ExpressVPN áttekintés

Háború folyik annak megállapítására az internet jövője. Az egyik oldalon nagyvállalkozások, kormányok és hackerek állnak, akik mind be akarják támadni az önöket magánélet, lopja el személyes adatait, és ellenőrizze, mit tehet online. A másik oldalon olyan rendszeres emberek vannak, akik meg akarják védeni a magánéletünket, ellenőrzik a saját adatainkat, és egyedül hagyják őket mások.

A többieknek van kémügynökségek és a mesterséges intelligencia figyelni minden mozdulatodat, és ki tudja, milyen más fegyverekkel. Vannak VPN-ek.

ExpressVPN Review – Kiváló választás 2020-ra

Ebben a cikkben kitérünk rá ExpressVPN, gyakran fontolgatják a piac összesített legjobb VPN-je. Ha komolyan gondolja magát az online védelemről, akkor tudnia kell erről.

Az ExpressVPN 2009-ben indult, így az egyik leghosszabb ideig működő VPN-szolgáltatás. Világszerte mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások már régóta megbíznak benne, és alkalmazásai vannak az összes főbb operációs rendszerhez és a legtöbb routerhez – valamint számos más eszközhöz.

Bizonyított eredményekkel, például torrentezéssel, játékkal, streamingtel és még sok mással. Az ExpressVPN egy olyan márka, amelyet komolyan meg kell vizsgálnia, ha online meg kell védenie magánéletét.

ExpressVPN veszi

A cél az, hogy segítsen dönteni ha az ExpressVPN a megfelelő fegyver számodra ebben a háborúban. Íme az ExpressVPN aspektusai, amelyeket ma megvizsgálunk:

 • Eszköz támogatás
 • Sebesség
 • Biztonság és adatvédelem
 • Földrajzi és jogi szempontok
 • Globális lefedettség
 • Streaming és torrentezés
 • Kapcsolatok
 • Ár
 • Vevőszolgálat

Merüljünk be közvetlenül.

Eszköz támogatás

ExpressVPN nagyszerű munkát végez felhasználóbarát ügyfelek a legvalószínűbb eszközökhöz. Ezek egy része önálló alkalmazás, míg mások a legnépszerűbb böngészők kiterjesztése.

ExpressVPN eszköz kompatibilitás

Amikor ezt a felülvizsgálatot írtuk (2020. április), az ExpressVPN teljes ügyféllel rendelkezett a következő operációs rendszerekhez:

 • ablakok
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

Emellett támogatja a Chrome és a Firefox böngészőbővítményeket, valamint olyan biztonságos böngészőket, mint a Tor, számos útválasztót és más eszközt.

Ha a csatlakoztatni kívánt eszköz nincs a fenti listán, ez nem jelenti azt, hogy az ExpressVPN nem fog vele működni. Néhány eszközre manuálisan kell telepítenie a VPN-t. Megtekintheti a különböző eszközök kézi telepítési útmutatóit a weboldal.

ExpressVPN interfész

Az ExpressVPN is jó munkát végez hogy az interfészek megfeleljenek az egész fórumnak. Így néz ki az ExpressVPN Client felület. Normális esetben csak a jobb oldali ablakot fogja látni. Megnyitottam az Opciók ablakot is, hogy megmutassam, mennyire rendezett az egész.

Az összes bonyolult dolgot az Opciók fülön tárolja. Az egyetlen dolog, amit általában meg kell tennie, az kattintson a közepén lévő nagy bekapcsológombra kliens ablakból az ExpressVPN hálózathoz való csatlakozáshoz vagy azonnali leválasztáshoz.

Nyissa meg az ExpressVPN oldalt

Sebesség

Sok VPN-értékelés közzéteszi a sebességteszt eredményeit. Ezek a tesztek bizonyos mértékben hasznosak. De a VPN sebesség-tesztelése bonyolult a sok változó miatt, amelyet figyelembe kell venni. Ezek a változók a következők:

 • Hol van a teszt számítógép
 • A tesztelő számítógép által használt internetszolgáltató sebessége
 • Hol van a VPN-kiszolgáló
 • A napszak a kapcsolat mindkét végén
 • A tesztben használt adatok típusa

A probléma szemléltetésére, elvégeztünk egy egyszerű saját tesztet

A teszt

Két számítógépet használtunk, az egyik Windows 7 rendszert futtat, a másik Linux Mint 18.3 fahéj. Mindkettőre telepítettük a legújabb ExpressVPN klienst. A két számítógép egymás mellett, egy ecuadori Cuenca-i irodában volt elhelyezve, és ugyanarra az útválasztóra és internetszolgáltatóra volt csatlakoztatva..

