Ha VPN szolgáltatást keres, DotVPN állítása szerint terméke az “A VPN jobb módja.”  

Teljesen nem értünk egyet, javasoljuk annak elkerülését! Miért?

 • Lassú sebesség
 • A Netflix nem működik a DotVPN-lel
 • Szerveropciók hiánya
 • Drága
 • Kínai joghatóság

Helyette szerezze be a Nordvpn vagy az Expressvpn alkalmazást, vagy válasszon a legjobb vpn listánkból.

A legtöbb VPN-szolgáltatások hasonló típusú igényeket terjesszen elő. Minden olyan szolgáltatást hirdet, amely ilyen vagy olyan módon jobb, mint a többi.

DotVPN ReviewDotVPN Review

Tehát a DotVPN valóban jobb módot nyújt a VPN-re?

Túllépjük az ígéreteket és az állításokat, és megtudhatjuk, mennyire teljesít ez a szolgáltatás, és hogy jó választás lenne-e azok számára, akik online adatvédelmet keresnek.

Bemutatjuk a DotVPN-t

Kutatásunk során rájöttünk sok érdekes dolog erről a VPN-szolgáltatásról. Ezek közül néhány előny és hátrány.

Bemutatjuk a DotVPN-tBemutatjuk a DotVPN-t

Ha megnézzük a DotVPN mögött rejlő titkosítás szintjét, azt találjuk, hogy az nem elég nagy ütést jelent, mint néhány más általunk áttekintett VPN. A 128 bites titkosítás egy lépés az iparági 256 bites szabványtól.

Ha a protokollok felé haladunk, akkor a dolgok kicsit jobbá válnak. A DotVPN az OpenVPN-t használja, ami az egyik legjobb lehetőség jelenleg. A fejlett biztonsági szintekkel kissé lassabb a letöltési és feltöltési sebesség, ahogy ez a legtöbb VPN-hez hasonló. Nyersz néhányat elveszítesz valamit.

A Netflix nem választható a DotVPN használatával. Néhány más általunk áttekintett VPN-rel a Netflix működött. Ha ez problémát jelent Önnek, érdemes egy másik VPN-t használni.

A szolgáltatások áttekintése

A szolgáltatások áttekintéseA szolgáltatások áttekintése

 • AES 128 bites titkosítás
 • VPN protokollok: OpenVPN, TLS 1.2 és Proxy Tunneling
 • Lassú sebesség
 • A Netflix nem működik a DotVPN-lel
 • A torrentezés megengedett a prémium csomaggal
 • Nem naplóz fontos információkat
 • Hong Kong-i székhelyű

Mit szeretünk a DotVPN-ben

Eddig a dolgok nem néznek ki a DotVPN számára. Ezzel a VPN-rel nem sok olyan funkció van említésre méltó. Bár lehet, hogy sivárnak tűnik, van néhány profija a DotVPN-nek.

Nincs naplózási irányelv

Tartsuk ezt a lehető legegyszerűbben. A DotVPN csak az Ön e-mail címét naplózza, és az nem veszi át személyes adatait. A regisztráció során egyes VPN-ek megkövetelik, hogy írd alá az életedet, de ezt itt nem kell megtenned.

Nincs naplózási irányelv DotVPN - Forrás: Shutterstock.comNincs naplózási irányelv DotVPN – Forrás: Shutterstock.com

DotVPN is nem rögzíti az internetes tevékenységét vagy a tényleges IP-címet. Mivel ez egy jelentős kérdés a VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatban, azt mondanánk, hogy ez egy jelentős plusz.

Biztonságos titkosítás mobilalkalmazásokhoz

Van böngészőbővítmény és mobilalkalmazás mind az iOS, mind az Android számára. Míg mindkettőt DotVPN-nek hívják, két nagyon különböző termékről van szó.

Biztonságos titkosítás mobilalkalmazásokhozBiztonságos titkosítás mobilalkalmazásokhoz

A böngészőbővítmény valójában nem VPN. Ehelyett a proxy szerver amely nem azonos szintű titkosítással és adatvédelemmel rendelkezik, mint a VPN.

A Secure Socket Layer (SSL) a legtöbb proxy szerver által használt protokoll. A DotVPN ezt a proxy szervert használja a 4096 bites titkosítás és használja is OpenVPN, amely közismerten a legbiztonságosabb VPN protokoll.

