A Hoxx VPN áttekintésében közelebbről megvizsgáljuk egyes szolgáltatásait, a szolgáltatás előnyeit és hátrányait, valamint egyéb információkat, amelyek segítenek eldönteni, hogy ez a megfelelő VPN az Ön számára.

TLDRA Hoxxot egyáltalán nem ajánljuk. Miért?

 • Az Egyesült Államokban található, megkérdőjelezhető adatvédelemmel
 • Elavult titkosítás
 • Nem engedélyezi a torrentezést
 • Nincs kill-switch
 • Nem működik együtt Netflix vagy más streaming webhelyek
 • Naplózza a tevékenységet és egyéb információkat
 • Lassú sebesség összességében
 • Kétséges megbízhatóság

Olvassa el a legjobb VPN útmutatónkat az általunk ajánlott VPN kiválasztásához.

Hoxx VPN áttekintésHoxx VPN áttekintés

Virtuális magánhálózatok, vagy VPN-szolgáltatások, úgy tervezték, hogy a biztonságos kapcsolat egy másik hálózatra az Interneten keresztül. Amikor VPN-t használ, gyakran képes erre régióhoz kötött webhelyek elérése (ami ideális nemzetközi utazásokhoz), és böngészését és online identitását titokban és biztonságban tarthatja.

Akár nyilvános helyen dolgozik laptopján, akár e-mailt ír, miközben egy másik országba látogat, a megfelelő VPN biztonságban tarthatja Önt.

Szerezze be a Hoxx VPN-t

Mi a Hoxx VPN?

Hoxx VPN floridai székhelyű vállalat (az Egyesült Államokban található VPN-ek általában rettenetesek a magánélet szempontjából), és 2014 óta a VPN1.com tulajdonosa. A Hoxx több mint egymillió felhasználó val vel több mint 600 szerver több mint 30 országban.

Mi az a Hoxx VPN?Mi a Hoxx VPN?

Hoxx úgy véli „Jogod van biztonságosan szörfözni.” Bár a Hoxx magát VPN-nek hívja, sok felhasználó úgy ítéli meg inkább proxy, mint VPN (ezt a „Jellemzők” szakaszban tárgyaljuk részletesebben).

Mi a különbség a VPN és a proxy között?

Az a tény, hogy a Hoxx azt mondja, hogy VPN-szolgáltatás, miközben valójában valami más, kissé nyugtalanító lehet azok számára a felhasználók számára, akik megbízható szolgáltatást szeretnének, és zavarba ejtik azokat a felhasználókat is, akik nem annyira jártasak a technológiában. Próbáljuk leegyszerűsíteni, és nézzük meg, mi a különbség a VPN és a proxy között.

Mi a különbség a VPN és a proxy között? - Forrás: Shutterstock.comMi a különbség a VPN és a proxy között? – Forrás: Shutterstock.com

A proxy és a VPN hasonlóak, mivel mindkettő összekapcsol egy távoli számítógéppel, de döntő jelentőségű annak meghatározása, hogy mi különbözik a kettőtől.

A proxyk olyan szerverek, amelyek a “közvetítő” szerver és távoli számítógép között. Csatlakozhat a geo-specifikus szerver, majd csatlakozzon a webhelyhez. A proxy segítségével a böngésző forgalma úgy tűnik, mintha a távoli számítógépről érkezne, és nem a tiéd.

A meghatalmazottak jó munkát végeznek a webhelyekhez és a tartalomhoz való hozzáférés korlátozásainak megkerülése, de bár elrejtik az IP-címét, rosszul végzik a névtelenséget és a védelmet. A VPN-ek nagyon hasonlítanak a proxykhoz, de jobb munkát végeznek a személyazonosság elrejtésében és a bizalmas információk biztonságban tartásában.