ExpressVPN tesztelése

Az ExpressVPN-t úgy konfiguráltuk, hogy minden számítógép ugyanazzal a VPN-kiszolgálóval beszéljen. Ezután minden számítógépen a Chrome-ot használtuk egy népszerű sebességteszt-webhelyhez (Speedtest.net) való csatlakozáshoz. Beállítottuk Speedtest Single Connection módba, amely szerinte a legjobb a VPN-ek teszteléséhez, és kiválasztotta a ugyanaz az Egyesült Államok rendeltetési helye kapcsolatba lépni.

Végül teszteltük a két számítógépet, egyiket a másik után. Itt vannak az eredmények:

Tesztelő forduló Számítógép Ping (ms) Letöltés (Mbps) Feltöltés (Mbps)
1 Linux 90 22.79 14.68
ablakok 94. o 20.25 2.99
2 Linux 91. 22.75 12.93
ablakok 99 13.33 5.40

Amint látod, a számok mindenhol vannak. A Linux gép minden alkalommal jobb eredményeket ért el, de miért? És miért kapott a Windows gép sokkal lassabban letölteni a második körben, mint az első, de sokkal gyorsabban?

Nem tudjuk a válaszokat, de bizonyos mértékig nem számítanak. A kérdés, amire nagyon szeretnénk válaszolni, az az, hogy nem Az ExpressVPN elég gyors a használatához anélkül, hogy éreznénk, hogy feleslegesen várunk. Ezért fontos teszteljen egy VPN-t a környezetében történő használatával, felszerelésével, azt teszi, amit online szokott, amikor általában. Az ExpressVPN 30 napos, nem feltett kérdései visszatérítési irányelvei erre jól jön.

Vegye fel az ExpressVPN-t

Hogyan viszonyul az ExpressVPN más VPN-ekhez?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre egy választ találhassunk, egy 2018-as jelentéshez fordultunk AV-TEST GmbH. Abban VPN összehasonlító teszt jelentés szerint a vállalat egy tucat VPN-t tesztelt. Az ExpressVPN átlagon felüli pontszámot ért el a késés (ping), a letöltési sebesség és a feltöltési sebesség tekintetében.

De streamelhetek-e vele filmeket?

Mindezek alapján adhatunk néhány útmutatást a a multimédiás tartalmak streameléséhez szükséges sebesség. 2019. április 5-én cikk a Consumer Reports-tól, a különböző típusú tartalmak streameléséhez a következő letöltési sebességre van szükség:

 • Hang (Normál minőségű zene) 128 Kbps
 • SD (360p) Kiváló minőségű videó 1 Mbps
 • HD (1080p) Kiváló minőségű videó 8 Mbps
 • 4K HDR Videó 18 Mbps

Ha ilyen sebességet tud elérni, mikor és hol szeretné megtekinteni a streaming tartalmat, akkor a VPN-je elég gyors.

Az ExpressVPN számos népszerű streaming szolgáltatás támogatását garantálja, beleértve a nagy szolgáltatókat, mint például a Netflix, az Amazon Prime, a Disney Plus, az ESPN, az HBO és a BBC iPlayer, de olyan kisebb szolgáltatásokat is, mint a Hulu, az ITV Player és a Kodi.

Legközelebb foglalkozzunk a biztonsággal és az adatvédelemmel.

Biztonság és adatvédelem

Az ExpressVPN úgy lett kialakítva, hogy online biztonságot és adatvédelmet nyújtson Önnek. De azóta az emberek hajlamosak ezeket összekeverni, gondoltuk, átnézzük, mit jelent ez a két kifejezés a VPN-ek vonatkozásában.

A biztonság az a képesség, amely megakadályozza, hogy mások elolvassák a számítógép és a VPN szolgáltatás között áramló üzeneteket. A VPN-ek erős titkosítással biztosítják ezt a biztonságot a számítógép és a VPN-kiszolgálók közötti kommunikáció védelme érdekében.

