A VPN használatának okaitól függetlenül meg kell győződnie arról, hogy az Ön által használt szolgáltatás privát és megbízható. Ezek a jó VPN nem tárgyalható aspektusai.

BolehVPN ReviewBolehVPN Review

Ha a kedvenc keresőmotorját használja VPN-ek keresésére, a lista kiterjedt, és minden webhely azt állítja, hogy szolgáltatása a leggyorsabb vagy a legbiztonságosabb. Nehéz átlátni a ködöt, és megtalálni a megalapozott döntés meghozatalához szükséges részleteket.

Szeretnénk segíteni abban, hogy tisztán lássa az összes marketinget, és kiderítse, hogy egy adott VPN valóban megfelel-e az Ön igényeinek. Megnézzük az összes részletet, az összes tesztet, és a teszteken kívül átvizsgáljuk a felhasználói véleményeket. Ebben az áttekintésben alaposan megvizsgáljuk BolehVPN segít eldönteni, hogy ez lehet-e a legjobb VPN-szolgáltatás az Ön számára.

A BolehVPN áttekintése

A BolehVPN a legtöbb dolgot elvárja egy VPN-szolgáltatástól, a hely maszkolásától az elküldött adatok titkosításáig. Körülbelül 30 szerverrel rendelkezik 12 országban, ami kevés. Ez kissé aggasztó, mert egy távoli VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás jelentősen csökkentheti az internet sebességét.

A BolehVPN áttekintéseA BolehVPN áttekintése

A BolehVPN lehetővé teszi a torrentezést, és néhány szervere együttműködik vele Netflix. Legjobb lenne azonban ezt feltételezni Netflix nem fog működni, miközben csatlakozik ehhez a VPN-hez, mivel a Netflix folyamatosan azon dolgozik, hogy megakadályozza a VPN-k hozzáférését a streaming platformjához, és a BolehVPN szervereinek nagy része már le van tiltva.

Előfordulhat, hogy ma egy VPN-szerver működik a Netflix számára, és holnap nem sikerül csatlakozni. Néhány VPN megoldást és speciális szolgáltatásokat alkalmaz, de a BolehVPN nem próbál meg segíteni a Netflix-hez való csatlakozásban.

A BolehVPN megfizethető, és az új felhasználók élvezhetik a VPN egy hetét, körülbelül 4 dollárért. Egynapos ingyenes próbaverziót is kínál. A próbaidőszak rövid, ezért tervezze meg idejét, hogy a lehető legtöbb tesztet kapja a rövid 24 órás időszak.

Fontos jellemzők

A BolehVPN olyan funkciókkal rendelkezik, mint a legtöbb VPN. Őszintén szólva, a legtöbb VPN hasonló előnyöket és szolgáltatásokat kínál, mint a BolehVPN. Az, hogy mennyire kezelik jól az egyes funkciókat, aggodalomra ad okot és tanulmányoznia kell.

Fontos jellemzők BolehVPNFontos jellemzők BolehVPN

Például a legtöbb VPN gyors kapcsolatot és sebességet kínál, de elképzelése, hogy a gyors, az Ön szabványai szerint lassú lehet. Nézzük meg a BolehVPN által kínált alapvető jellemzőket:

 • Decentralizált szerverek, amelyek elősegítik a névtelenséget
 • Offshore helyszín, amely kiküszöböli az átláthatósági szerződéseket és az Öt szemet
 • Elfogadja Bitcoin és névtelen kriptovaluták (Vásárlásukról lásd a legjobb kriptovalutacsere-cikkünket)
 • Forgalmat és IP-elfedést használ a forgalom és a tartózkodási hely elfedésére
 • Támogatja az egyszerű használatú módszereket, amelyek mindenki számára megkönnyítik a VPN használatát és beállítását
 • Havi havi kanáriát tesz közzé

Az egyértelműség kedvéért, ha a bűnüldöző szervek vagy kormányzati szervek törvényesen kényszerítik a VPN-t naplók vagy fájlok kiadására, akkor általában arra kényszerül, hogy ne mondja el senkinek sem.

Ennek a problémának a kiküszöbölése érdekében egyes VPN-ek egy warrant kanáriát használnak, amelyet eltávolítanak, ha kézbesítik nekik a parancsot. Ez a jogrendszer keretein belül tartja őket, ugyanakkor lehetővé teszi számukra, hogy figyelmeztessék a felhasználókat a végzésre.