Jellemzők

A legfontosabb annak megállapításához, hogy a VPN megfelelő-e az Ön számára, az, ha alaposabban megvizsgálja annak jellemzőit. Noha számos funkciót fel kell fedezni, megvizsgálunk néhány olyan funkciót, amelyet az ügyfelek a legjobban keresnek. Megbeszéljük is Az érvek és ellenérvek, valamint röviden érintse meg a árképzés és támogatás hogy meg tudja állapítani, hogy a Hoxx VPN megfelelő-e az Ön számára.

Egyszerű használat

Ha a VPN-t nehéz telepíteni és használni, vagy több kérdése van, mint amennyit indított, valószínűleg rossz jel. Még akkor is, ha technikailag jártasnak tartja magát, a VPN használata nem lehet túl nehéz.

Könnyű használat Hoxx VPN - Forrás: Shutterstock.comKönnyű használat Hoxx VPN – Forrás: Shutterstock.com

Mint sok VPN, a Hoxx regisztrálása és telepítése viszonylag egyszerű. Letölthet egy böngészőbővítményt vagy VPN-t asztali vagy mobil eszközéhez. A bővítmény telepítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a webáruházát (például a Chrome-ot), megtalálja a bővítményt, kattintson a „telepítés” és a „bővítmény hozzáadása” gombra.

Ha regisztrálni szeretne a Hoxx-ra, lépjen a hivatalos webhelyre, töltse le és nyissa meg a szoftvert és kattintson “Hozzon létre egy fiókot.” A regisztráció után kap egy e-mailt a Hoxx-tól és egy véletlenszerű jelszót. Jelentkezzen be e-mail címével, véletlenszerű jelszavával, majd kövesse az onnan következő lépéseket. Ami a regisztrációt és a telepítést illeti, a folyamat egyszerű és egyértelmű.

Többplatformos opciók

A Hoxx VPN olyan általános platformokat támogat, mint pl ablakok, Mac, Android, iOS, Króm, és Firefox. Böngészőbővítményeket kaphat a Chrome és a Firefox böngészőkhöz, és állítólag az Opera böngészője is készül.

Többplatformos opciók Hoxx VPN - Forrás: Shutterstock.comTöbbplatformos opciók Hoxx VPN – Forrás: Shutterstock.com

Az egyik szép dolog a böngészőbővítményekben, hogy azok ne foglaljon túl sok helyet, vagy vegye át a böngésző menüjét. Csak kövesse az egyszerű letöltési és telepítési utasításokat (amint azt korábban megjegyeztük), és a Hoxx kényelmesen elérhető, ha használni szeretné a VPN-t.

A böngészőbővítmények a jó lehetőség kezdőknek akik csak alapvető IP-címvédelmet szeretnének, ez az egyik oka annak, hogy a Hoxx inkább proxy, mint VPN.

Szerezze be a Hoxx VPN-t

Adatvédelem és biztonság

Magánélet az egyik fő ok, amiért az emberek VPN-t keresnek; szeretnék tudni, hogy privát módon böngészhessenek az interneten anélkül, hogy felfednék az IP-címüket vagy bármilyen más személyes információ, amely rossz személy kezébe kerülhet.

Adatvédelem és biztonság Hoxx VPN - Forrás: Shutterstock.comAdatvédelem és biztonság Hoxx VPN – Forrás: Shutterstock.com

Míg a Hoxx elrejtheti IP-címét, titkosítása nem túl erős, és néhányan még annak is hívnák “lejárt.” A Hoxx versenytársai közül sokan használják AES 128 vagy 256 bites titkosítás, amelyek a legjobb besorolásúak és “katonai rendfokozat.” Hoxx használja 4096 bites titkosítás, ami korábban a szabvány volt, de a kutatók több mint öt évvel ezelőtt képesek voltak feltörni a titkosítást.

A Hoxx nem engedélyezi az illegális tevékenységet vagy a szolgáltatással való visszaélést, ami érthető, de ennek eredményeként, naplózza az információkat. Mielőtt úgy dönt, hogy a Hoxx-ot VPN-ként használja, elengedhetetlen, hogy megnézze annak adatvédelmi irányelveit.