Az adatvédelem az a képesség, hogy ellenőrizhesse, ki láthatja az Ön személyes adatait. Itt az a gond, hogy sok VPN naplót vezet, amelyek alapján megállapítható, hogy mit csinál online. Bizonyos esetekben a helyi önkormányzat arra kényszeríti a VPN-t, hogy vezessen naplót, amelyet a kormány felhasználhat az egyes felhasználók megtámadására. Más esetekben a VPN-szolgáltatás naplózza Önnel kapcsolatos információkat saját felhasználásra, vagy azért, hogy eladja azokat hirdetőknek.

Az ExpressVPN olyan komolyan veszi felhasználóik magánéletét és biztonságát, hogy elkötelezte magát harmadik fél rendszeres ellenőrzése mellett a négy legnagyobb tanácsadó cég, a PricewaterhouseCoopers (PwC) mellett..

A PwC következetesen megállapította, hogy az ExpressVPN magánéletre vonatkozó állításai és az ügyfélnaplók hiánya igazságos és pontos, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy nagyon bízzanak az ExpressVPN szolgáltatásában és az adatvédelemben.

ExpressVPN biztonság

ExpressVPN ajánlatok katonai szintű AES-256 titkosítás és az iparági szabványú OpenVPN protokoll. ExpressVPN véd az IP, DNS és WebRTC szivárgások ellen. Ezek mind fontos biztonsági funkciók, amelyek a csomag teteje közelében helyezkednek el. De az ExpressVPN olyan hatékony biztonsági funkciókat is kínál, amelyeket máshol nehéz megtalálni, még az iparban is egyedülállóak.

Annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is figyelemmel kísérjék azokat a sebezhetőségeket, amelyek kihathatnak az ügyfelek adatvédelmére, az ExpressVPN 2016 óta rendelkezik egy régóta működő hibajáték programmal.

2020 júliusában az ExpressVPN a Bugcrowd-tal közösen új hibajáték programot jelentett be, amely arra ösztönzi a kutatókat, tesztelőket és fehér kalapos hackereket, hogy terjesszenek biztonsági réseket platformjukra. Az ExpressVPN jutalmazza azokat a személyeket, akik biztonsági réseket találhatnak a rendszerükben.

HTTPS mindenhol

Az ExpressVPN lehetővé teszi a biztonságosabb böngészést a Google Chrome kiterjesztésük használatakor, a „HTTPS Everywhere” használatával, amely titkosítja a böngésző kommunikációját a nagyobb webhelyekkel. A HTTPS Everywhere-t az Electronic Frontier Foundation készíti, és a Tor projekttel együttműködve állítja elő.

TrustedServer

Az egyik Bármely szerver biztonsági pontjai a lemezmeghajtók. Ha egy ellenséges színész kezébe kerül egy VPN-kiszolgáló, fizikailag kivonhatja a merevlemez-meghajtót a kiszolgálóról és elemezheti azt. Ez nem csak hipotetikus kockázat bármelyik. Számos VPN-szolgáltatás (köztük az ExpressVPN) szervereit lefoglalta a rendőrség vagy mások.

Az ExpressVPN úgy döntött, hogy ezt a kockázatot úgy oldja meg, hogy megszünteti az összes szerverén lévő meghajtókat. A szerver összes felhasználói adata a RAM-ban tárolódik, nem pedig a lemezmeghajtón. Ez azt jelenti, hogy amint a szerver elveszíti az energiát, az összes felhasználói adat visszavonhatatlanul eltűnik.

Nem elégedett csak a felhasználói adatok biztonságával, amikor a szerver bekapcsol, betölt egy friss, kriptográfia aláírással ellátott, csak olvasható képet a teljes szoftverkötegből. Ez lehetővé teszi ExpressVPN, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden szerver mindig a rendszer tiszta, aktuális verzióját futtatja.

ExpressVPN azt mondja, hogy már megtette ezt az új platformot világszerte több mint 3000 szerverére terjesztette.

Hálózati zár

Egy másik ExpressVPN-ek erős pontok az övék Kill Switch technológia, az úgynevezett hálózati zár. Ha a számítógép megszakad az ExpressVPN-hez való csatlakozáson, A Network Lock azonnal megakadályozza, hogy bármilyen forgalom belépjen vagy elhagyja a készülékét. Ez megakadályozza az IP-cím kitettségét.

