Az egyik legnagyobb panaszunk a VPN-ekkel kapcsolatban az, hogy gyakran naplózza és eladja adatait. És van értelme. Nem ez az egyik elsődleges oka a VPN internetbiztonság használatának?

Válassza le a VPN-ellenőrzéstVálassza le a VPN-ellenőrzést

Ha tudja, hogy a szolgáltatója csak megfordul és eladja adatait egy másik vállalatnak, valószínűleg egyetértene azzal, hogy nem éri meg.

Szerencsére van egy VPN-szolgáltatás, amely megpróbálja kezelni ezt a növekvő problémát. Válassza le a VPN-t 2011-ben a Google korábbi mérnökei alapították „azzal a meggyőződéssel a magánélet alapvető emberi jog: hogy az embereknek szabadon kell mozogniuk az interneten – és az életükön – anélkül, hogy bárki a válla fölött nézne. “

Üdítő látni, hogy egy VPN-vállalat annyira a szolgáltatására összpontosít, és nem csak arra keresi a módját, hogy újabb bakot szerezzen. Az Ön számára a VPN-kapcsolat leválasztása megfelelő? Nemrég időt szántunk arra, hogy elvégezzük ezt a kiterjedt Disconnect VPN-felülvizsgálatot, hogy megtudhassa.

Válassza le a VPN-ellenőrzést.Válassza le a VPN-ellenőrzést.

Nemcsak saját magunk teszteltük a terméket, hanem több száz online értékelést is olvastunk más vásárlóktól. A Disconnect VPN áttekintés elolvasása után alaposan meg kell ismernie, hogy a terméket érdemes megvenni.

Jellemzők

A Disconnect egy olyan vállalat, amelyre összpontosít a felhasználók magánéletének védelme, amikor az interneten vannak. A vállalat termékeinek natív verzióit kínálja olyan eszközökhöz, mint például Android, iPhone, Mac és Windows. Ezenkívül a felhasználók letölthetnek bővítményeket a webböngészőjükhöz is.

Jellemzők - Válassza le a VPN-tJellemzők – Válassza le a VPN-t

A vállalat három kiszolgáló helyet biztosít felhasználóinak a Egyesült Államok, Japán, és a Egyesült Királyság. A vállalat közölte, hogy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy további kiszolgálókat adjon hozzá VPN-jéhez. A Disconnect VPN felülvizsgálatunk során nem tudtuk pontosan meghatározni, hogy a vállalat összesen hány szerverrel rendelkezett, bár mi 100 körülire becsülte.

A bontáshoz egy OpenVPN protokoll és AES-256 adat titkosítási szabvány. Ez a kettő ma elérhető legmegbízhatóbb módszerek és nagyban hozzájárul az adatok biztonságához.

Előnyök

Ha egyszerű, megbízható VPN-t keres, akkor A kapcsolat bontása csábító lehetőség lehet. Az alábbiakban néhány olyan dolgot talál, amely a legjobban tetszik a Disconnect VPN-hez.

Egyszerű használat

Ha nincs sok tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban, akkor inkább a Bontás lehetőséget találja egyszerű és könnyen használható. A termék műszerfala elegáns és könnyen kezelhető. Ha olyan módszereket keres, amelyekkel biztonságban tarthatja magát az interneten mindenféle csengő és sípszó nélkül, akkor lenyűgözni fogja a Disconnect VPN-t.

Könnyű használat - Válassza le a VPN-tKönnyű használat – Válassza le a VPN-t

Nincs adatnapló

A Disconnect VPN kapcsán a leginkább kiemelkedik az, hogy vannak nincs adatnapló.

Nincs adatnapló - válassza le a VPN-tNincs adatnapló – válassza le a VPN-t

A cég nem tárolja az adatait, és eladja azokat harmadik féltől származó értékesítőknek. Sajnos az adatnaplózás túlságosan általános tendenciává vált a VPN-szolgáltatások körében, különösen azokban, amelyek ingyenesek. Szeretjük, hogy használhatja ezt a VPN-t anélkül, hogy aggódnia kellene az adatainak veszélyeztetése miatt.

