Ha gondolt már valaha az internetes adatvédelmére, és hogy biztonságban van-e vagy sem, akkor nem vagy egyedül. A HideMyAss (HMA) emberei megígérik teljes magánélet és védelem a legújabb és legjobb technológiával.

HideMyAss VPN áttekintésHideMyAss VPN áttekintés

HideMyAss rengeteg előnnyel jár, de jelentős hátrányokkal is jár. Nem akarunk túl korán megijeszteni, de, A HMA-nak van néhány naplózási házirenddel kapcsolatos kérdése, amelyekről később beszélünk.

Menj a HideMyAss oldalra

A jó tulajdonságok elégségesek-e a rosszak felülmúlására? Lássuk.

Mi a HideMyAss?

Mint sokan VPN-szolgáltatások, A HideMyAss arra vállalkozik, hogy azt tegye, amit mindenki más szeretne; védje identitását azáltal, hogy online névtelen maradhat. Sok VPN megpróbálja kudarcot vallani, mert szolgáltatása túl lassú, nem elég biztonságos vagy túl vázlatos ahhoz, hogy bárki megbízhasson benne.

Mi a HideMyAss?Mi a HideMyAss?

A HideMyAss kívülről néző, tekintélyes szolgáltatásnak tűnik. Van egy professzionális weboldal, csúcsminőségű titkosítási szabványok, tisztességes sebességtesztek és rengeteg szerver.

Mi romolhat el?

A HideMyAss biztonsági előnyei

A biztonság a VPN elengedhetetlen része, igaz? Olyan szolgáltatást szeretne, amely simán és zökkenőmentesen elrejti az IP-címét, hogy minden „kukucskáló tom” kívül maradjon. Kutatásunk során, néhány tényező alapján teszteljük a biztonságot:

A HideMyAss biztonsági előnyeiA HideMyAss biztonsági előnyei

  • DNS szivárgás
  • Titkosítás szintje
  • Az adatnaplózás kockázata

Megnéztük a HMA-k szivárgási tesztjét, és megállapítottuk, hogy többnyire tiszta volt. Ezután nézzük meg a HMA által használt titkosítás szintjét. OpenVPN 256 bites titkosítást használ a legjobbakról szól.

Végül, a HideMyAss-szal kapcsolatos egyik legnagyobb probléma a naplózási politikája. Nem fél megosztani a tényt összegyűjti a felhasználónevét, a csatlakozás és a bontás idejét, az adatmennyiséget, a csatlakozáshoz használt IP-t és a felhasznált VPN IP-t.

Ez borzalmas; ha bármi rosszul esik, akkor közvetlen kapcsolata van a bejelentkezett IP és a használt VPN-kiszolgáló között.

A HideMyAss előnyeiA HideMyAss előnyei

Rosszabb lesz.

Figyelemmel kíséri a hálózat használatát a szolgáltatás javítása, a csalások megelőzése, valamint a rendszerrel való visszaélés vagy tiltott tevékenység megelőzése érdekében.

Térjünk vissza az időben 2011-re, amikor egy fiatalember megnevezett Cody Kretsinger részt vett a Sony Pictures hackelésében. Abban az időben HMA szervert használt, és A HMA átadta az információkat az FBI-nak.

Ez határozottan nem nulla log vpn.

Streamelheted a Netflix-et a HideMyAss segítségével?

A Netflix streamingje elmaradt vagy hiányzik a HMA-ból, néha működik, máskor pedig nem. Ez attól függ, hogy milyen szervert használ, és a kutatás során, azt találtuk, hogy Hollandiában az egyik szerver működött, míg a többiek nem.

Streamelheted a Netflix-et a HideMyAss segítségével?Streamelheted a Netflix-et a HideMyAss segítségével? – Forrás: Shutterstock.com

Tudsz torrentezni a HideMyAss-szal?

A HideMyAss nem jön ki rögtön, és azt mondja, hogy nem szabad torrentezni a szerverein, de határozottan arra ösztönzi, hogy ne. Kutatásunk során sok felhasználó panaszkodott hosszan tartó adatátvitel és a torrent kliensek esetleges blokkolása.

Felejtse el használni ezt a VPN-t torrentezéshez, nézze meg a torrentezéshez szükséges legjobb VPN-eket.

