unlocator?Колко струва Unlocator?

Ето цените на Smart DNS:

 • $ 4,95 на месец
 • 4,58 долара на месец (при плащане шест месеца)
 • $ 4.16 на месец (при плащане на година)

Ако решите, че искате и VPN с DNS, можете да изберете подходящия пакет. Това идва с всички функции на Smart DNS заедно с криптиране и IP пренасочване.

Ето цените на Smart DNS с VPN:

 • $ 9,99 на месец
 • $ 8.17 на месец (при плащане шест месеца)
 • $ 6,58 на месец (при плащане на година)

Какво ни харесва в Unlocator

Засега има много неща, които да харесате в Unlocator. Тази VPN предоставя функции, които не сме виждали никъде другаде. Тук са най-хубавите неща да имате предвид за Unlocator.

Какво ни харесва в UnlocatorКакво ни харесва в Unlocator

Съвместим с почти всичко

Ако имате устройство, което се свързвате с интернет, Unlocator най-вероятно ще работи с него. Това включва устройства с Windows, Mac, Android, iOS и Ubuntu. В допълнение към обичайните устройства можете да използвате тази услуга и на интелигентни телевизори, игрови конзоли и рутери.

Съвместим с почти всичкоСъвместим с почти всичко

С Unlocator можете стриймвай колкото искаш. Нетфликс и торент и двете работят на този VPN / DNS прокси.

Постоянна промяна на IP

Unlocator има сървъри в повече от 20 държави (не много в сравнение с 90+ за expressvpn и nordvpn) и можете да решите колко често искате да прескачате между сървъри. Можете да изберете време на всеки 15 минути или на всеки 360 минути. Тази функция добавя повече анонимност и защита.

Постоянна промяна на IP - Източник: Shutterstock.comПостоянна промяна на IP – Източник: Shutterstock.com

Няма изтичане или регистриране на DNS

По време на нашето изследване едно нещо, за което внимаваме, са всички въпроси, свързани с DNS изтича или регистриране. В няколко различни тестови пробега забелязахме, че хората експериментират с продукта не е имало изтичане на DNS.

По отношение на сечта, Unlocator има строга политика срещу регистриране, и нейната юрисдикция в Дания е благоприятна за поверителността, така че не трябва да се притеснявате от регистрирането и продажбата на вашите данни на Unlocator.

Единственият недостатък на нейната политика е, че го прави запишете вашия имейл, адрес, име и IP.

Силна сигурност

В момента индустриалният стандарт за криптиране е 256-битово криптиране AES с Протокол OpenVPN. Това е, което Unlocator използва в повечето случаи, както и протоколите L2TP / IPSec и IKEv2.

Неговата VPN също предлага ключ за убиване, който гарантира, че вашите данни пътуват само през криптирана мрежа и не се излага, ако връзката ви с VPN е загубена.

Какво не ни харесва в Unlocator

Тази VPN и DNS услуга има много страхотни функции и всъщност няма негативи, които смятаме, че трябва да бъдат споменати. Единственият проблем, който открихме, беше по отношение на обслужването на клиентите, което очертаваме по-долу.

какво не харесваме за отключванетоТова, което не харесваме в Unlocator

Лошо обслужване на клиенти

Въпреки че може да получите първокласно стрийминг, не получавате първокласна поддръжка. Открихме, че е изключително трудно да намерим имейл или информация за контакт за Unlocator. По време на нашето изследване много хора също се сблъскаха с този проблем. Мислите, че достигате до форма за контакт или чат, когато получите пренасочване към друга страница с често задавани въпроси.

Лошо обслужване на клиенти - Източник: Shutterstock.comЛошо обслужване на клиенти – Източник: Shutterstock.com

Поддръжката на клиенти почти не съществува при Unlocator. За компания, която твърди, че има подкрепа от имена като „The Wall Street Journal“ и „Форбс;“ бихте си помислили, че може да осигури прилична система за обслужване на клиенти.

Нашата присъда

Като цяло Unlocator е чудесен за отключване на стрийминг услуги и заобикаляне на гео-ограниченията, а неговата VPN услуга изглежда разполага с най-добрата функция, на която бихте се надявали. На всичкото отгоре Unlocator също е архивиран от a рейтинг на 9,7 от 10 на Trustpilot, където повече от 460 души са оценили продукта.

Нашата присъда - Източник: Shutterstock.comНашата присъда – Източник: Shutterstock.com

Така че, ако искате да предавате поточно съдържание от различни платформи на бързи сървъри, които винаги работят и защитават поверителността ви онлайн със защитена VPN; Unlocator не е лош избор, но има далеч по-добри възможности.

Вижте нашите най-добри vpns за торентинг ръководство за повече.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me