A legjobb VPN-szolgáltatások torrentezéshez 2020-ban

Ha torrentezni akarsz, akkor valószínűleg tudod, hogy néhány nagy és hatalmas erő (például a filmes társaságok) nem szereti a gyakorlatot.

legjobb bitcoin vpns a torrentekhezMi a legjobb VPN a torrentezéshez? Tudja meg alább!

Bár ez csak egyfajta peer-to-peer fájlmegosztás, a torrentezést gyakran használják az e nagy és hatalmas erőkhöz tartozó szerzői jog által védett tartalom illegális letöltésére..

Mert nem nehéz meglátni a IP-cím Ha valaki ily módon letölt egy fájlt, a szerzői jogok tulajdonosai figyelemmel kísérhetik ezt és támaszkodhatnak az internetszolgáltatókra (Internet szolgáltatók), hogy segítsen nekik megbüntetni a felhasználót.

Ez azt eredményezheti, hogy egy ideig tiltják a fiókjának használatát az internetszolgáltatónál, akár pereket is indítanak a felhasználó ellen.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért akarsz VPN-t használni torrentezéskor, és miért érdemes fizetned VPN-számládért Bitcoin-nal (BTC) vagy más kriptovalutákkal.

Ezután megvizsgáljuk, hogy mi a legjobb VPN a torrentezéshez, és 5 legfontosabb példát mutatunk be, amelyek lehetővé teszik a személyazonosság további védelmét a Bitcoin fizetésével, ha ezt választja.

Mit kell keresni egy Torrenting VPN-ben

mi a legjobb torrentező vpn, amely elfogadja a bitcoin fizetéseket?Mit kell keresni a Torrenting VPN-ekben – Forrás: Shutterstock.com

A VPN használata torrentezéskor számos előnnyel jár. Először is torrentezhet anélkül, hogy az IP-címét ellenséges internetnek tenné ki.

Ha a torrenteket VPN-en keresztül használja, akkor a világ által látható IP-cím a VPN egyik szerveréhez tartozik, nem pedig a számítógépéhez. Az internetszolgáltató láthatja, hogy VPN-t használ, de nem tudja, mire használja.

A VPN tud nézd meg, mit csinálsz online, de sokkal ösztönösebbek az információk védelmére, mint egy internetszolgáltató.

A VPN használata gyakorlatilag a Föld bármely országában legális. Annak esélye, hogy internetszolgáltatója leállít vagy jelentést tesz a hatóságoknak, sokkal alacsonyabb, mint annak a személynek, aki láthatóan torrentezik valamit.

A VPN használatának egy másik előnye a torrentelés során az, hogy egyes országok letiltották a hozzáférést a népszerű torrentoldalakhoz a területükön lévő IP-címekről.

A legnépszerűbb VPN-szolgáltatások szerverei az egész világon találhatók. Könnyen megváltoztathatja a VPN-mel használt szervert. Ez lehetővé teszi a tiltott tartalmak elérését olyan országokból, ahol ez nem tiltott, és megkerülheti kormánya cenzúráját.

Tehát pontosan mit kell keresnie egy torrentező VPN-ben? A következőket javasoljuk VPN-jéhez:

