Az interneten való böngészés során a meglátogatott webhelyek, és néha ugyanazon a hálózaton más felhasználók hozzáférhetnek olyan privát adatokhoz, amelyeket esetleg nem szeretne megosztani.

Ezeket az információkat legtöbbször csak a munkamenet-előzmények nyomon követésére, valamint személyre szabott hirdetések és szolgáltatások kiszolgálására használják, de vannak olyan esetek, amikor a rossz szereplők képesek lehetnek érzékeny információk előhívására az Ön webböngészéséből.

Ennek megakadályozása érdekében sok felhasználó egy dedikált virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltató segítségét kéri. A VPN zavarja a kapcsolati adatait azáltal, hogy átirányítja a kéréseit egy adatközpontban található külső szerveren keresztül, akár a saját országában, akár külföldön..

A VPN megvédi a szimatolástól

Ez elrejti IP-címét a sznobok elől, megakadályozza a böngészési előzmények nyomon követését, és jó szintű hely- és adatvédelmet nyújt az interneten való böngészés során..

Átlagos Mac-felhasználóként elgondolkodhat azon, hogy miért van szüksége VPN-re az internetezéshez, főleg, hogy az Apple által gyártott termékek kevésbé hajlamosak a rosszindulatú programokra. De az internethez való védelem nélküli csatlakozás kockázata nagyobb, mint gondolná!

Itt megvizsgáljuk a Mac-felhasználók számára a legjobb VPN-ket 2020-ban, és felfedezzük, melyik VPN-szolgáltatás nyújtja a legjobb általános védelmet és sebességet.

De először vizsgáljuk meg azokat az okokat, amelyek miatt egy Apple Mac-felhasználónak szüksége lehet VPN-szolgáltatásra, és miért érdemes fontolóra vennie a VPN használatát az interneten való böngészéshez.

Melyek a VPN fő felhasználási módjai?

A VPN-ek első számú célja az, hogy a böngészés során adatvédelmet és biztonságot nyújtson az interneten való böngészés során.

Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy az általános böngészési előzményei senkit nem érdekelnek, mégis meg kell fontolnia egy VPN használatát személyes adatainak védelme érdekében.

Ez különösen fontos, ha rendszeresen csatlakozik nyilvános WiFi hálózatokhoz, például repülőtereken, kávézókban, vagy akár egyetemi és főiskolai hálózatokban.

Ezeken a nyilvános hálózatokon kifinomult hackerek elfoghatják az Ön böngészési adatait, és felemelhetnek információkat, például e-mail címeket, jelszavakat és akár fizetési információkat.

A Mac-felhasználók VPN-szolgáltatásai fontosak a magánélet és az adatok védelme érdekében az internet böngészése során, és ez még fontosabb, ha nyilvános hálózatot használnak.

A VPN-ek nagyszerű módot jelentenek az Ön régiójában vagy országában korlátozott termékek és szolgáltatások elérésére is.

Az egyik leggyakoribb forgatókönyv, ahol az emberek VPN-eket használnak, a Netflix videó streaming szolgáltatás, amely különböző műsorokat kínál a különböző régiók felhasználói számára, és egyes sorozatokat sugároz az amerikai felhasználók előtt az európaiak előtt..

Ha olyan vagy, mint a legtöbb, és egyszerűen nem tudod megvárni kedvenc műsorod következő részletét, akkor a Netflix elérése egy amerikai VPN-kiszolgálón keresztül lehetővé teszi, hogy akár az Android-eszközödön, akár az asztalodon nézhesd a Netflix amerikai verzióját..

Nagyszerű hír azoknak a felhasználóknak, akik szeretik androidos eszközükkel útközben nézni a műsorokat.

A legjobb VPN Mac felhasználók számára 2020-ban

Tehát kezdjük, és fedezzük fel a legjobb VPN-eket a Mac-felhasználók számára!

NordVPN

Nordvpn hatalmas országokkal rendelkezik, amelyekhez csatlakozhat.

Messze az egyik legnépszerűbb VPN a piacon, Nordvpn egy panamai székhelyű vállalat, amely 2012-ben indult.

A NordVPN panamai működési bázisa stratégiai választás, mivel a dél-amerikai nemzetnek nincsenek adatmegőrzési törvényei – vagyis az Ön adatait nem naplózzák és tárolják.

A vállalat olyan komolyan veszi a webszabadságot és a felhasználói adatok magánéletét, hogy 2019-ben a NordVPN teljesen leállította orosz szervereit, válaszul arra, hogy az orosz hatóságok azt követelték, hogy blokkoljanak bizonyos weboldalakat.

Nordvpn a Trustpilot minősítése 4,5 csillagos, vagyis „Kiváló”.

A NordVPN műszaki adatai

Közel 6000 különböző szerver közül választhat.

Nordvpn csúcsminőségű titkosítási módszereket használ, hogy megvédje böngészési adatait a kíváncsiskodó szemektől, és következetesen bebizonyította, hogy a piac egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltatója.

