KeepKey Review: Hogyan hasonlítható össze ez a hardvertárca másokkal?

A KeepKey hardvertárcát megszerezte és fejlesztette Alakváltás A ShapeShift cserét jól ismert kriptográfiai személyiség alapította Erik Voorhees később pedig kockázati tőkét kapott Roger Ver, a Bitcoin Cash hírnevét. A ShapeShift leginkább a kínálatáról ismert könnyű cserék több kriptográfiai eszköz között.

KeepKey Hardware Wallet ReviewKeepKey Hardware Wallet Review

A KeepKey rövid élettartama alatt az eszközök a népszerűbb gyártók, a Trezor és a Ledger hardveres pénztárcáinak közelgő versenytársaivá váltak..

A KeepKey egyik fő attrakciója, hogy integrálódik a ShapeShift exchange API-val közvetlenül az eszköz felületén keresztül, ami különösen népszerűvé tette a szokásos ShapeShift felhasználók körében.

A ShapeShift egy egyre növekvő kriptovaluta-csere és -csere webhely, amely kifejleszti a CoinCap-ot is, egy érmegyűjtő weboldalt, amely áttekintést nyújt a kereskedőknek a kriptopiacokról. 

2020 áprilisában a ShapeShift bejelentette a Portis megszerzése, decentralizált pénztárca a DeFi webalkalmazások eléréséhez, hasonlóan a népszerű Ethereum pénztárca MetaMask-hoz. A Portis felvásárlása része a ShapeShift elkötelezettségének a blokklánc alapú projektekhez való hozzáféréshez használt termékcsomag felépítése iránt.. 

A Portis a KeepKey hardvertárcák mellett használható az Ethereum hálózat decentralizált alkalmazásainak biztonságos eléréséhez és tranzakcióihoz, valamint lehetővé teszi a közvetlen vásárlás Bitcoin, Ethereum és Tether (USDC) betéti kártyával – egyenesen a KeepKey eszközére utalva! 

Blokt megvizsgálja, mi tette ezt az eszközt olyan népszerűvé ebben a részletes KeepKey hardvertárca áttekintésben.

Szerezd meg a KeepKey-t

A KeepKey műszaki áttekintése

Az első benyomás számít, és a KeepKey pénztárca biztosítja – de mi van a motorháztető alatt? A KeepKey néhánymal büszkélkedhet lenyűgöző hardver és nemrégiben jelentős árcsökkenés történt, ami megkönnyíti ezt a pénztárcát a felhasználók hagyományos pénztárcáin.

A KeepKey pénztárca prémium terméknek tűnik, hatalmas képernyőjével és alumínium házával.A KeepKey pénztárca prémium terméknek tűnik, hatalmas képernyőjével és alumínium házával.

Vessünk egy gyors pillantást a KeepKey specifikációira:

 • Méretek: 38 mm x 93,5 mm x 12,2 mm
 • Súly: 54 g
 • Kapcsolat: Micro-USB HID csatlakozó
 • Biztonság: TRNG (hardver alapú véletlenszám-generátor)
 • processzor: ARM Cortex-M3 processzor
 • Pénznem támogatás: ~ 50 eszköz
 • Ár: 79 dollár (csökkentve 239 dollárról)

A KeepKey Hardver Pénztárca kibontása

Amikor a felhasználók először megkapják a KeepKey eszközüket, látni fogják, hogy a doboz holo-lezárt, szabotázsmentes csomagolással rendelkezik. Ha ez a csomagolás úgy néz ki, mint volt manipulálták vagy szállítás közben nyitják meg, az eszközt vissza kell adni. A ShapeShift kétségtelenül lehúzta a remek design amikor a KeepKey pénztárcáról van szó, és az egyik első dolog, amit a felhasználók észrevesznek az eszköz kibontásakor, hogyan karcsú és prémium a KeepKey pénztárca úgy néz ki.

A KeepKey tartalmaz egy eloxált alumínium tok hátlapján, a MacBook burkolatára emlékeztetve, amely remekül érzi magát a kezében. A kijelző a futurisztikus kinézetű 3,12 “OLED teljes hosszúságú polikarbonát szita, amely versenytársakat jelent Trezor T modell képernyő megjelenés a kis oldalon.

