A BTGuard kétféle ízben kapható; egy a torrentező szoftver és egy teljes körű szolgáltatást nyújtó VPN amely mindenre kiterjed, beleértve a fájlmegosztási igényeket is.

BTGuard ReviewBTGuard Review 2020-ra

A legnépszerűbb operációs rendszerekkel és torrentező szoftverekkel működik, mint a Vuze. Annak ellenére, hogy a torrentletöltések felé irányul, a torrenteléshez használt legjobb VPN-jeinkben ezt nem javasoljuk.

A felszínen, BTGuard jól hangzik, de ez lehet, hogy csaló. Úgy döntöttünk, hogy a motorháztető alá megyünk, és megtudjuk, miről is van szó valójában. Nézzük meg, érdemes-e használni a szolgáltatását.

Jellemzők

A BTGuard ösztönzi a torrentezést, és olyan csomagot kínál, amelyet torrentező szoftverekkel lehet használni, de hiányzik belőle a valódi VPN jellemzői. Webhelyének nagy része a torrentezésről és arról szól, hogy mennyire dolgozik a könnyebbé tétele érdekében.

Jellemzők BTGuard - Forrás: Shutterstock.comJellemzők BTGuard – Forrás: Shutterstock.com

Teljes körű VPN-szolgáltatást is kínál havi 3 dollárral. Nem akarjuk elriasztani a torrentezést, de nem látjuk szükségét a csak torrent csomagra, amikor a teljes VPN havi 3 dollárért. Ez azt jelenti, hogy egyes felhasználók csak a kedvenc torrent szoftverük és tevékenységeik névtelenítésére akarják használni a szolgáltatást.

A BTGuard csak három szerver, de kínál korlátlan sebesség amikor csatlakozik egyikükhöz. Mielőtt regisztrálna a szolgáltatásra, nézze meg, milyen közel van az elérhető szerverekhez, mivel a „korlátlan sebesség” nem biztos, hogy hasznos, ha messze lakik, mivel a sebesség jelentősen csökkenhet.

A BTGuard ösztönzi a torrentezéstA BTGuard ösztönzi a torrentezést

Webhelye azt állítja, hogy nem vezet naplót, és ez valószínűleg a szervereire is igaz, a kanadai kivételével. Őszintén, adatvédelmi politikája ellentmond a felhasználói megállapodásnak arról, hogy mi kerül naplózásra és mikor kerül naplózásra. Ebbe még egy kicsit belemerülünk az alábbi hátrányok részben.

A BTGuard támogatja Windows, Mac, és Linux felhasználók, a legnépszerűbb BitTorrent szoftverekkel együtt. Úgy tűnik, hogy inkább a torrentezésre összpontosít, mint a teljes körű szolgáltatást nyújtó VPN biztosítására. azonban, a VPN is tele van szolgáltatásokkal.

Előnyök

A BTGguard jön több olyan tulajdonság, amit szeretünk beleértve a VPN-től elvárt összes alapot. A profik, amelyekre összpontosítania kell, a következők:

Profik BTGuard - Forrás: Shutterstock.comProfik BTGuard – Forrás: Shutterstock.com

  • Kiváló használhatóság, beleértve az egyszerű letöltést és beállítást
  • Támogatja a legnépszerűbb VPN-protokollokat, beleértve a PPTP-t és az OpenVPN-t
  • A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást használ
  • Korlátlan sebesség

A legtöbb VPN-szolgáltatás ugyanazokat a profikat kínálja, mint a BTGuard. A korlátlan csatlakozási sebesség kissé ritkább lehet de más VPN-szolgáltatások is kínál 20-30-szor több kiszolgáló hely, amelyek egyes esetekben a sebességkorlátokat teszik ki. Ez nem a hátrányos rész, ezért erről most elég.

Egy dolgot találtunk rá A BTGuard valóban kiválóan használható. Akár a BitTorrent proxy szolgáltatást, akár a VPN-t választja, az egész egyszerűen letölthető és telepíthető. A torrentező szoftverrel való működtetés is egyszerű.