Műszaki jellemzői:

 • Beépített Killswitch – A Killswitchek elengedhetetlenek a kommunikáció védelme érdekében abban az ritka esetben, amikor a VPN elveszíti a szolgáltatását. Ebben az esetben a NordVPN automatikusan leállítja készüléke internet-hozzáférését.
 • 55+ országkiszolgáló – A NordVPN felhasználók 59 ország szervereihez férhetnek hozzá, beleértve Észak-, Dél- és Közép-Amerikát is; Ausztrália és Új-Zéland; a legtöbb európai ország; Törökország, Grúzia és Izrael; és a kelet-ázsiai országok, például Japán, Dél-Korea és Indonézia.
 • 5848 szerver – Minél több szerver van egy VPN-szolgáltatásban, annál jobb. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatása ritkábban fordul elő zavarokkal, és biztonságosabb kapcsolatot biztosít. A NordVPN a VPN-szolgáltatók közül az egyik legnagyobb kiszolgálóval rendelkezik, csaknem 6000.

Nordvpn speciális és elhomályosított szerverek

Ha technikásabb felhasználó, érdemes kihasználnia a NordVPN speciális szerveropciók széles skáláját.

Ezek tartalmazzák:

 • Dupla VPN – Ahogy a neve is sugallja, a kettős VPN-kapcsolatok nem egy, hanem két rétegű védelmet nyújtanak. Lényegében ez azt jelenti, hogy a forgalmat két szerveren keresztül vezetik, ami kétszeres titkosítást biztosít – ez különösen akkor hasznos, ha politikailag védett személy vagy munkád elemei érzékenyek.
 • Dedikált IP-szerverek – Ha Ön üzleti felhasználó, előnyös lehet egy dedikált szerver megvásárlása. Ezek megadják a saját megbízható, fix IP-címét, amelyet felhasználva biztonságosan bejelentkezhet az üzleti szerverekre, miközben titkosítja az adatait. Ezek 70 dollárba kerülnek, és székhelyük Franciaországban, Németországban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban vagy az USA-ban található.
 • P2P kiszolgálók – A NordVPN lehetővé teszi peer-peer (P2P) forgalmi kapcsolatokat bizonyos szervereken, ami kiválóan alkalmas olyan webhelyek torrentezésére, amelyek általában blokkolják a VPN forgalmat.
 • Hagyma VPN-en keresztül – Az Onion hálózati felhasználók, a „Tor” -nak nevezett Onion Router-ek sokkal hatékonyabban elfedik a forgalmat, mint egy szokásos VPN. Az Onion a VPN szervereken keresztül a böngészési forgalmat egy NordVPN szerveren, majd az Onion hálózaton keresztül irányítja az ultrabiztos kommunikáció érdekében.
 • Obfuscated Servers – Ezek a szerverek akár nemzeti szinten is megkerülik a hálózati tűzfalakat és egyéb internetes korlátozásokat. Ha olyan országban él, ahol az internet-hozzáférést a kormányzati szervek erősen cenzúrázzák, akkor fontolja meg egy elfedezett szerver használatát.

A NordVPN működik a Netflix-szel?

Megnéztük a Nordvpn, és nem vitatható, hogy a szolgáltatás tökéletes azoknak az energiafelhasználóknak, akiknek robusztus VPN-re van szükségük.

De mi van az átlagfelhasználóval? Megfizethető előfizetéses áron, ahogyan később megnézzük, a NordVPN azon rendszeres felhasználók számára is vonzó lesz, akik egyszerűen csak olyan video streaming szolgáltatásokhoz szeretnének hozzáférni, mint a Netflix – de működik-e?

A NordVPN kompatibilis a Netflix-szel, és valójában az egyik legjobb VPN a videó streaminghez, mivel hihetetlenül gyors sávszélességet és letöltési sebességet biztosít.

A NordVPN garantálja a felhasználók számára, hogy hozzáférhetnek a Netflixhez és más streaming szolgáltatásokhoz, és keményen dolgozik, hogy a streaming szolgáltatásokkal az új blokkolási kísérleteknél maradhasson.

Mely operációs rendszereket támogatja a NordVPN?

A NordVPN dedikált kliensekkel rendelkezik Mac és iOS felhasználók számára.

Minden főbb operációs rendszer támogatásával, beleértve a macOS-t és az iOS-t is, A NordVPN valóban védelmet nyújt minden típusú készülék számára.

Nagyszerű hír azoknak a felhasználóknak, akik VPN-szolgáltatást szeretnének az Apple Mac-hez, esetleg az iPhone-hoz és néhány más eszközhöz A NordVPN akár hat eszközt is lefed egy előfizetéssel.

Tehát egyetlen fiókból a felhasználók hat különálló eszközről tölthetik le és érhetik el a NordVPN szolgáltatásait, például a MacBook-ot, a partner Windows laptopját, a szüleid asztali PC-jét és néhány mobileszközt.!

Ez az egyik fő jellemzője, ami Nordvpn az egyik legjobb ár-érték arányú VPN-szolgáltatás, mivel lényegében akár hat VPN is egyben!

Mennyibe kerül a NordVPN?

A NordVPN többszintű tagsági lehetőséget kínál, a legjobb ár-érték arányú ügylet 125,64 dollárba kerül hároméves szolgálatért – ez csak havi 3,49 dollárnak felel meg, 70% -os megtakarítás.

Ha nincs kedve elkötelezni magát egy hároméves terv mellett, vagy nem akar átalányösszeget kiosztani, akkor feliratkozhat Nordvpn havi 11,95 dollárért, vagy egy éves terv 6,99 dollárért havonta.

