Kevés annál idegesítőbb dolog, mint hogy a nagyszerű tartalom miatt el kell hagyni A Netflix földrajzi korlátozásai. Ezek a korlátozások számos okból megcélozzák bizonyos országok felhasználóit. Vagy azért, mert a tartalom lejátszása nem engedélyezett az adott országban, egyes országok kormányai betilthatják a műsor elemeit, vagy egyszerűen a Netflix nem érhető el az országban. Tehát ebben a cikkben bemutatjuk ajánlásainkat a legjobb VPN-ekről a Netflix számára 2020-ban

Persze vannak érvényes kereskedelmi és jogi okok miért vezetnek be ilyen földrajzi korlátozásokat. De ez nem azt jelenti, hogy vissza kell dőlnie a hüvelykujjával, amíg a Netflix meg nem szünteti a politikának ezt a csavargóját.

A Netflix azonosítja és megkeresi a felhasználókat az IP-címük, az egyedi internet-csatlakozó gépek azonosításához használt egyedi cím alapján. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha az Egyesült Államok Netflixjét nézve megpróbálja az elérhetőségeit hazudni és amerikai állampolgárnak lenni, akkor el lesz zárva.

Hogyan nézhetjük meg az amerikai Netflix-t VPN-lel

Amerikai szolgáltatásként a Netflix a legjobb műsorokat és premiereket gyakran kizárólag amerikai ügyfeleiknek sugározza. Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában élők számára ez nagyon frusztráló lehet. Ennek eredményeként sokan azon gondolkodnak, hogyan nézhetném meg az amerikai Netflixet?

A probléma kikerülésének legegyszerűbb módja az egyik legjobb VPN-ek elérhető az okostelefonon vagy a számítógépen, így a Netflix úgy gondolja, hogy te máshol vagy. Pontosabban, valahol ahol a földrajzi korlátozások nem érvényesek annak a tartalomnak, amelyet élvezni szeretne.

Nem kell aggódnia a VPN-kliens használatának semmilyen káros következménye miatt. Netflix-fiókja a szokásos módon működik tovább, és nem számítunk fel további díjat.

Az egyetlen kérdés, amellyel valószínűleg szembesülni fog, az az, hogy valójában vannak a rengeteg VPN van odakint, így a tapasztalt felhasználó számára is kissé megnehezíti az egyik nullázását. Ezért teszteltük a néhány a legnépszerűbbek közül ma elérhető, hogy segítsen szűkíteni döntéseit.

5 legnépszerűbb VPN a még működő Netflix számára

Bár az amerikai Netflix megtekintéséhez a legjobb VPN-szolgáltatások gyűjteményét mutatjuk be, függetlenül attól, hogy végül milyen VPN-t használ, van néhány kulcsfontosságú szempont, amelyekben nem szabad kompromisszumokat kötnie, miközben VPN-t választ az összes rendelkezésre álló lehetőség közül. Ezek:

  • Letöltési sebesség
  • Adatvédelmi és biztonsági funkciók
  • Kompatibilitás és sebesség a Torrent kliensekkel
  • Kompatibilitás a Netflix-szel és más népszerű streaming szolgáltatásokkal
  • Naplózási / követési irányelvek
  • Könnyű használat és ügyfélszolgálat
  • Költség

Azt is meg kell jegyezned, hogy az igazán jó VPN-szolgáltatások többségében szinte minden nagyobb földrajzi helyen rengeteg szerver található. Így ha meg akarta nézni a Netflix italyt vagy a Netflix Japan stb., Megtehette. Az igazán átfogó listához lásd a legjobb vpn útmutatónkat.

Rövid megjegyzés a költségekről – sok VPN-szolgáltatás hatalmas megtakarítással vonzza Önt, ha hosszabb ideig regisztrál. Ezek a megtakarítások nagyon vonzóak lehetnek, bár a legtöbb esetben, ha nem mindegyik, átfogó összeget kell fizetnie a teljes időszakra előre. Ha csak azt próbálja ki, melyik VPN tetszik a legjobban, akkor a legjobb lehet, ha csak egy hónapig kipróbálja.

Egy másik gyors megjegyzés a költségekről – Valami ingyenes a VPN-világban általában azt jelenti, hogy nagyon lassú lesz, tolakodó az Ön magánéletéhez, és rosszindulatú programokat tartalmazhat. Tehát, ha olyan VPN-t lát, amelyet ingyen kínálnak, és amely lehetővé teszi a Netflix elérését, legyen nagyon fáradt. A hátrányok mindig felülmúlják a pozitívumokat.

Hasonlóképpen, mivel streaming szolgáltatást fog használni, a sebesség hihetetlenül fontos tényező. Ne feledje, hogy nem a saját országában tárolt VPN-kiszolgálót fogja használni; ehelyett meg kell vizsgálnia az USA-ban található kiszolgáló használatával elérhető sebességet!

Személyes tapasztalataink alapján, amelyek során számos népszerű VPN-szolgáltatással játszottunk, a következő ötöt a nagyszerű lehetőség mind a hét fronton.

1 # NordVPN

Az első dolog, amit figyelembe kell vennie a NordVPN kapcsán, hogy Panamában található. Ez az ország vitathatatlanul az egyik a magánélet legbarátabb területei megtalálja az egész világon. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a NordVPN jelenleg több mint 5200 szerver 60 országban világszerte.

Magam használom a Nordvpn-t, és nem merült fel problémám a Netflix használatával, torrentezéssel, streameléssel stb. Még a játékkal is jól működik.