A BolehVPN előnyei és hátrányai

Egyetlen VPN sem tökéletes, és mindegyiküknek vannak előnyei és hátrányai. Előnyök sokat kell meghaladnia a hátrányok között, és minden megtalált hátránynak kisebbnek kell lennie.

BolehVPN profik

Ez a szolgáltatás nem hagyja cserben a funkciók osztályán. A fejlesztők az alapoktól kezdve kifejezetten a magánélet és a cenzúra aggályainak leküzdésére építették a világ egyes részein. A BolehVPN számos területen kiemelkedő, többek között:

BolehVPN profikBolehVPN profik

 • A szolgáltatásnak nincs észlelhető IP-, DNS- vagy WebRTC-szivárgása, amely felfedné az Ön pontos tartózkodási helyét, és lehetővé tenné az emberek számára, hogy titkosítatlan adatokat gyűjtsenek.
 • Kiváló használhatóság, és bárki igénybe veheti a szolgáltatást műszaki ismeretek nélkül.
 • A legtöbb felhasználó számára a VPN gyors, és az internet sebessége nem csökken 35 százaléknál többet.
 • A torrentezés megengedett, és a legtöbb szoftverrel működik. Azonban nem a legjobb torrentlistákra szánt vpns-eket választotta, mivel úgy gondoljuk, hogy vannak jobbak is.
 • A BolehVPN nem menti a naplókat.
 • Támogatja a Windows, Mac és Linux operációs rendszereket.

BolehVPN Cons

Igyekszünk azokra a hátrányokra összpontosítani, amelyek minden felhasználót érintenek, de a termék használatának módja alapján találhat magának néhányat. Sajnos néhány kérdés nélkül nem talál VPN-t, beleértve a BolehVPN-t. A szolgáltatás során figyelembe veendő kritikus pontok a következők:

BolehVPN hátrányok - Forrás: Shutterstock.comBolehVPN hátrányok – Forrás: Shutterstock.com

 • Nem menti a naplókat, de bekapcsolhatja a naplózást a hibaelhárítás vagy a gyanús ügyfelek felkutatása érdekében az adatvédelmi nyilatkozata szerint, ami kissé aggasztó. Tehát naplókat ment.
 • A VPN szolgáltatás iOS és Android rendszerrel történő használatához némileg hozzáértőnek kell lennie. A legjobb Android VPN-listánk jobb lehetőségeket kínál.
 • Egyes felhasználók telepítési problémákba ütközhetnek, ha tűzfalat használnak.
 • Az ügyfélszolgálat gyenge, és valószínűleg több támogatást fog kapni a felhasználóktól a fórumán.

Árképzési információk

A BolehVPN árazás versenyképes, és több csomagot kínál. Ingyenes próbaverziót kínál, amely egy napra korlátozódik, de az előfizetés bővítése erre a VPN-re megfizethető:

BolehVPN árazási információkBolehVPN árazási információk

 • 1 hét költségei 3,70 USD
 • 30 nap költségei 9,99 USD
 • 60 nap költségei 16,99 USD
 • 180 nap költségei 44,99 USD
 • 1 év költségei 79,99 USD

Akár rövid, akár hosszú ideig szüksége van erre a VPN-re, valószínűleg megengedheti magának az egyik csomagját. Szeretnénk olyan árképzési modelleket látni, amelyek rövid távú megoldásokat kínálnak, mert sok felhasználó csak utazás közben szeretne VPN-t használni. Javasoljuk, hogy mindig használjon VPN-t, de megértjük, hogy megvannak a saját igényei és okai.

Ítélet

Mindent szeretünk a BolehVPN-ben, kivéve a lassú ügyfélszolgálatot és az esetleges fakitermeléssel kapcsolatos kissé aggasztó politikát. És ez elég ahhoz, hogy javasoljuk, hogy ne használja, és inkább egy másik VPN-t használjon.

Nézze meg frissített legjobb VPN-listánkat, és találjon néhány remek választást, amelyek ezt az árat jobban megválogatják & jellemzők.

BolehVPN ítélet - Forrás: Shutterstock.comBolehVPN ítélet – Forrás: Shutterstock.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me