A hallgatók különleges kedvezményt kaphatnak – akár 15% kedvezménnyel – 30 napos pénzvisszafizetési garanciával, ha nem elégedettek.

Szerződés hossza

Havi ár

Havi 11,95 USD
Évi 6,99 USD
Három év 3,49 USD

NordVPN ítélet

Mac felhasználók számára a NordVPN kiváló, megbízható és funkciókban gazdag VPN-szolgáltatás. Nagyon kevés olyan funkció van, amelyet a NordVPN nem nyújt, és a VPN kiváló adattitkosítást nyújt mind profi, mind pedig rendszeres felhasználók számára, nagyszerű áron.

A NordVPN-ek speciális szervereinek hatalmas választéka számos lehetőséget kínál a titkosított kommunikációhoz a szokásos VPN-kapcsolaton túl, és nagyszerű lehetőség dedikált IP-cím vásárlására üzleti felhasználók számára.

Átfogó, Nordvpn egy megfizethető és átfogó VPN a Mac felhasználók számára, amelyet erősen ajánlunk. A legjobb VPN-ként javasoljuk nem csak Mac-hez, hanem iPhone-hoz, torrentezéshez és általános használathoz is.

Iratkozzon fel a Nordvpn szolgáltatásra

Előnyök

Hátrányok

 • Speciális szerverek hatalmas választéka
 • Nagyon megfizethető hosszú távú szerződéssel
 • Több ezer dedikált szerver
 • 6 támogatott eszköz
 • Több macOS build támogatás
 • Multi OS támogatás
 • A havi fizetés sokkal drágább
 • Kevésbé rugalmas tagsági lehetőségek, mint néhány más szolgáltatás

ExpressVPN

Expressvpn szinte minden eszközön működik.

A másik legnépszerűbb VPN-szolgáltatás, az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken található, és forgalom titkosítási szolgáltatásokat nyújt több operációs rendszer számára.

A Mac-felhasználók örömmel hallják ezt Expressvpn naprakész teljes ügyfelekkel rendelkezik több macOS buildhez, beleértve a Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra, Mojave és a legújabb build, a Catalina.

Ez kiterjed a legtöbb Apple Mac eszközre, mint például a MacBook Air, a MacBook Pro, valamint az Apple iMac Pro és a Mac Mini.

2017-ben a török ​​hatóságoknak nem sikerült az ExpressVPN szervereiről visszaszerezniük egy nemzetközi eset szempontjából fontos információkat, amelyek a vállalat szerint magas szintű felhasználói adatvédelemről tanúskodnak, és a vállalat úgy véli, hogy ilyen intézkedésekre van szükség a a magánélethez való jog online.

Az ExpressVPN Trustpilot besorolása 4,5 csillagos, „Kiváló”.

ExpressVPN technikai részletek

Az egyik vezető VPN-szolgáltatóként az ExpressVPN a legújabb titkosítási technológiát alkalmazza a felhasználók online kommunikációjának védelme érdekében.

Az ExpressVPN fejlett technikai jellemzői:

 • 3000+ szerver – Expressvpn 94 országban több száz szervert használ, hogy állandó és biztonságos szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, összesen több mint 3000 szerverrel.
 • Katonai szintű titkosítás – Az ExpressVPN AES-256 titkosítási módszereket használt, védve a DNS- és IP-szivárgásokat, valamint a WebRTC-szivárgásokat.
 • Útválasztó támogatás – Ha nem szeretné az ExpressVPN-t közvetlenül az Apple Mac-en keresztül használni, akkor helyette routeren keresztül csatlakozhat – az otthoni összes csatlakoztatott eszközt kiszolgálja.
 • Internet Killswitch – Az Express VPN-felhasználók azonnal megölhetik internet-kapcsolatukat, ha váratlanul megszakad a VPN-kapcsolatuk.

ExpressVPN speciális kiszolgálók és szolgáltatások

Jó néhány Expressvpn’s a NordVPN speciális szervereivel megegyező funkciókat tükröz. Fedezzünk fel néhányat közülük itt:

 • Split-tunneling – Split-tunneling a forgalom egy részét egy VPN-alagúton keresztül irányítja, míg egyes alkalmazások és eszközök, amelyekhez csatlakozik, VPN-en keresztül is elérhetik az internetet. Ez titkosítja a védeni kívánt forgalmat, míg egyes forgalmak, például a helyi hálózati eszközök, kapcsolatban maradnak. Ez a szolgáltatás elérhető a macOS rendszeren.
 • Nulla tudású DNS – A forgalmi adatok kiszivárogtatásának egyik leggyakoribb módja a „domain név rendszer” vagy a „DNS”. Az ExpressVPN minden kiszolgálón saját DNS-t biztosít, így nem történhetnek tevékenységnaplók vagy DNS-szivárgások.
 • Megbízható kiszolgáló biztonsága – Az ExpressVPN függetlenül ellenőrzött TrustedServer technológiát alkalmaz, hogy további védelmi réteget nyújtson felhasználóinak. A szerverek újraindításakor minden adat törölve van, szervereik nem írnak adatokat merevlemezekre, és a kiszolgálók csak RAM-on futnak.

Az ExpressVPN működik a Netflix-szel?