ExpressVPN Kill kapcsoló

Az ExpressVPN stílusú Kill Switch a legbiztonságosabb megoldás annak biztosítására, hogy a titkosítatlan adatok soha ne szivárogjanak ki a számítógépről. Sok VPN-nél egyáltalán nincs Kill Switch. Másoknak a Kill Switch egy alapvető formája van, amely megakadályozza, hogy bizonyos alkalmazások kommunikáljanak az interneten, ha a VPN nem működik. Azok az alkalmazások, amelyek nincsenek a védett listán, normálisan kapcsolódnak, az IP-címedet kitéve snoopsnak.

ExpressVPN DNS

A. Másik erős biztonsági jellemzője ExpressVPN a privát, nulla tudású DNS. Minden ExpressVPN-kiszolgáló saját DNS-szolgáltatást futtat. Ez azt jelenti, hogy harmadik felek nem tudják kémkedni a DNS-használatával, hogy megnézzék, hol jár online.

E megközelítés további előnye, hogy a DNS-szel végzett összes interakció titkosítva van. Más VPN-ek egy harmadik fél DNS-ét használják, és titkosítatlanul küldenek kéréseket a DNS-hez. Így kiszolgáltatottá válik ember a közepén téged kémkedni tervezett támadások. Csökkenti az online tevékenységek cenzúrázásának esélyét is.

MediaStreamer

Az ExpressVPN használatának egyik bónusa az, hogy megteheti csatlakozzon egy szerverhez a világ egy másik részén, úgy tűnik, mintha fizikailag ott lennél. Ez hozzáférést biztosít a geo-blokkolt szolgáltatások, ami azt jelenti, hogy csak a világ meghatározott részein érhetők el.

Az ExpressVPN ilyen helyváltoztatáshoz való hátránya a sebesség. Mivel a VPN titkosítja az oda-vissza továbbított kommunikációt, lassabb és több erőforrást használ fel, mint VPN nélkül csatlakozni.

ExpressVPN MediaStreamer

A MediaStreamer az ExpressVPN megoldás erre a problémára. Ha nincs szüksége a VPN által biztosított titkosításra, akkor inkább a MediaStreamer szolgáltatást használhatja. Ez adja meg a az ExpressVPN hálózat előnyei (ezer szerver, privát DNS, valós IP-cím elrejtése a streaming szolgáltatás elől) a kapcsolat titkosításának általános költsége nélkül.

A MediaStreamer beállításához kissé körül kell bökdösni az operációs rendszerben, ez technikaibbá teszi, mint a normál ExpressVPN interfész használatát. De ha a gyors streaming az, amire vágysz, ezt érdemes megnézni.

Ha meg szeretné tudni, hogy vannak-e utasítások a MediaStreamer számítógépre vagy más eszközökre történő beállításához, keresse fel az ExpressVPN támogatási központot. Keresse meg a MediaStreamer + készüléke nevét. Például, ha a MediaStreamer programot Roku eszközön szeretné használni, a keresés így néz ki:

Keresés az ExpressVPN támogatásban

Ha elakad, forduljon közvetlenül az ügyfélszolgálathoz a keresőmező alatti linkek egyikét használva.

ExpressVPN adatvédelmi irányelvek & A napló nélküli állapot megerősítése

ExpressVPN „naplózási tilalommal” rendelkezik hogy drámai módon bebizonyosodott. 2017-ben az orosz török ​​nagykövetet lelőtték és megölték Mevlüt Mert Altıntaş, szolgálaton kívüli török ​​rendőr. A lövő egy ExpressVPN-felhasználó volt, aki fizikailag Törökországban található szerver segítségével csatlakozott.

ExpressVPN Nincs naplózási irányelv

Némi jogi csetepaté után, a török ​​hatóságok portyáztak az adatközpontba, ahol az ExpressVPN szerver volt, és lefoglalták. A török ​​hatóságok a szerver lefoglalása után sem kaptak semmilyen információt, amelyet azóta felhasználhattak volna Az ExpressVPN nem vezet kapcsolati vagy tevékenységnaplót.

Alapján ez a cikk a TorrentFreak.com oldalon az ExpressVPN tervezte ne állítson be fizikai szervereket Törökországban és ehelyett a török ​​IP-címmel rendelkező, de más országokban fizikailag tárolt virtuális szerverekre költözik.

