A kriptoadó-jelentések a bonyolult és időigényes folyamat, azzal, hogy az emberek általában több különböző platformon végeznek tranzakciókat, és zavart a kriptográfiai adópolitikák miatt.

Mindazonáltal elengedhetetlen, hogy az emberek megkapják a magukét időben elvégzett adók elkerülni a büntetéseket és a jövőbeni következményeket. A kriptográfiai adók teljesítésekor az embereknek néhány különböző lehetőség áll rendelkezésükre. Ide tartozik az adójuk saját maga kiszámítása és benyújtása, könyvelő alkalmazása vagy speciális kriptográfiai adó-jelentési platform használata.

Az egyik ilyen kriptoadó-jelentési platform a CryptoTrader.Tax, amely önmagát „a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módszer a kriptovaluta-adók elkészítésére.„Annak érdekében, hogy kiderüljön, megfelel-e ezeknek az állításoknak, kipróbáltam a platformot, és az alábbiakban részletes áttekintést nyújtottam olvasóink számára.

Importálja kereskedéseit bármilyen tőzsdéről

Az egyedüli kriptoadók kiszámításának megkísérlése az egyik összetettség a hatalmas mennyiségű tranzakció kezelése többszörösen készült kripto cserék. A nyereségek vagy veszteségek pontos kiszámításához minden kereskedéshez dollárértéket kell megállapítani. Ezért, ha sok kereskedéssel foglalkozik, ez a hosszú és fárasztó feladat, val vel gyakran elkövetett hibákat.

A CryptoTrader.Tax lehetővé teszi gyorsan importálja kereskedéseit bármilyen tőzsdéről vagy az API importáló eszköz használatával, vagy a kereskedelem előzményfájljainak feltöltésével. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan kezelni az összes kereskedési adatok egy speciális adóplatformon.

Támogatott Crypto cserék

Továbbá, amikor feltölti a kereskedéseit, A CryptoTrader.Tax automatikusan tisztességes piacot hoz létre érték és költségalap számukra a korábbi adatok felhasználásával. Ez drámai módon megnöveli az adók kiszámításának sebességét, és jelentősen csökkenti a hibák kockázatát.

Kereskedelmi adatai mellett azt is megteheti adjon hozzá egyéb kriptográfiai bevételeket olyan dolgoktól, mint a repülőcseppek, az ajándékok és a bányászat.

Adójelentés készítése

Az összes adat importálása után Ön tekintse át szakmáit mielőtt elkészítené a jelentését. Minden adóévre a CryptoTrader.Tax generál egy Audit Trail jelentés, Cryptocurrency Income Report, Rövid & Hosszú távú értékesítési jelentés, IRS 8949-es nyomtatvány, és egy Év végi pozíciók jelentése.

Adójelentés generálása

A CryptoTrader.Tax támogatja a FIFO, LIFO, és HIFO számviteli módszerek, vagyis a világ szinte bárhonnan érkező emberek használhatják ezt a platformot kriptovaluta adók. A felhasználóknak is lehet sajátjuk nyereség és veszteség bármely fiat pénznemben számítva.

Az adók kiszámításakor a CryptoTrader.Tax ugyanazokat a módszereket használja, mint az adószakemberek. Azt biztosítja, hogy a megfelelő összeget fizesse és nem fizeti túl az adóit. A CryptoTrader.Tax rendelkezik beépített adóveszteség-betakarító eszközök hogy segítsen csökkenteni és ellensúlyozni tőkenyereségét.

A platform azt is lehetővé teszi importálja a tőkenyereségét és veszteségeket közvetlenül a TurboTax online vagy asztali verzióiban és más adóplatformokban. A CryptoTrader.Tax az 1. szintű PCI-kompatibilis és felhasználja SSL titkosítás hogy a platformon lévő adatai biztonságban legyenek.

CryptoTrader.Tax árazás

A CryptoTrader.Tax a jelentésekért a egyszeri fizetés adózási idényenként. Többszintű árstruktúrája van érvényben, vagyis minél több kereskedést hajtott végre az adószezonban, annál többet fizet.

Ez lehetővé teszi a kis számú kereskedéssel rendelkezők számára, hogy minimális összeget fizessenek, és még azok számára is, akik a „Korlátlan” szintet igénylik, az árképzés továbbra is nagyon versenyképes. Miután megvásárolt egy jelentést, korlátlanul módosíthatja azt az adott évre. CryptoTrader.Tax’s árképzési lehetőségek a következő:

CryptoTrader.Tax árképzési tervek

A felhasználók fizethetnek a CryptoTrader.Taxért az a használatával Vízum, MasterCard, vagy American Express hitelkártya / betéti kártya. Fontos azonban megérteni, hogy te csak fizetni kell a CryptoTrader.Tax számára, ha készen áll rá generálja az adójelentését. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen létrehozhat fiókot, importálhatja adatait és áttekintheti a tranzakciókat.

A CryptoTrader.Tax a teljes pénz-visszafizetési garancia minden vásárlás esetén. Ez azt jelenti, hogy ha nem elégedett a jelentésével, akkor teljes visszatérítést kaphat, amennyiben azt kéri 14 napon belül a vásárlás.

Fiók létrehozása

Gyors és egyszerű fiókot létrehozni a CryptoTrader.Tax-nál, lehetősége van létrehozni egy Egyéni számla vagy a Adószakmai számla. Egyéni fiók létrehozásához a felhasználóknak egyszerűen meg kell adniuk egy e-mail címet és létre kell hozni egy jelszót. Az adószakembereknek meg kell adniuk nevüket, e-mail-címüket és létrehozniuk kell a jelszavukat.

CryptoTrader.Tax Regisztráció egyéni fiókhoz

Ez a folyamat másodperceket vesz igénybe, és amikor létrehozta a fiókját, megteheti azonnal kezdje meg a tőzsdék integrálását használod, az adatok feltöltése, és a platformok segítségével különböző eszközöket. Számla létrehozásakor nem kell megadnia hitelkártyát vagy fizetési részleteket.

Áttekintés

A CryptoTrader.Tax lehetővé teszi bárki számára, hogy könnyen kezelheti és kiszámíthatja a kriptográfiai adókat elfogadható áron. A CryptoTrader.Tax platformon percek alatt akár napokig is eltarthat. Ezen felül a CryptoTrader.Tax biztosítja, hogy a Bitcoin adó jelentés az pontos és megfelelő, a hibák kockázatának enyhítése és a kriptográfiai adók túlfizetése.

CryptoTrader.Tax áttekintés

A CryptoTrader.Tax vezérigazgatója, David Kemmerer még vendég volt Anthony Pompliano ‘Off the Chain’ podcastjában, ahol megvitatta a a kriptovaluta-adók bonyolultsága. Azok számára, akik szeretnék meghallgatni ezt az interjút, megtalálhatják itt.

Ha egy felhasználónak bármikor segítségre van szüksége az adójelentési folyamat során, a CryptoTrader.Tax a szakmai támogató csapat a helyén, amely gyorsan megoldja kérdéseit. Összességében a CryptoTrader.Tax egy kiváló választás magánszemélyek és adószakemberek számára egyaránt akik az adóbevallási folyamat hatékonyságát kívánják elérni.

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me