 • Kell fájlmegosztás engedélyezése (torrentezés). Bármi okból, néhány VPN nem támogatja / nem engedélyezi a fájlmegosztást.
 • Kell jó védelemmel rendelkezik az IP-cím kitétele ellen. Ide tartoznak az olyan funkciók, mint az alapértelmezés szerint aktivált kill kapcsoló, az erős titkosítás, és nincs DNS- vagy IPv4-szivárgás.
 • Kell Legyél gyors. A rendkívül biztonságos VPN, amely túl lassú a hatékony streameléshez, egy olyan VPN, amelyet kikapcsolnak.
 • Kellene tartson minimális naplót. Minden VPN-nek normál működésének részeként legalább rövid ideig bizonyos információkat kell rögzítenie. De a kevesebb jobb. A „no-logs VPN” marketing kifejezés jó kiindulópont a kutatáshoz.
 • Kellene használat megosztott IP-címek. Ha több tucat, akár több száz felhasználó jelenik meg ugyanazon az IP-címen, a szerzői jogok tulajdonosának vagy néhány sznúpnak sokkal nehezebb kiválasztania egyes személyeket az üzenetek áradata között.
 • Kellene olyan országban kell lennie, amely védi az online adatvédelmet. Ideális esetben egy másik ország, mint amiben élsz. A VPN-t helyi önkormányzata arra kényszerítheti, hogy fordítsa át a már meglévő naplókat. A helyi bűnüldöző szervek vagy kémszervezetek arra is kényszeríthetik őket, hogy értesítés nélkül kezdjék el naplózni a tevékenységet.
 • Kell fogadjon el névtelen fizetést Bitcoin-ban vagy más kriptovalutában (de elfogadja a szokásos fizetési módot is).

Bár ezek többsége elég egyértelmű, a Bitcoin (vagy más kriptovaluta) követelményét alaposabban meg kell vizsgálnunk.

Miért kellene fontolóra vennem a fizetést a Bitcoin-szal?

A jó VPN ésszerűen védi a magánéletét, de korlátai vannak annak, amit tehetnek. Minden VPN-szolgáltatónak be kell tartania az ország törvényeit.

Sok VPN-szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy ne fedje fel a felhasználóival kapcsolatos információkat. De amikor mindennek vége lesz, kevés VPN-tulajdonos vagy -üzemeltető hajlandó börtönbe kerülni, hogy megvédje Önt a törvényes információkéréstől.

A VPN-szolgáltatásokat érinthetik azoknak az országoknak a törvényei vagy extralegal gyakorlata is, ahol a szervereik találhatók.

Például előfordulhat, hogy az Egyesült Államokban él, és olyan VPN-szolgáltatót használ, amelynek székhelye olyan országban van, amelynek jó hírneve van az online adatvédelemről. Az ilyen országban székhellyel rendelkező VPN-szolgáltató valószínűleg nem fogja teljesíteni az USA-ból származó naplók vagy egyéb információk iránti igényt.

De ha a VPN egyik, az Egyesült Államokban található szerverét használja, akkor az adott szerver üzemeltetőjét az Egyesült Államok törvényei köthetik. Ezen túlmenően az USA – ban található szervereket minden bizonnyal figyelemmel kíséri (és esetleg feltörheti) a NSA és más amerikai hírszerző ügynökségek.

Hogyan próbálnak megvédeni a VPN-szolgáltatások

Az egyik fő módszer, amellyel a VPN-szolgáltatás megpróbálja megvédeni Önt, az, hogy minimálisan naplózza tevékenységeit.

A helyi önkormányzat arra kényszerítheti a szolgáltatást, hogy online fordítsa át tevékenységeiről szóló összes nyilvántartását. Így megvédhetik Önt azzal, hogy kevés vagy egyáltalán nem vezetnek naplót a tevékenységeiről.

De a VPN azon állításaira támaszkodva, hogy nem vezetnek naplót, meg kell bíznia a magánéletében a teljesen idegen emberekben. És ezek a napló nélküli állítások nem mindig igaz.

Még akkor is, ha a VPN nem vezet naplót az online tevékenységeiről, egy dolgot meg kell őriznie, a számlázási adatait. Ha hitelkártyával, csekken, PayPal-on stb. Fizet VPN-szolgáltatásért, akkor azonosítani lehet.

Bár ez nem fogja megmondani a rossz fiúknak, hogy mit csinálsz online, mégis megkönnyíti.

Itt egy igazán leegyszerűsített példa.

Képzelje el, hogy VPN használatával gyakran látogat el egy olyan webhelyet, amelyet a kormánya tilt. Ha tudod, hogy egy adott VPN-szolgáltatást használsz, akkor megmutathatják, hogy a VPN-szolgáltatásból bárki csak akkor csatlakozik az adott webhelyhez, ha online vagy.