Az ExpressVPN segítségével a felhasználók számos streaming szolgáltatáshoz férhetnek hozzá.

Jól forrással ellátott VPN-szolgáltatóként az ExpressVPN általában egy lépéssel megelőzi a Netflix feloldóinak és proxy szervereinek blokkolását.

Sok VPN-szolgáltató egyszerűen nem képes megfelelni a Netflix VPN-blokkolásának, de az ExpressVPN azt állítja, hogy szolgáltatásuk „biztonságos, fojtásmentes megoldást” nyújt a Netflix legnagyobb könyvtárának – az amerikai verziónak – Mac és iOS felhasználók számára..

Ráadásul a felhasználók 30 napos próbaidőszakkal kipróbálhatják az ExpressVPN szolgáltatás kockázatát, ahol a fióktulajdonosok teljes visszatérítéssel lemondhatnak, így ha bármilyen okból nem tudod streamelni a Netflix-et a Maceden, akkor nem vagy kint zsebéből.

Mely operációs rendszereket támogatja az ExpressVPN?

Az ExpressVPN több eszközt és operációs rendszert is lefed, beleértve a macOS-t is.

Expressvpn az összes főbb operációs rendszeren és eszközön fut, beleértve a Microsoft, Linux és Apple számítógépeket, az iOS vagy Android által működtetett mobil eszközöket, számos vezeték nélküli útválasztót és a legtöbb nagy játékkonzolt.

Mac felhasználók számára az ExpressVPN a következő build verziókat támogatja:

 • OS X 10.10 (Yosemite)
 • OS X 10.11 (El Capitan)
 • OS X 10.12 (Sierra)
 • OS X 10.13 (High Sierra)
 • OS X 10.14 (Mojave)
 • OS X 10.15 (Catalina)

Ha a macOS régebbi verziójával rendelkezik, például Snow Leopard, akkor a legújabb ExpressVPN kliens nem biztos, hogy működik. Az ügyfél letöltése és telepítése nagyon egyszerű, és a felhasználóknak csak annyit kell tenniük, hogy a telepítés után bejelentkezniük kell, és be kell írniuk az aktiválási kódot.

Mennyibe kerül az ExpressVPN?

Az ExpressVPN drágább opció, mint a NordVPN, 30 napos havi 12,95 dollárba kerül, vagy ha egész évre előfizet, havi 8,32 dollárba kerül – 99,95 dolláros átalányösszeggel számolva.

Ha rendszeres felhasználó vagy, érdemes megfontolni, hogy mire van szükséged egy VPN-szolgáltatásból. Ha csak a Netflix és más video streaming szolgáltatások megtekintésére vagy a böngészési előzmények homályosítására van szükség, akkor érdemes megfontolnia, hogy Expressvpn megéri az extra árat.

Szerződés hossza

Havi ár

Havi 12,95 USD
Évi 8,32 USD

ExpressVPN ítélet

Expressvpn több ezer ember bízik abban, hogy titkosított és biztonságos internet-forgalmat tart. Mac-felhasználók számára az ExpressVPN nagyszerű választás, mivel több, közel egy évtizedes múltra visszatekintő macOS-verziót támogat.

Azonban a magasabb árcédulát érdemes figyelembe venni az összehasonlítás során Expressvpn listánk többi lehetőségéhez.

Ennek ellenére azt gondoljuk Expressvpn némileg kiegyenlíti magasabb árát a világszínvonalú VPN-szolgáltatásokhoz való hozzáféréssel, például osztott alagút, nulla tudású DNS és hihetetlenül biztonságos TrustedServer technológiájukkal.

Ennek eredményeként nagyon javasoljuk Expressvpn kissé magasabb biztonsági követelményekkel és nagyobb költségvetéssel rendelkezőknek, például üzleti felhasználóknak, biztonságos kommunikációra szoruló szakembereknek, újságíróknak vagy politikailag védett személyeknek.

Ha még mindig nem győztünk meg, olvassa el az önálló Expressvpn áttekintést a részletesebb elemzéshez.

Iratkozzon fel az ExpressVPN szolgáltatásra

Előnyök

Hátrányok

 • Jó eszközkészlet professzionális felhasználók számára
 • Támogatja a több macOS build-et
 • Katonai szintű titkosítás
 • A legdrágább szolgáltatás
 • Éves szerződéshez vagy drága havi előfizetéshez kötve

CyberGhost VPN

Védje magánéletét a CyberGhost segítségével.

Bukaresti székhelyű szolgáltató, Cyberghost egy jól megalapozott VPN szolgáltatás, amely 2011 vége óta működik – bár a CyberGhost csapata több mint egy évtizede építi az adatvédelmet fokozó technológiát.

Fejlett VPN szolgáltatásuk révén, Cyberghost garantálja, hogy ügyfelei megkerülhetik a bosszantó földrajzi korlátozásokat, hozzáférhetnek a letiltott webhelyekhez és biztonságosan torrentezhetik a P2P fájlokat.

A CyberGhost dedikált teljes kliensekkel rendelkezik a macOS felhasználók számára, amelyeket a felhasználók letölthetnek a Mac gépükre, és egyetlen gombnyomással aktiválhatják őket..

