Ha hallottál róla Kaspersky mielőtt valószínűleg az internetbiztonsági termékek széles választékát kínáló cégként gondolna rá. Eszközei több mint 400 millió felhasználót érnek el, és több mint 3000 alkalmazottja van.

 

Kaspersky VPN Review

Itt egy nagy céggel van dolgunk. Néhány terméke hatalmas adathálózatok biztosítása hatalmas vállalatok számára. Jó dolognak tűnik, ugye?

Nos, ebben az áttekintésben alaposan megvizsgáljuk a Kaspersky VPN-szolgáltatását és annak minden funkcióját, hogy kiderítsük, a nagyobb szükségszerűen jobb-e ezen a területen.

Térjünk rá.

Mi a Kaspersky VPN?

A VPN-szolgáltatások a magánélet fokozásának egyik módja az rejtve az igazi IP-címet úgy, hogy lecseréli a szervereik egyikére. Ez a célkitűzés megegyezik a Kaspersky VPN-lel, és biztonságosabbá akarja tenni internetkapcsolatát, hogy nagyobb biztonságot és magánéletet biztosítson online.

A nagy kérdés az, hogy a Kaspersky VPN ezt jól csinálja-e, és milyen további szolgáltatásokat kínál az online élmény fokozása érdekében?

 

Mi az a Kaspersky VPN?Mi a Kaspersky VPN?

Kívülről nézve úgy tűnik, hogy a Kaspersky jó munkát végez, mivel hasznosítja iparági vezető titkosítás, csúcsminőségű protokollok, és van nincs DNS-szivárgás.

Eddig jó. Vessünk egy pillantást az áraira.

A Kaspersky VPN árstruktúrája

Nem könnyű egyszerű árstruktúrát találni a Kaspersky webhelyén. Mivel nagyon sok terméke van, folyamatosan átirányítottuk a megvásárolható különféle cikkekre. Amikor végre megtaláltuk, amit kerestünk, megtaláltuk a valóban megfizethető VPN.

 

A Kaspersky VPN árstruktúrájaA Kaspersky VPN árstruktúrája

Itt van árazás a Kaspersky VPN:

  • Ingyenes – Ingyenes próbafiókot kínál, amely lehetővé teszi 200 MB naponta, és kiválasztja az Ön számára a szervert.
  • Havi – Ha a havi tervet választja, akkor fizetnie kell Havonta 4,99 USD, és megkapja a teljes szolgáltatást.
  • Évi – Az éves terv kiválasztása garantálja a legnagyobb megtakarítást, mert csak fizetni fog Évente 29,99 USD. Ez a tény teszi a Kaspersky VPN-t az egyik legolcsóbbá, amit valaha láttunk.

Ezzel a termékkel fizethet terhelés vagy hitelkártya és PayPal. Sajnos nincs lehetősége arra, hogy fizessen kriptovaluta vagy készpénz.

Mi tetszik a Kaspersky VPN-ben

Már említettünk néhány olyan dolgot, amely a Kaspersky VPN-ben tetszik, de most a szolgáltatás legkiemelkedőbb jellemzőivel foglalkozunk. Nagyon sok dolog van, hogy ilyen csatba kerüljünk.

Legjobb titkosítás és protokoll

Azt mondjuk, amire gondolunk, és arra gondolunk, amit mondunk. A Kaspersky VPN segítségével a legjobbakat hozhatja ki. Kínál 256 bites titkosítás az OpenVPN mellett, amely kormányzati szintű biztonság. Soha nem kell aggódnia egyesek miatt „Malom futása” hackerek hozzáférnek az Ön személyes adataihoz.

Legjobb titkosítás és protokollLegjobb titkosítás és protokoll

Nincs DNS-szivárgás

Nagyon figyelünk DNS szivárog mert ez egy nagyon gyenge pont sok VPN-szolgáltatásban. Az utolsó dolog, amellyel foglalkoznia kell, az az IP-címét kiteszik amikor szerinted minden rendben van.

 

Nincs DNS-kiszivárgás Kaspersky VPN - Forrás: Shutterstock.comNincs DNS-kiszivárgás Kaspersky VPN – Forrás: Shutterstock.com

Kutatásunk során azonosítottunk néhány tesztet a Kaspersky VPN-ről, és minden jól sikerült. A Kaspersky-t is megvizsgálták vírusok ellen, és egyiket sem találták öt különböző teszt során.

Szeretjük ennek a hangját.

