Az AVG nagyon ismert és népszerű vírusirtó szoftver-szolgáltató. A legtöbb ember nem tudja, hogy saját VPN-szolgáltatással, az AVG VPN-nel is rendelkezik. Ebben a bejegyzésben megnézzük, hogyan áll össze a többi hasonló szolgáltatással.

Mi az a VPN?

A VPN vagy virtuális magánhálózat egy alternatív hálózat, amely először titkosítja, majd biztonságosan továbbítja az adatait az interneten keresztül.

AVG VPN ReviewAVG VPN Review

A célja a VPN személyes adatainak védelme (például az IP-címet), lehetővé teszi a használatát Biztonságosan Wi-Fi, engedélyezze privát böngészés munkameneteket, és hozzáférést biztosít korlátozott vagy cenzúrázott webhelyekhez.

A VPN-ek már nem korlátozódnak laptopok és PC-k. Most már használhatja a VPN-szolgáltatásokat más eszközökön, például Android-eszközön vagy iPhone-on.

Az AVG SECURE VPN jellemzői

Anyavállalat Avast szoftver S.R.O., Cseh Köztársaság
Helyek 29. szerverek 50 országok
Titkosítás 160 bites, 256 bites AES (Windows)
Protokollok OpenVPN és UDP (Windows)
Biztonság Nincs szivárgás, rosszindulatú program vagy vírus
Támogatás Becsületes; jegyeket nyújtson be támogatási válaszként
Torrentezés Korlátozott elérhetőség
Netflix / Streaming Korlátozott elérhetőség
Egyszerű használat Jó; Gyors és könnyen beállítható
Ingyenes próbaverzió Elérhető; legfeljebb 30 napok

Hogyan működik az AVG VPN?

Ha különféle kutatásokat folytat VPN-szolgáltatások az Ön számára megfelelő szolgáltatás megtalálásához ismernie kell ezeknek a VPN-szolgáltatásoknak az alapjait.

Amikor csatlakozik az internethez, egyszerűen aktiválja VPN szolgáltatását, amely azonnal összekapcsolja a VPN egyik támogatott szerverével. A különböző VPN-szolgáltatóknak különböző számú kiszolgálói helyük van a világ minden tájáról.

Hogyan működik az Átl VPN?Hogyan működik az AVG VPN?

A készülék egyedi IP-címet kap, amely az eszköz azonosítása közben elfedi a valódi IP-cím identitását az interneten való böngészés során..

Ugyanabban az időben, minden adata titkosítva van, vagy a VPN-kiszolgálótól kapott egy kódot, amely korlátozza az adatokhoz való illetéktelen hozzáférést. A személyes adatok titkosítása az adatokat átveszi és kódokká kódolja, így nagyon nehéz vagy lehetetlen feltörni az adatait.

Ez azért fontos, mert ha bárkivel beszél számítógépes bűncselekmények nyomozó egysége, ellenőrizni tudják, hogy a hackerek mindig új módszereket találnak ki az adatok ellopására. Az adatok adatfolyamának egyszerű elfogásával a hackerek könnyen érzékeny információkhoz juthatnak. De amikor VPN-t használ, ahelyett, hogy látná a Személyes adat, a hackerek ehelyett egy kódolt, nem észlelhető kódot látnak.

Miért érdemes figyelembe venni az AVG VPN-t?

A VPN használatának első és legkézenfekvőbb oka az, hogy további biztonságot és védelmet nyújt a személyes adatainak.

Korai fejlődési szakaszában, VPN technológia úgy találták ki, hogy a munkavállalók otthonról vagy más távoli helyről hozzáférhessenek a vállalati adatokhoz. Ily módon az érzékeny vállalati információkat titkosították és biztonságos internetkapcsolaton keresztül jutottak hozzá.

Adatvédelem -AVG Secure VPN - Forrás: Shutterstock.comAdatvédelem -AVG Secure VPN – Forrás: Shutterstock.com

Ma, bár a koncepció alapvetően ugyanaz, a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy ugyanolyan biztonságos módon védje személyes adatait.

A titkosított használatával AVG VPN védelem, íme néhány további előny az Ön számára:

Könnyen kezelhető

Az AVG Secure VPN egyszerű, de hatékony szolgáltatást kínál. Csak töltse le, fejezze be a telepítést, és élvezze a biztonságosabb internetes böngészést percek alatt, csupán néhány kattintással.

