Piața criptografică este o piață nouă, emergentă, care se schimbă rapid zi de zi. Transformarea continuă și călătoria spre adoptarea generală înseamnă că întreprinderile caută noi oportunități de a atrage și de a atrage din ce în ce mai mulți investitori cu niveluri variate de avere și experiență în investiții.

Într-o industrie atât de rapidă, tendințele se schimbă la fel de repede ca vremea sau mareele. Poate fi dificil să ții pasul, așa că am pus la punct această listă cu cele mai importante tendințe criptografice din 2019 pentru a fi atenți, astfel încât să nu rămână nicio oportunitate pe masă.

IEO și moartea modelului ICO

2017 cripta bull run a fost alimentat, în mare parte, de nebunia ICO sau oferta inițială de monede – omologul cripto al IPO. ICO-urile au fost o modalitate pentru startup-uri de a finanța cu ușurință proiectele, iar investitorii au putut intra la parterul investițiilor promițătoare. Mi s-a părut un câștig-câștig. Cu toate acestea, activele născute din acest tip de crowdfunding sunt de obicei considerate a fi valori mobiliare de către comisia de valori mobiliare și de schimb, și aceasta afectează întreaga frenezie ICO.

Pe măsură ce ICO-urile au căzut din favoare, se aștepta ca oferta STO sau jeton de securitate să servească drept înlocuitor adecvat. Un token STO reprezintă un contract de investiție într-un activ de investiții subiacent, în timp ce ICO-urile nu dădeau dreptul investitorilor de a deține proprietăți asupra activelor în afara tokenului în sine.

De atunci, industria a făcut-o s-a deplasat spre IEO, sau oferte de schimb inițiale. Cu sprijinul unui schimb, noile proiecte sunt capabile să câștige expunere la investitorii timpurii și la capital, care altfel ar putea fi imposibil de adunat. Întreprinderile pot câștiga din nou un capital de investiții neprețuit pentru a finanța operațiuni sau mai mult, iar investitorii au din nou acces la oportunități de investiții timpurii – abia acum primesc protecția suplimentară conform căreia proiectul a fost verificat pe larg de bursa care găzduiește IEO.

Aceste IEO din ultimele săptămâni au avut rezultate frumoase pentru investitori, împreună cu place BitTorrent Token, Rețeaua Matic și mai mult în valoare de la debutul lor.

Pe măsură ce mai mulți investitori caută câștiguri ușoare din investițiile timpurii în monedele IEO și mai multe schimburi construiesc infrastructura pentru lansatoare similare de finanțare participativă, tendința IEO ar trebui să continue să crească.

Vânzare scurtă și tranzacționare de marjă

În 2016, investitorii au venit la Bitcoin în așteptarea creșterii pe termen lung. În 2017, altconiștii au fost cei care au adus investitorii cu promisiunea câștigurilor astronomice. Apoi, în 2018, pe măsură ce se desfășura piața ursului, comercianții au început să afle ce înseamnă vânzarea pe scurt a activelor pe o piață în scădere. Acum, în 2019, vânzările în lipsă nu mai sunt noi pentru comercianți și au ajuns la o tendință completă care se manifestă fără semne de oprire pe piața criptografică.

Combinarea vânzărilor în lipsă cu tranzacționarea în marjă, cu un efect de levier de până la 100 de ori, a devenit la modă în industria criptografică, deoarece oferă comercianților oportunități de a profita de prețuri, indiferent dacă cresc, scad sau chiar tranzacționează lateral..

Comercianții cripto nu mai sunt blocați cu simpla cumpărare și vânzare la fața locului, unde deținerea și speranța pentru cel mai bun este singura strategie posibilă. Vânzările în lipsă și tranzacționarea în marjă pe piețele criptografice au creat o lume cu totul nouă de comercianți care analizează diagrame pentru analize tehnice, căutând cele mai bune intrări și ieșiri posibile pentru pozițiile lor..

Această nouă rasă de comercianți criptografici dorește cele mai avansate instrumente de tranzacționare, de obicei găsite doar pe piețele financiare tradiționale. Cu toate acestea, apar din ce în ce mai multe schimburi criptografice, inclusiv PrimeXBT, care oferă astfel de instrumente comercianților de cripto. PrimeXBT se mândrește cu vânzare scurtă, tranzacționare în marjă, o interfață de utilizator personalizabilă și pârghie de până la 1000x pe cripto, forex, mărfuri și indici bursieri, dintr-un singur cont bazat pe Bitcoin, oferind cea mai robustă experiență în industria de tranzacționare a criptomonedelor..

ETF pentru interes instituțional

ETF-urile sau fondurile tranzacționate la bursă au devenit una dintre cele mai populare modalități de a investi astăzi. ETF-urile oferă de obicei comisioane reduse și rentabilități sigure și stabile pentru investitori. Investitorii instituționali consideră că ETF-urile pe piața criptografică sunt deosebit de atrăgătoare, deoarece atenuează necesitatea ca investitorii instituționali să aibă expunere efectivă la activul subiacent și să fie obligați să-l stocheze..

Hype înconjurător un ETF bazat pe Bitcoin a preluat industria în ultimul an, cu toate acestea, Securities and Exchange Commission a întârziat în repetate rânduri luarea unei decizii cu privire la aprobarea unui astfel de ETF, chiar și în ciuda propunerilor din partea persoanelor precum CBOE, VanEck și gemenii Winklevoss.

Cu toate acestea, industria criptografică împinge înainte spre lansarea unui ETF, iar unele aplicații pentru smartphone-uri care oferă expunere la activele cripto reduc acum decalajul în finanțele tradiționale prin ETF-uri. Abra, o aplicație de cumpărare criptografică, permite utilizatorilor să investească acum în contracte legate de Bitcoin pentru acțiuni populare, cum ar fi Apple și ETF-uri.

Stablecoins și căderea legăturii

Viitorul banilor este peste noi, așa cum îi place lui Cameron Winklevoss să spună apariția criptomonedelor precum Bitcoin și Ethereum. Alături de aceste active cripto-tradiționale descentralizate, au apărut un subset de active digitale care sunt legate 1: 1 de monedele fiduciare, stabilizându-și valoarea pe o piață plină de active criptografice volatile..

Această stabilitate generală, susținută și legată direct de monedele fiat, a câștigat acest tip de monedă criptografică termenul „stablecoin”. Investitorii tranzacționează Bitcoin și alte criptos cu monede stabile atunci când se așteaptă ca piața să scadă, protejându-i de pierderi.

Printre primele de acest gen și cea mai populară stablecoină care domină piața este Tether. Multe controverse înconjoară stablecoina strâns asociată cu Bitfinex. neîncredere generală în Tether a creat o oportunitate pentru alte monede stabile de a câștiga o cotă de piață neprețuită și, astfel, s-au născut Standardul Paxos, Dolarul Gemeni, Moneda USD și mulți alții.

Aceste monede stabile funcționează la fel și, în afara utilizării menționate anterior ca un refugiu stabil și sigur în timpul piețelor în cădere, devin, de asemenea, rapid o versiune digitală a dolarului american, care ar putea avea beneficii în viitor pe cont propriu..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me