2019 márciusában az ExpressVPN volt a 10 VPN-szolgáltatás egyike, amelyekkel a Roscomnadzor felvette a kapcsolatot, az internetes hozzáférés cenzúrájáért felelős orosz kormányhivatal. Megparancsolták nekik csatlakozzon az FGIS-hez (orosz adatbázis a tiltott helyekről), és használja ezt az adatbázist a megakadályozza, hogy az oroszok hozzáférjenek a tiltott webhelyekhez.

Alapján ez a poszt, ExpressVPN (és további 5 célzott szolgáltatás) azonnal eltávolította az összes fizikai szerverét Oroszországból és bejelentette, hogy továbbra is szolgálja az orosz ügyfeleket, de nem fog eleget tenni a kormány követelményeinek.

Világos, hogy Az ExpressVPN komolyan gondolja a felhasználók magánéletének védelmét.

Nyissa meg az ExpressVPN oldalt

Földrajzi és jogi szempontok

Könnyű úgy gondolni az internetre, mint erre az alaktalan adatfelhőre, valós hely nélkül. De ezek az adatok valahol fizikai hardveren léteznek a való világban. A VPN-ekre gondolva figyelembe kell vennie a dolgok valós helyét. Különösen el kell gondolkodnia a a VPN-szolgáltatás helye valamint a a VPN-kiszolgálók helyei, amelyekhez csatlakozik és az erőforrások, amelyekhez csatlakozik.

Jogi illetékesség

A VPN-szolgáltatás helye meghatározza a jogi illetékességet hogy a társaság alatt működik. Az online tevékenységek országainak politikája nagyon eltérő. Az egyik országban teljesen legális online tevékenységek miatt a másik börtönbe kerülhet.

Néhány ország tiszteletben tartja a magánélethez való jogát míg mások kémkedjen mindenért, amit csinál. Egyesek olyan tartalmat cenzúráznak, amelyet a kormánytisztviselők nem szeretnek, mások nem. Néhányan megkövetelik a VPN-szolgáltatásoktól, hogy naplót vezessenek minden tevékenységéről, így a bűnüldöző szervek felhasználhatják őket ön ellen.

A Brit Virgin-szigeteken (BVI) található az ExpressVPN. A A BVI támogatja az internetes adatvédelmet és nem követelik meg a VPN-szolgáltatásokat, hogy naplót vezessenek arról, hogy mire készülnek a felhasználók.

Kivéve egy VPN-szolgáltatást, mint például az ExpressVPN, amely egy adatvédelem-barát joghatóság alatt található, jó gyakorlat kerülje az otthoni VPN használatát. Sokkal kisebb az esélye annak, ha egy ország nem helyi állampolgár után megy a helyi törvények megsértése miatt, mint az állampolgároké. Kivéve, ha Ön a BVI Express körülbelül 30 000 állampolgára, a VPN kiváló választás a joghatósági kérdések elkerüléséhez.

Mit szólsz ExpressVPN más országokban található szerverek? Kinek a joghatósága alá tartoznak? Általánosságban, A kiszolgálóra annak az országnak a törvényei érvényesek, amelyekben a szerver fizikailag található.

Jogi illetékesség – Forrás: Shutterstock.com

Amennyire megállapíthatjuk, az USA területén található szerverekre az USA felügyeleti törvényei vonatkoznak. Megfelelő a valószínűsége annak, hogy az amerikai kormány kémkedik a területén található bármely VPN-kiszolgáló ellen. Valószínűleg jobban jársz csatlakozás az USA-n kívül található ExpressVPN szerverhez amikor csak lehetséges.

Fizikai távolság

A további üzeneteknek a számítógép és az Ön által használt internetes erőforrás között kell haladniuk, annál tovább tart. Ez azt jelenti, hogy A használt VPN-kiszolgáló fizikai helye változást hozhat a kapcsolat késleltetésében és teljes sebességében.

Egyszerű példa, képzelje el Párizsban vagy és szeretnék csatlakozzon egy londoni szerverhez. A két város közötti egyenes távolság kb. 340 km. Tehát a számítógép és a szerver között utazó üzeneteknek kb. 340 km-t (680 km oda-vissza) kell megtenniük..

