Călătoria este una dintre cele mai satisfăcătoare activități pe care le pot desfășura ființele umane. Indiferent dacă călătoresc pe jumătate pe tot globul sau rămân mai aproape de casă, turiștii și vizitatorii de departe își aduc obiceiurile în țări străine și extind mintea tuturor celor pe care îi întâlnesc.

Din păcate, mulți oameni sunt reticenți să călătorească în străinătate din cauza preocupărilor legate de limbă, găsirea de acomodări și alte probleme. Acum, o nouă pornire își propune să facă călătoria internațională mai ușoară și mai plină de satisfacții pentru călătorii din întreaga lume. Oferind acces asistenților personali locali cu cunoștințe specifice, MeetnGreetMe încearcă să ușureze calea pentru călătorii obosiți.

Am vorbit cu MeetnGreetMe despre aventura lor interesantă și au ajutat la explicarea platformei lor:

„MeetnGreetMe este o piață în care călătorii internaționali pot găsi asistenți personali / concierge în rândul localnicilor. Platforma blockchain hibrid MeetnGreetMe transformă experiența de călătorie într-o experiență cu adevărat personalizată și permite fiecărui călător să se bucure de o aventură individualizată, în conformitate cu nevoile și bugetul lor. ”

Fără îndoială, unul dintre lucrurile care diferențiază MeetnGreetMe de alții din spațiu este dependența sa de blockchain. Oferind încă o ieșire pentru această tehnologie emergentă, oamenii de la MeetnGreetMe speră să valorifice următorul lucru mare facilitând în același timp o nevoie umană veche și vitală – nevoia de a cunoaște oameni noi și de a se bucura de experiențe unice.

Tehnologia blockchain și criptomoneda au fost deja utilizate pentru a facilita totul, de la plăți bancare și cu cardul de credit la vot și alegeri. Acum călătoriile sunt în vizor, iar MeetnGreetMe își propune să fie în prim-plan. CEO-ul MeetnGreetMe nu este doar un călător pasionat, ci un adevărat credincios în capacitatea călătoriilor de a extinde mintea și de a aduce oamenii împreună:

„MeetnGreetMe a fost conceput pentru a face experiența de călătorie personalizată în întreaga lume și pentru a ajuta călătorii să-și economisească timpul prețios în timp ce externalizează sarcini legate de călătorie către oameni locali dedicați și de încredere. Călătorii pot solicita servicii de concierge de la persoane locale verificate (MeetnGreeters) în aproape 300 de orașe din întreaga lume. Avem clienți fericiți care au folosit deja serviciul MeetnGreetMe în timpul călătoriilor lor. ”

Această rețea extinsă ar trebui să pună compania într-o poziție puternică, de care mulți dintre concurenții săi actuali nu se bucură.

În timp ce platforma MeetnGreetMe este relativ nouă, conceptul s-a dovedit deja în multe feluri:

„Platforma MeetnGreetMe a fost lansată la începutul anului 2016. Site-ul web a fost pe deplin operațional de la bun început – platforma oferă posibilitatea de a solicita serviciile necesare dintr-o gamă largă disponibilă pe site. Astăzi, există 298 de orașe din întreaga lume în care am verificat MeetnGreeters local. ”

Având aproape 300 de orașe deja la bord și o rețea în continuă expansiune, viitorul companiei pare într-adevăr foarte luminos.

MeetnGreetMe a creat o carte albă care include detalii suplimentare despre companie, istoria și viitorul acesteia. Acest document oferă informații despre orice, de la forțele care au creat compania până la locul în care echipa sa executivă crede că merge. Cartea albă include, de asemenea, detalii cheie despre cât de bine a fost primită compania pe piață, inclusiv premiile câștigate de firmă. Aceste premii includ premiul GEW 2014 din Maroc, un premiu la Inițiativa SXSW și ONU WSA 2017.

Unul dintre principalii parteneri ai proiectului MeetnGreetMe este TEP (tepwireless.com). Prin intermediul platformei, așa-numiții MeetnGreeters pot oferi clienților asistență online și informații vitale, toate folosind o aplicație de mesagerie puternică.

Pe lângă parteneriatul TEP, MeetnGreetMe are în vedere și parteneriate cu alte companii importante. Aceste parteneriate ar trebui să permită firmei să ofere servicii și mai bune și mai cuprinzătoare călătorilor internaționali.

Echipa de la MeetnGreetMe subliniază rapid avantajele competitive de care se bucură deja firma:

„MeetnGreetMe diferă de serviciile similare prin faptul că are o platformă online în care călătorii internaționali pot angaja persoane locale verificate pentru a îndeplini diverse sarcini, de la planificarea unei călătorii și organizarea de activități de agrement până la organizarea unui transfer, însoțirea unui medic, organizarea unei petreceri a burlacilor și multe altele. Verificăm amănunțit fiecare persoană care ar dori să fie MeetnGreeter, procesul de verificare include un interviu video cu unul dintre membrii echipei noastre. ”

Această acoperire globală este un alt avantaj competitiv pentru conceptul MeetnGreetMe. Călătoria este o întreprindere mondială și o parte din entuziasmul călătoriei constă în întâlnirea cu alții din diferite sfere ale vieții.

În loc de servicii de concierge, care sunt furnizate la un nivel strict local, MeetnGreetMe urmărește o acoperire mult mai cuprinzătoare. Prin valorificarea cunoștințelor care există deja, firma caută o experiență de călătorie mai bună, pe care vizitatorii din întreaga lume o vor aprecia cu siguranță.

Credincioșii din blockchain își prezintă de mult beneficiile pe scară largă și capacitatea sa de a transforma întregi industrii. Una câte una, industriile din întreaga lume sunt transformate de securitatea inerentă și transparența blockchain-ului, dar puțini au prezis că această tehnologie emergentă va schimba fața călătoriilor. MeetnGreetMe speră să demonstreze că călătoria poate fi într-adevăr transformată în acest mod și numai timpul va spune cât de reușit va fi acest model.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me