Orosz joghatóság (ez semlegesebb)

Azt mondjuk, hogy ez nem profi és nem is gazember, mert ez egy kétélű kard. Az egyik oldalon nem kell aggódnia a 14 szem szövetség miatt, mert Oroszország nem vesz részt az adatmegosztásban.

Orosz joghatóság (ez semlegesebb) Kaspersky VPN - Forrás: Shutterstock.comOrosz joghatóság (ez semlegesebb) Kaspersky VPN – Forrás: Shutterstock.com

A másik oldalon meg kell küzdenie a felügyelettel és az online cenzúrával foglalkozó kormánnyal. Bármikor, az orosz kormány követelheti, hogy a Kaspersky elveszítse minden információját.

Mi nem tetszik a Kaspersky VPN-től

A Kaspersky segítségével megkapja a a legjobb biztonság és titkosítás elérhető. Bár lehet, hogy ez rendben van és dandy, vannak néhány komoly kérdés be kell szállnunk.

Fakitermelés…

Egyetlen VPN sem hirdeti soha, hogy tárolja vagy naplózza felhasználójának privát adatait. Mélyre kell ásni, hogy kiderüljön az igazság sokakról VPN-szolgáltatások naplózási házirendek.

Naplózás ... Kaspersky VPN - Forrás: Shutterstock.comNaplózás … Kaspersky VPN

Kutatásunk során felfedeztük A Kaspersky valamivel több naplózást végez, mint amennyit meg szeretne említeni.

Nem jön ki, és nem mondja meg, hogy milyen információkat naplóz, de azt igen, hogy elveszíti az Ön adatait “Személyes adat” ha a hatóságok felszólítják.

A Kaspersky egyetlen pillanatban sem magyarázza el, hogy mi lenne a „személyes információ”, vagy mi késztetheti a hatóságokat ezek megkövetelésére. A fő ok, amiért ezt nem szeretjük, a helye miatt van Oroszország.

Lassú szerverek

Láttunk már rosszabbat is, kezdjük ezzel. Korábban tapasztaltuk, hogy a szerverek sebessége akár 90% -kal is csökken, így nem kell túlságosan riasztani. Kutatásunk során azt tapasztaltuk Amerikai szerverek a Kaspersky-val működik a letöltési sebesség 50% -os csökkenése. Az EU szerverei tapasztaltak kb 60% -os csökkenés.

 

Lassú kiszolgálók Kaspersky VPN - Forrás: Shutterstock.comLassú kiszolgálók Kaspersky VPN – Forrás: Shutterstock.com

Ez a sebesség nem szörnyű, de megakadályozza a dolgok zökkenőmentes lefutását. A legjobb sebességhez, érdemes megnézni néhány más VPN-véleményünket.

Felejtsd el a Netflixet

Sokan a VPN-ek felé fordulnak, hogy túllépjék a földrajzi korlátozásokat és tartalmakat közvetítsenek a Netflix-en.

 

Felejtsd el a Netflix Kaspersky VPN-t - Forrás: Shutterstock.comFelejtsd el a Netflix Kaspersky VPN-t – Forrás: Shutterstock.com

A Netflix tudja ezt, ezért felszámolt és intézkedéseket hozott annak megakadályozására, hogy ezt megtegye. Egyre több VPN-szolgáltatás már nem fér hozzá a Netflixhez, mivel a szervereiket blokkolták. Kutatásunk során azt találtuk sok felhasználó nehezen továbbítja a Netflix-t a Kaspersky VPN használatával, ami azt jelzi, hogy a legtöbb szerverét is blokkolták.

Ítéletünk

Nos, mit mondhatnánk a Kaspersky VPN-ről? A legfontosabb szempont, amelyet szem előtt kell tartani a VPN vásárlásakor, hogy védve van-e vagy sem. Szüksége van egy szolgáltatásra kinéz az Ön számára és névtelenül tartja személyazonosságát.

Kaspersky VPN-ítéletünk - Forrás Shutterstock.comKaspersky VPN-ítéletünk – Forrás Shutterstock.com

Úgy gondoljuk, hogy a Kaspersky VPN nagyszerű munkát végez a szolgáltatás nyújtásában a sor tetején lévő titkosítás a … val legjobb protokollok. Aggódunk a Orosz joghatóság, korlátozott kiszolgálók és naplózási irányelvek?

Igen.

Szerintünk üzletkötő? Igen. Őszintén szólva manapság annyi jó alternatíva létezik, hogy egyszerűen nincs valódi ok választani őket egy vpn helyett, amely rendelkezik a fentiekkel.

PIA, Ipvanish & A Nordvpn csak néhány azok közül, amelyek tetszenek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me