Legtöbben azért vásárolnak VPN-t, mert online névtelenek akarnak maradni. Ami a magánélet védelmét illeti, a VPN-szolgáltatás helye fontos szerepet játszik. Szóval, mi van a az Indiai-óceán közepén található társaság? Jól hangzik, amíg rájössz, hogy kémkedhetnek rád.

Astrill VPN ReviewAstrill VPN Review

Nos, az Astrill VPN 2009-ben indult, és a Seychelle-szigetek.

Az egyik fő bónusz itt az, hogy vannak nincs adatmegőrzési törvény ebben a joghatóságban, ami azt jelenti, hogy az Ön adatai itt általában biztonságosak.

De a VPN-szolgáltatás sokkal több, mint a helye, amint azt az Astrillnél tapasztaltuk.

Vajon az Astrill megfelel-e elvárásainknak a többi fontos területen?? Találjuk ki.

Mi az Astrill VPN?

Astrill, sok VPN-hez hasonlóan, az online böngészés során is célja személyazonosságának védelme és IP-címének leplezése. A legjobb VPN-ek lesznek fejlett titkosítás, kill kapcsoló és nagy szerverhálózat elterjedt az egész világon.

Mi az Astrill VPN?Mi az Astrill VPN?

Az Astrill mindezeket a szolgáltatásokat kínálja.

Eddig, úgy tűnik, hogy Astrill meghaladja várakozásainkat. Megkapja a szükséges adatvédelmet, valamint azokat a funkciókat, amelyeket elvár egy prémium VPN-szolgáltatástól. De van-e rejtett költsége?

Az Astrill VPN jellemzői

Ez a szolgáltatás jár sok harang és síp. Az Astrill minden platformon elérhető, beleértve a Windows, Mac, Linux, iOS, Tor és Android operációs rendszereket is. Ráadásul számlánként egyszerre öt eszközt csatlakoztathat. Azonban még mindig nem készült a legjobb vpns játékokra, iphone vagy android listákra.

Az Astrill VPN kiemelkedő jellemzőiAz Astrill VPN kiemelkedő jellemzői

Íme néhány az Astrill VPN legfigyelemreméltóbb jellemzői:

 • 365 szerver 64 országban
 • Több eszköz kompatibilitás
 • Korlátlan torrentezés
 • Kapcsolat Netflix
 • Kill kapcsoló (a legtöbb tervhez)
 • SSL 256 bites titkosítás minden terven
 • A protokollok hosszú listája
 • Hétnapos pénzvisszafizetési garancia
 • Fizessen Bitcoin

Összességében az Astrill VPN biztosítja sok funkció párosul feltételezett biztonsággal. Eddig jó.

Mennyibe kerül az Astrill VPN?

Nem akarunk esni a felvonuláson, de Az Astrill drágább, mint a legtöbb VPN-szolgáltatások. Hétnapos ingyenes próbaverziója után havonta 15,90 dollárt fizet, ha a havi rendszerre változik..

Mennyibe kerül az Astrill VPN?Mennyibe kerül az Astrill VPN?

Az Astrill VPN árképzésének bontása:

 • Egy hónap – havonta 15,90 USD
 • Hat hónap – havi 11,65 USD / félévente 69,90 USD
 • Egy év – havonta 8,33 USD / évente 99,90 USD

Az egyik plusz oldal az az Astrill VPN fizetési lehetőségek széles választékát kínálja amelyek magukban foglalják a hitel- / betéti kártyát, a PayPal-t, a tökéletes pénzt, a banki átutalást, a wechatot és a Bitcoin-ot. Ha bitcoinhoz szeretne jutni, nézze meg a bitcoin vásárlási útmutatónkat.

Összességében úgy gondoljuk, hogy az árazás túl magas ahhoz, amit kínál. Az olyan szolgáltatások, mint a Nordvpn, számos fizetési lehetőséget kínálnak az ár töredékéért.

Mit szeretünk az Astrill VPN-ben

Sok mindent lehet szeretni Astrill VPN, de a legfontosabb a magánélet. Ha VPN-je nem kiváló munkát végez személyazonossága védelmében, akkor ez haszontalan. Amikor a külső kapcsolatokról van szó, úgy tűnik, hogy Astrill itt jó munkát végez.

Mit szeretünk az Astrill VPN-benMit szeretünk az Astrill VPN-ben

Optimális teljesítmény

Az adatvédelem után a következő nagy kérdés a teljesítmény. Egyes VPN-ek a biztonság érdekében feláldozzák a sebességet, ami szolgáltatásukat haszontalanná teszi. Mire jó a magánélet, ha egy videó letöltése négy órát vesz igénybe?

Kutatásunk során felfedeztük, hogy a legtöbb felhasználó csak a 10-20 százalékos sebességcsökkenés az Astrill VPN használatakor.

Az Astrill VPN működik a Netflix-szel?

