Recenta creștere a prețului Bitcoin și a altor criptomonede a stârnit un interes reînnoit pentru aceste monede virtuale, dar până acum a existat un punct major de blocare. În timp ce oricine are un card de credit sau un cont bancar este liber să cumpere acele monede virtuale, creația lor este în mare parte provincia geeks și înclinația tehnologică.

Operațiunile miniere care creează Bitcoin și alte monede virtuale necesită stocuri vaste de putere de calcul și o cantitate mică de cunoștințe tehnice, dar o companie numită Virtonomics speră să schimbe toate acestea.

Echipa ca Virtonomics a recunoscut până acum limitele pieței criptomonedelor și speră să schimbe lucrurile în bine. După cum ne-a spus CEO-ul Sergey Menshchikov într-un interviu:

„Criptomoneda va deveni un fenomen cu adevărat masiv numai atunci când procesul generației sale este disponibil nu numai pentru geek-urile tehnologice, ci și pentru majoritatea oamenilor fără cunoștințe speciale despre punctele fine ale tehnologiei Blockchain. Pentru ca criptomoneda să aibă o valoare reală, procesul de generare a acesteia nu ar trebui să implice pur și simplu și îngust în minte utilizarea gigavatului de energie electrică pentru extragerea criptoblocurilor. În consecință, plusvaloarea numărului mare de persoane care au o activitate semnificativă și utilă ar trebui contribuită la procesul de generare a criptomonedelor. ”

Această democratizare a creării și utilizării criptomonedelor se află în centrul modelului Virtonomics. Prin lărgirea disponibilității criptomonedelor și extinderea pieței, CEO-ul Sergey Menshchikov speră să reușească acolo unde alții dinaintea lui au eșuat.

După cum spune CEO-ul Virtonomics:

„Transformăm piața criptomonedelor într-una accesibilă pentru majoritatea dominantă. Creăm o economie globală alternativă, cu bariere minime pentru investiții în dezvoltarea afacerii și implementarea ambițiilor antreprenoriale într-un mediu virtual.”

Virtonomics este, în esență, un MMO (Massively Multiplayer Online Game). Jucătorii își pot folosi abilitățile în joc pentru a câștiga criptomoneda, VICOIN. Virtonomica se prezintă ca o „economie virtuală alternativă bazată pe jocuri” și, în crearea acestei lumi virtuale, oferă posibilitatea utilizatorilor lor, care trebuie pur și simplu să efectueze activități umane intenționate pe sistem pentru a câștiga VICOIN. Acest lucru este cunoscut sub numele de „săpat”. Deși numai timpul ne va spune dacă modelul Virtonomics va fi un succes, echipa executivă a companiei este cu siguranță optimistă.

A existat deja un interes considerabil pentru acest model unic de afaceri. După cum ne-a spus Menshchikov:

„Virtonomics funcționează și se dezvoltă de mai bine de 10 ani deja. În acest timp, aproximativ 2.500.000 de oameni au trecut prin el. Multe universități, școli de afaceri și companii folosesc, de asemenea, Virtonomics pentru dezvoltarea practică a abilităților de afaceri ale studenților și managerilor, precum și pentru modelarea și testarea strategiilor de piață. ”

Această lungă experiență ar trebui să ofere Virtonomics un adevărat început pe o piață din ce în ce mai aglomerată. Deja unii adoptatori timpurii de Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede și-au exprimat îngrijorarea că aceste forme alternative de monedă vor fi victima propriului lor succes. Acei adoptanți timpurii se îngrijorează de faptul că enorma creștere a prețului Bitcoin va umbri valoarea de bază a blockchain-ului și că oamenii obișnuiți vor ajunge să vadă moneda virtuală ca o simplă speculație.

Prin democratizarea eficientă a pieței criptomonedelor și reducerea barierelor la intrare, Virtonomics speră să evite acea soartă. În timp ce mineritul Bitcoin are loc în prezent în vaste ferme de servere din întreaga China și din întreaga lume, modelul Virtonomics este mult diferit. Prin eliminarea creației criptomonedei de la fermele de servere și către platforma lor MMO, acest model inovator promite să ofere noi oportunități în sector.

Deși numai timpul ne va spune, se pare că Virtonomics este deja la un început solid. Cu mai mult de un deceniu de experiență într-o industrie în creștere și extrem de volatilă, Virtonomics pare să fie bine poziționată pentru a profita de democratizarea pieței.

Compania are deja parteneriate semnificative aliniate, inclusiv populara platformă educațională simformer.com. În plus față de aceste parteneriate, Virtonomics face echipă cu multe școli de afaceri și universități, împreună cu companii importante precum Unicredit Group, Sonova și altele. Aceste parteneriate strategice ar trebui să ofere Virtonomics un avantaj încorporat față de concurență și să indice calea către un viitor mai democratic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me