Ha más nem, elegendő közvetett bizonyíték lehet arra, hogy arra ébredj, hogy egy csomó fickó fegyverrel az éjszaka közepén lerobbant az ajtódon, hogy megragadja a számítógépedet és börtönbe dobd.

Hogyan segít a Bitcoin használata?

A VPN-előfizetés Bitcoin-val történő fizetése további adatvédelmi réteget jelent az Ön számára. Számos VPN-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy “névtelen” fiókot hozzon létre, amely csak e-mail címmel azonosítja Önt.

Dobás vagy eldobható e-mail fiók a regisztrációhoz és az előfizetés Bitcoin-val történő fizetéséhez nincs nyilvánvaló kapcsolat közted és az adott fiók között.

A fiókjának ilyen módon történő beállításával még a VPN sem tudja, ki vagy. Ez a megközelítés nem bolondbiztos, de mindenképpen bonyolultabbá teszi a dolgokat annak, aki megpróbál rád szimatolni.

A népszerű mitológia ellenére, A Bitcoin valójában nem névtelen kriptovaluta. A Bitcoin álnév.

Nem könnyű, de aki elég elszánt és elegendő erőforrással rendelkezik, valószínűleg megtudhatja az Ön valódi identitását, ha Bitcoint használ. De nehéz. Személyazonosságának elrejtése a Bitcoin használatával vagy más kriptóknak a legelszántabb ellenségeket leszámítva mindenkit el kell rettenteni.

Példa a VPN fizetésére Bitcoin (vagy más kriptovaluta) használatával

Itt van egy példa egy “névtelen” VPN-fiókra való regisztrációra a Bitcoin segítségével. Ehhez a példához használjuk NordVPN, egyik legfontosabb javaslatunk:

 1. Megyünk a A NordVPN honlapja és kattintson az Árképzés linkre. Ez megjeleníti a feliratkozásuk 1. lépését, a tervek és az árak listáját.

  A regisztrációs folyamat NordVPN 1. lépése, terv kiválasztása

 2. A terv kiválasztása után görgessünk le a 2. lépésre, amelyhez meg kell adni egy e-mail címet. Ehhez használhatja az egyik szokásos e-mail fiókját, de ne feledje, hogy egy ilyen címet fel lehet használni a nyomára. Sok anti-spam vagy eldobható e-mail szolgáltatás használható helyette. Csak vegye figyelembe, hogy a VPN szolgáltatásnak és esetleg a kriptovaluta fizetéseket feldolgozó szolgáltatásnak információkat kell küldenie erre az e-mail címre a regisztráció befejezéséhez. Más szavakkal, legalább addig kell hozzáférnie ehhez a fiókhoz, amíg be nem fejezi a regisztrációt és a fizetési folyamatot.

  A regisztrációs folyamat NordVPN 2. lépése, fizetési mód kiválasztása (kriptovaluták)

 3. A 3. lépésben (lásd az előző képernyőképet) a kriptopénzeket választjuk fizetési lehetőségként. Ennek eredményeként megjelenik egy link (ebben az esetben egy piros gomb), amely elvezet minket a CoinPayments-hez, ahhoz a szolgáltatáshoz, amelyet a NordVPN használ a kriptovaluta-fizetések kezeléséhez.

  A regisztrációs folyamat NordVPN 3. lépése, a kriptovaluta fizetésével

 4. Miután itt befejeztük a tranzakciót, visszatérünk a NordVPN webhelyére, és befejezzük a fiók beállítását.

Ennek eredményeként van olyan fiókunk, amelybe bejelentkezhetünk bármilyen időszakra, amelyre regisztráltunk (ebben a példában 3 évre). Az NordVPN csak az IP-címünket és az e-mail címünket tudja rólunk. Nem adhatnak ki rólunk további információkat, mert nincsenek több információ rólunk.