Az egyik legjelentősebb probléma a felhasználóknak a VPN-ekkel kapcsolatban az, hogy nem képesek áttörni a Netflix korlátozások. Az Astrill weboldalon azt állítja, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy „feloldja kedvenc weboldalait”.

Netflix egész nap - Forrás: Shutterstock.comNetflix egész nap – Forrás: Shutterstock.com

Kutatásunk során azonban azt tapasztaltuk a legtöbb ember csak a Netflix streaming szolgáltatást használhatta néhány speciális szerverrel. Ezek tartalmazzák:

 • USA: Chicago
 • UK: London
 • Hollandia

Kill kapcsoló mellékelve

Ha böngészés közben megszakad a VPN-kapcsolat, az valódi IP-címét bárki és mindenki számára elérhetővé teheti. A legjobb VPN-szolgáltatások egy megszakító kapcsolót biztosítanak, amely megszakítja az internet-kapcsolatot, ha elveszíti a VPN-kapcsolatot.

Az Astrill VPN-kapcsolat nagyon ritkán fog megszakadni, azonban ha mégis, akkor a kill kapcsolója nagyszerű munkát nyújt a védelemben. Az Astrill VPN nagyszerű munkát végez azzal is, hogy elmagyarázza a kill kapcsoló fontosságát a weboldalán.

Szilárd UX

Az Astrill VPN egyszerűen letölthető és telepíthető. Ha betartja a felszólítást, és végigvezeti a lépéseket, megteszi nem probléma a VPN számítógépre vagy okostelefonra történő telepítése.

Miért az Astrill VPN a legjobb választásMiért az Astrill VPN a legjobb választás

Miután bejelentkezett, kiválasztja a protokollt, kiválasztja a szervert, dönt a szivárgás elleni védelemről és elindítja.

Bár könnyen lehet használni, az ügyfél dátummal rendelkezik, és valószínűleg használhat arckezelést.

Amit nem szeretünk az Astrill VPN-től

Amit nem szeretünk az Astrill VPN-tőlAmit nem szeretünk az Astrill VPN-től

Zavaros naplózási házirend

Az Astrill VPN adatvédelmi politikája zavarosnak és ellentmondásosnak tűnik, és nehéz megérteni milyen információkat naplóz és melyeket nem.

Része a irányelv így szól:

Ha az Ön személyes adatait személyre szabáshoz és „online vásárláshoz” használja, akkor úgy hangzik, mintha információkat gyűjtene célzási célokra. Ez az ellenkezője annak, amit a VPN-nek meg kell tennie; nem akarja, hogy az adatait bárhol tárolja.

Alapos vizsgálat után azonban ez csak az Astrill.com weboldal látogatóira vonatkozik. Ez továbbra is aggodalomra ad okot, mivel a felhasználók bejelentkezhetnek a webhelyükre. A regisztráció során az Astrill összegyűjti az Ön nevét és e-mail címét, a fizetési módtól függően pedig az Ön címét és telefonszámát.

Valójában megvolt

Magának a letöltött VPN-alkalmazásnak az alkalmazásakor azonban az Astrill kijelenti, hogy „nem tárolnak személyazonosításra alkalmas információkat”.

Számítógépes szkennelés

Számos panaszt hallottunk arról, hogy a felhasználókat megtiltották az Astrill használatától, mert bizonyos programokat telepítettek a számítógépükre. Amint betöltötték programjaikat, visszatérítés nélkül betiltották őket.

Megerősítettük, hogy ez valójában igaz, és nagyon aggasztó. Ez lényegében azt jelenti, hogy kémkednek az Ön személyi számítógépén.

Ez hatalmas PIROS ZÁSZLÓ könyvünkben.

Lassú ügyfélszolgálat?

Egyre több VPN távolodik el a jegyrendszertől és együtt jár 24/7 élő chat. Astrill élő csevegést is folytat.

Kutatásunk során azt tapasztaltuk, hogy egyes felhasználók körülbelül három órás várakozási időt tapasztaltak az „élő” csevegés válaszára. Miután azonban teszteltük az élő csevegést, szinte minden alkalommal kaptunk választ.

Ítéletünk

Javasoljuk, hogy maradjon távol Astrill-tól.

Ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk – Forrás: Shutterstock.com

Az Astrill-nek hatalmas adatvédelmi aggályai vannak. Az adatvédelmi szabályzata nemcsak zavaróvá válik, hanem úgy tűnik, hogy kémkedik azon is, hogy milyen programokat futtat helyben.

A VPN legnagyobb aggodalma a magánélet biztonsága. Ha az Astrill naplózza személyes adatait a regisztráció során és a weboldal látogatása során, akkor ez aggodalomra ad okot.

Ma valóban olyan sok választási lehetőség közül lehet választani, miért elégszik meg egy olyan megkérdőjelezhető szolgáltatással, mint az Astrill, amikor olyan nagyszerű VPN-t kaphat, mint például Nordvpn, Expressvpn, Cyberghost stb.?

Ha nem felelnek meg neked, akkor nézd meg a legjobb vpn listánkat.