A vállalat volt az első VPN-szolgáltató, amely átláthatósági jelentést tett közzé felhasználóik számára, olyan információkkal, mint a DMCA panaszai, a rendőri megkeresések és a legfontosabb statisztikák a CyberGhost infrastruktúrájáról. Az évente közzétett jelentés egyértelműen jelzi a CyberGhost elkötelezettségét a felhasználók magánszférája iránt.

A CyberGhost Trustpilot értékelése 5 csillagos, „Kiváló” – a legmagasabb besorolás a listánkon, a felhasználók mindössze 1% -a ítélte meg a szolgáltatást 1 csillaggal.

CyberGhost VPN technikai részletek

A nagy tapasztalattal rendelkező CyberGhost csapat felépítette a világ egyik legerősebb VPN-szolgáltatását, több adatvédelmi funkcióval.

A CyberGhost technikai jellemzői a következők:

 • AES 256 bites titkosítás – Mint a NordVPN és az ExpressVPN, a CyberGhost is katonai szintű forgalom titkosítást kínál AES 256 bites titkosítás révén. Ez megakadályozza a snoopereket abban, hogy elolvassák a csomagadatokat, és megakadályozza, hogy a hirdetők újra megcélozzák.
 • 6400+ kiszolgáló – A CyberGhost hihetetlen sebességet és biztonságot egyaránt fenntart a hatalmas szerverhálózaton keresztül. 90 országban több mint 6400 szerverrel nincs hiány a csatlakozási helyekben, a Föld szinte minden földrészén van egy szerver.
 • Nincs naplózási irányelv – Az adatvédelmi szempontból barátságos Romániában található CyberGhost-nak nincs törvényi kötelezettsége, hogy felhasználói adatait fájlban tartsa – és nem is. A szolgáltatás nem vezet naplót a felhasználói tevékenységről, és soha nem működik együtt külföldi hírszerző ügynökségekkel. Ez magában foglalja a böngészési előzményeket, a webtartalmat, a csatlakozási időket vagy a sávszélesség-felhasználást.
 • Auto killswitch – A listánk többi VPN-jéhez hasonlóan, Cyberghost a felhasználók dönthetnek úgy, hogy megölik az internetkapcsolatukat, ha hirtelen megszűnik a VPN-szolgáltatásuk.

CyberGhost speciális szerverek és szolgáltatások

A CyberGhosts No Spy szerverek minden eddiginél privátabbá teszik az internet böngészését.

A rendszeres VPN-kiszolgálók mellett a CyberGhost számos más funkcióval is rendelkezik, amelyek javítják az internetes böngészés élményét, többek között:

 • Kriptofizetések – Ha a forgalma titkosított, és a böngészése privát, akkor a fizetési módja sem lehet privát? A CyberGhost minden előfizetéses csomagban Bitcoin-ban fogad el fizetést, valódi névtelenséget kínálva!
 • NoSpy szerverek – A maximális biztonságot igénylő böngészéshez, Cyberghost NoSpy szervereket biztosít, amelyeket a CyberGhost csapata a semmiből épít fel saját dedikált adatközpontjaiban. Ez biztonságosan kiszorítja a felhasználói adatokat a sznobok szeméből.
 • Több eszköz támogatása Cyberghost egyszerre akár 7 külön eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, így vagy használhatja VPN-jét mind Mac-eszközén, mind iPhone-ján, vagy megoszthatja VPN-kapcsolatát megbízható barátokkal és családtagokkal.

A CyberGhost működik a streaming szolgáltatásokkal?

A CyberGhost segítségével több országban is hozzáférhet a sport streaming szolgáltatásaihoz.

A CyberGhost honlapja szerint VPN-szolgáltatásuk korlátlan hozzáférést biztosít a Netflixhez, a Hulu-hoz, az HBO NOW-hoz, a BBC-hez és az Amazon Prime-hoz..

Valójában azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, amelyek garantálják a hozzáférést számos streaming szolgáltatáshoz, nem csak a Netflix vagy az Amazon Prime mellett, és a CyberGhost VPN csapata keményen dolgozik azért, hogy megelőzze a streaming webhelyeket, amelyek megpróbálják blokkolni a VPN-felhasználókat.

A CyberGhost segítségével külföldről is közvetíthetsz sportmérkőzéseket.

Mely operációs rendszereket támogatja a CyberGhost?

A MacOS és az iOS felhasználók kihasználhatják a CyberGhosts teljes funkcióinak előnyeit. B

A CyberGhost dedikált teljes klienssel rendelkezik a Mac felhasználók számára, más szóval egy speciálisan beépített alkalmazás a macOS gépek számára.

A Mac kliens tiszta kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet az Apple család termékeinek felhasználói ismerhetnek, és hihetetlenül egyszerűen használható egyetlen gombnyomással a legközelebbi VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz.

A macOS és az iOS mellett, Cyberghost támogatja a Windows, a Linux, az Android, sőt az olyan rést kezelő eszközöket is, mint az Amazon Firestick, az Intelligens televíziók és a játékkonzolok.

Mennyibe kerül a CyberGhost VPN?

Cyberghost hihetetlenül megfizethető VPN-védelmet nyújt, 3 éves előfizetési díjjal mindössze havi 2,75 dollárnak felel meg, amelynek összege 99 dollár. Ez lényegesen olcsóbb, mint az ExpressVPN tagsági lehetőségei, és még olcsóbb, mint az értékéről jól ismert NordVPN.