Magas védelem

Amellett, hogy nincsenek adatnaplók, a Disconnect lépéseket tesz annak érdekében, hogy ügyfeleinek biztonságos internet-élményt nyújtson. A vállalat egy OpenVPN protokoll és AES-256 adat titkosítás.

Magas biztonság - Válassza le a VPN-tMagas biztonság – Válassza le a VPN-t

Az OpenVPN egy nyílt forráskódú alagútprotokoll, amely a ma elérhető egyik legbiztonságosabb lehetőség. Az AES-256 titkosítás ugyanaz a szabvány, amelyet a kormányzati szervek használnak az információk védelmére. Az AES-256 többrétegű, vagyis feltörhetetlen. Azok, akik a VPN-t bontják nyugodtnak kell lennie, ha tudják, hogy információik biztonságosak.

Hátrányok

Bár van néhány dolog, ami tetszik a Disconnect VPN-ben, van néhány dolog hozd le a szemünkbe.

A teljesítmény sebességének hiánya

Amikor VPN-t használ, számíthat arra, hogy elveszíti a teljesítmény sebességének egy részét. A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy mind a feltöltés, mind a letöltés sebessége kb 75 százalékkal alacsonyabb mint az alapsebességünk.

A teljesítmény sebességének hiánya - Válassza le a VPN-tA teljesítmény sebességének hiánya – Válassza le a VPN-t

Ez kissé elmarad a VPN-ek átlagától. Remek példa arra, hogy a Disconnect hogyan nyújtja felhasználóinak átlagos teljesítmény a biztonságon kívül számos területen.

Korlátozott eszközök

Amikor VPN-t vásárol, azt várhatóan számos eszközön fogja használni. Sajnos a VPN-kapcsolat bontása ezt nem teszi lehetővé. Az ügyfelek rájönnek, hogy csak a fizetett terméket használhatják három eszköz. A legtöbb egyén számára, ez lesz a laptopjuk, táblagépük és mobiltelefonjuk.

Korlátozott eszközök - Válassza le a VPN-tLimited Devices – Kapcsolja le a VPN-t – – Forrás: Shutterstock.com

Ha keres egy VPN szolgáltatás az egész család vagy vállalkozás számára jobb lehet, ha máshova keres.

Az ügyfélszolgálat hiánya

Egy másik dolog, ami felkeltette a figyelmünket, az volt A Disconnect nem kínál minőségi ügyfélszolgálatot. Az egyetlen módja, hogy az ügyfelek e-mailen keresztül kapcsolatba léphessenek a céggel. Néhány felhasználó úgy találta, hogy a Disconnect napokig nem válaszolt az eredeti kérdésükre.

Az ügyfélszolgálat hiánya - Válassza le a VPN-t - Forrás: Shutterstock.comAz ügyfélszolgálat hiánya – Válassza le a VPN-t – Forrás: Shutterstock.com

Van nincs telefonos támogatás vagy élő chat szolgáltatás. Az ügyfélszolgálat hiánya frusztráló, különösen ha figyelembe vesszük, hogy Ön fizetett a termékért.

Normál opciók

Ha valaki testre szabást keres a VPN-en, akkor ez a termék nem az Ön számára. Kapcsolat bontása hiányzik a hasznos testreszabási lehetőség. Ha van tapasztalata a VPN-ek használatáról, valószínűleg csalódottnak találja magát a rendelkezésre álló lehetőségek hiánya miatt.

Szerverek hiánya

Utoljára az tűnt ki számunkra, hogy észrevehetően hiányzott a szerverek a Disconnect használatakor. A legjobb VPN-ek több ezer szerverhez tudnak hozzáférni. A VPN leválasztása viszont biztosítja az Ön számára hozzáférés három szerver helyszínhez.