A KeepKey Hardver Pénztárca kibontásaA KeepKey Hardver Pénztárca kibontása

A ShapeShift tartalmaz egy szövött nejlon USB-kábelt a KeepKey-vel, amely egy prémium érintés, egy kártya mellett, amellyel fel lehet írni a pénztárca magmondatát. A KeepKey kialakításának egyetlen fő hátránya a mérete és súlya, amelyek együttesen teszik legnagyobb és legnehezebb hardvertárca a piacon.

Szerezd meg a KeepKey-t

Érmék támogatása és biztonsági szolgáltatásai

Támogatott kriptovaluták

Támogatott kriptovalutákTámogatott kriptovaluták

Egy olyan készüléktől, amely majdnem akkora, mint egy okostelefon, hatalmas támogatott érmékre és eszközön lévő tárhelyre számíthat. A KeepKey kialakítása és funkcionalitása azonban itt kezd eltérni egymástól.

A KeepKey mottója ellenére:Legyen a saját bankja,”Azt csak támogatást kínál a 7 fő kriptovaluta, beleértve Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dogecoin, GONDOLATJEL, és Litecoin. Az ERC-20 tokenek támogatása hasonlóan korlátozott, hivatalosan támogatottként csak 32 token szerepel.

Biztonsági protokollok

A KeepKey pénztárca „korlátozott protokollt” használ, amely nem teszi elérhetővé a felhasználóét magánkulcsok bármilyen csatlakoztatott eszközre. Helyreállítási mondatok beírásakor a KeepKey megjelenít egy titkosítást, amely átalakul, miután a felhasználó megad egy karaktert. Három vagy négy karakter után a KeepKey lehetőséget ad a beírt szó automatikus kiegészítésére, amely nem fedi fel a teljes szót a számítógép előtt.

Biztonságos protokoll - Forrás: ShutterStock.comBiztonságos protokoll – Forrás: ShutterStock.com

Hasonlóképpen, ha egy eszközt a szállítás előtt meghamisítottak, és a csomagolásból nem lehet megállapítani, a KeepKey biztosítja felhasználóit, hogy az eszköz indításkor figyelmeztetést jelenít meg.

Azok a felhasználók, akik elveszítik eszközüket, visszaszerezhetik pénzüket bármely kriptovaluta pénztárcán, amely támogatja BIP39 és BIP44 jelszavukat használva.

KeepKey beállítása és első használat

A KeepKey már a dobozon kívül kompatibilis a ShapeShift exchange API-kkal, és természetesen a népszerű választás a ShapeShift felhasználók számára. Más felhasználók számára meglehetősen egyszerű beállítani a KeepKey-t első használatra, de a Google Chrome böngészőt kell használnia. A felhasználókat arra irányítják, hogy töltsenek le egy Google Chrome klienst az eszközükhöz való kapcsolódáshoz.

Kezdeti beállítás - Forrás: ShutterStock.comKezdeti beállítás – Forrás: ShutterStock.com

Miután letöltötted az ügyfelet, a következő lépéseket fogod megtenni a KeepKey használatához:

 • Nyissa meg az új Chrome alkalmazást, és nyomja meg a gombot a inicializálja a KeepKey-t.
 • Következő, válasszon címkét a készülékéhez. Ez akkor hasznos, ha több KeepKey eszköz van, de ezt később bármikor megváltoztathatja.
 • Most meg kell állítson be 1-9 jegyű PIN-kódot a KeepKey-hez. A számok 3 × 3-as rácsban jelennek meg a készülék képernyőjén – a PIN beállításához válassza ki a megfelelő számokat a képernyőn. A megerősítéshez kétszer kéri a PIN-kód megadását.
 • Most jön a legfontosabb rész – az ön beállítása magmondat. A ti magmondat megjelenik az eszközön, és a felhasználókat arra kéri, hogy írják fel a mellékelt kártyára.

A KeepKey biztosítja az egyik legegyszerűbb felállítás bármilyen hardveres pénztárca eljárásai, különlegessé téve azt jólalkalmas kezdőknek.