Hátrányok

Egyetlen szolgáltatás sem tökéletes, és a BTGuard tartalmaz néhány hibát, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Néhány funkcióval rendelkezik, amire vágyunk, kivéve néhányat. A BTGuard problémái, amelyeket a legkritikusabbnak találtunk, a következők:

Hátrányok BTGuard - Forrás: Shutterstock.comHátrányok BTGuard – Forrás: Shutterstock.com

  • Csak három szervere van Torontóban (Kanada), Amszterdamban (Hollandia) és Szingapúrban.
  • Az adatvédelmi irányelvek szerint nem vezet naplózást, de a fiók létrehozása során aláírt megállapodás úgy hangzik, mintha néhány naplót vezetne. Ez elég ahhoz, hogy eltávolítsuk bármelyik null napló vpn listáról.
  • A szolgáltatás kanadai joghatóság alá tartozik, ami azt jelenti, hogy az öt szem szövetség alá tartozik.
  • Néhány felhasználó arról számolt be, hogy a szolgáltatás sikertelen volt az IP szivárgásteszteken.
  • A szerverek hiánya azt jelenti, hogy a sebessége jelentősen csökkenhet, hacsak nem a szerver fizikai tartózkodási helye közelében lakik.
  • Sok felhasználó szerint a weboldal ügyfélszolgálati része megszakadt, és soha nem kap választ.

Csalódtunk a a szerver helyeinek hiánya.

Korlátlan sebesség mellett kissé durva érzés volt csak három szerverre korlátozni minket. Néhány sebességteszt a kiszolgáló helyétől néhány száz mérföldre található helyeken majdnem 90 százalékkal esett vissza. Ez azt jelenti, hogy a 100 megabites kapcsolat csak tíz megabitre alkalmas, ha csatlakozik a VPN-kiszolgálóhoz.

szerverhelyek hiánya BTGuard - Forrás: Shutterstock.comszerverhelyek hiánya BTGuard – Forrás: Shutterstock.com

Bármikor, amikor a VPN nem teljesít IP-, WebRTC- vagy DNS-szivárgástesztet; abbahagyjuk a bizalmat. A VPN lényege, hogy elrejtse tevékenységét és tartózkodási helyét, valamint gondoskodjon arról, hogy a fájljai erősen titkosítva legyenek az interneten történő utazásuk során..

Az ügyfélszolgálat kritikus fontosságú minden vállalkozás számára, ezért ha egy webhely megszakad, vagy ha a támogatás nem érhető el, az rontja a hitelességüket.. A jegyrendszer rendben működni látszott amikor megnéztük, de nem adtunk jegyet. Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy bár a jegyrendszer működött, soha nem kaptak választ senkitől a BTGuardnál.

Árazási információk

Két csomagot kínál megfontolásra. BitTorrent-proxyja havonta 6,95 USD és a legnépszerűbb torrent szoftverekkel működik. Teljes VPN-csomagját havonta 9,95 USD-ért kaphatja meg, és mindenre kiterjed, beleértve a torrentelési tevékenységeit is.

Ez valójában meglehetősen drága a VPN-listán szereplő legtöbb VPN-hez képest.

Árazási információk BTGuard - Forrás: Shutterstock.comÁrazási információk BTGuard – Forrás: Shutterstock.com

Ítélet

Csak akkor javasoljuk a BTGuard használatát, ha az egyik szervere közelében lakik. Ha a szerverei közelében lakik, akkor kevesebbet kell látnia, mint a 30 százalékkal csökken az internet sebessége, ami nagyjából a várható összegű veszteség. Más helyeken a sebességük akár 90 százalékkal is csökkenhet, ami elfogadhatatlan.

BTGuard-ítélet - Forrás: Shutterstock.comBTGuard-ítélet – Forrás: Shutterstock.com

Naplóba vesz néhány személyes információt, és nyomon követi a sávszélesség-használatát. A naplózás mentsége minden olyan jogi kérés teljesítése, amely a VPN-t használhatatlanná teszi, mivel a cél az magánélet. Arra számítunk, hogy fizetés céljából naplózza a személyes adatokat, de ezeket az adatokat soha nem szabad összekapcsolni az IP-címekkel, a naplókkal vagy a felhasználás részleteivel.

Ösztönzi a torrentezést és kifejezetten a torrent-felhasználók tevékenységének elhomályosítására kínálja szolgáltatásának egy változatát. Viszont megfordul és naplózza az információk egy részét. Összességében a BTGuard hátrányai meghaladják a profikat. Szerezzen helyette valami Nordvpn-t, protonvpn-t vagy surfsharkot.