A Zoog Services Ltd. hat évvel ezelőtt alapította a Zoog VPN-t az Egyesült Királyságban. A szolgáltatás sok állítást tesz, például villámgyors és hihetetlenül biztonságos. Mint mindannyian tudjuk, minden VPN szolgáltatás ugyanazt mondja, ezért szerettük volna tesztelni Zoogot, hogy lássuk ha ez a birodalom néhány nehéz ütőjével szemben verekedhet.

Zoog VPN ReviewZoog VPN Review

Kívülről nézve, Zoog magabiztosságot és hatalmat mutat. Amikor megnézi a weboldalát, látja a kifejezést „Katonai szintű” titkosítás. Úgy érezzük, hogy bármi elé állíthat katonai besorolást, hogy erősebben szóljon. Van itt valami változás??

Bontjuk le a Zoog VPN-t és derítsük ki!

A Zoog VPN megértése

Először is, a Zoog azt állítja, hogy szolgáltatása gyorsan lángol, és lehetővé teszi a hozzáférést Netflix. Azt is állítja, hogy nulla naplót vezet, saját DNS-kiszolgálóval rendelkezik, és lehetővé teszi a biztonságos torrentezést öt eszközön egyszerre.

A Zoog VPN megértéseA Zoog VPN megértése

Zoog támogatja OpenVPN TCP / UDP, L2TP / IPSec és PPTP & IKEv2 protokoll a végső internetes magánélet és védelem érdekében.

A szolgáltatás minden nagyobb eszközön működik, beleértve a PC-t, Mac-et, Linuxot, iPhone-t és Android-ot is. Zoog jelenleg rendelkezik 100 szerver 40 különböző helyszínen, 25 országban. Bár lehet, hogy nem ez a szerverek száma, amit láttunk, mégis lenyűgöző, ha figyelembe vesszük ennek a VPN-nek a költségeit.

A Zoog szervereket kínál a Egyesült Államok, Kanada, Dél Amerika, Európa, Ázsia, Izrael, és Afrika.

A Zoog VPN kiemelkedő jellemzői

Íme néhány olyan szolgáltatás, amely meghatározza a Zoog VPN-t:

A Zoog VPN kiemelkedő jellemzőiA Zoog VPN kiemelkedő jellemzői

 • Korlátlan sávszélesség
 • Dedikált szerverek a gyors letöltési sebesség érdekében
 • Nincs DNS-szivárgás
 • 256 bites titkosítás fizetős szolgáltatáshoz
 • Ingyenes és fizetős lehetőség egyaránt
 • Több eszközön működik

Zoog VPN árképzési struktúra

Valami, amit szeretünk a Zoogban, az az, hogy ingyenes tervet kínál azok számára, akik kipróbálják a szolgáltatást. Azt is kínálja a hétnapos pénzvisszafizetési garancia ha fizetett verzióra akar frissíteni.

Javasoljuk a fizetős verzió használatát, mert kínál sokkal több biztonság és lehetőség, mint az ingyenes.

Zoog VPN árképzési struktúraZoog VPN árképzési struktúra

Ingyenes terve csak lehetővé teszi hozzáférési szerverek ban ben New York, Amszterdam, és London. Önnek is csak kétféle adatátviteli lehetősége van. Az ingyenes számlával sem garantál semmilyen sebességet; csak annak “legjobb erőfszítés.”

Miután frissített egy fizetett csomagra, hozzáférést kap a szerverek teljes választékához és a teljeshez 256 bites titkosítás. Az ingyenes tervvel csak 128 bites verziót kap, ami némelyiknek elég, de a legtöbbnek nem.

A legolcsóbb terv az a két év, amelyre sor kerül Havonta 1,25 USD ha fizet A teljes két évre 29,99 USD. Ez az egyik legolcsóbb VPN-terv, amelyet valaha láttunk, így rendkívül jó ár-érték arányú lehetőség.

Minden eszközéhez elérhető - Zoog VPNMinden eszközéhez elérhető – Zoog VPN

Íme az árképzés bontása:

 • Ingyenes – 3 VPN helyre korlátozva, egy eszköz, 2 GB sávszélesség, 128 bites titkosítás, korlátozott tartalom
 • 2 éve / 1,25 hó. – 38+ VPN hely, 5 eszköz, korlátlan sávszélesség, 256 bites titkosítás, teljes tartalom

Ha nem akarja fizetni a teljes két évet, havi 3,33 dollárt is kínál hat hónapos tervre és 6,99 dollárt egy hónapra.