Ha inkább egy havi előfizetési díjat szeretne, akkor a CyberGhost szolgáltatása drágább, havi 12,99 USD. Másrészt, az 1 éves előfizetés csak havi 5,99 dollárba, vagy 71,88 dollárba kerül évente, így ez jó választás lehet, ha nem akar 3 évre előfizetésre.

Ha még mindig nem biztos benne, hogy Cyberghost az Ön számára, felajánlják azt a lehetőséget is, hogy 24 órán keresztül teljesen ingyenesen kipróbálhassa a szolgáltatást. Az éves és hároméves előfizetési tervekhez 45 napos pénzvisszafizetési garancia is jár!

Szerződés hossza

Havi ár

Havi 12,99 USD
Évi 5,99 USD
Három év 2,75 USD

CyberGhost ítélet

Ha teljes névtelenséget keres online, megfizethető áron, akkor a CyberGhost VPN komoly figyelmet érdemel. Nagyon részletes CyberGhost áttekintést is közzétettünk, ha további információkra van szüksége róla.

A CyberGhost katonai szintű titkosítás és egy hatalmas szerverhálózat kombinációjával védi a felhasználókat több országban.

De a Bitcoin fizetések elfogadása teszi a CyberGhostot a bolygó egyik legjobb adatvédelmi VPN-jévé, mivel az előfizetés megkezdéséhez csak egy e-mail címet kell megadnia a bejelentkezéshez és az ügyfélszolgálathoz – nincs szükség fizetési információra.

Ennek eredményeként azt ajánlottuk, hogy az adatvédelemre összpontosító felhasználók, például azok, akik bizalmas információkat akarnak védeni a vállalkozásuk számára, vagy egy újságíró, aki politikailag kitett forrásokkal dolgozik Cyberghost VPN.

Iratkozzon fel a CyberGhost oldalra

Előnyök

Hátrányok

 • Szerverek és országok hatalmas választéka
 • Nagyon megfizethető előfizetési költségek egyösszegű fizetéshez
 • Innovatív védelmi módszerek
 • Kiváló forgalom titkosítás
 • Teljes streaming támogatás
 • Elfogadja a Bitcoin fizetéseket
 • A havi előfizetés drága
 • Szakmai eszközeik nehezen kezelhetők a kezdők számára

TunnelBear VPN

A McAfee veterán kiberbiztonsági vállalat szerezte meg 2018-ban, TunnelBear egy megbízható VPN-szolgáltatás, amelynek gyökerei Kanadában találhatók, központja Torontóban található.

TunnelBear győz a megjelenési részlegen Mac alkalmazásukkal, amely szépen ül a felső menüsorban, mint egy kis medve, aki kikukucskál az alagútból.

Nyissa meg az alkalmazást, hogy megtaláljon egy színes interaktív térképet, amelyhez alagút ikon tartozik minden olyan helyhez, amelyhez az TunnelBear rendelkezik szerverrel, amelyhez csatlakozhat..

Az TunnelBear csapata rendszeresen megbíz harmadik fél biztonsági auditjai szoftverek és szolgáltatások, amelyek nyilvánosan elérhetőek és évente egyszer megjelennek. Az TunnelBear azt állítja, hogy ő az első és egyetlen VPN, aki ezt megtette, és remélik, hogy ez új átláthatósági normát fog ösztönözni a VPN-iparban.

Az TunnelBear TrustPilot pontszáma 3 csillag, ‘Átlag’.

TunnelBear VPN technikai részletek

Az TunnelBear rendszeresen közzéteszi blogjait, ahol megvitatják technikai információikat, azonban a weboldalukon valamivel kevésbé részletes információk találhatók az általuk használt konkrét technológiáról a többi szolgáltatáshoz képest.

 • Szigorúan nincs felhasználói napló – TunnelBear nem vezet felhasználói naplókat, és nem gyűjtenek személyes információkat vagy böngészési adatokat a felhasználóiról. Ez kiterjed a kormányzati szervek és a bűnüldöző szervek kéréseire is.
 • 20+ kiszolgáló helye – A felhasználók a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak, és világszerte körülbelül 20 szerver hely kapcsolódhat. Ez azonban más szolgáltatásokhoz képest meglehetősen alacsony.
 • DNS-szivárgásvédelem – Egyes manuálisan beállított VPN-kiszolgálók nem biztosítják a DNS-szivárgások megakadályozását. Az TunnelBear a felhasználó számítógépeiről származó teljes forgalmat a VPN-alagútjukon keresztül irányítja, amint a kapcsolat megnyílik.
 • Több protokoll & titkosítás – Az TunnelBear mind az OpenVPN-t, mind az IKEv2-t használja Mac felhasználók számára. Amikor a felhasználó megnyit egy kapcsolatot az TunnelBear-rel, akkor a protokollok egyikén keresztül csatlakozik. A csatlakozás után a felhasználó forgalmát AES-256 bites titkosítással titkosítják.

