Modul în care lucrăm s-a schimbat rapid în ultimii doi ani. Internetul ne-a permis să lucrăm practic de oriunde, iar întreprinderile au fost atrase de costurile mai mici ale freelanceri și lucrătorilor contingenți.

Acum, o nouă companie folosește puterea blockchain-ului pentru a reuni freelanceri și afacerile care au nevoie de ei. Moonlighting, cu sediul în S.U.A., este conceput având în vedere un singur obiectiv – să împuternicească și să faciliteze angajarea de profesioniști independenți în toată țara. Construindu-se pe o platformă dovedită și stabilită, Moonlighting este capabil să creeze un produs mai bun, creând oportunități pentru freelanceri, antreprenori și proprietari de afaceri de la coastă la coastă.

Ceea ce diferențiază Moonlighting este tehnologia din spatele acestuia. Construind și integrându-se cu blockchain-ul Ethereum, Moonlighting încearcă să democratizeze economia independentă.

„Moonlighting este o piață din SUA care împuternicește angajarea de profesioniști independenți în toată țara. Bazându-se pe platforma sa deja stabilită și robustă, cu integrarea tehnologiei blockchain Ethereum, Moonlighting își propune să democratizeze economia independentă, făcând-o globală, transparentă și incluzivă. ”

Dacă totul merge așa cum a fost planificat, echipa executivă din spatele Moonlighting consideră că economia independentă poate fi transformată într-o forță globală, una sigură, robustă, transparentă și total incluzivă. În loc să lupte pentru resturi, independentii își pot alege proiectul, selectându-i pe cei care se potrivesc cel mai bine nevoilor și talentelor lor unice..

Echipa din spatele Moonlighting a obținut deja succes de la lansarea lor în 14 octombrie 2014. În timp ce compania a existat de câțiva ani, viitoarea vânzare de jetoane este o nouă afacere.

Echipa executivă Moonlighting subliniază că firma este susținută de trei dintre cele mai mari companii de presă – Gannett, McClatchy și tronc. Potrivit echipei:

„Moonlighting a primit investiții strategice ale partenerilor. De asemenea, am asigurat parteneriate de marketing cu Local Media Consortium, Gatehouse Media, VERIZON, Bank of America, Uber, WeWork, Doordash, Intuit și QuickBooks. ”

Dimensiunea pieței Moonlighting este un alt punct de mândrie. Până în prezent, compania a acumulat o bază de date de peste 600.000 de freelanceri, bărbați și femei profesioniști care folosesc în prezent piața pentru a-și prezenta abilitățile, pentru a atrage noi clienți și pentru a-și câștiga existența în propriile condiții.

În timp ce platforma tehnologică din spatele Moonlighting este deja robustă, echipa Moonlighting speră să ducă compania la nivelul următor. Construind pe un blockchain și folosind un simbol originar din ecosistemul său, Moonlighting speră să își ia platforma la nivel global.

„Avem o afacere complet operabilă de 3 ani și am achiziționat peste 600.000 de profesioniști independenți folosind piața noastră. Cu tehnologia noastră deja robustă, blockchain-ul și un token originar din ecosistemul nostru ne vor permite să ne ducem platforma la nivel global, să reducem semnificativ tarifele de servicii și, cel mai important, să implementăm un sistem de recompense care să le dea înapoi independentilor de peste tot. Un alt plan mai jos în cadrul cronologiei de dezvoltare este de a utiliza blockchain-ul pentru a permite profilurilor freelanceri să devină portabile. Permițându-le să aibă un loc pentru a crea un profil și a face ca datele să fie transferabile, astfel încât să nu creeze un profil și o rețea pe mai multe platforme diferite. În schimb, vor putea să o facă o dată și să transfere datele. “

Această acoperire globală ar trebui să permită Moonlighting să își reducă semnificativ taxele de serviciu, implementând în același timp un sistem de recompense conceput pentru a da înapoi independentilor care fac site-ul să funcționeze..

Spre deosebire de alte platforme concurente, care leagă profesioniștii independenți de un anumit site, Moonlighting intenționează să utilizeze blockchain-ul pentru a face ca profilele profesioniștilor să fie portabile. Acest lucru ar trebui să le ofere acelor profesioniști un nou nivel de libertate și flexibilitate, sporindu-și în același timp puterea de câștig și extinzând acoperirea profesională.

Prin transformarea completă a profilurilor profesioniștilor independenți, Moonlighting încearcă să se deosebească de celelalte site-uri independente de pe internet. În loc să creeze un profil unic pe mai multe site-uri, membrii Moonlighting pot crea un singur profil și se pot bucura de rețea pe mai multe platforme diferite.

Prin crearea unui singur profil imuabil, profesioniștii independenți pot crea un nou nivel de încredere în rândul clienților lor. Această încredere este o parte importantă a economiei de concerte și una dintre caracteristicile distinctive ale lumii independente.

„De asemenea, ne va permite să creăm date de profil imuabile, creând încredere. O barieră comună în economia independentă. ”

Trecerea de la angajarea tradițională cu normă întreagă și către freelance-uri și concerte este în curs de ceva timp. Această mișcare către freelancing nu este nouă, dar utilizarea blockchain-ului pentru a facilita comunicarea, pentru a îmbunătăți profilurile și pentru a construi încrederea între freelanceri și proprietarii de afaceri este unică. Prin valorificarea puterii blockchain-ului, viitoarea ICO Moonlighting încearcă să schimbe modul în care se desfășoară afacerea și să recompenseze profesioniștii independenți pentru munca și dedicația lor..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me