Menjen a NordVPN oldalra

A torrentezéshez használt legjobb VPN-ek, amelyek szintén elfogadják a Bitcoin-t

Az összes követelményt figyelembe véve 5 VPN-t találtunk Önnek. Ők:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. CyberGhost
 4. PIA
 5. AirVPN

A cikk további része a VPN-ek rövid áttekintését tartalmazza a biztonságos torrentezés és a Bitcoin (vagy más kriptók) használatával történő fizetés szempontjából. Miután elkészültünk, összeállítunk egy táblázatot az egyes VPN előnyeiről és hátrányairól, hogy segítsünk a végső döntés meghozatalában.

1. NordVPN – Legfontosabb ajánlásunk

NordVPN bejelöli az összes dobozunkat egy ideális torrent VPN-hez, amely lehetővé teszi a Bitcoin használatával történő fizetést. A Nordvpn és az Expressvpn részletes összehasonlítását itt is írtuk.

A torrentezés engedélyezett a kiválasztott szervereken. A torrentezés engedélyezésén túl olyan nagy streaming szolgáltatásokkal is dolgoznak, mint a Netflix, iPlayer, és Hulu, így még több tartalomhoz férhet hozzá.

A NordVPN honlapjának képernyőképe – „Az internet határok nélkül”

NordVPN ügyfeleket kínál ablakok, Mac és Linux operációs rendszerek, valamint Android, iOS és Android TV.

Ügyfélalkalmazásai tartalmaznak kill kapcsolókat, de ezek nem mindegyik működnek pontosan ugyanúgy. Ellenőrizze a támogatási oldalt, hogy pontosan megtudja, hogyan működik a kill kapcsoló az adott operációs rendszerhez. Úgy tűnik, hogy az ügyfelek nem tartalmaznak DNS- vagy IPv4-szivárgást.

Ami a sebességet illeti, a NordVPN a top 10-be került ebben a „A leggyorsabb VPN-ekben 2019-re’Cikk. Ennél is fontosabb, hogy a NordVPN az egyik leggyorsabb VPN volt, amikor torrentezésre használták 2018-as tanulmány az AV-TEST GmbH.

NordVPN – „Villámsebesség” – a leggyorsabb VPN 2020-ban

Mi van a fakitermeléssel? Egy NordVPN blogbejegyzés szerint, PricewaterhouseCoopers AG, A svájci Zürichet alkalmazták a NordVPN szolgáltatásával kapcsolatos állításainak ellenőrzésére. Noha nem férünk hozzá az ellenőrzési eredményekhez, a NordVPN a következőket mondta:

Október 29. és november 8. között felkértük a független auditorokat, hogy vizsgálják felül szervereinket és kódjainkat, valamint kérdezzék meg a szolgáltatásunk karbantartásáért felelős alkalmazottakat. Amennyire meg tudtuk mondani, egyetlen kő sem maradt megforgatás nélkül. Az auditorok célja az volt, hogy kiderüljön, szolgáltatásunk megfelel-e a napló nélküli VPN-szolgáltatás nyújtására vonatkozó állításunknak, és úgy gondoljuk, hogy letettük a tesztet.

Bár a NordVPN külön Díj IP-címet kínál extra ár opcióként, alapértelmezés szerint a biztonságosabb megosztott IP-címzés, amelyet előnyben részesítünk.

NordVPN árképzés

A NordVPN központja Panamában található. Ebben az országban nincsenek kötelező adattárolási törvények, vagyis nem kényszerítik a NordVPN-t nyilvántartások vezetésére a jövőbeli kormányzati ellenőrzés céljából.

Ezen túlmenően nem részesei az Öt szem, a Hat szem, a Nyolc szem, a Kilenc szem vagy a Tizennégy szem hírszerzési szövetségnek. Más szavakkal, amennyire meg tudjuk mondani, Panama nem köteles kémkedni rád és megosztani az információkat az Egyesült Államokkal és barátaival.