Több eszköz

Az AVG VPN egyszerre akár öt eszközt is képes futtatni. A szoftver kompatibilis a Windows rendszerrel (PC vagy laptop), továbbá iOS-eszközök, Android és Mac.

Nyilvános Wi-Fi … Csak biztonságosabb!

Bár nyilvános Wi-Fi egy szép, ingyenes és kényelmes szolgáltatás, amelyet sok hely kínál, mint pl repülőterek, kávézók, éttermek, stb., nagyon alaposan gondolja át a nyilvános Wi-Fi szolgáltatás.

Mivel bárki használhatja a nyilvánosságot Wi-Fi, láthatja a lehetőségét Biztonság és magánélet aggodalmak. Ha mindenki hozzáfér hozzá, akkor nagyobb az esélye annak, hogy egy hacker betör az Ön adataiba. Sokkal.

Nyilvános Wi-Fi ... Csak biztonságosabb! - Forrás: Shutterstock.comNyilvános Wi-Fi … Csak biztonságosabb! – Forrás: Shutterstock.com

Bárki, aki csak annyi ismerettel rendelkezik, hogyan lehet feltörni egy nyilvánosságot Wi-Fi-adatfolyam azt jelenti, hogy láthatják, megoszthatják, nyomon követhetik és ellophatják az Ön által megosztott információkat az interneten.

Például, ha számlákat fizet, akkor a banki adatait megragadhatja. A hackerek hozzáférhetnek a személyes üzenetekhez, kapcsolatokhoz, adatokhoz, és a lista folytatódik.

Az AVG használatával VPN, kommunikációs és internetes tevékenységét titkosítja a kijelölt szerver. Hacsak a hackerek nem képesek feltörni a privát kódot, ami nagyon valószínűtlen, akkor minden adata titokban és biztonságban marad. Itt van még a Wi-Fi automatikus csatlakozás funkció.

Böngészés körül

A AVG VPN a legbiztonságosabbat használja 256 bites titkosítás az ön védelme érdekében. Ez a bankok és kormányok által használt titkosítási szabványok aranyszintje. Eközben megvédi az internetes böngészést ISP nyomkövetők, hackerek, sőt kormányzati felügyelet.

Megbízhatóság

Elismert márkanév az iparban, Az AVG VPN megbízható eredményekkel rendelkezik. Jó biztonsági szintet biztosít ettől IP vagy DNS szivárog.

Biztonságosabb közvetítés

A biztonságosabb, élvezetes streaming érdekében a AVG VPN csatlakozik az internetre bárhol, ahol a szolgáltatója rendelkezik szerverrel. Streamelheted kedvencedet TV műsorok, filmeket vagy zene szinte bárhonnan, akárcsak otthon.

Csökkentse az ISP nyomon követését

Tudta, hogy a internet szolgáltató nyomon tudja követni mindazt, amit online csinál? Láthatja, nyomon követheti és akár tárolhatja is ezeket az információkat.

Az összes böngészési tevékenységét, beleértve az Ön által olvasottakat, megtekintetteket, megtekintett, kutatott vagy kattintottakat, az internetszolgáltató láthatja, sőt tárolhatja is.

Csökkentse az ISP nyomon követését - Forrás: Shutterstock.comCsökkentse az ISP nyomon követését – Forrás: Shutterstock.com

Kerestél már valamilyen terméket vagy szolgáltatást online, és akkor tapasztaltad a hullámot? felbukkanó hasonló hirdetések? Ez nem véletlen. Internetszolgáltatója nyomon követheti tevékenységét, majd eladhatja adatait hirdetők, Feliratkozás vagy bárki más fizetni fog érte.

A böngészési munkamenetek titkosításával a AVG VPN, internetszolgáltatója már nem láthatja semmilyen tevékenységét. Ez mind szép és privát.

Miért olyan fontos az online adatvédelem??

Ismeri a népszerű vonalat, “Van erre egy alkalmazás.” Igen, és van még közösségi média. Minél több alkalmazást és közösségi média platformot használ, annál nagyobb lesz az esélye a hackereknek való kitettségnek, a kormányzati felügyeletnek és az internetszolgáltatónak a böngészési tevékenység nyomon követésére, tárolására és értékesítésére..

Az ön személyes preferenciák, szokások, érdekeit, vásárlások, stb. mind nyomon követik és elszámolják. Ez az egyik módja annak, hogy azok a telemarketingesek megszerzik az Ön adatait, ha megvásárolják azokat, akik online árusítanak.