Mit szeretünk a Zoog VPN-ben

Nagyon sok tetszik a Zoogban. Összességében ez egy erős szolgáltatás, amely sokat ad ügyfeleinek alacsony költség mellett. Vessünk egy pillantást arra, hogy hol sikerül.

Mit szeretünk a Zoog VPN-benMit szeretünk a Zoog VPN-ben

Erős titkosítás

A biztonság és a magánélet az oka annak, hogy mindenki VPN-t keres. Ha a fizetett tervet használja, akkor AES-256-ot kap, ami a legjobbak közül a legjobb. Tehát, mint korábban mondtuk, ha biztonságban akar lenni, meg akarja kapni a fizetett tervet.

A torrentezés engedélyezett

A Zoognak vannak olyan szerverei, amelyek lehetővé teszik a torrentezést, és vannak, amelyek nem. Szerencsére ezt világosan leírja azáltal, hogy a torrentezést lehetővé tevő szerverek mellett P2P ikont ad. Úgy gondoljuk, hogy ez csak a fizetett változatnál fog működni.

Félelmetes VPN-szolgáltatásainkZoog Awesome VPN funkciók

Átlagos sebesség felett

A Zoog állítása szerint villámgyors letöltési sebességgel rendelkezik (mint minden más VPN), de valóban? Kutatásunk alapján itt vannak az eredmények:

 • MINKET: 82 Mbps letöltési sebesség
 • EU: 99 Mbps letöltési sebesség
 • Ázsia: 52 Mbps letöltési sebesség

Lehet, hogy ezek a sebességek nem a leggyorsabbak, de természetesen nem a leglassabbak. Mint a legtöbb VPN-szolgáltatás esetében, ez a használt szervertől is függ. A legnépszerűbb VPN-ek azonban általában nagyon gyorsak, lásd a legjobb vpn-listánkat.

Nincs naplózás

A Zoog VPN rögtön kijelenti, hogy nem vezet naplót. Adatvédelmi irányelvei szerint bizonyos információkat, köztük az e-maileket és az adatátvitelt, megőrzi, ami nem nagy ügy.

Élő chat

Valami fantasztikus a Zoogban az Live Chat támogatás hozzáadásával, amely kiemelkedik a többi igénybe vett VPN közül 24-48 óra, hogy kapcsolatba léphessünk veled. Élő csevegés lehetővé teszi a Zoog számára, hogy valós időben megoldja a kompromittáló kérdéseket.

Mit nem szeretünk a Zoog VPN-től

Nem minden napsütés és rózsa, minden VPN-nek megvannak a maga problémái, és a Zoog nem mentesül. Lássuk.

Mit nem szeretünk a Zoog VPN-tőlMit nem szeretünk a Zoog VPN-től

 • Kill-switch csak Mac-en – A kill-kapcsoló ott van, ha a rendszere leáll. Soha nem tudhatod, mikor szakadhat meg a kapcsolatod, ezért a kill-kapcsoló megszakítja az internetkapcsolatot, így nem marad nyitva. Ez a VPN csak a Mac-en kínál kill-kapcsolót.
 • Nehéz használni az alkalmazást – Az alkalmazás használata nem a legkönnyebb, és nem is a leggyorsabb a betöltése. A legtöbb alkalmazás egyszerű és egy vagy két kattintást igényel a kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz, a Zoog pedig négy lépést is megkövetel, hogy elérje a szervert.

Ítéletünk

A VPN-ben a legfontosabb a biztonság és a védelem. A Zoog csúcsminőségű titkosítást kínál, és nem tudja felülmúlni az árait. Ha aggódik online adatvédelme miatt, akkor a Zoog szerverhez való csatlakozással sokkal biztonságosabbnak érezheti magát.

Ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk – Forrás: Shutterstock.com

Sebessége átlagos, de rengeteg szerver van, amelyeken át lehet ugrani.

Ennek a VPN-nek az egyetlen igazi hátránya, hogy a Mac csak kill-switch, és a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy naplózza-e az információt. Összességében nem javasoljuk ezt a VPN-t, mivel csak jobb lehetőségek vannak odakinn. Miért ne próbálná meg inkább a Nordvpn, az Expressvpn vagy a Cyberghost szolgáltatást.