Itt van egy ausztráliai VPN 18 szerver 15 országban. Ha bármit tud a VPN szerverekről, akkor valószínűleg aggódni fog hogy ez nagyon alacsony szám. Láttunk azonban néhányat VPN-szolgáltatások amelyek lenyűgöző sebességgel rendelkeznek, még kis kiszolgálószám mellett is.

Celo VPN áttekintésCelo VPN áttekintés

A kis kiszolgáló csomagon túl iparágvezetővé válik AES 256 bites titkosítás együtt négy legnépszerűbb protokoll választani. Van egy néhány különböző fizetési terv közül lehet választani Celo VPN valamint egy ingyenes próbaverzió.

Mindent átadunk ennek az értékelésnek, amit kaptunk, mert szeretnénk megtudni, hogy áll ez a szolgáltatás az erős versenyben. Térjünk rá!

A Celo VPN gyors előnyei

Itt van egy gyors lista azokról a dolgokról, amelyek a legjobban tetszettek a Celo VPN-ben:

A Celo VPN gyors előnyeiA Celo VPN gyors előnyei

 • Nincs naplózási irányelv
 • Támogatja az OpenVPN protokollt
 • AES 256 bites titkosítás
 • Működik a torrentezéshez (Tekintse meg a legjobb VPN-eket a torrentezéshez)
 • Nagy kompatibilitás
 • A funkciók hosszú listája

A Celo VPN gyors hátrányai

Minden hasznos szolgáltatáshoz van egy rossz. Itt található egy gyors lista azokról a dolgokról, amelyek nem tetszettek a Celo VPN-ben:

A Celo VPN gyors hátrányaiA Celo VPN gyors hátrányai

 • Nincs mobilalkalmazás (OpenVPN konfigurációt igényel)
 • Az Öt Szem Szövetség területén található (nem a naplók vpn)
 • Nem megfelelő sebesség
 • Nagyon kicsi szerver csomag
 • Nincs Netflix

Mennyibe kerül?

A Celo VPN ára valahol a közepén van. Nem túl drága, de nem is olcsó. Úgy érezzük, hogy figyelembe véve a szolgáltatás előnyeinek számát; árazása megfelelő a pénzben.

A Celo VPN árazás - Forrás: Shutterstock.comA Celo VPN árazás – Forrás: Shutterstock.com

Néhány különböző lehetőség közül választhat a csomag hossza szempontjából, de az előnyök nem változnak, függetlenül attól, hogy milyen csomagot szeretne. Mindenkinek lehetősége van két napos ingyenes próbaverziót is választani.

Íme az árképzési tervek bontása:

 • Egy hónap – havonta 7,00 USD
 • Három hónap – 18,00 USD számlázva negyedévente
 • Hat hónap – 35,00 USD félévente számlázva
 • Egy év – 66,00 USD évente számlázva

Valami, amit szeretünk a Celo VPN-ben, az a fizetési lehetőségek száma. Az a használatával fizethet hitel- vagy betéti kártya, PayPal vagy a kriptovaluták széles választéka.

Árak Celo VPNÁrak Celo VPN

Egy dologra figyeltünk fel, hogy ha visszatérítést szeretne, a vásárláskori árfolyam helyett az aktuális árfolyamon fogja fizetni. Ez azt jelenti, hogy valamivel többet vagy kicsit kevesebbet kaphat, mint amennyit eredetileg fizetett.

Mi tetszik a Celo VPN-ben

Eddig a Celo VPN úgy néz ki, hogy remek választás lehet egy VPN számára. Vizsgáljuk meg alaposabban a szolgáltatás legjobb tulajdonságait.

Nincs naplózás

A Celo VPN adatvédelmi irányelvei szerint nem naplózza a felkeresett webhelyeket vagy bármit, amelyet a szervereihez csatlakozva közvetít. Amit gyűjt, az minimális. Ehhez az e-mail és a fizetési részletekre van szükség, mint a legtöbb VPN-hez. A kifizetések feldolgozása egy harmadik fél webhelyén történik, tehát nem is áll rendelkezésre ez az információ.

Speciális titkosítás

A VPN célja az IP-cím leplezése és valódi identitásának online rejtése. Val vel OpenVPN és 256 bites titkosítás, nem lesznek biztonsági problémák és hogy védett vagy.

