VPN-termékek böngészése közben, kihívást jelenthet a számodra legjobb megoldás kiválasztása. Ma azért vagyunk itt, hogy egy Az Avira Phantom VPN áttekintése. Avira Phantom egy a sok közül VPN-ek ma elérhető a piacon. Reméljük, hogy miután elolvasta Aviránkat Phantom VPN áttekintés, meghatározhatja, hogy ez az legjobb VPN neked.

Avira Phantom VPN áttekintésAvira Phantom VPN áttekintés

Mi az Avira Phantom VPN?

Avira Phantom VPN egy olyan termék, amely segíthet biztonságban maradni az interneten. A vállalat szerint a termék „Hackelhető, követhetetlen és cenzúrázatlan.”A termék elfedi az Ön arcát IP-cím hogy személyes adatait biztonságban tudja tartani. Avira Phantom VPN széles skáláján dolgozik eszközök, beleértve:

  • ablakok
  • Mac
  • Android
  • iOS

Csatlakozhat Avira Phantom VPN annyi eszközre, amennyit csak szeretne. Te is gyorsan be- vagy kikapcsolhatja a VPN-t. Az Avira Phantom VPN erre támaszkodik 38 szerver világszerte található. Az Avira Phantom VPN támogatja az IPv4 és az IPv6 protokollt is.

Mi az Avira Phantom VPN?Mi az Avira Phantom VPN?

A cég mindkettőt ingyen kínálja és fizetős letöltések. Nem számít, melyik lehetőséget választja, a cég azt mondja, hogy igen nem naplózza a webes forgalmát. Ez szikár különbség a többi ingyenes VPN-től, amely rögzíti az adatait és eladja nekik harmadik felek.

Előnyök

Az Avira Phantom VPN áttekintés összeállításakor, néhány dolog feltűnt. Ezekből néhányat részleteztünk „Profik” lent.

Magas védelem

Avira hangsúlyozza a biztonságot, ami először nyilvánvalóvá válik, amikor rájött, hogy AES 256 bites titkosítást használ. Ez ugyanaz Titkosítás szabvány, hogy a Egyesült Államok kormánya érzékeny információk védelmére szolgál. Még a legfejlettebb hacker szoftver sem képes feltörni 256 bites titkosítás. Tehát abban bízhat, amikor adatokat küld vagy fogad ez a VPN, a lehető legbiztonságosabb.

Magas védelemMagas védelem

Továbbá a tesztelés során nem észleltünk szivárgást. Szivárgás lép fel, ha az alagút problémája van, és a hackerek megszerzik az eredeti IP-címet. Ezzel használhatatlanná teszik a VPN-t, mivel az egyik a VPN használatának elsődleges előnyei az a tény, hogy tudsz svindli a ti elhelyezkedés és megy észrevétlen.

Kompatibilis a Netflix-szel

A VPN használatának egyik elsődleges előnye az a tény, hogy hozzáférhet geo-specifikus Netflix mutatja. Képzelje el például, hogy külföldre utazik, de szeretne megnézni egy amerikai műsort. A ti IP-cím megmutatná, hogy a idegen ország és a Netflix megmutatja neked az adott helyre mutat.

Kompatibilis a Netflix-szelKompatibilis a Netflix-szel

Csatlakozás a Amerikai szerver egy VPN-en lehetővé tenné, hogy hozzáférjen a Amerikai műsorok.

sajnálatos módon, Netflix megragadta, hogy az emberek ezt csinálják, és telepítettek egy VPN-blokkoló a webhelyén. Néhány azonban VPN-ek mégis sikerül megkerülni a blokkoló és a munka. A tesztelés során, azt találtuk Netflix dolgozott az Avira minden szerverén.

Egyszerű használat

Az egyik utolsó dolog, ami kiemelkedett számunkra a Phantom VPN-ről milyen könnyű volt használni. Azonnal letöltheti a programot. Ezt követően azon kapja magát, hogy a Avira műszerfal, ami könnyen kezelhető.

Egyszerű használatEgyszerű használat

Amikor ebben az alkalmazásban van, tudsz szerver helyének váltása a puszta kattintson egy gombra. Az Irányítópult azt is megmutatja, hogy a havi adatkiosztás mekkora részét használta fel.

Hátrányok

Bár Avira fantasztikus tulajdonságokat hoz az asztalra, vannak olyan területek is, ahol hiányzik. Lent, megtalálja a legnagyobbakat „Hátrányok” hogy azonosítottuk a szolgáltatás tesztelésekor.

Lassú letöltési sebesség

Amikor VPN-t használ, számíthat rá a letöltési és feltöltési sebességet hogy egy kicsit lassabb legyen az átlagnál. A tesztelés során azonban azt tapasztaltuk, hogy drasztikusan lelassultak, amikor csatlakoztunk Phantom VPN. Mielőtt csatlakozna egy VPN-hez, a letöltési sebesség körül volt 98 Mbps, és a mi feltöltési sebesség nagyjából 53 Mbps.

