Binance schimbul descentralizat, prescurtat în mod obișnuit în Binance DEX, a listat peste 30 de proiecte noi de la lansarea sa la începutul acestui an, lanțul Binance devenind o rețea incredibil de populară pe care să listeze jetoanele.

DEX-ul Binance, înființat în martie 2019, este unul dintre cele mai reușite schimburi descentralizate de până acum, depășind frecvent graficele pentru volumul de tranzacționare zilnic și atrăgând cantități mari de utilizatori în scurta sa istorie. Schimbul Binance, stabilit prin figura de lider a criptomonedelor Changpeng Zhao – denumit frecvent „CZ” – este un schimb criptografic global care a fost stabilit pentru prima dată în China.

De la lansare, Binance a devenit unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede in lume. Binance și CZ își doresc în mod special să rămână fidel naturii descentralizate de bază a blockchain, care a fost unul dintre principalele motive pentru lansarea Binance DEX.

Cu toate acestea, mai degrabă decât să ofere o nouă experiență de schimb descentralizat, mulți se uită acum la Binance DEX pentru capacitatea sa constantă de a pompa proiecte care își încep ofertele de schimb inițiale (IEO) acolo, adesea cu câștiguri uriașe..

Rentabilitatea istorică a investiției cu Binance DEX

Picături ICO, un popular furnizor de calendare de oferte de monede inițiale noi și viitoare (ICO-uri) și oferte de schimb inițiale, a trimis pe Twitter ieri că Rețeaua Elrond (ERD) a crescut meteoric de la listarea Binance DEX, pentru a tranzacționa acum la aproximativ 13 ori prețul său de listare IEO. Elrond este listat oficial pe Binance la ora 8:00 UTC ieri dimineață și este în prezent comercial la aproximativ 0,006 USD.

.@ElrondNetwork a fost listat pe @binance și @Binance_DEX și se tranzacționează acum la ~ 13x față de prețul IEO, atingând vârful la 50x.https://t.co/yY6CN9TNwE

? https://t.co/OkdcuMtA5z pic.twitter.com/xDHh5Plz2o

– ICO Drops (@ICODrops) 4 iulie 2019

Tweet-ul ICO Drop a povestit, de asemenea, modul în care proiectul Elrond a atins punctul culminant de 50 de ori IEO prețul de listare, făcându-l unul dintre cei mai mari câștigători. Elrond Network este un protocol de transfer de valoare scalabil, care are o latență minimă, cu taxe incredibil de mici. Elrond s-a angajat, de asemenea, pentru un airdrop de 77 de milioane din jetonul său ERD pe Binance DEX.

Răspunzând la un tweet de la Binance’s CZ, Crypto Engineering, un trader proeminent cu peste 16.000 de adepți pe Twitter, a postat pe Twitter o imagine comparând câștigurile istorice ale a cinci proiecte listate pe Binance DEX.

Performanța anterioară nu este un indicator al rezultatelor viitoare! pic.twitter.com/rJOhxOQWkE

– Inginerie criptografică ?? (@cryptoengineers) 4 iulie 2019

Proiectele au inclus Fetch (FET), un blockchain inteligent alimentat de inteligență artificială, care a obținut 1,8x prețul IEO pentru deținătorii săi, cu un nivel record de 5,4x; pe lângă Matic (MATIC), care și-ar fi compensat investitorii cu o creștere de 8,3 ori a deținerilor lor de la cotarea Binance DEX.

De asemenea, BitTorrent (BTT), noua monedă pentru vechiul ecosistem de partajare a fișierelor peer-to-peer dobândit de platforma chineză blockchain Tron anul trecut, a oferit un profit impresionant de 12,4x din investiții pentru deținătorii de la IEO, depășind la 15,5x din toate timpurile.

Dar, aceste câștiguri devin nesemnificative în comparație cu câștigurile lui Elrond la doar câteva ore după listarea inițială a schimbului. Cei care au vândut în partea de sus a pompei de ieri ar fi experimentat o rentabilitate semnificativă a investițiilor lor și se pare că alte proiecte Binance DEX ar putea urma exemplul.

Febra IEO sau un semn al unui sentiment mai puternic alcista?

Deci, care este forța motrice din spatele acestor uriașe câștiguri din preț? În timp ce unii speculează că criptomonedă piața în ansamblu se întoarce la o fază mai largă a pieței bull, este greu de ignorat că IEO-urile depășesc comparativ alte active care fie au fost tranzacționate de ceva vreme, fie sunt încă listate la bursele majore.

Ar putea fi posibil ca IEO să devină noul ICO, care, în înălțimea sa, a fost metoda principală de finanțare pentru noi proiecte de criptomonede între 2016 și 2018, înainte de a cădea din popularitate în conformitate cu piața ursului. Acum, cu ICO-urile privite cu prudență după ce mulți investitori au avut mâinile arse în 2018, IEO-urile arată ca o investiție atractivă cu mai multe garanții de securitate prin intermediul schimburilor pe care le oferă.

Principala diferență dintre IEO și ICO este că proiectele care se lansează printr-un IEO pot începe imediat tranzacționarea pe o bursă și pot fi adesea achiziționate folosind acel token nativ de schimb. În cazul IEO-urilor de pe Binance, acest lucru înseamnă că există lichiditate ridicată imediată pentru noile jetoane, un factor care contribuie, fără îndoială, la creșterea bruscă a valorii lor imediat ce au ajuns la schimb.

Cu toate acestea, se pare, de asemenea, că ar putea fi un fenomen axat pe Binance, care promovează aceste rentabilități imense ale investițiilor. Binance are unele dintre cele mai mari volume de tranzacționare, cele mai legitime practici de schimb și cea mai bună experiență în materie de siguranță – ceea ce ar fi putut determina mulți investitori să asocieze proiecte pe Binance ca investiții promițătoare.

Dupa cum Binance DEX se maturizează și mai mulți utilizatori tranzacționează zilnic la bursă, rămâne de dovedit dacă proiectele IEO vor continua pomparea într-o asemenea măsură la listare.