Miért olyan fontos az online adatvédelem? - Forrás: Shutterstock.comMiért olyan fontos az online adatvédelem? – Forrás: Shutterstock.com

Életed drámai módon megváltozik, ha személyazonosságod ellopja egy hacker. Miután beléptek, elegendő részletet kaphatnak ahhoz, hogy összerakják az Ön útját hitelkártya információ, társadalombiztosítási szám, bankszámlák, és egyéb személyes adatok.

Potenciálisan feltörhetnek az életed oly sok aspektusában.

AVG VPN profik

 • Megalapozott márkanév
 • Működik PC, Mac, Android és iOS rendszerekkel
 • Képes egyszerre öt eszközhöz csatlakozni
 • Könnyen kezelhető
 • Költségvetés-barát
 • 256 bites AES titkosítás
 • Biztonságos; Nincs szivárgás
 • Kiváló OpenVPN támogatás
 • 24/7 telefonos támogatás
 • Ingyenes próbaidőszak és 30 napos pénzvisszafizetési garancia

AVG VPN Cons

 • Csak körülbelül 29 elérhető szerver van
 • Lassú csatlakozási / feltöltési / letöltési sebesség a helytől / szervertől függően
 • Kétséges naplózási irányelv
 • Korlátozott streaming funkciók
 • A Netflix több szerveren blokkolt
 • Korlátozott P2P torrentezés
 • Az alagút protokollok hiánya
 • Nem kompatibilis az útválasztókkal
 • Nem kompatibilis a Smart TV-vel vagy a játékkonzolokkal
 • Rövid távú felhasználási lehetőségek hiánya
 • Hiányzik a biztonságra vonatkozó speciális DNS-szolgáltatások, például a kill kapcsoló
 • Beállítások hiánya a biztonsági szivárgások megelőzésére szoftverhiba esetén
 • Nem kompatibilis harmadik féltől származó alkalmazásokkal; Csak AVG alkalmazások

Szoftver / Alkalmazások

A AVG VPN kompatibilis a Windows, Mac, iOS és Android eszközökkel. A szoftver nem kompatibilis harmadik féltől származó szoftverekkel, ezért az AVG alkalmazások kizárólag az Ön készülékeire vonatkoznak, és másokkal nem szabhatók testre.

A 256 bites titkosítás és OpenVPN jegyzőkönyv csak a Windows platformra érhetők el. Egy Mac használ IPsec és iOS eszközök nem kompatibilisek a OpenVPN protokoll. Előfordulhat, hogy nem tudja az összes eszközét futtatni a AVG VPN képességkorlátozások alapján.

Szoftver / alkalmazás - Forrás: Shutterstock.comSzoftver / alkalmazás – Forrás: Shutterstock.com

Az alkalmazás felhasználóbarát és könnyen kezelhető use / configure. Az alkalmazást a. Alatt is tesztelheti 30 napos ingyenes próbaidőszak így saját maga is kipróbálhatja és megismerheti a funkciókat.

A szoftver lehetővé teszi, hogy automatikusan csatlakozzon egy adott optimalizált kiszolgálóhoz. Riasztás értesíti, ha csatlakozik a következőhöz: privát böngészés.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy manuálisan válasszon ki egy szervert egyetlen kattintással. A felbukkan az elérhető szerverek hogy manuálisan válasszon. A kiszolgáló keresését régió szerint szűkítheti, hogy gyorsabb legyen. Szervert is kereshet a szükséges speciális szolgáltatásokkal, például P2P a torrentezéshez vagy streaming szerverek.

AVG VPN teljesítmény / sebesség

Míg az AVG VPN úgy tűnt, hogy szépen teljesít a Észak amerikai és Európai szerverek, a többi szerver átlagos vagy lassú sebességgel teljesített. Az adatok streaming és / vagy letöltése észak-amerikai vagy európai szerverekről nem jelenthet problémát.

Átlagos VPN teljesítmény / sebesség - Forrás: Shutterstock.comAVG VPN teljesítmény / sebesség – Forrás: Shutterstock.com

Torrentezés

Célszerű használni a VPN a torrentezéshez az információ megosztása a társaival (P2P megosztása). Miközben VPN nélküli torrentezésben vesz részt, kiteszi a valódi IP-címét. Ez megnyitja Önt személyes adatainak nyomon követése, nyomon követése és esetleges feltörése előtt.