Szerezd meg a KeepKey-t

KeepKey profik & Hátrányok

A ShapeShift első kriptovaluta hardvertárcáján remek funkciók vannak, de néhány hiányosság is van:

Előnyök Hátrányok
 • Luxus kivitel és kiváló minőség hogy a KeepKey birtoklása prémium legyen
 • Hihetetlenül könnyen navigálható a felhasználói felületen
 • Egyszerű beállítás eljárás még a kezdők számára is
 • Erős biztonsági funkciók képernyőn megjelenő információkkal / nyílt forráskóddal
 • Ár – mindössze 79 dollárért ez a minősége miatt nagyon olcsó hardver pénztárca
 • 54 g-nál ez a nehéz eszköz magával cipelni
 • A KeepKey messze van nagyobb, mint bármely más hardver pénztárca
 • Komolyan korlátozott érmetartás versenytársainak (például a Ledger támogatja > 1000 eszköz)

KeepKey előnyei és hátrányaiKeepKey: Előnyök és hátrányok

Tehát, ha KeepKey hardver pénztárcát vásárol?

Nincs érv arról, hogy a ShapeShift csapata nagyszerű munkát végzett a KeepKey pénztárca megtervezésében. Ez egy prémium eszköz, és bár ez az legnagyobb és legnehezebb kriptovaluta hardver pénztárca messze, robusztus és biztonságos érzés.

Ami azonban valóban elviszi a KeepKey pénztárcát, az a támogatott eszközök gyenge tartománya. Legközelebbi versenytársaihoz, például a Ledger Nano X vagy a Trezor One, a KeepKey jelentősen lemarad, mindössze 7 fő kriptot és egy maroknyi ERC-20 tokent támogat.

Nézze meg a „KeepKey: Your Private Bitcoin Vault” című cikket #Vimeo https://t.co/pIc5IGtIng

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 2017. szeptember 27

A biztonság szempontjából a KeepKey bizonyítottan biztonságos és ugyanazokat a biztonsági garanciákat kínálja, mint a piacon lévő többi hardvertárca, tehát ott nincsenek aggodalmak. Egyes felhasználókat a KeepKey vonzza a nyílt forráskódú firmware kódja miatt, amelyet bárki megtekinthet GitHub. Ez előnyt jelent a Ledgerrel szemben, amelynek többnyire saját kódja van, amelyet a felhasználók nem tudnak teljes mértékben ellenőrizni.

Vásárolni tovább nem vásárolniVásárolni tovább nem vásárolni?

Ha Ön rendszeresen használja a ShapeShift szolgáltatást, a KeepKey pénztárca nyilvánvaló választás, ha csak a támogatott pénznemeket szeretné tárolni. Azonban, ha Ön olyan felhasználó, aki érmék széles skáláját birtokolja, nagy valószínűséggel a KeepKey nem fogja felajánlani a szükséges eszköz támogatását.

Egy furcsa váltóról, amely egyszerű konverziót kínál több kriptó között, furcsa, hogy a KeepKey nem támogatja a kriptovaluták nagyobb skáláját.

Ítéletünk

Összességében elmondható, hogy a KeepKey egy jó belépő szintű hardvertárca azoknak a felhasználóknak, akik olyan népszerű kriptográfiai eszközöket szeretnének tárolni, mint például a Bitcoin vagy az Ethereum. Annak ellenére, hogy korlátozott az eszköz támogatása, mindenképpen elegáns, luxus termék, amelyet kielégítő használni.

ÍtéletÍtéletünk a KeepKey-ről

79 dollárnál ez is a nagyon kedvező árú pénztárca ami nem fogja megtörni a bankot, és kiváló titkos kulcsú letétkezelési lehetőség lehet azok számára, akik nagy mennyiségű Bitcoin-ot tartanak.

Jelenleg a KeepKey a ShapeShift egyetlen hardvertárcája a piacon, de ha úgy dönt, hogy kiad egy frissített verziót, amely több eszközt támogat, miközben működik és ugyanolyan jól néz ki, mint az eredeti, akkor Főkönyv és Trezor komoly verseny lesz a kezükben.

Szerezd meg a KeepKey-t

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map