Lassú letöltési sebesség - Forrás: Shutterstock.comLassú letöltési sebesség – Forrás: Shutterstock.com

Amikor teszteltük a EU Holland Server, a letöltési sebesség kb 7 Mbps és feltöltési sebesség durván csökkentve 9 Mbps. Az eredmények még rosszabbak voltak a US Server. A letöltési sebesség kb 4,5 Mbps. A feltöltési sebesség kb 2 Mbps. A a lassabb sebesség hihetetlenül frusztráló, különösen, ha fizetett a A termék Pro verziója.

Nincs ügyfélszolgálat

Ha a Phantom VPN ingyenes verziójának használatát választja, Ön nem férhet hozzá az ügyfélszolgálathoz. Az ügyfélszolgálat csak a fizető ügyfelek. Ha problémája merül fel, akkor magának kell megkísérelnie megtalálni a választ a vállalat Tudásbázisában.

Nincs ügyfélszolgálat - Forrás: Shutterstock.comNincs ügyfélszolgálat – Forrás: Shutterstock.com

Talán még rosszabb az a tény, hogy ha fizetett egy tervért, az ügyfélszolgálat továbbra is alacsonyabb szintű. A tesztelés során kihívást jelentett a kérdések megválaszolása az ügyfélszolgálattól. Ha befektett egy VPN-be, számíthat arra, hogy megkapja csúcsminőségű ügyfélszolgálat hogy segítsek, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Az alternatív eszköz képességének hiánya

Mint említettük, a Phantom VPN működik val vel eszközök mint például mobiltelefonok és asztalon számítógépek. Az Avira készüléktámogatása azonban itt ér véget. Nem használhatja ezt a terméket útválasztókkal, intelligens tévékkel vagy játékkonzolokkal (Játékhoz azonban nem ajánljuk). Általában ez a fizetős VPN-szolgáltatások alapfelszereltsége. Ezt szintén nem használhatja VPN szolgáltatás val vel Linux vagy alternatív operációs rendszerek.

Az alternatív eszköz képességének hiányaAz alternatív eszköz képességének hiánya

Továbbá, néhány ügyfél jelezte, hogy problémái vannak a VPN szolgáltatás az ők Mac. Azt mondták, hogy ez jól működik ablakok hanem hogy a termék azonnal átfagyott, amikor Mac-re váltott.

Árazási információk

Bár az Avira ingyen kínálja VPN-szolgáltatását, vannak fizetett frissítések is. Az alábbiakban részletes összehasonlítást talál a különféle Phantom VPN-tervek.

Árazási információk - Forrás: Shutterstock.comÁrazási információk – Forrás: Shutterstock.com

Phantom VPN – Ingyenes

Ez a termék ingyenes, és azonnal letöltheti. A szolgáltatás használatakor, Avira helyek a adatkorlát nál nél 500 MB havonta. És így, az ingyenes szolgáltatás valószínű nem hasznos nagy fájlletöltésekhez vagy videók streamingjéhez. A Phantom ingyenes verziója A VPN titkosítja az internetes forgalmat és privát böngészési élményt nyújt Önnek. Ez is jár DNS szivárgás megelőzés, miközben hozzáférést biztosít az Ön számára földrajzilag korlátozott helyek.

Phantom VPN Pro

Ha frissíteni szeretné szolgáltatásait, ezt megteheti a Phantom VPN Pro segítségével. Az összes olyan funkció mellett, amelyet kap Phantom VPN Free, Ön is kap egy hibabiztos garancia és elkötelezett technikai támogatás. Az Avira a Phantom Pro-t kínálja háromkor különböző árpontok, függően arról, hogy mennyi adatot szeretne használni, és mennyi ideig szeretné használni szeretné használni a terméket:

Avira Phantom VPN ProAvira Phantom VPN Pro

  • 10 USD havonta
  • 78 USD évente
  • 5,99 USD havonta csak mobilra szóló csomag esetén (elérhető iOS és Android rendszeren)

Végső ítélet

Az Avira Phantom VPN felülvizsgálatunk során, volt néhány dolog, ami állt ki. Ez tetszett nekünk a cég felajánlotta a szolgáltatás ingyenes próbaverzióját, hogy a vásárlási döntés meghozatala előtt kipróbálhassa a terméket. Az is tetszett nekünk, hogy a vállalat naprakész volt a fakitermelési politikájával kapcsolatban.

Végső ítélet - Forrás: Shutterstock.comVégső ítélet – Forrás: Shutterstock.com

Ugyanakkor mi is hihetetlenül nagynak találta a terméket lassú és az Vevőszolgálat jelentősen hiányzott. Minket is kikapcsolt az a tény, hogy Avira Phantom VPN nem érkezett olyan funkciókkal, mint például az útválasztó kompatibilitása vagy a torrentelési képességek, ha egy jó vpn-t szeretne, amely lehetővé teszi a torrentezést, nézze meg a legjobb torrentelési útmutatót.

Ha megy fizessen egy VPN-t, úgy érezzük, hogy vannak jobb lehetőségek. Avira Phantom VPN egy “az út közepe” választási lehetőség. Manapság pedig az összes nagyszerű VPN-választás mellett, az út közepe valóban nem teszi meg a vágást.

Vessen egy pillantást a 2020-as frissített legjobb vpn listánkra néhány igazán jó választáshoz. A listán szereplő összes VPN-nek több szervere, gyorsabb hírcsatornája, jobb árai vannak és általában jobbak, mint bármi, amit az Avira kínál.

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me