Trezor az egyik vezető kriptovaluta hardvertárca-gyártó, amelyet 2014-ben alapítottak, amikor a kriptopénzipar még gyerekcipőben járt. Ezt követően a eredeti Trezor pénztárca volt az első Bitcoin hardver pénztárca, amit valaha készítettek.

A Trezor hardvertárcák a zászlóshajó projektblokklánc szoftver és biztonsági csoport SatoshiLabs, amely egyben megalkotója is CoinMap. Pavol Rusnák és Marek Palatinus, a SatoshiLabs és a Trezor alkotói a Trezor pénztárcákat építették velük hallhatóság és nyílt forráskódú kódot szem előtt tartva, azokat a szabályokat, amelyeket ma is építenek.

Íme a 2019-es kötelező olvasmányú TREZOR Model-T áttekintés.Íme a TREZOR Model-T áttekintés 2019-re vonatkozóan.

A Trezor biztonsági modellje a „Nulla bizalom” elve. Lényegében ez azt jelenti, hogy a Trezor arra számít, hogy a legbiztonságosabb rendszerek is valamikor veszélybe kerülnek. Természetesen ennek eredményeként egy sor Trezor hardveres pénztárca jött létre, amelyek hihetetlenül biztonságosak.

A Trezor gyakran fej-fej mellett jön közeli versenytárssal Főkönyv és hardveres pénztárca kínálatát, és jellemzően voltak a ‘Pepsi vs. Coke’ mint követni a két hardver között pénztárca gyártók.

A múltban a Trezor pénztárcákra olyan nagy volt a kereslet, mint volt készlethiány az eredetiEgyTrezor hardver pénztárca. Blokt most Trezor legújabb kínálatát vizsgálja meg, a mi lapunkban Trezor T modell áttekinti, és megvizsgálja, hogyan alakul az előd és más közeli versenytársak mellett.

Trezor áttekintés: A T modell

A Trezor legnagyobb prémium kínálata, a Model T az összes legjobb bitet elveszi a One Trezor bitcoin pénztárcából, és számos új funkcióval bővíti őket.

A felhasználók észreveszik, hogy a Model T valamivel nagyobb eszköz, mint elődje, részben a új színes képernyő amely a készülék elejének nagy részét lefedi.

Az új T modell egymás mellett az elődjével, a Trezor One-val. Trezor pénztárca áttekintésünk elmagyarázza a különbségeket.

Röviden, a T modell statisztikái a következők:

  • Méretek: 64 mm x 39 mm x 10 mm
  • Súly: 16 g
  • Tárolás: MicroSD kompatibilis, amely lehetővé teszi a titkosított tároló használatát.
  • Kapcsolat: Fizikai USB-C típusú csatlakozás (mobil eszközökhöz csatlakoztatható)
  • processzor: 168 MHz beágyazott ARM processzor.
  • Pénznem támogatás: Több mint 700 érme támogatása, beleértve a következőket: BTC, ETH, LTC, STB, BCH
  • Ár: ~ 165 USD

Vedd fel a T modellt

A Trezor T dobozának kicsomagolása

A T modell megérkezik prémium megjelenésű csomagolás, kiegészítve az összes szükséges felhasználási tartozékkal, a részletes használati útmutatókkal együtt. A T modellhez tartozik egy mágneses dokkoló port is, amelyet az íróasztal mellett ragaszthat, ha sietve meg kell ragadnia a Trezort.

Kicsomagoláskor a felhasználók észreveszik, hogy a T modell a „Holo-seal” amely lefedi a készülék USB-portját. Ez manipulációra utaló csomagolás, amely a doboz külsején is megtalálható, így tudni fogja, hogy valaki használta-e az eszközt Ön előtt. Ha a csomagolás megsérült, küldje vissza a Trezorhoz, és ne használja készülékét – ahogy lehet elveszíti a pénzét.

Összességében a T modell megjelenése robusztus, de könnyű. Műanyag testet kapott, az egyik végén nyitott porttal, egyetlen USB-csatlakozáshoz. A 240 x 240 képpontos képernyő fényes, fényes felületű és könnyen olvasható. A Model T oldalán MicroSD kártyahely is található, az extra tárolás érdekében – a tervezett jövőbeli jellemző.

A Trezor Model T csomag tartalma

Legközelebbi versenytársaival összehasonlítva nem rendelkezik fémszínű bevonattal vagy burkolattal, mint a Ledger Nano X vagy KeepKey, de a felhasználók kézbe vehetik fémes különkiadások, mint például SatoshiLabs 5. jubileumi kiadás. Ezek a fémes kiadások határozottan luxus megjelenésűek, de árprémiummal járnak.

A Ledger Nano X-hez képest azonban a Model T pontosan a súly felével jön be, így kívánatosabb lehetőség azok számára, akik szeretik a lehető legkevesebbet tartani a súlyt.

A T modell beállítása és első használat

Az elődhöz hasonlóan a T-modell egyenes beállítása a dobozból meglehetősen egyszerű. A felhasználókat arra utasítják, hogy töltsék le a Trezor Bridge szoftvert, és telepítsék a Trezor firmware-jét az eszközükre.

Trezor Model T Letöltés

Minden Trezor modell firmware nélkül érkezik, és győződjön meg arról, hogy a legújabb verziót már az első használatkor telepítették, hogy ne legyenek kiszolgáltatva a feltöréseknek. A firmware telepítése után a felhasználók most elkezdhetik a T modell hogy tárolják kriptovalutájukat.