A házirend kiterjed milyen információkat gyűjtenek és hogyan használják fel. Bár szép, hogy a Hoxx őszinte a naplózásával kapcsolatban, valójában nem felel meg annak, ami egy VPN-nek állítólag (névtelen).

Ez önmagában arra készteti Önt, hogy válasszon egy olyan VPN-t, mint az Expressvpn vagy a Nordvpn, akik kiemelkedő adatvédelemmel rendelkeznek, nem korlátozzák a torrentezést és nem vezetnek naplót.

Sebesség és megbízhatóság

Számos sebességteszten a Hoxx a távolságtól számított az átlagosnál jobb arány a jelentős lassulásokhoz. Ne feledje, hogy a VPN sebessége nagymértékben függ attól, hogy hol tartózkodik, melyik kiszolgálót választja, és egyéb tényezőktől.

Sebesség és megbízhatóság Hoxx VPN - Forrás: Shutterstock.comSebesség és megbízhatóság Hoxx VPN – Forrás: Shutterstock.com

A Hoxx megbízhatósága vegyes kritikákat kap, mert nehéz azt mondani, hogy az elavult biztonságú lassú VPN „megbízható”. Nincs beépített kill-switch, és a elavult titkosítás valószínűleg veszélybe sodorja az Ön IP-címét és egyéb személyes adatait. Megbízható-e? Nem igazán.

Néhány előny és hátrány

Most, hogy megnéztünk néhány funkciót, merüljünk el a a Hoxx előnyei és hátrányai.

Mit szeretünk a Hoxx-ban

 • Könnyen kezelhető
 • Böngészőbővítmények
 • Megfizethető tervek (lásd az árképzési részt)
 • Nagyszámú szerver

Mit szeretünk a Hoxx-banMit szeretünk a Hoxx-ban

Szerezze be a Hoxx VPN-t

Amit nem szeretünk

 • Elavult titkosítás
 • Nem engedélyezi a torrentezést
 • Nincs kill-switch
 • Nem működik együtt Netflix vagy más streaming webhelyek
 • Naplózza a tevékenységet és egyéb információkat
 • Lassú sebesség összességében
 • Kétséges megbízhatóság

Amit nem szeretünkAmit nem szeretünk

Árazás

A Hoxx ingyenes számlával és prémium számlával rendelkezik. A prémium számla 1,99 dollárnál kezdődik. Mindkét fiók számos funkciója megegyezik. Ha érdekli a Hoxx, és többet szeretne megtudni az árazásáról, le kell töltenie és regisztrálnia kell.

Hoxx VPN árazásHoxx VPN árazás

Támogatás

A Hoxx ügyfélszolgálata korlátozott. Van egy átfogó GYIK szakasz, és ha szüksége van az ügyfélszolgálatra, küldhet egy e-mailt.

Támogassa a Hoxx VPN-t - Forrás: Shutterstock.comTámogassa a Hoxx VPN-t – Forrás: Shutterstock.com

Ítéletünk

A Hoxx nem az első választásunk, amikor VPN-t keresünk. Bár megfizethető (az ingyenes terv mellett), mi küzdeni azért, hogy jó dolgokat találjon mondani a szolgáltatásról. Ha a VPN frissítette a biztonságot, nem volt naplózási házirendje és jobb az ügyfélszolgálata, akkor szívesebben ajánljuk a VPN-t.

Ítéletünk a Hoxx VPN-hez - Forrás: Shutterstock.comÍtéletünk a Hoxx VPN-hez – Forrás: Shutterstock.com

Összességében azt hagytuk, hogy alulmaradtunk Hoxx-szal. Tekintettel az összes olyan tulajdonságra, amely jobb lehet, azt gondoljuk más VPN-ek lényegesen jobban teljesítenek, mint a Hoxx VPN.

Szerezze be a Hoxx VPN-t

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me