Ezzel mondva a AVG VPN torrentezés lehetőség korlátozott. A szerveren három szerver található MINKET. és egy dedikált európai szerver per P2P helye. Összesen nyolc dedikált P2P szerverek világszerte.

Tehát itt nagyon korlátozott a választása, ellenőrizze a legjobb VPN-eket a torrentlisták számára, és találhat jobb választásokat.

Torrentezés - Forrás: Shutterstock.comTorrentezés – Forrás: Shutterstock.com

Ez viszonylag kevés dedikált P2P szerverek amely potenciális teljesítményproblémákat vet fel a csúcshasználati időszakokban. Ez túlterhelést és jelentős lassú feldolgozási sebességet okozhat.

Használat a Netflix / BBC iPlayer / General Streaming szolgáltatással

Mint biztos vagyok benne, hogy tudja, a Netflix rengeteg népszerűségre tett szert az elmúlt években. A Netflix streaming olyan gyakoribbá válik, mint a mobiltelefon használata.

Netflix, a többi streaming webhely mellett, amikor csak lehetséges, inkább blokkolja a streaming képességeket. Mivel az AVG VPN-nek olyan kevés a kiszolgáló helye, az ilyen platformok számára ez könnyebb Netflix blokkolni őket, és megakadályozni, hogy a felhasználók hozzáférjenek a streaming szolgáltatásaikhoz. Általános ökölszabály, hogy minél több szerverhelyet kínál egy VPN, annál könnyebben tudják a felhasználók feloldani a hozzáférést és megkerülni a streaming szolgáltatások.

Ha valóban megbízhatóan szeretné közvetíteni a Netflixet, akkor nézze meg ezt a cikket: A legjobb VPN a Netflix számára

Használat a Netflix / BBC iPlayer / General Streaming szolgáltatással - Forrás: Shutterstock.comHasználat a Netflix / BBC iPlayer / General Streaming szolgáltatással – Forrás: Shutterstock.com

Az AVG VPN használatával azonban a szerverek alacsony száma ellenére a legtöbb észak-amerikai szerver helyéről feloldható és streamelhető volt a Netflix. A többi kiszolgáló helye nem volt olyan sikeres, és előfordulhat, hogy ezek használatával nem lehet feloldani és streamelni a szolgáltatást.

A kiszolgáló helyei a Egyesült Királyság sikeresen megkerülte a BBC iPlayer megtekintéséhez szükséges geoblokkokat.

Ha olyan VPN-t keres, amely megbízható streaming hozzáférést biztosít Önnek, vegye figyelembe, hogy az AVG VPN nem mindig biztosítja Önnek a kívánt eredményt. Ha a kiszolgálók száma a jövőben bővül, ez kiküszöbölheti ezt a lehetséges problémát.

Használhatja az AVG VPN-t Kínában?

Következtében Kína nagy tűzfala valamint az AVG VPN obfuscation beállításainak és a kiszolgáló hálózatának korlátozásai, ezt nem használhatja VPN Kínában. 

Adatvédelem / Naplózás / Biztonság

Míg AVG VPN 256 bites AES titkosítást futtat a legbiztonságosabb OpenVPN protokollal együtt, ezek a lehetőségek csak a Windows platformon érhetők el. Az OpenVPN protokoll nem érhető el mobil eszközökön, és a Mac felhasználók futtatják az IPsec protokollt.

További biztonsági funkciók, mint például az egyedi DNS-beállítások vagy a kill kapcsoló, örömmel fogadják a VPN későbbi kiadásaiban / frissítéseiben megjelenő frissítéseket.

Adatvédelem / Naplózás / Biztonság - Forrás: Shutterstock.comAdatvédelem / Naplózás / Biztonság – Forrás: Shutterstock.com

Az anyavállalat elhelyezkedése a Cseh Köztársaság ideális hely a magánbiztonsági adatok kormányzati szervek általi elérése elleni védelemre. Annak ellenére, hogy korlátozza a különböző kormányokkal való megosztottságot, továbbra is teljes mértékben együttműködik a jogellenes számítógépes hálózati tevékenységekkel kapcsolatos adatok kiadásával.

Az AVG VPN naplózási politikája némileg megkérdőjelezhető, mert naplót vezet a személyes adatokról. Ez azt jelenti, hogy személyes adatait, például valódi IP-címét, elérhetőségét, banki adatait, sávszélességét és időbélyegeit, legfeljebb 30 nap.