A NordVPN a VPN általános célú jellemzőit is jól értékeli. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. És ők is elérik. 2020 áprilisától azt állítják, hogy több mint 5400 szerver van elosztva 60 országban. A NordVPN teljes áttekintését itt tekintheti meg. Összességében elmondható, hogy a NordVPN határozottan vezető jelölt a legjobb torrentezéshez szükséges vpn számára.

Menjen a NordVPN oldalra

2. ExpressVPN – prémium szolgáltatás, prémium ár

Ha nem bánja, hogy prémium árat fizet, akkor ez egy kiváló VPN a torrentezéshez és a Bitcoin-fizetésekhez, valamint az általános használatra. A NordVPN-hez hasonlóan az ExpressVPN is működik az összes főbb streaming médiaszolgáltatással.

Az ExpressVPN kliensekkel rendelkezik Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. Ha Linuxot használ, akkor egyszerű parancssori telepítést kell végrehajtania. Utasítások vannak a VPN beállításához, hogy több mint egy tucat különböző útválasztó modellen fussanak. Az összes kliens, még a Linux parancssori is, tartalmaz kill kapcsolókat, és blokkolja a DNS és IPv4 szivárgásokat.

Vannak még böngészőbővítmények a Chrome és a Firefox számára. Ezek a böngészőbővítmények érdekesek. Sok VPN böngészőbővítmény csak magát a böngészőt védi. Ez azt jelenti, hogy ha valami olyasmit tesz, mint egy e-mail kliens futtatása vagy a Bitcoin pénztárca alkalmazás megnyitása, akkor a VPN nem fogja őket védeni, mivel nem böngészőablakban futnak.

ExpressVPN kezdőlap képernyőkép – ‘A teljes internet erősítése’

Az ExpressVPN kiterjesztések ehelyett a teljes kliens interfészei. Ennek hátránya, hogy még mindig telepítenie kell a teljes klienst. A fejlõdés az, hogy a számítógépen vagy az eszközön mindent a VPN véd, és nem csak a böngészõ ablakaiban található dolgokat.

Az ExpressVPN gyors. Attól függően, hogy ki és pontosan hogyan csinálja a tesztet, ez a szolgáltatás szinte mindig az első 10 között van a sebességteszteken, néha megszerezve az első vagy a második helyet.

Az általam korábban említett AV-TEST GmbH tanulmány szerint az ExpressVPN csak töredékkel lassabb, mint a NordVPN a torrentezés során. És mindkettőjük sokkal gyorsabb a torrentezésben, mint a vizsgálat során tesztelt VPN-k többsége.

Az ExpressVPN nem használ felhasználói naplókat. Néhány összesített kapcsolási naplót azonban vezetnek. Kijelentik, hogy az általuk gyűjtött és összesített adatok nem olyan adatok, amelyek felhasználhatók egy személy azonosítására.

Az ExpressVPN több mint 160 VPN-hellyel rendelkezik

Mivel nem vagyunk szakértők a VPN-felhasználók azonosításának módszereiben, és az embereknek nagyon eltérő véleményeik vannak arról, hogy milyen adatokat lehet elfogadni a naplózáshoz, további részletekért olvassa el az ExpressVPN adatvédelmi irányelveit..

Az ExpressVPN összes IP-címe megosztott IP-cím. Ez a szolgáltatás nem is kínál külön dedikált IP-címet.

Az ExpressVPN a Brit Virgin szigetek (BVI). Ez a tengerentúli brit terület kezeli saját belügyeit, és nincs kötelező adatmegőrzési törvénye. Ugyanakkor Anglia királynője a BVI végső uralkodója.

Az Egyesült Királyság a Five Ey hírszerzési megállapodás része, így nem világos, mi történne, ha a királynő a BVI-re támaszkodva naplót kapna az ExpressVPN-től, de elképzeljük, hogy ez nagyon valószínűtlen. Ez azonban az egyik oka annak, hogy a Nordvpn-t jobban értékeltük az Expressvpn vs Nordvpn összehasonlításban.