Most képzelje el, hogy ahelyett, hogy közvetlenül csatlakozna a londoni szerverhez, bekapcsolja VPN-jét és csatlakozzon a londoni szerverhez használva Amszterdamban található VPN szerver. A távolság Párizs és Amszterdam között van körülbelül 430 km. Amszterdam és London közötti távolság pedig kb. 360 km. Most a párizsi számítógép és a londoni szerver közötti üzeneteknek utazniuk kell körülbelül 790 km (1580 km oda-vissza út).

ExpressVPN szerver fizikai távolsága

Ez a további távolság mindenképpen meglesz lassítsa a kommunikációt a párizsi számítógép és a londoni szerver között.

A probléma megoldása az válasszon egy VPN-kiszolgálót a lehető legközelebb a számítógépéhez. Ez minimalizálja a további távolsági üzeneteket, amelyeknek utazniuk kell, függetlenül a kívánt erőforrás helyétől.

Kivétel ez alól a szabály alól, ha Ön az a VPN segítségével megkerülheti a földrajzi blokkolást. Ebben az esetben szeretné válassza az erőforráshoz fizikailag legközelebb eső VPN-kiszolgálót ahogy akarja és a fel nem szabadított területen belül.

Nyissa meg az ExpressVPN oldalt

Cenzúra és felügyelet

A BVI, ahol az ExpressVPN található, nem teszi bármilyen internetes cenzúra vagy megfigyelés amennyire bárki meg tudja mondani. És az ExpressVPN sem tart semmilyen naplót, amely felhasználható lenne ezekre a célokra.

Globális lefedettség

Általában egy VPN, amely rendelkezik több szerver több országban jobb mint kevesebb szerverrel kevesebb országban. A több szerver több lehetőséget jelent az elfoglalt (tehát lassú), blokkolt, karbantartás miatt leállt vagy más módon jelenleg nem hasznos kiszolgáló megkerülésére. És több szerver ad több lehetőség a fizikai távolság minimalizálására üzenetek között kell közlekedni.

ExpressVPN kiszolgáló helyei

Eközben több ország azt jelenti, hogy a nagyobb esélye van a geoblokkok és a cenzúra kikerülésének.

A cikk írásakor az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik 160 helyszínen, 94 országban.

Ez nem a legnagyobb VPN-hálózat, de még mindig elég nagy. Kevés olyan hely van a világon, amelyik nem érheti el az ExpressVPN használatával.

Streaming és torrentezés

A VPN egyik legfontosabb felhasználási esete a multimédiás tartalmak megtekintése. Az ExpressVPN támogatja a korlátlan streaminget, és ez az egyik legjobb torrentezéshez szükséges VPN.

Sebesség

Ami a sebességet illeti, Az ExpressVPN nagy sebességű szervereket használ az egész hálózatán és általában az egyik leggyorsabb szolgáltatásnak minősül mind streaming, mind pedig torrentezés. Ha még nagyobb sebességre vágysz mint amilyet az alap ExpressVPN hálózat biztosít, konfigurálhatja a MediaStreamer szolgáltatást a tartalom megtekintésére használt eszközön.

ExpressVPN sebesség

Az ExpressVPN lefedi a sebességszöget. De mi a helyzet adatfolyam vagy torrentelés során?

Biztonság közvetítés vagy torrentezés közben

Az online sok multimédiás tartalmat szerzői jogok vagy földrajzi blokkok védik. Az ExpressVPN segít hozzáférni az ilyen tartalmakhoz, de a saját biztonsága érdekében érdemes ezt névtelenül megtenni. A teljes ExpressVPN és a MediaStreamer is ugyanazt a szerverhálózatot használja, és mindkettő védi az IP-címét.

ExpressVPN streaminghez és torrentezéshez

normál körülmények között, a külvilág csak a VPN-kiszolgáló IP-címét fogja látni. Ha valamilyen okból meghiúsul a kapcsolat a szerver hálózattal, A Network Lock azonnal leválasztja az internetről, annak biztosítása, hogy az Ön IP-címe ne legyen kitéve. Szóval amíg semmi sem 100% bolondbiztos, Az ExpressVPN a lehető legbiztonságosabbá teszi streaming vagy torrentelés közben.

Mi a helyzet a Netflix-szel?

