Justin Sun către Ethereum Developers: Salt pe navă și adu-ți dApp-urile cu tine, Tron te va salva

CEO-ul Tron, Justin Sun, a cerut dezvoltatorilor Ethereum să sară pe navă și să urce la bordul ecosistemului în expansiune al Tron. Rămâne de văzut modul în care publicul său țintă răspunde la ofertă, dar este evident până în acest moment că CEO-ul Tron nu trage niciun pumn pentru a exercita dominația lui Tron în rivalitatea acerbă dintre cele două ecosisteme..

Tron trece la ofensiva împotriva lui Ethereum

Justin Sun a postat pe tweet pe 6 decembrie 2018, anunțând că Tron angajează în prezent și că ușa este deschisă pentru oricine dorește să taie cablul cu rețeaua Ethereum, despre care spune că se datorează unui colaps.

Carieră secțiunea site-ului web Tron enumeră mai multe deschideri în departamente de conturi, dezvoltare de afaceri, inginerie, resurse umane, IT și marketing. Dar, desigur, este dezvoltatorii de care pare interesat în special CEO-ul Tron, motiv pentru care a promis un „fond de salvare” special pentru dezvoltatorii ETH și EOS care iau în calcul migrarea dApp-urilor lor către rețeaua Tron.

#TRON va construi un fond pentru salvare #ETH și #EOS dezvoltatorii de la prăbușirea platformei lor, atâta timp cât acești dezvoltatori își migrează dap-urile către #TRON. #TRX $ TRX

– Justin Sun (@justinsuntron) 7 decembrie 2018

Apelul lui Sun către comunitatea Ethereum vine la scurt timp după ConsenSys, un studio de producție Ethereum, confirmat că concedieză 13% din forța de muncă a companiei într-o mișcare strategică.

Activitate dApp în creștere în rețeaua Tron

În afară de controverse, nu se poate nega faptul că Tron s-a îmbunătățit constant ca platformă pentru aplicații descentralizate. De la sfârșitul lunii octombrie / începutul lunii noiembrie, au fost lansate peste 20 de noi dApp-uri construite pe Tron. CEO-ul Tron în continuare pretins că încă 80 de dApp-uri alimentate cu Tron urmau să fie lansate până la sfârșitul anului 2018.

Condamnarea inevitabilă iminentă a rețelei Ethereum, după cum spune Justin Sun, probabil că nu va avea loc în curând. Dar asta nu schimbă faptul că există o migrație dApp în curs de desfășurare de la Ethereum la rețeaua Tron. Deși nu este suficient de rău pentru a provoca panică în comunitatea Ethereum, acesta subliniază cu siguranță o tendință. Și tendința pare mai vizibilă cu dApp-urile pentru jocuri.

Într-un exemplu recent, Blockchain Cuties, un joc de colecție din ce în ce mai popular cu criptomonede, a aruncat blockchain-ul Ethereum pentru a deveni confortabil cu Protocolul Tron.

Dornic să apară o platformă superioară de jocuri, Tron a anunțat recent un fond dedicat pentru jocurile blockchain. Denumit Tron Arcade, acest fond va investi 100 de milioane de dolari în următorii trei ani, după cum a dezvăluit Roy Liu, șeful dezvoltării afacerilor la Tron.

Liu a spus într-un interviu cu VentureBeat:

„Misiunea noastră este să aducem blockchain-ul pe piața de masă. […] Jocurile au condus calea spre a face smartphone-urile și realitatea virtuală mai accesibile. Acum se întâmplă cu blockchain. “

În afară de asta, Tron a anunțat și Tron Accelerator, un concurs de milioane de dolari pentru dezvoltatorii de dApp.

Twitter Feud continuă

A trecut ceva vreme de când rivalitatea dintre Tron și Ethereum s-a răspândit pe Twitter, atât Justin Sun, cât și cofondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, folosind platforma pentru a se face reciproc..

Buterin, probabil într-o încercare de a minimiza promisiunea lui Tron de a conduce următoarea „cursă de tauri”, a spus recent:

„… următorul val de adoptare a cripto-ului nu va fi construit pe hype, deoarece hype-ul a venit deja. Trebuie să provină din aplicații cu adevărat utile și lucruri care oferă valoare oamenilor ”

Niciodată timid de controverse, CEO-ul Tron a răspuns:

Vitalik: următorul val de cripto nu va fi construit pe hype.@VitalikButerin recunoaște că #ETH conduce cursa de tauri din 2017 construită pe baza hype. #TRON va conduce următoarea cursă de tauri construită pe dap-uri de adopție masive și @BitTorrent . #TRX $ TRXhttps://t.co/svKJBWyQKq

– Justin Sun (@justinsuntron) 2 decembrie 2018

Buterin a replicat spunând că oricine își folosește propriul ticker într-un tweet este „practic un șiling auto-identificat și nu merită ascultat”.

Heuristic # 103: oricine pune un semn de dolar urmat de un simbol în tweet-ul său este practic un șiling auto-identificat și nu merită ascultat.

– Vitalik care nu dă eter (@VitalikButerin) 2 decembrie 2018

Așa cum era de așteptat, Justin Sun nu a luat-o întinsă și a batjocorit problemele de scalabilitate ale lui Ethereum cu un sarcastic cometariu:

„Putem vorbi despre semnul dolarului după ce ETH ajunge la 2 milioane de Tx pe zi, ceea ce cred că nu se va întâmpla niciodată”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map