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal

Ami az ExpressVPN általános célú használatát illeti, ez egy gyors, könnyen használható szolgáltatás, amely három egyidejű kapcsolatot támogat. A szolgáltatás 3 000+ kiszolgálót igényel 94 országban, így nagyszerű hozzáférést biztosít a földrajzilag letiltott tartalmakhoz.

A szolgáltatás egyéb potenciálisan hasznos szolgáltatásai közé tartozik a Smart DNS, egy proxy szolgáltatás, amely lehetővé teszi a szolgáltatásokhoz való csatlakozást, mintha az adott országban tartózkodnának, a teljes VPN nélkül..

Még Tor.Onionjuk is van szolgáltatás oldalon, így a Tor böngésző használatával bármelyik ellenére is kapcsolatba léphet a céggel Clearweb cenzúra, amely esetleg zajlik. További részletekért olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

Nyissa meg az ExpressVPN oldalt

3. CyberGhost – Torrentezés, Bitcoin és kedvező ár

CyberGhost egy megfelelő lehetőség az „anonim” torrentelési igényeihez. Funkciókészletük hasonló a NordVPN-hez.

A torrentezés számos olyan kiszolgálójukon megengedett, amelyek Észak-Amerikán kívül találhatók (feltehetően azért, hogy elkerüljék a jogi problémákat a szerzői jog tulajdonosokkal). Van egy Ghost Streaming nevű funkciójuk, amely hozzáférést biztosít a Netflixhez és hasonló szolgáltatásokhoz.

Ezek a srácok Windows, Mac, iOS, Android, Android TV és Fire Stick ügyfeleket kínálnak. Használhatja a CyberGhost Linux rendszereken, útválasztókon, Raspberry Pi-n és más eszközökön, de a működéséhez némi hegedülést kell tennie. Itt talál utasításokat.

CyberGhost kezdőlap képernyőkép – ‘Az igazán teljes VPN megoldás’

Vannak olyan böngészőbővítmények is, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatáshoz való csatlakozást kliens telepítése nélkül a készülékre.

Súgóoldalaik szerint a CyberGhost ügyfelei beépített kill kapcsolókat tartalmaznak, amelyek automatikusan működnek. Blokkolják a DNS és az IPv4 szivárgását is.

Ami a sebességet illeti, a CyberGhost nem tartozik a leggyorsabb szolgáltatások közé. Úgy tűnik azonban, hogy elegendő a torrentezéshez, ezért ez nem sok felelősség.

Egy adott CyberGhost szerver összes felhasználója ugyanazt az IP címet osztja meg, hogy növelje a követés elleni biztonságot.

60 ország 3700+ szerverével a CyberGhost hálózata majdnem olyan kiterjedt, mint a NordVPN.

CyberGhost VPN árképzés

A CyberGhost központja Romániában van. Ez az ország híres a magánélet védelmében, és nincs ismert kapcsolata a tizennégy szem (vagy kisebb) hírszerzési megállapodással. Hozzáadva a CyberGhost naplózási garanciáját, és elég biztonságos szolgáltatással kell rendelkeznie.

Ez mind jó. A CyberGhostot azonban a Kape Technologies vásárolta meg, amely korábbi néven, Crossrider, részt vett néhány, ma már kissé árnyékosnak tartott gyakorlatban.

CyberGhost eszközökA CyberGhost lehetővé teszi akár 7 eszköz egyidejű csatlakoztatását

A CyberGhost rendelkezik néhány további erősséggel, hogy ellensúlyozza a lehetséges hátrányait. Az egyik a bőkezű politikájuk 7 egyidejű kapcsolattal, a második legbőkezűbb az itt felsorolt ​​szolgáltatások közül.

A másik nagy plusz az ár. 2020 áprilisától a CyberGhost 18 hónapos előfizetést kínált, mindössze 3,75 dollárért havonta. Kb. Olyan olcsó, amilyen gyorsan csak lehet! További információért olvassa el a CyberGhost VPN áttekintésünket, vagy nézze meg, hogy viszonyul az ExpressVPN-hez és a NordVPN-hez.