Tudsz torrentezni a HideMyAss-szal? - Forrás: Shutterstock.comTudsz torrentezni a HideMyAss-szal? – Forrás: Shutterstock.com

Ne feledje, hogy a HMA szinte mindent nyomon követ és tárol, amit csinál, ha megszegi a feltételeit, akkor elkapja.

Mennyibe kerül a HideMyAss?

Amikor azt hitted, hogy ennél rosszabb nem lehet, akkor is. A HideMyAss nem olcsó. Egy prémium fizetési lehetőséget kínálnak a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Itt található a HMA árképzésének bontása:

mennyibe kerül a hidemyassMennyibe kerül a HideMyAss?

  • Egy hónap – havonta 11,99 USD (drága !!)
  • Egy év – havonta 6,99 USD (évi 83,88 USD)
  • Két év – havonta 4,99 USD (119,76 USD kétévente számlázva)
  • Három év – havonta 2,99 USD (háromévente számlázva 107,64 USD) *

A HideMyAss lelassít?

Nem minden rossz hír a HMA-val. Az egyik legjobb dolog ebben a VPN-ben a szerver sebessége. Kutatásunk során észrevettük, hogy a legtöbb felhasználó tapasztal körülbelül 30% -os sebességcsökkenés amikor egy HMA szerveren van. Lehet, hogy rosszul hangzik, de ez nem más, mint néhány más általunk tesztelt VPN.

Ha valódi sebességre vágyik, nézze meg a Nordvpn Vs Expressvpn szolgáltatást, a két legfontosabb VPN-jünk fej-fej mellett halad.

A HideMyAss lelassít? - Forrás: Shutterstock.comA HideMyAss lelassít? – Forrás: Shutterstock.com

Az Egyesült Államok és az EU szerverei jól teljesítettek, az ázsiai szerverek a leglassabbak, kb.

A magas letöltési sebességet általában a szolgáltatás elérhető kiszolgálóinak tulajdonítjuk. A HideMyAss-nak több mint 930 szervere van 280 helyszínen, 190 országban; az lenyűgöző.

Szerverei a földgömb minden szegletét lefedik Grönlandtól Dél-Afrikáig, így Önnek van a legnagyobb esélye a gyors sebesség elérésére ha olyat választ, amely közel van a jelenlegi tartózkodási helyéhez.

Mi a helyzet az ügyfélszolgálattal?

Kutatásunk során olyan dolgokat keresünk, mint a válaszidők és az elérhető ügyfélszolgálati kapcsolattartó pontok. A HMA néhány különböző módot kínál a kapcsolatfelvételre. E-mailben kaphat támogatást, közösségi média, vagy élő chat honlapján. Az élő csevegés mindig kétélű kardnak számít, amikor a VPN-ekről van szó.

Mi a helyzet az ügyfélszolgálattal? - HideMyAssVPN - Forrás: Shutterstock.comMi a helyzet az ügyfélszolgálattal? – HideMyAssVPN – Forrás: Shutterstock.com

Egyes szolgáltatások nagyszerű folyamatban vannak a megkeresések kezelésében, és ezt azonnal megteszik. Másoknak napokba telik a válaszadás, és értelmetlen még „élő csevegésnek” is nevezni. Kutatásunk során azt tapasztaltuk A válaszidők gyorsak voltak az élő csevegésen keresztül, de nem annyira az e-mail és a közösségi média segítségével a HMA számára.

Ítéletünk

Ajánljuk-e a HideMyAss-t olvasóinknak??

igen és nem.

Ez a VPN nagyszámú szerverrel rendelkezik, erős sebességteszt-eredményekkel és csúcsminőségű titkosítással rendelkezik. De mindez kimegy az ablakon, ha naplózza az adatait, tárolja az adatait és eladja azokat azoknak, akik kérdezik. A HMA esetében rejlik a potenciál, de vannak kockázatok is.

HideMyAssVPN-ítéletünk - Forrás: Shutterstock.comHideMyAssVPN-ítéletünk – Forrás: Shutterstock.com

A fakitermelési gondok mellett Ön is ne férj hozzá a Netflixhez vagy a torrentezéshez ezért nem is ajánlhatjuk erre a célra.

Menj a HideMyAss oldalra

Nagyon javasoljuk, hogy kerülje ezt a VPN-t, nem éri meg. Nézze meg a legjobb VPN-listánkat néhány jobb választásért, mint például a Cyberghost, a Nordvpn, az Expressvpn és mások.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me