De mulți ani, fanii fotbalului și baseballului au avut ligile lor fanteziste. Acești superfani lucrează din greu pentru a pune echipa perfectă împreună, creând o combinație de poziții și sperând să o facă mare săptămână după săptămână.

Acum investitorii au șansa de a se alătura distracției. Datorită unei noi companii cu numele adecvat de FundFantasy, utilizatorii pot concura acum și își pot testa perspicacitatea investițională pe o platformă interesantă. Pentru cei care consideră că investiția nu este interesantă, echipa executivă a FundFantasy spune acest lucru:

„FundFantasy este o platformă de tranzacționare Daily Fantasy (DFT), care se dovedește corectă, în care utilizatorii concurează pentru premii, realizând portofoliul final. FundFantasy emite propriul token ERC-20, numit „FundToken”, sau „FUNDZ”, într-o vânzare de token public care se încheie pe 25 martie 2018. Tokenul este un token de utilitate funcțional care va fi utilizat pe platforma FundFantasy, care însăși se bazează pe tehnologia blockchain pentru a asigura corectitudinea și transparența. ”

Deoarece este construit pe populara tehnologie blockchain care stă la baza pieței criptomonedelor, FundFantasy ar trebui să apeleze atât investitorilor tradiționali, cât și fanilor Bitcoin, Litecoin, Ethereum și altor forme alternative de plată. Fondatorii FundFantasy au lucrat din greu pentru a crea o nouă platformă convingătoare pentru fanii criptomonedelor, investitorii și oricine este gata să joace. Oferind premii din lumea reală pentru investiții în fantezie, FundFantasy speră să capteze entuziasmul sporturilor fantastice, deși cu o întorsătură criptomonedă..

După cum spune echipa executivă a FundFantasy:

„Fondatorii noștri lucrează la dezvoltarea FundFantasy de peste 2 ani. Versiunea actuală este disponibilă pe fundfantasy.com ”

Angajamentul pentru actualizări constante și dezvoltare continuă este o parte integrantă a poveștii FundFantasy și o responsabilitate cheie a echipei sale de management. Procesul de dezvoltare a fost unul lung, dar echipa de la FundFantasy este încrezătoare că ideea lor este pregătită pentru testarea reală pe piață.

Deja echipa executivă de la FundFantasy a atras atenție și a stabilit parteneriate strategice. Succesul timpuriu al acestui concept este evident, după cum explică membrii echipei executive FundFantasy:

„Am încheiat un parteneriat recent cu Coinomi, prima aplicație populară de portofel multi-monedă Android de securitate. CEO-ul și fondatorul Coinomi, George Kimionis, s-a alăturat, de asemenea, consiliului nostru consultativ pentru a ajuta la transformarea FundFantasy într-o realitate și chiar au investit în proiectul nostru.

Caracterul mobil al proiectului FundFantasy și integrarea acestuia cu criptomonede populare nu pot fi exagerate și este o parte crucială a ceea ce ar putea face din FundFantasy un mare succes.

Echipa FundFantasy înțelege că lumea în care intră este deja una competitivă, dar cred că proiectul lor are avantaje față de acei concurenți anteriori. Aceste avantaje pot pune proiectul FundFantasy în față:

„Există câteva puncte importante de diferențiere, dar este important de reținut că nu avem niciun concurent direct (încă). Suntem primii care combină modelul fanteziei cu speculațiile financiare și suntem primii care realizează acest lucru cu contracte inteligente, în loc de „box negru”, ceea ce înseamnă efectiv că utilizatorul trebuie să aibă încredere orbește administratorilor platformei pentru a menține corectitudinea și de multe ori, să fii dezamăgit ”.

Echipa își arată repede factorii diferențiați și modul în care aceste avantaje îi pun în față. Un alt lucru care diferențiază FundFantasy de concurență este faptul că este dovedit corect. Poate vă amintiți de scandalurile comerciale care au afectat industria financiară și de modul în care acele scandaluri au erodat încrederea cumpărătorilor și a vânzătorilor. Prin furnizarea unei platforme echitabile, FundFantasy speră să schimbe toate acestea prin recucerirea încrederii membrilor și a bazei de utilizatori.

Permițând utilizatorilor să concureze între ei în loc să încerce să învingă piața, FundFantasy își propune să echilibreze condițiile de joc. Oferind plăți mari cu expunere limitată la risc, echipa FundFantasy speră, de asemenea, să atragă atenția din ce în ce mai mulți utilizatori.

Prin simbolizarea ecosistemului, FundFantasy încearcă să creeze o platformă mai bună, una cu avantaje cheie. FundFantasy creează o platformă orientată financiar, una concepută de la bază, bazată pe contracte inteligente și tehnologie blockchain. În acest fel, FundFantasy speră să aducă transparența și securitatea blockchain-ului în lumea interesantă a Daily Fantasy Trading.

Piața criptomonedelor crește și crește rapid. Companii precum FundFantasy au deja un impact, iar interesul crescut pentru criptomonede ar putea deschide drumul către un mare succes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me