Nyissa meg a CyberGhost oldalt

4. PIA – USA-alapú, erős adatvédelmi védelemmel

PIA (privát internet-hozzáférés) már jó ideje létezik. Ez a szerző évekig használta őket, mielőtt 2018-ban átállt volna az ExpressVPN-re.

Találunk PIA kevésbé kezdőbarát, mint a listában szereplő néhány egyéb szolgáltatás, de rengeteg csatlakozási és titkosítási lehetőséget kínálnak a technikailag hajlamosabb felhasználók számára.

A torrentezés remekül működik a PIA-val, de sajnos nem oldják fel a szolgáltatásokat, például a Netflix és az iPlayer.

A PIA az összes nagyobb asztali operációs rendszer ügyfeleit biztosítja, az Android és az iOS eszközökkel együtt. Útmutatókat is kiadnak a különféle útválasztók és kevésbé elterjedt rendszerek hálózatukhoz való csatlakoztatásához az OpenVPN segítségével.

Privát Internet-hozzáférés (PIA) kezdőlapjának képernyőképe – „Védje magánéletét egy VPN-alagúttal”

A PIA kliensek között vannak kill kapcsolók. Nem világos, hogy a kill kapcsoló alapértelmezés szerint aktiválva van-e, ezért a torrentezés megkezdése előtt ellenőrizni kell, hogy be van-e kapcsolva. Nem láttunk jelentést a DNS vagy az IPv4 szivárgásával kapcsolatos problémákról.

A többi általunk vizsgált szolgáltatáshoz hasonlóan a Privát Internet-hozzáférés is megosztott IP-címeket használ.

A PIA hálózat 32 országban több mint 3200 szerverrel rendelkezik. Több ország jobb lenne, de ez nem jelenthet problémát a legtöbb felhasználó számára.

A PIA sebességével nem lehet dicsekedni. A HD videó streameléséhez azonban elegendő, így még egyszer nem okozhat problémát a legtöbb felhasználó.

Az adatvédelem az, ahol a dolgok kissé felhőssé válnak a PIA számára. A PIA állítása szerint nem vezetnek naplót. Ezt az állítást nem egyszer a bíróságon tesztelték. Az egyik példa a 2016. évi FBI-vizsgálat ahol a PIA-nak elrendelték az információk átadását egy felhasználóval kapcsolatban.

Privát internet-hozzáféréssel (PIA) és anélkül

Nem vezetnek tevékenységnaplót, ezért nem tudták azokat megadni. Az egyetlen információ, amelyet meg kellett adniuk, az az FBI által az Egyesült Államok keleti partján található PIA-szerverekről érdeklődő IP-címek voltak. Egy másik, 2017-es bírósági ügy hasonló eredményeket hozott. Ismét a PIA volt nincs napló adni az FBI-nak.

Ez a naplózási politika fontos, mivel a vállalat székhelye az Egyesült Államokban található. Mivel az Egyesült Államok kormánya keményen próbál kémkedni mindenkinek és mindennek, az ideális hely nem ideális.

Noha a PIA általában nem naplózza a felhasználói tevékenységeket, az amerikai kormány tudomásul veszi a VPN-szolgáltatásokat, hogy kezdjék meg a felhasználói adatok naplózását, miközben megakadályozzák a VPN-t, hogy a változást a felhasználók elé tárja. A VPN-opciók kiértékelésekor tisztában kell lennie vele.

Míg PIA nem tökéletes, két további előnye van, amelyet figyelembe kell venni.

 1. Az első a hihetetlenül nagyvonalú kapcsolati politikájuk. 10 eszközt egyidejűleg csatlakoztathat a hálózathoz. Nehéz elképzelni, hogy ennél több kapcsolatra lenne szükség.
 2. A másik előny az árazás. Ebből a felülvizsgálatból 2 éves tervük még olcsóbb, mint a NordVPN. A legjobb esetben 10 eszközt futtathat egyszerre, mindössze 3,49 USD / hó áron. Ezt nehéz legyőzni.