Lény zárolt a te fizetett a Netflix fiókot, mert véletlenül a más helyszínen több millió ember számára nagy csalódás. Ez a VPF-szolgáltatások egyik legkívánatosabb jellemzőjévé teszi a világ bármely pontjáról a Netflixbe történő bejelentkezés lehetőségét.

Az ExpressVPN rengeteg erőfeszítést tesz erre, és a tesztek többségében a kategóriába tartozik az egyik legjobb VPN hogy bejelentkezett a Netflix számlát, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon.

Kapcsolatok

Íme néhány további tényező, amelyet érdemes figyelembe venni az ExpressVPN értékelésekor.

Kapcsolatok

Mint minden versenytársa, Az ExpressVPN korlátozza a csatlakoztatható eszközök számát hálózatához egyidejűleg. Ez lehetővé teszi, hogy öt egyidejű kapcsolat, amit kissé korlátozónak tartunk, tekintve a legtöbbünk otthonában vagy irodájában lévő internethez csatlakoztatott eszközök számát.

Tehát mit tegyen, ha több kapcsolatra van szüksége, mint amennyit egy szabványos előfizetés tartalmaz? Kétféleképpen lehet ide menni.

 • 1. lépés: Iratkozzon fel további előfizetésre. Minden további előfizetés 5 egyidejű kapcsolatot hoz létre. Ez működik, de elég drága lehet.
 • 2. lépés: Telepítse az ExpressVPN-t az útválasztóra. Ha ezt megteheti, minden útválasztóhoz csatlakoztatott eszköz automatikusan használja a VPN-t. Nem minden útválasztó támogatott, de ha a tiéd, akkor ez jobb megoldás lehet, mint több további előfizetés megvásárlása.

Ár

Ahogy elképzelhető egy ilyen prémium termék esetében, ExpressVPN magasabb az árcédulája mint sok más VPN. Így néz ki az árképzés 2020 áprilisától:

A terv hossza Ár Teljes ár számlázva előre
1 hónap Havonta 12,95 USD 12,95 USD
6 hónap Havonta 9,99 USD (6 havonta számlázva) 59,95 USD
1 év Havonta 6,67 USD (számlázás évente egyszer)

Az első éved további 3 további hónapot tartalmaz, így 15 hónap után számláznak először, utána évente egyszer.

99,95 USD az első 15 hónapban

99,95 USD minden év után

Hónaponként előfizetés drága, havi 12,95 dollárnál. Az ár igen dobjon le, ha hosszabb távú előfizetést választ, de még mindig kissé magas a többi VPN-hez képest. Az ExpressVPN leghosszabb távú előfizetése fut Évente 99,95 USD az első év után, összehasonlítva egy hasonló szolgáltatással NordVPN hogy a költségek Három évre 107,55 USD.

Az ExpressVPN nem kínál ingyenes próbaverziót. De felajánlja a 30 napos kérdés nélkül feltett pénz-visszafizetési garancia, ami időt ad arra, hogy valóban belátása előtt lássa, mit tehet az ExpressVPN.

ExpressVPN elfogadott fizetési lehetőségek

Az előfizetés fizetésével kapcsolatban az ExpressVPN megkönnyíti a fizetési lehetőségek széles skálája, a szokásos hitelkártyáktól a Bitcoin, néhány egzotikusabb kártyához / szolgáltatáshoz.

Vevőszolgálat

Véleményezője már több mint egy éve használja az ExpressVPN-t Windows, Linux és Android eszközökön csuklás nélkül. Ennek eredményeként megvan nincs első kézből származó tapasztalat az ExpressVPN támogatási csapatnál hogy megosszam veled. Az ExpressVPN azonban az egész iparágban híres a kiváló támogatásról.

ExpressVPN támogatási lehetőségek

Ennek a nagy hírnévnek egy része köszönhető A 24/7/365 támogatás elérhetősége. Ha az online hibaelhárítási útmutatók és a beállítási utasítások nem elegendőek, akkor az ügyfélszolgálattal fordulhat Élő chat, iktatás a Támogatási jegy, vagy email.

Következtetés

Az ExpressVPN hírnevet szerzett az egyik legjobb VPN, ha nem is a legjobb általános szolgáltatás. Ha hajlandó egy kicsit többet fizetni, hogy valamivel többet kapjon, ez a prémium szolgáltatás remek lehetőség.

Vegye fel az ExpressVPN-t

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map