Mi tetszik a Celo VPN-benMi tetszik a Celo VPN-ben

Rengeteg funkció

Függetlenül attól, hogy milyen fizetési feltételeket választ, rengeteg nagyszerű funkcióval fog profitálni. Itt van néhány, amit érdemes megnevezni:

 • Ingyenes DDoS védelem
 • Korlátlan letöltések
 • IKEv2
 • Öt egyidejű kapcsolat
 • Hirdetés- / rosszindulatú programok blokkolója

Kompatibilis a Tor és a Torrenting Works

Fedezzünk fel itt egyszerre kettőt. Első, hozzáférést kap a biztonsági gondolkodású Tor böngészőhöz. Ez fontos az internet névtelen eléréséhez. A Tor egy újabb biztonsági réteget ad hozzá azáltal, hogy a forgalmát átirányítja olyan reléken, amelyek átirányítják és elkészítik lehetetlen azonosítani a forgalom forrását.

Ezután neked is van korlátlan torrentezés az összes szerverén. A Celo VPN oktatóanyagokat is tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy ezt megtehesse! Kutatásunk során más szakértők tesztjeit találtuk, és ők ezt mondták az összes szerver tökéletesen működött, és könnyű volt felállítani.

Mit nem szeretünk a Celo VPN-től

Sajnos ez nem mind jó hír. Szeretnénk elmondani, hogy a Celo VPN-ről minden tökéletes. Amit elmondhatunk, az az a hátrányok nem is olyan rosszak ezzel a VPN-lel. Itt van néhány közülük.

Nehéz beállítani

Soha nem volt olyan VPN-jünk, amelyet ilyen nehéz beállítani. Az egyik jelentős probléma a mobilalkalmazás hiánya volt. Bár a szervereit használhatja okostelefonján, magának kell beállítania az OpenVPN-t a Celo VPN beállításokkal, és ez nem mindig lehetséges tapasztalat nélküli személyek számára.

Mit nem szeretünk a Celo VPN-tőlMit nem szeretünk a Celo VPN-től

Az ország kiválasztásához meg kell tippelnie, mert mindet úgy értelmezik, hogy nincs értelme. Ez sem ad neked egy pontos város helyét, ez megadja a kódot, és meg kell kitalálni, hol van.

Ausztrál joghatóság

Ausztrál joghatóságAusztrál joghatóság

A Celo VPN Ausztráliában van, ami azt jelenti, hogy az öt szem szövetségen belül található. A Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, és Új Zéland minden megosztja az információt, tehát ez azt jelenti, hogy ha ezen kormányok bármelyike ​​adatokat akar gyűjteni a szolgáltatás felhasználóiról, akkor a Celo VPN-nek el kell veszítenie ezeket az információkat.

Szerencsére, A Celo VPN nem jelent semmit így nem szabad, hogy sok piszok legyen rólad, amit ebben az esetben adhatsz.

Felejtsd el a Netflixet

Netflix megérti, hogy az emberek földrajzilag korlátozott tartalmakat sugároznak VPN-ek segítségével. Ez folyamatosan történik, és most a Netflix aktívan megpróbálja megállítani. Némi sikert arat ebben, mivel egyre több VPN-t akadályoznak meg a Netflix elérésében. Kutatásunk során néhány tesztet megnéztünk Celo VPN hogy meg tudja-e kerülni a Netflix blokkolóit.

Az eredmény egy teljes nem.

Gyanítottuk, hogy egy ilyen kis kiszolgálócsomaggal nem lesz képes boldogulni. Ha földrajzilag korlátozott Netflix-tartalmat szeretne közvetíteni, jobb, ha nagyszámú kiszolgálóval rendelkező VPN-t választ.

Ítéletünk

Ez van, srácok. Összességében ez egy átlagos VPN, és bár úgy gondoltuk, hogy rendben működik, nem tudjuk ajánlani, mert egyszerűen nem hasonlítható össze a többi nagyszerű lehetőséggel, amely ott van. Ha szeretne néhány példát arra, hogy mit értünk, nézze meg a legjobb vpn listánkat.

Ítéletünk a Celo VPN-re - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk a Celo VPN-re – Forrás: Shutterstock.com

Az nincs naplózási politika, titkosítása és protokolljai csúcsminőségűek, és hozzáférést kap a torrentezéshez és a Tor-hoz.

Győződjön meg róla, hogy megnézi néhány más VPN-véleményünket, ha még mindig a Celo VPN-nél tartasz.

Hivatkozások