További információért olvassa el átfogó privát internet-hozzáférési áttekintésünket, vagy nézze meg, hogy hasonlít az ExpressVPN-hez és a NordVPN-hez.

Menj a PIA-ba

5. AirVPN – olasz szolgáltatás, amelyet Hacktivists üzemeltet

AirVPN egyértelműen az Ön magánéletének védelmére összpontosít. Ahogy a honlapjukon kijelentik, ők:

“OpenVPN-en alapuló VPN, amelyet aktivisták és hacktivisták működtetnek a hálózati semlegesség, a magánélet védelme és a cenzúra ellen.”

Mint állításuk szerint a szolgáltatás az OpenVPN-re épül, nem pedig az egyéni kliens alkalmazásokra. Biztosítják az Eddie-t, az opcionális GUI FOSS felületet az OpenVPN-hez, amely cenzúra-ellenintézkedéseket is tartalmaz. Eddie tartalmaz egy Network Lock funkciót is, amely úgy működik, mint egy kill kapcsoló.

Az AirVPN honlapjának képernyőképe – „A levegő, hogy lélegezzen az igazi internet.”

Mivel az OpenVPN nem tartalmaz saját kill kapcsolót, ha úgy dönt, hogy nem használja az Eddie-t, akkor minden eszköz tűzfalát be kell állítania ugyanazok a funkciók végrehajtására.

A szolgáltatás jól néz ki, bár a weboldaluk tartalmának nagy része több éves. A létező dokumentáció elég jónak tűnik, amint azok részletes útmutatásai is láthatók a szolgáltatás pontos konfigurálásáról a torrentezéshez.

AirVPN árazás Bitcoin fizetési lehetőséggel

AirVPN megosztott IP-címeket használ, nem vezet naplót és nem figyeli a felhasználóikat.

Míg az AirVPN jó hírnévvel és jó eredetű történettel rendelkezik, problémát jelenthet az a tény, hogy Olaszországban található. Olaszország az Öt Szem, Kilenc Szem, Tizennégy Szem és hasonló hírszerző szervezetek egyik tagja.

Az AirVPN 5 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Hálózatuk meghatározatlan számú szerverből áll, 15 országban.

Régi dokumentációjával és kevésbé integrált alkalmazás-tervezésével az AirVPN valószínűleg jobban megfelel a tapasztalt VPN-felhasználóknak, mint a kezdőknek. Itt olvassa el a teljes AirVPN áttekintést.

Menj az AirVPN oldalra

A legjobb VPN a torrentezéshez és fizetéshez a Bitcoin segítségével – előnyök és hátrányok

Ez sok információ volt. Abban az esetben, ha még nem döntötted el, hogy melyik VPN tűnik a legjobb vpn-nek a torrentezéshez a céljaidhoz, összeállítottuk ezt a táblázatot néhány legfontosabb tényvel, amelyet figyelembe akarsz venni.

Mivel az itt tárgyalt összes VPN támogatja a torrentezést, lehetővé teszi a fizetéseket a Bitcoin segítségével, és a megosztott IP-címet használja a nagyobb biztonság érdekében, ezért ezeket az információkat nem vettük fel a táblázatba. Válasszon az alábbiak közül annak biztosításához

NordVPN ExpressVPN CyberGhost PIA AirVPN
Elhelyezkedés Panama BVI Románia Egyesült Államok Olaszország
Öld meg a kapcsolót Igen Igen Igen Igen Csak Eddie
DNS / IPv4 szivárgásvédelem Igen Igen Igen Igen Csak Eddie
Szerverek száma 5,400+ 3000+ 3 700+ 3.200+ ?
Országok száma 60 94. 60 32 15
Egyidejű kapcsolatok 6. 3 7 10. 5.
Gyors a torrentezés során Igen Igen ? nem ?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map