Startup-urile vor alege să-și construiască blockchain-urile folosind soluții interoperabile DPoS personalizabile

Startup-urile, proprietarii de afaceri mici și chiar corporațiile mari caută proiecte alternative Bitcoin și blockchain. Avantajele tehnologice ale integrării sistemelor de plată a criptomonedelor sau ale utilizării tehnologiei blockchain în scopul lor specific industriei se dovedesc a fi în schimbare mondială.

Soluții Blockchain existente

În prezent, aceste soluții includ acceptarea plăților tradiționale Bitcoin și a sistemului de plăți în rețea fulger Bitcoin în continuă îmbunătățire, care rezolvă problema scalării Bitcoin cu o soluție de nivel doi. Alte soluții actuale includ construirea deasupra unui lanț existent, cum ar fi Ethereum.

Devine din ce în ce mai evident că acceptarea Bitcoin prin intermediul sistemului de plăți de rețea fulger va rezolva multe soluții de plată. Dar multe companii caută, de asemenea, să utilizeze tehnologia blockchain pe care Bitcoin a oferit-o inițial pentru a-și crea propriile soluții unice.

Există deja câteva platforme de dezvoltare blockchain care oferă soluții de plată, cum ar fi Ethereum, unde puteți crea propriul jeton de plată deasupra blockchain-ului Ethereum. Acest lucru funcționează până la un punct, dar mulți văd că această metodă creează doar un blocaj cu opțiuni limitate.

Acest lucru lasă multe startup-uri și companii care încă caută o soluție dincolo de simple plăți sau de a fi legate de alte reguli sau limitări ale lanțului. Având propriul dvs. sistem de plugin blockchain și ușor de personalizat este ceea ce își doresc majoritatea proiectelor și companiilor. Să recunoaștem, construirea propriului blockchain care vă poate oferi tot ce aveți nevoie, inclusiv plăți, este ceea ce doriți și, dacă acesta poate fi adaptabil cu pluginuri și multe altele în viitor, este exact ceea ce își dorește fiecare. Similar cu ceea ce a făcut WordPress pentru crearea site-ului web, veți vedea că această capacitate de creare a blockchain-ului devine un standard în lumea blockchain-ului.

Unele entități mai mari, cum ar fi Facebook, IBM și Wells Fargo, au chiar bugete extinse de cercetare și dezvoltare pentru crearea și cercetarea blockchain. Unii merg chiar până la achiziționarea de proiecte și echipe întregi de blockchain pentru a încerca să câștige avantajul.

Avantajele Blockchain

Această mare împingere în lumea blockchain nu se datorează speculațiilor sau profiturilor comerciale; se bazează pe elemente fundamentale. Registrele distribuite s-au dovedit extrem de utile și oferă avantaje impresionante față de bazele de date simple.

Un exemplu de beneficii ar putea fi logistica sau mai precis controlul stocurilor. Imaginați-vă o afacere mare cu amănuntul și sistemele sale de urmărire a stocurilor. Acest sistem este extrem de costisitor și predispus la erori umane, furt sau chiar corupție de baze de date. Trecerea la un sistem de registre distribuite bazat pe blockchain ar oferi înregistrări imuabile și nicio corupție a bazei de date, permițând în același timp accesul la nivel mondial în orice moment, indiferent de defecțiunile computerului sau de perioadele de nefuncționare a internetului. Înregistrările sunt întotdeauna acolo și nu pot fi falsificate.

Acest exemplu de control al inventarului se poate lega, de asemenea, într-un simbol de plată în magazin. Retailerul ar putea emite propria monedă pe un blockchain separat. Fiecare achiziție fie folosind propriul jeton și lanț, altă criptomonedă, carduri de credit sau chiar fiat ar putea declanșa o ajustare a inventarului pe lanțul de inventar, automatizând întregul lor sistem. Aceștia ar putea face lanțul de inventar privat și lanțul de plăți public, permițându-le clienților să interacționeze și să-și vadă achizițiile, eliminând în același timp nevoia de chitanțe fizice în unele cazuri..

Acesta este doar un exemplu rapid și ar putea fi mult mai complicat sau mult mai puțin complex. Există multe avantaje și multe alte exemple. Toate acestea se leagă de crearea ușoară a blockchain-ului.

Multe start-up-uri recente au ales să construiască deasupra unui lanț existent pentru a obține un jeton de plată. Acest lucru provoacă un efect de balonare pe lanțurile de dovadă a muncii (PoW), cum ar fi Ethereum. Construirea pe lanțul altcuiva vă permite să utilizați parametrii specifici lanțului respectiv. Dacă acel lanț devine prea plin, prea lent sau coboară din orice motiv, ești blocat cu asta și cazi cu el.

Crearea propriului blockchain

Crearea propriului blockchain este la care aspiră multe startup-uri, dar există o penurie de dezvoltatori competenți în spațiul nostru care pot face acest obiectiv extraordinar de costisitor și consumator de timp. Trebuie să existe o intrare mai ușoară în crearea și gestionarea blockchain-ului. Aici intră în joc proiecte precum ARK.

ARK vă permite să vă creați propriul blockchain, public sau privat și vă permite să îl personalizați complet pentru nevoile dvs. specifice. Puteți seta propriile ore de blocare sau propriile comisioane. Puteți adăuga chiar și propriile pluginuri și tipuri de tranzacții, ceea ce ar fi excelent pentru exemplul de mai sus, deoarece ar permite crearea unei tranzacții specifice care ar putea fi declanșatorul ajustării inventarului. Gândiți-vă la el ca la un cod de produs.

Cu acest sistem de creare blockchain, oricine poate crea oricâte blockchains dorește, permițându-le tuturor să ruleze în paralel și să comunice ușor între ele și chiar și cu alte lanțuri mari, cum ar fi Bitcoin și Litecoin. De asta au nevoie startup-urile și de ce vor fi interesați multe proiecte actuale.

Acest articol nu este menit ca o tactică de vânzare și o divulgare completă: sunt cofondator al ARK. Dar nu este o coincidență deoarece cred cu adevărat că acesta este viitorul, împreună cu capacitatea de a interoperă și de a comunica încrucișat între toate lanțurile.

Alte proiecte merg în aceeași direcție ca și ARK, ca Wanchain și Komodo. Fiecare proiect acoperă o nevoie în acest spațiu și oferă soluții sau lucrează pentru soluții viitoare. Aici se îndreaptă viitorul industriei noastre și multe start-up-uri și companii din afara industriei noastre mici așteaptă ușurința utilizării pentru a începe să utilizeze tehnologia blockchain. Odată ce există soluții intuitive, cum ar fi interfețele grafice de utilizator (GUI) care pot facilita crearea ușoară a blockchain-ului, vom vedea multe echipe și startup-uri încep să se mute în aceste soluții.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map