Észreveheti, hogy a T modell annak ellenére sem követeli meg a felhasználókat, hogy biztonsági másolatot készítsenek mnemos mondatukról kártyát biztosít, amire fel lehet írni. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihagyják a kifejezés hosszú leírási folyamatát, amikor először használják a Trezor bitcoin pénztárcát. A legtöbb hardveres pénztárca biztosítja, hogy leírja a kifejezést, majd újra be kell írnia, hogy megbizonyosodjon róla.

Trezor pénztárca áttekintés: Meg van tüntetve a T-modell, most itt az ideje annak beállítására.

A Trezor felhasználókat azonban felszólítják és emlékeztetik arra, hogy írják le a kifejezésüket, annak ellenére, hogy ezt anélkül is használni tudják. Ennek ellenére az erősen ajánlott hogy írja le a kifejezést, mielőtt bármilyen titkosított magánkulcsot tárolna az eszközön. Ha elfelejti PIN-kódját, elveszíti vagy elromolja az eszközét, akkor megteheti veszítse el pénzét örökre.

T modell és Trezor One

A T modell és a Trezor One ugyanazokkal az alapvető biztonsági jellemzőkkel rendelkezik, és nagyban különböznek az elérhetőség és az ár tekintetében.

Összefoglalva, íme a Trezor Model T fő különbségei a korábbi társával, a Trezor One-val szemben:

Trezor One T modell
Kijelző Fekete-fehér, két fizikai gombbal a készülék testén. Színes érintőképernyő
Biztonság (PIN, jelszó, eszköz-helyreállítás) A Trezor One megköveteli, hogy minden biztonsági információt USB-n keresztül összekapcsolt mobilon vagy számítógépen keresztül kell bevinni. A T modellen a felhasználók az érintőképernyőn keresztül biztonságosan beírhatják biztonsági adataikat az eszközön, extra szintű védelmet nyújtva.
Jelszókezelés A Trezor One felhasználók jelszavát a felhő titkosított tárolójában tárolják. A T modell felhasználói a jelszavakat jelenleg a felhőben tárolják, de hamarosan képesek lesznek jelszavakat tárolni az eszköz cserélhető tárolóján.
Más funkciók A Trezor One nem tartalmaz külön tárhelyet vagy titkosítást. A Model T MicroSD tárolókapacitással rendelkezik, hamarosan megjelenik a Trezor adatok és a fájlok titkosítása.
Ár ~ 75 USD ~ 165 USD

T modellT modell

MEGY

Trezor One

Trezor One S

MEGY

T modell és Trezor One

A Trezor modell megvásárlása vagy nem megvásárlása

A Model T kétségkívül innovatív eszköz, és remek technológiai frissítés korábbi elődjéhez, a Trezor One-hoz. De jóval több, mint az ár duplája, megéri-e a plusz pénzt, és hogyan viszonyul legközelebbi versenytársaihoz? A Trezor Model T áttekintés a következőket magyarázza:

Vásároljon Trezor T-t?Ha Trezor T-t vásárolna?

A T érintőképernyője

Az érintőképernyő kínál továbbfejlesztett biztonsági funkciók változó kezelői konfigurációjával, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a helyreállítás során egyenesen az eszközre írják be a kezdő mondatot; az érzékeny információk „forró” eszközön való feltárásának veszélyeinek megszüntetése.

Trezor kijelzője

A képernyő azonban kicsi oldalon van, ami egy kis kihívást jelenthet a készülék működtetése. A Trezor One, amely fizikai gombokkal navigál a menüben, valójában kicsit könnyebben használható, ugyanazokat a biztonsági szabványokat kínálja és elérhető kevesebb, mint az ár fele.

Trezor T DesignTrezor T Design

T-modell kialakítása

Annak ellenére, hogy egyes felhasználók egyáltalán nem foglalkoznak hardvertárcájuk esztétikájával, a Model T-vel nem a legfényesebb megjelenésű eszköz. A Ledger Nano X-hez vagy akár a régebbi Ledger Nano S-hez képest, amelyek mindkettő csiszolt fém borítással rendelkeznek, a T modell meglehetősen haszonelvűnek tűnik, teljesen fekete műanyag testével. Lásd: Ledger Nano X áttekintés a Ledger új modelljéről.

A Trezor biztonsága

A biztonság szempontjából azonban a T modell valóban kiváló. A Trezor a nyílt forráskódú és ellenőrizhető kódok iránti hosszú távú elkötelezettsége biztosítja ezt a technikailag jártas felhasználók érvényesíthetik a Trezor firmware-jének biztonságát. Hasonlóképpen, a Model T képernyője és a tervezett SD-kártya kompatibilitása garantálja, hogy a felhasználóknak soha ne kelljen érzékeny információkat tárniuk.

Trezor T Biztonság

A T modell következtetése: Mennyire jó ez a Trezor pénztárca?

Összességében a meglehetősen magas ára ellenére a Trezor Model T az biztonságos, könnyen hozzáférhető és funkcionális hardvertárca, ami ismételten bizonyítja, hogy az eredeti név a kriptográfiai biztonság terén öt évvel a bevezetése után is folytathatja az innovációt. Aki meg akarja vásárolni a Trezor Model T pénztárcáját, nem fog csalódni.

Vedd fel a T modellt

Referencia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me