Míg a mobilalkalmazás igazi VPN, a telefonon és a mobileszközökön végzett összes tevékenység védelme.

Tisztességes kiszolgálócsomag

A múltban számos VPN-szolgáltatást vizsgáltunk meg, mindössze 10, 12 vagy 14 szerverrel, három országban. Nagyszerű lesz tudni, hogy a DotVPN kínál 700 különböző szerver 12 országban.

Tisztességes kiszolgálócsomag DotVPN - Forrás: Shutterstock.comTisztességes kiszolgálócsomag DotVPN – Forrás: Shutterstock.com

Amellett, hogy nagyszámú kiszolgálót kínál, a VPN-t is be kell használnia akár öt különböző eszköz egyszerre. Ön, gyermekei és nagymamája névtelenül böngészhet az interneten.

Könnyen kezelhető

Mire jó a VPN, ha nem tudja megtanulni a használatát? Összességében azt találtuk A DotVPN könnyen kezelhető és egyszerűen telepíthető. Króm kiterjesztést kínál, amelyet csak tud letöltés 30 másodperc alatt. Miután belépett az alkalmazásba, megtalálja az országokat, amelyek közül választhat.

Könnyen használható DotVPN - Forrás: Shutterstock.comKönnyen használható DotVPN

Ez a VPN felhasználóbarátabb, mint sok más, a múltban áttekintett VPN.

Mi nem tetszik a DotVPN-ben

Vannak még ennek a VPN-nek számos hátránya amelyeket alább felsorolunk. Lássuk.

Kínai joghatóság

A DotVPN Hongkongban található, amely különleges státusszal rendelkezik, és külön, a kínai szárazföldtől eltérő rendszeren működik. Úgy tűnik azonban, hogy Kína szorosabbra fűzi Hongkongot, ami aggodalomra ad okot.

Míg Kína kívül esik a 14 szem szövetségen, Kínában szigorú adattörvények vannak, és nagy a cenzúra. Az ország összes VPN-jét a kormány szponzorálja. Nem tudok rólad, de nem szeretném, ha Kína felügyelné az adataimat.

Kínai joghatóság DotVPN - Forrás: Shutterstock.comKínai joghatóság DotVPN – Forrás: Shutterstock.com

Nincs Netflix

A Netflix keményen dolgozik azért, hogy senki ne kerülje meg a földrajzi korlátozásait. Bár a DotVPN rengeteg szerverrel rendelkezik, kutatásunk során felfedeztük, hogy elég keményen kell keresgélnie, hogy megtalálja azt, amelyik működik, ha van ilyen.

Nincs Netflix DotVPN - Forrás: Shutterstock.comNincs Netflix DotVPN – Forrás: Shutterstock.com

Nincs torrentezés

Ha nem okozott elég csalódást a „no Netflix” irányelv, akkor nagyon örülne annak, ha tudná, hogy fájlokat sem tud torrentezni. Nézze meg a VPN-szolgáltatásokat lehetővé tévő egyéb áttekintéseinket torrentezés.

Nincs torrentezés DotVPN - Forrás: Shutterstock.comNincs torrentezés DotVPN – Forrás: Shutterstock.com

Mennyibe kerül?

Kell, hogy legyen jó hír ezzel a VPN-lel, igaz? Jól, énts árazás meglehetősen megfizethető, és felajánlja a ingyenes terv, de kapsz egy “csupasz csontok” csomag. A prémium terv az 2,99 USD ha fizet évente vagy 4,99 USD ha fizet havi.

Bár árazás meglehetősen ésszerű, meg kell jegyezni, hogy más vezető VPN-szolgáltatásokat is találhat, mint pl NordVPN, amelyek ugyanabba az árkategóriába esnek.

Ítéletünk

Szóval, mit gondol a DotVPN-ről, mert valószínűleg tudja, mit gondolunk? Ez a szolgáltatás nem kínálja a titkosítás szintjét szeretjük látni, azt is nincs Netflix vagy Torrenting. Bár megfizethető, vannak jobb VPN-ek is a piacon, amelyek ugyanazon a költségen állnak rendelkezésre.

DotVPN-ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comDotVPN-ítéletünk – Forrás: Shutterstock.com

Nem javasoljuk ennek a szolgáltatásnak a választását ha csúcsminőségű adatvédelemmel és sok funkcióval rendelkező VPN-t keres. nézze meg néhány egyéb véleményünket.

Hivatkozások