Szerverek hiánya - Kapcsolja le a VPN-t - Forrás: Shutterstock.comSzerverek hiánya – Kapcsolja le a VPN-t – Forrás: Shutterstock.com

Becsléseink szerint körülbelül 100 szerver van a Disconnect hálózaton. Továbbá, mivel az ügyfelek nem tudják azonosítani, hogy melyik szerveren vannak, ez az nem hasznos termék a peer-to-peer fájlmegosztáshoz.

Árazási információk

A Disconnect három különböző típusú tagsági lehetőséget kínál ügyfeleinek, amelyeket alább talál.

Árazási információk - Kapcsolja le a VPN-t - Forrás: Shutterstock.comÁrazási információk – Kapcsolja le a VPN-t – Forrás: Shutterstock.com

Alapvető

A Disconnect Basic nem egészen VPN-ként működik. Ehelyett egy kiterjesztés, amelyet hozzáad a webböngészőhöz. Amikor ezt teszi, A kapcsolat bontása több mint 2000 nyomkövető webhely hozzáférését blokkolja.

Pro

Ha teljes értékű VPN-t keres a Disconnect-től, akkor fizetnie kell. Az egyik ilyen lehetőség az PrivacyPro Smart VPN, amelyet a cég csak az iOS eszközöket használóknak kínál. Nemcsak védelmet kap a webhelyek követésével szemben, mint az alapterv esetén, de olyan juttatásokat is kap, mint:

  • Csökkentett sávszélesség
  • 2x gyorsabb oldal betöltése
  • Felhasználóbarát tűzfal
  • Titkosítás

Ez a termék hagyományos VPN-ként szolgál abban az értelemben, hogy biztonságos kapcsolatot biztosít Önnek, még akkor is, ha nem biztonságos hálózathoz csatlakozik. A termék egyszeri 25 dolláros vételárért kapható.

Árazási információk - Válassza le a VPN-t - Basic-pro-PremiumÁrazási információk – Válassza le a VPN-t – Basic-pro-Premium

Prémium

Az utolsó választás a Disconnect VPN vásárlásakor a vállalat prémium terve. A cég három különböző Premium előfizetési lehetőséget kínál:

  • Egy év terv: 45 dollár
  • Három év terv 105 dollár
  • Ötéves terv 125 dollár

Ezt a tervet legfeljebb három eszköz, beleértve a mobil és az asztali számítógépeket is. Ez a szolgáltatás figyelmeztetéseket is küld Önnek, így tudja, mikor vannak információinak veszélyeztetése.

Végső ítélet

Miután befejeztük a Disconnect VPN felülvizsgálatunkat, úgy érezzük, hogy ez egy átlagos, az út közepe opció. Nagyra értékeltük, hogy a vállalat mennyire gondoskodik felhasználói információinak online védelméről. De még mindig nem elég, ha felvesszük őket a legjobb VPN-listánkra.

Végső ítélet - Kapcsolja le a VPN-t - Forrás: Shutterstock.comVégső ítélet – Kapcsolja le a VPN-t – Forrás: Shutterstock.com

Kívánjuk, hogy a társaság nagyobb hozzáférést kínált más szerverekhez vagy hogy annak letöltése és feltöltése a sebesség nagyobb volt.

Lehet, hogy a termékük olcsó, de sok különböző VPN-szolgáltatásról azt mondhatnánk, amelyek jobbak. A Surfsharknak például az egyik legolcsóbb csomagja van, amit valaha láttunk. Egy másik nagyszerű ajánlat a Nordvpn, akik folyamatosan a legjobb VPN-k közé sorolhatók, különféle listáink között, beleértve a torrentezéseket, játékokat és másokat.

Tehát, ha megfizethető, megbízható VPN-t keres az alapvető webes tevékenységekhez, akkor ezt érezzük A bontásnak érdemes meggondolnia magát. Ez nem túl divatos lehetőség, de a legfontosabb dolgokat jól csinálja.