TunnelBear VPN speciális szerverek és szolgáltatások

Van néhány speciális szolgáltatás, amelyet az TunnelBear kínál a felhasználóknak a magánélet és a biztonság fokozása érdekében: ezek a következők:

 • Kézfogás titkosítása – Esetenként a támadó elfoghatja a VPN-kapcsolati kérelmét, és megszemélyesítheti az TunnelBear-kiszolgálót. Ez azt jelenti, hogy forgalma a támadón megy keresztül, nem pedig biztonságos VPN-en keresztül. Az TunnelBear „titkosítási kézfogást” biztosít a forgalom lehallgatásának megakadályozására.
 • Éber mód – Mint a killswitch más VPN szolgáltatásokban, az TunnelBear éber módja azonnal megöli az összes aktív internetkapcsolatot, amint a szolgáltatása megszakad.
 • 5 csatlakoztatott eszköz – TunnelBear a felhasználók akár 5 különböző eszközt is csatlakoztathatnak, így tökéletes azoknak a felhasználóknak, akiknek VPN-szolgáltatásokra van szükségük mind az Apple Mac, mind az iPhone készülékekhez.
 • Kriptofizetések – A CyberGhost-hoz hasonlóan az TunnelBear is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoin-ban fizessenek előfizetésükért. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik kezdettől fogva maximális magánéletre vágynak.

A TunnelBear működik-e streaming szolgáltatásokkal?

A TunnelBear jelenleg nem támogatja a nagyobb streaming szolgáltatásokat, például a Netflixet, és sok más streaming szolgáltatás is megkísérelheti blokkolni a forgalmat, amely szerintük VPN-en keresztül érkezik.

Ez nem annyira azért van, mert a TunnelBear nem támogatja közvetlenül a streaming szolgáltatások használatát, csak azért, mert az TunnelBear jelenleg kevesebb szerverhez fér hozzá, mint versenytársai – bár ez a jövőben változhat.

Mely operációs rendszereket támogatja az TunnelBear?

Az TunnelBear rendelkezik az egyik legjobb VPN UX / UI Mac-felhasználók számára.

Az TunnelBear támogatja a legtöbb főbb operációs rendszert, beleértve a macOS-ot is, ahol a csapat „egyszerű és jóképű” UX / UI-t épített a felhasználók számára.

Egyetértünk abban, hogy az TunnelBear rendelkezik az egyik legjobban kinéző felhasználói felülettel, és hihetetlenül egyszerű használni a macOS eszközén.

Az TunnelBear-t iPhone-jához is csatlakoztathatja, akár öt külön eszköz több eszközön keresztüli támogatásával.

Mennyibe kerül az TunnelBear VPN?

A felhasználók havonta akár 500 MB ingyenes TunnelBear VPN-kapcsolatot is kaphatnak, így ha utazik, és csak a reptéri WiFi-hez vagy más nyilvános hálózatokhoz van szüksége VPN-re, akkor erre az ingyenes juttatásra lehet szükség.

Ha úgy dönt, hogy VPN-re van szüksége az összes böngészéshez, akkor egy TunnelBear-előfizetés csak havi 3,33 dollárba kerül, függetlenül attól, hogy meddig regisztrál..

TunnelBear „Teams” előfizetéseket is kínál, amelyek havonta 5,75 dollár felhasználónként és két vagy több fős csapatok számára tökéletesek. A csapat felhasználói korlátlan VPN-hozzáférést és dedikált fiókkezelőt kapnak.

Szerződés hossza Havi ár
Az első 500 MB Ingyenes
Havi 3,33 USD

TunnelBear ítélet

Összességében elmondható, hogy a TunnelBear az egyik legolcsóbb VPN-szolgáltatás, és rugalmas havi előfizetési áruk üdvözlő szünetet jelent más szolgáltatóktól, akik három hónapra próbálják ösztönözni a felhasználókat a regisztrációra..

Hasonlóképpen, az ingyenes 500 MB nagyszerű módja annak, hogy időnként hozzáférjen a VPN védelméhez anélkül, hogy bármit is vásárolnia kellene..

sajnálatos módon, TunnelBear nem támogatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix és az Amazon Prime, ezért az TunnelBear felhasználói jelenleg nem használhatják VPN-jüket a geo-alapú streaming korlátozások elkerülése érdekében.

Ez valószínűleg kiábrándító hír a rendszeres felhasználók számára, akik általában csak egy VPN-szolgáltatást szeretnének, amely lehetővé teszi számukra a műsorok szélesebb körének elérését. Azonban a TunnelBear még mindig rendelkezik néhány remek funkcióval, amelyek azoknak a felhasználóknak kedveznek, akik csak titkosított forgalmat szeretnének.

TunnelBear’s a korlátozott szerverek nem biztos, hogy minden felhasználó számára megfelelőek, mivel egyszerűen nincs annyi választási lehetőség a helyszínen vagy a különböző IP-tartományokban, amelyekhez csatlakozni lehet. Ez elég kiábrándító, mivel több szerver általában biztonságosabb és stabilabb kapcsolatot jelent – de ez a jövőben megváltozhat. Ha részletesebb elemzést szeretne az TunnelBear-ról, olvassa el az TunnelBear áttekintésünket.