AVG VPN árképzés

Az AVG VPN weboldalán kijelenti, hogy az ár 79,99 USD évente. A vásárlás előtt azonban a jobb megoldás az, ha először letölti az ingyenes próbaverziót, ami jó 30 nap.

Miután lejárt az ingyenes próbaidőszak, a fiókjából beléphet az előfizetési menübe, amely részletezi a különböző fizetési terveket.

AVG VPN árképzés

Az árképzés csak éves fizetési terv alapján történik. Rövidebb időtartamra, például havonta vagy negyedévente, nincs lehetőség.

Az AVG VPN legalacsonyabb ára 47,88 USD évente, a megvásárolt szolgáltatás szintjétől függően.

Ez az ár az alap szolgáltatási tervet jelöli. Nem tartalmaz olyan speciális funkciókat, mint például a rosszindulatú programok elleni védelem vagy az adblocker opciókat. Ha ezeket a speciális funkciókat szeretné, akkor külön kell fizetnie értük.

A speciális funkciók különféle csomagokra vannak felosztva. Például egy csomag tartalmaz egy biztonságos böngészőt hirdetésblokkolóval, de nem nyújt nagyobb biztonságot a rosszindulatú programok ellen, amely külön csomagban érhető el.

A fizetést a hitelkártya, betéti kártya vagy keresztül PayPal, amely megköveteli, hogy adja meg a fiókjához társított hitelkártya számot. Nincs olyan lehetőség, hogy névtelenül fizessen olyan kriptovalután keresztül, mint pl Bitcoin.

Ez azt jelenti, hogy személyes fizetési adatait legfeljebb 5 napig tárolhatja (lásd a naplózási információkat) 30 nap. Habár a Szolgáltatás feltételei és Felhasználói megállapodás az AVG VPN-hez kijelenti, hogy az Ön adatai biztonságosak és nem lesznek megosztva, azokat továbbra is nyilvántartják.

Összességében elmondható, hogy az ár nem rossz egy alap VPN-szolgáltatás esetében, és versenyképes más hasonló VPN-szolgáltatókkal.

Az AVG Secure VPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

AVG VPN ügyfélszolgálat / terméktámogatás

Az AVG VPN biztosítja 24/7 terméktámogatás. Támogatás céljából a felhasználók elkészíthetik a jegyet, de előfordulhat, hogy a hosszú válaszidővel kell megküzdeniük.

Élő chat vagy telefonos támogatás valós időben csak fizető ügyfelek, ami problémát jelenthet, ha problémát tapasztal a próbaidőszak alatt.

Átlagos VPN ügyfélszolgálat / terméktámogatás - Forrás: Shutterstock.comAVG VPN ügyfélszolgálat / terméktámogatás – Forrás: Shutterstock.com

Ha van egy technikai kérdés és beszélnie kell egy szakértővel, aki végigvezeti Önt egy jobban érintett kérdésen, akkor díjat kell fizetnie a szolgáltatásért. Ez a műszaki problémától függően költséges lehet, ezért ellenőrizze az apró betűkkel a költségeket műszaki szolgálati hívások segítségért.

A lényeg az, hogy „Gyakran Ismételt Kérdések’ stílusú hibaelhárítási szakasz útmutatókkal és súgójegy kérési rendszerrel. Az élő csevegés és telefonos támogatás a fizető ügyfelek számára van fenntartva.

Következtetés

Nem javasoljuk ezt a nagyon átlagos és korlátozó VPN szolgáltatást.

Felhasználóbarát és könnyű gyorsan felépíteni és működtetni. Nagyszerűt is kínál 30 napos ingyenes próbaidőszak és használja a nagyra értékelt 256 bites Titkosítás. De ez minden.

Következtetés - Forrás: Shutterstock.comKövetkeztetés – Forrás: Shutterstock.com

Ha valamire szükséged van többel fejlett alagútépítés és biztonsági lehetőségek, rövidebb távú előfizetési lehetőségek vagy általában a fejlettebb funkciók és képességek, vásároljon tovább másokat VPN-szolgáltatások amelyek kielégíthetik az Ön speciális igényeit.

Nagyon megbízhatatlan, ha torrentezésre vagy Netflix-re használják. Vannak sokkal jobb lehetőségek is, például nézze meg a Nordvpn vs Expressvpn bontást. A legmagasabb besorolású VPN közül kettő fej-fej mellett halad.

Összességében nem javasoljuk ezt a VPN-t. Olvassa el a legjobb VPN-listánkat a VPN-ek közül, amelyeket ajánlunk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me