Binance, cel mai mare și mai mare volum de schimb de criptomonede din lume, a lansat noi planuri de extindere pentru a ajunge la investitorii din Singapore. Unul dintre cele mai aglomerate centre financiare din lume, orașul-stat insular Singapore are o lungă istorie în ceea ce privește adoptarea celor mai noi produse și tehnologii financiare și utilizarea acestora pentru a-și consolida economia..

De fapt, Singapore a fost printre primele jurisdicții care au aprobat criptomoneda ca mijloc de schimb și a elaborat o nouă legislație pentru a-și impozita utilizarea. Guvernul din Singapore și-a exprimat interesul în utilizarea tehnologiei blockchain în tot orașul și, ca urmare, un număr mare de companii de criptomonede și-au stabilit reședința în Singapore.

Se pare potrivit atunci că Binance intenționează să creeze un nou fiat pentru schimbul de cripte în acest centru financiar asiatic. Aceasta ar fi ultima oprire a Binance pe lista lor de expansiune globală după Malta, Uganda, Coreea de Sud, Jersey și Liechtenstein. Noul schimb fiat-crypto intră în vigoare astăzi. Cu toate acestea, în aceste stadii incipiente, schimbul se află într-o fază de testare beta și este disponibil doar pentru câțiva selectați.

Binance CoinBinance Coin

În ceea ce privește Binance, este unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din lume și are propria sa criptomonedă – Jeton Binance (BNB). După lansarea ICO în iulie 2017, bursa a avut un volum de tranzacții zilnic de 2 miliarde de dolari în timpul creșterii crypto din ultimul trimestru al anului 2017..

Binance a depășit chiar și profiturile Deutsche Bank în primul trimestru al anului 2018 – o dovadă a creșterii activelor digitale. În timp ce Deutsche Bank a câștigat 146 milioane dolari, Binance a câștigat 200 de milioane de dolari. În ceea ce privește profitul, este cu doar 9 milioane de dolari în spatele Nasdaq – bursa de valori din SUA care a câștigat 209 milioane de dolari în primul trimestru al anului 2018.

Directorul executiv Binance surprinde lumea

Changpeng Zhao, denumit în mod obișnuit „CZ” și CEO al Binance, a realizat anunț pe Twitter, scris:

„Tocmai am scăpat că vom începe #Binance Singapore schimbul fiat de bani în direct testarea beta închisă pe 18 septembrie, în 3 zile. Invitație numai mai întâi. Emoționant! ”Changpeng Zhao, CEO BinanceChangpeng Zhao

Cu toate acestea, înainte de a anunța aceste știri pe Twitter, CZ a vorbit despre entitate la un eveniment privat blockchain.

CZ a oferit câteva detalii despre ceea ce noul schimb ar include în anunțul său. Cu toate acestea, era clar că va fi similar cu celelalte schimburi noi ale Binance în centrele financiare din Europa și Africa. Lansarea sa în Singapore este cel mai probabil o mișcare strategică care face parte din planul său de afaceri mai larg.

Binance Singapore – O recepție slabă?

Pentru prima dată, Binance permite clienților din Singapore să acceseze criptocurrency prin plăți FAST – Transferuri rapide și sigure – care este un sistem electronic de transfer de fonduri utilizat pe scară largă de băncile din Asia. Miscarea este văzută pe scară largă ca o modalitate de a atrage noi clienți în spațiul criptomonedelor prin eliminarea barierelor la punctul de vânzare.

Noul schimb a fost lansat în asociere cu Vertex Ventures China și Vertex Ventures din Asia de Sud-Est și India și holdinguri și companii de capital de risc care probabil susțin lansarea bursei.

Cu toate acestea, unele părți au rămas critice cu privire la lansare, care, potrivit anumitor surse, se simte mai puțin ca oferta obișnuită a Binance și mai mult ca Coinbase – accesibilitate ușoară, dar cu active foarte limitate oferite.

Clienții din Singapore pot cumpăra doar cinci active digitale din noul schimb, inclusiv Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH); cu asocieri fiat din dolarul Singapore.

Pagina de pornire Xfers

Interesant este faptul că utilizatorii sunt obligați să se înscrie prin intermediul unui Xfers un alt partener asiatic al Binance, pentru a accesa serviciul. Xfers, o platformă fintech pentru afaceri digitale, a încercat, de asemenea, fără succes, să lanseze Coinbase în Singapore anul trecut.