A fokozott védelem érdekében a Nordkettős titkosítás”Mechanizmus, amely biztosítja a személyes adatok maximális biztonságát.

És csak abban az esetben, ha ez nem elég az Ön számára, a szoftver egy „ölés kapcsoló”, Amely korlátozza az összes bejövő és kimenő forgalmat azokban az esetekben, amikor a VPN-kapcsolat megszakad. Ezért, megakadályozza az internet védtelen hozzáférését. Alapvetően a szoftver kijelölt része az, amely folyamatosan figyeli a kapcsolat állapotát az IP-cím esetleges változásainak esetére.

Az alkalmazás szigorú tesztelése teljesen visszatért nincs szivárgás nyoma vagy azonosítható adatok, például IP, DNS, vagy WebRTC. A NordVPN 3 éves előfizetési csomagjának megvásárlása havi közel 3 dollárba kerül, ami nagyon jó üzlet a megszerzett minőségért.

Nagyon ajánljuk a NordVPN-t, nemcsak a Netflix számára, hanem bármi másra, amit tenni szeretne. Szinte minden kategóriában a legjobb VPN-nek minősül, beleértve a játékokat, az iphone-t, a torrentezéseket és még sok minden mást. A funkcionalitás és az ár szempontjából valóban nem lehet legyőzni.

Vegye fel a NordVPN-t

2 # CyberGhost

Több mint 3700 szerver 60 országban, A CyberGhost az egyik leggyorsabban növekvő VPN hálózatokat. Romániából származik, és nagyon szigorú „nincs naplózás”Politikát.

Ez azt is jelenti, hogy használhatja Torrent és P2P megosztás szolgáltatásokat a legmegfelelőbb módon, anélkül, hogy bármiféle visszavágástól tartana.

A CyberGhost megfizethető, és 3 éves előfizetéssel vásárolhat havi 2,75 dollárért. Zökkenőmentesen működik a Netflix-szel, hozzáférést biztosít a különféle lokalizált változatokhoz, beleértve a Netflix US-t is. Kompatibilis a legtöbb főbb protokollal, beleértve az OpenVPN-t, a PPTP-t, az L2TP-t és az IPSec-et.

A NordVPN-hez hasonlóan a CyberGhost is kínál „ölés kapcsoló”, Amely megakadályozza az adatok sérülését, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

Vedd fel a CyberGhost-ot

3 # ExpressVPN

Az ExpressVPN a a sebesség és a könnyű használat szinte tökéletes keveréke. Még az a felhasználó is, aki nem rendelkezik előzetes tapasztalattal a VPN-ekkel kapcsolatban, percek alatt megszokhatja. A fizetős tagok bármelyik közül választhatnak 3000+ szerver elterjedt 94 országban.

A támogatott protokollok tartalmazzák OpenVPN, IKEv2 és IPSec, többek között. Minden kapcsolat jön AES-256 titkosítási szabványok, így az eszköz széles spektrumában használható.

ExpressVPN ajánlatok három hónap ingyenes prémium szolgáltatás ha megvásárolja az 1 éves előfizetési tervet. Nagyjából 6,66 dollárért többe kerül, mint a listán szereplő többi VPN. A magasabb árat azonban nagyjából kompenzálja a kiváló szolgáltatás és az ügyfélszolgálat. Ez nagyon hasznos lehet, ha a képernyőidő nagy részét a Netflix-re tölti. A torrentezés megengedett.

Vegye fel az ExpressVPN-t

4 # Surfshark

Az egyik legolcsóbb és legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatások Megtalálja, hogy a Surfshark kevesebb szerverrel rendelkezik a listán szereplő többi szolgáltatáshoz képest – alig több mint 800.

Persze a sebesség néha nem olyan nagy, mint a sebesség NordVPN vagy CyberGhost, de valószínűtlen, hogy ez sokat érintene, kivéve, ha a Netflix tartalmát a lehető legjobb minőségben továbbítja.

Surfshark ajánlatok AES-256-GCM titkosítás felett OpenVPN és IKEv2 / IPSec protokollokat, és biztosítja a szigorúan karbantartott „nincs naplózás” irányelv. Ha hajlandó fizetni egy 2 éves előfizetésért, az esélyek magasak, van valamilyen ajánlat, amely a havi költségeket akár 1,99 dollárra is csökkenti.

Ja, és megemlítettem, hogy a Surfshark tartalmaz olyan kiegészítőket is, mint pl Multihop & Reklám blokkoló anélkül, hogy egy fillér pluszba kerülne?

Vedd fel a SurfSharkot

5 # IPVanish

Több mint 1200 szerver elterjedt 60 országban, Az IPVanish nagyobb szerverhálózattal rendelkezik, mint a Surfshark. Támogatja az Android, az iOS, a Fire TV, a macOS, a Windows és a DD-WRT routereket akár 10 egyidejű kapcsolat.

Val vel AES-256 titkosítás lényegében az IPVanish támogatja az összes általánosan használt protokollt. Míg az IPVanish általában kissé drágább oldalon áll a NordVPN-hez vagy a CyberGhost-hoz képest, időnként tetemes kedvezményeket kínál. Például van egy „Vásároljon 1 évet, kapjon 1 évet ingyenesen”A sajtóidőszak alatt zajló ajánlat, amely mindössze 3,99 dollárba kerül havonta.

A torrentezés megengedett, akárcsak a listán szereplő többi VPN-hez. Az egyetlen hátrány az IPVanish nem kínál élő ügyfélszolgálatot.

Vedd fel az IPVanish-t