Iratkozzon fel az TunnelBear-ra

Előnyök Hátrányok
 • Nagyon megfizethető
 • Rugalmas tagsági lehetőségek
 • A külső ellenőrzési jelentés elősegíti a bizalmat
 • Nagyon korlátozott kiszolgálói kör
 • Nincs garantált streaming támogatás
 • Felügyeleti megállapodásokkal rendelkező országban található

Funkciók összehasonlítása

Most részletesen megvizsgáltuk az egyes VPN-szolgáltatókat, nézzünk vissza és hasonlítsuk össze a legfontosabb jellemzőket, hogy eldönthessük, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeinek.

Szerver száma és helyei

A VPN-szolgáltatást igénybe vevő szerverek száma nagyon fontos az adatvédelem és a biztonság szempontjából. Tehát melyik VPN rendelkezik a legtöbb szerverrel?

VPN-szolgáltató Szerverek száma Országok
Nordvpn 5,848 59
Expressvpn 3000+ 94. o
Cyberghost 6,400+ 90
TunnelBear 1800+ 20

A győztes – CyberGhost

A CyberGhost rendelkezik a legtöbb szerverrel, több mint 500-zal többet, mint a következő legjobb versenytárs, a NordVPN. Ez elengedhetetlen a megszakítás nélküli VPN szolgáltatás és védelem biztosításához.

VPN streaming támogatás Mac felhasználók számára

Sok átlagos felhasználó VPN-ket fog használni streaming szolgáltatások elérésére, mint például a Netflix, az Amazon Prime és a sportcsatornák. Tehát melyik VPN támogatja a legjobb streaming szolgáltatásokat?

VPN-szolgáltató Streaming támogatott? Garantált adatfolyam
Nordvpn Igen Netflix, Amazon Prime és még sok más.
Expressvpn Igen Netflix, Amazon Prime és még sok más.
Cyberghost Igen Netflix, Amazon Prime és még sok más.
TunnelBear Nem Nincs garantált streaming

A győztes – NordVPN

Bár mind az ExpressVPN, mind a CyberGhost nagyszerű megoldást kínál a tartalom streamingjére, a NordVPN elkötelezte magát amellett, hogy a streaming szolgáltatásokat mindig nyitva tartsa ügyfelei számára, folyamatosan frissítve módszereit, hogy előre léphessenek..

Havi VPN-szolgáltatói költség

A költségek mindig az egyik legfontosabb tényező egy új termék vagy szolgáltatás kiválasztásakor, és a VPN-k világában a drágább nem mindig jelent jobb szolgáltatást.

VPN-szolgáltató Legolcsóbb havi ár
TunnelBear 3,49 USD
Expressvpn 8,45 USD
Cyberghost 2,75 USD
TunnelBear 3,33 USD

A győztes – CyberGhost

A CyberGhost a legolcsóbb VPN-szolgáltatás, azonban a NordVPN is nagyszerű ár, mindössze 3,49 USD havonta. Bár a TunnelBear olcsóbb, mint a NordVPN, sokkal kevesebb funkciót kínál.

A legjobb VPN-szolgáltató Mac felhasználók számára

Összességében a legjobb VPN szolgáltatónak kell lennie az Apple Mac és a macOS felhasználók számára NordVPN.

Iratkozzon fel a Nordvpn szolgáltatásra

Míg más VPN-szolgáltatók mindegyikének megvannak az erősségei és gyengeségei, a NordVPN mind a rendkívül megbízható titkosítást, mind a professzionális felhasználók számára vonzó funkciókat, mind a dedikált szerverek hatalmas választékát, mind a mindenki számára megfizethető vonzó előfizetési árat kínálja..

Különösen kedveljük a NordVPN speciális szervereit, mint például az Onion over VPN és a double VPN, amelyek a lehető legnagyobb forgalmi titkosítást és böngészési adatvédelmet nyújtják – elengedhetetlenek az üzleti felhasználók és a politikailag kitett személyek számára.

A második helyen áll a CyberGhost, aki az elmúlt években rendkívüli módon megnövelte szolgáltatásainak kínálatát. A CyberGhost nagyszerű választás azoknak a felhasználóknak, akik Bitcoin-ban akarnak fizetni, fizetési információik titokban tartása érdekében.

Bár a CyberGhost havonta olcsóbb, mint a NordVPN, és sok hasonló funkcióval rendelkezik, a NordVPN extra biztonsági funkciói enyhén előnyt jelentenek neki.

Az ExpressVPN egy hihetetlen szolgáltatás, amely a piac egyik legjobb VPN-jét kínálja, sok innovatív funkcióval és nagyszerű biztonsági tapasztalattal.

Azonban az ExpressVPN az előfizetési árcímkéjüknél, amely meghaladja a NordVPN dupláját, nem kínál sok különösebbet, mint más, olcsóbb VPN szolgáltatók.

Kedveltük az TunnelBear rugalmas tagsági lehetőségeit és az ingyenes 500 MB-os VPN-kapcsolatukat, és az ellenőrzési jelentésük is nagyszerű kezdeményezés, amelyet más VPN-vállalatoknak követniük kell.

De a TunnelBear komolyan korlátozott kiszolgálói mennyisége és képtelensége garantálni a megszakítás nélküli streaming szolgáltatásokat csalódást okoz, és még bizonyítani tudja, hogy komoly versenytárs a listán szereplő másik háromnak.

Függetlenül attól, hogy melyik VPN-t választja a Mac-hez, ügyeljen arra, hogy biztonságban maradjon böngészés közben, és védje magánéletét az interneten!