Fundația Tron eliberată raportul său săptămânal din 29 octombrie, oferind comunității cripto o recapitulare a ceea ce sa întâmplat în perioada 20 octombrie – 26 octombrie. Tron lucrează din greu pentru a ajunge la noi comunități și pentru a-și îmbunătăți platforma blockchain. Tron se află în plină acțiune, deoarece a promis 3 milioane de dolari către Blockchain Charity Foundation (BCF) și s-a alăturat campaniei de cadouri de pe Bishijie.com. Fundația a pus ultimele atingeri viitoarei întâlniri din San Francisco.

Toate acestea indică un protocol blockchain care lucrează pentru a-și atinge obiectivul prin angajarea și informarea comunității sale cu privire la ultimele evoluții.

Săptămâna în revistă

Săptămâna precedentă a fost caracterizată în principal de căderea pieței de valori și de izolația șocantă a Bitcoin de la scufundare. Cu toate acestea, a fost un joc de minge diferit pentru Tron.

Echipa de dezvoltare tehnică a finalizat adăugarea comutatorului index la indexul optimizat al SolidityNode și a îmbunătățit performanța TVM pentru procesul de execuție optimizat TVM. Echipa lucrează la optimizarea bazei de date de memorie de testare și la stabilirea planului de dezvoltare BFT.

Comunitatea Tron și-a propus să ajungă pe noi piețe, în special în Japonia. Seriile video ale lui Tron care constau în „interviuri între mascota lui Tron și gazdă” au introdus al patrulea episod în comunitatea japoneză.

Tron a primit multe întrebări de la membrii comunității. Protocolul blockchain a răspuns cu o serie de lecții Tron 101. A patra lecție a fost lansată în săptămâna trecută. Acest nivel de implicare este o măsură bună a modului în care dezvoltatorii și comunitatea sunt interesați de protocolul blockchain al lui Tron.

Începând cu 19 octombrie, actualizarea versiunii 3.1.2 a fost finalizată de 33 de schimburi. Dezvoltarea EasyTrade a mers înainte ca planificat și se află acum la a treia fază. TronGrid a fost extins astfel încât să poată găzdui un număr mare de dezvoltatori Dapps care utilizează ecosistemul.

Tron și-a actualizat documentația ca răspuns direct la problemele ridicate de comunitatea dezvoltatorilor.

Last Trip, un Dapp dezvoltat de WuXia, va lansa o versiune multi-limbă a jocului pe Tron. TronDice, un alt Dapp de divertisment „dezvoltat de dezvoltatorii comunității Tron” a fost deja lansat pe Tron MainNet. TronDice are un „volum de tranzacții pe 24 de ore de 88.724, cu un DAU de 1.571”.

HitDapps a fost lansat pe Tron MainNet și a dezvoltat deja trei aplicații de divertisment. HitDapps a fost dezvoltat de DAppsWiki, o echipă de dezvoltare australiană care s-a angajat să sprijine în continuare comunitatea Tron.

Asistență Tron și parteneriate

Tron a lansat recent DApp House, ceva similar cu Magazinul Google Play. Acesta este un hub unic pentru Dapps construit pe rețeaua Tron. Dezvoltatorii își pot încărca Dapps-urile pe DApp House, iar utilizatorii pot vizualiza Dapps-urile disponibile. Directorul DApp House a spus că lucrează la lansarea unui mecanism de stimulare care să atragă mai mulți dezvoltatori Tron Dapp.

TRX a fost listată pe BTCBank exchange, o „platformă de tranzacționare pentru instrumente financiare derivate digitale bazate pe [piața] din Asia de Sud-Est”, cu „al treilea cel mai mare volum de tranzacționare zilnic pe piața [indoneziană și vietnameză”.

Fondatorul și CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, mai cunoscut sub numele de CZ, și-a exprimat recunoștința față de Tron pentru că a promis 3 milioane de dolari BCF, brațul caritabil al Binance. BCF a jucat anterior un rol crucial în sprijinirea victimelor inundațiilor japoneze și planifică în prezent să strângă 500.000 de dolari pentru a ajuta victimele inundațiilor din Uganda.

Tron a devenit parte a campaniei de cadouri de pe Bishijie.com. În ceea ce privește parteneriatul, Tron spune că:

„Ca unul dintre partenerii cu Bishijie.com, Tron a oferit 8 articole din magazinul Tron WeChat ca cadouri pentru câștigătorul norocos, iar aceste articole includ, hanorace hip-hop Chinoiserie, tricouri TRON, șepci de baseball brodate, afaceri caiete, monede comemorative TRX, stick-uri USB TRON, cartea fondatorului Tron, Justin Sun etc. ”

Fundația Tron este reciprocă sprijinului pe care l-a primit de la comunitatea Tron, oferind înapoi peste 47 de milioane TRX stocate într-o adresă blocată suporterilor Tron.

După schimbarea dreptului de proprietate asupra TRX blocat, „adresa cu TRX în el va fi eliminată din lista adreselor blocate de Fundație”.

Justin Sun, liderul Tron a scris pe Twitter că echipa blockchain-ului Oracle a vizitat Tron și cele două echipe au discutat despre modul în care pot coopera și lucra împreună în viitor.