Serviciul a atras, de asemenea, critici pentru vânzarea activelor digitale la prețuri fixe – cu alte cuvinte, prețul de vânzare nu reflectă întotdeauna valoarea de piață sau prețul spot al Bitcoin sau altor active la momentul respectiv.

Cu toate acestea, Binance a arătat clar că eforturile sale din Singapore fac parte dintr-o strategie continuă și mai largă de a lansa tranzacționarea completă a activelor digitale în țară, mai degrabă decât un singur schimb limitat. Prin urmare, este foarte probabil ca, în viitor, Binance să caute să extindă Binance Singapore într-un schimb mai cuprinzător.

Singapore este o destinație criptografică?

Orașul-stat este una dintre cele mai promițătoare destinații de afaceri din Asia și ocupă locul nr. 2 în Banca Mondială “ușurința de a face afaceri” index. Și Singapore este deja un destul de regiune cripto-prietenoasă. Activele digitale nu sunt considerate plăți legale în Singapore, dar sunt disponibile liber pentru tranzacționare și păstrare ca active sau investiții.

Singapore găzduiește deja Bitbox, un schimb de cripte operat de gigantul japonez de internet Line Corporation. La fel, CoinHub, un nou schimb de criptomonede care permite tranzacționarea fiat, a fost lansat și la Singapore la începutul acestui an. CoinHub stochează jetoane cumpărate prin intermediul utilizatorilor în portofele reci și oferă o securitate sporită. Schimbul percepe zero comisioane de tranzacție și ofertă suport pentru ofertele inițiale de monede (ICO).

Criptomonede în Singapore

După ce a fost descris ca un focar pentru criptomonede și companii blockchain, peste 600 de firme de tehnologie DLT individuale au domiciliat în țara mică în ultimul deceniu. Au o capitalizare de piață totală combinată de peste 8 miliarde de dolari SUA.

Drept urmare, este foarte probabil ca mutarea lui Binance să fie un efort de a deservi o parte a acestei industrii în plină dezvoltare. Majoritatea companiilor blockchain sau aplicațiilor descentralizate necesită jetoane la nivel de protocol – adică Bitcoin sau Ethereum – pentru a rula. Dacă Binance poate capta o cotă de piață decentă a vânzărilor de criptomonede din Singapore, acest lucru ar putea duce la o piață foarte profitabilă pentru ei.

Alte jurisdicții în care Binance s-a situat

Mutarea Binance în Singapore este doar un pas în mișcarea mai largă a companiei de a se extinde pe multe piețe din întreaga lume. După cum am menționat pe scurt, acestea includ Malta, Uganda și Jersey. Dar de ce sunt importante aceste locații?

Malta este bine cunoscută ca un paradis blockchain în Mediterana și, prin extensie, în Uniunea Europeană mai largă. Ca parte a unei extinderi europene mai largi, are perfect sens ca Binance să aleagă domiciliu în Malta, ale căror legi, impozite și reglementări sunt foarte favorabile pentru companiile care operează în spațiul blockchain. De fapt, prim-ministrul Maltei are chiar s-a adresat Adunării Generale a ONU afirmând că implementarea tehnologiilor blockchain este „inevitabilă”. Acesta este un indicator puternic că Binance este binevenită în Malta.

Deci, de ce să lansăm Binance Jersey? Așa cum Malta este o poartă de intrare în Uniunea Europeană mai largă, Jersey, o dependență a coroanei britanice și o parte a Insulelor Canalului Mânecii, este o insulă autonomă cu o structură fiscală prietenoasă și legi financiare; care oferă, de asemenea, o poartă către economia mai largă a Regatului Unit. Binance Jersey permite utilizatorilor să acceseze perechi valutare GBP, precum și euro. Pe fondul tensiunilor dintre Marea Britanie și UE, lansarea Binance în Jersey ar putea fi o mișcare inteligentă pentru a continua să deservească clienții din ambele jurisdicții.

Binance Jersey

De asemenea, Binance Uganda, care oferă un serviciu similar Binance Singapore, oferind câteva active digitale în schimbul șilingilor ugandezi (UGX), reprezintă un prim pas important în dezvoltarea unui punct de sprijin pe continentul african. Binance Uganda oferă acces la aceleași active ca Binance Singapore, deși este interesant, suportă și monede PAX.

Binance Uganda

În mod clar, Binance se angajează să își extindă capacitatea la nivel global și să implementeze servicii în jurisdicții atent planificate, ceea ce le va permite fără îndoială să valorifice cele mai mari piețe din întreaga lume..

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me