Nemrég időt szántunk a felülvizsgálatra ibVPN, amelyek hozzájárulhatnak személyes adatainak védelméhez az internet böngészése során. A cég napjainkig több mint egymillió ügyfélnek nyújtotta szolgáltatásait. Az alábbiakban bemutattuk a termék bontását, hogy meghatározhassa, megfelel-e Önnek.

ibVPN áttekintésibVPN áttekintés

Mi az ibVPN?

A cég honlapja szerint:

„Az ibVPN egy magántulajdonban lévő vállalat, amely semmilyen módon nem kapcsolódik befektetési alapokhoz, tárhelyhez, adatbányászathoz vagy más olyan felhasználókhoz, akik érdekeltek a felhasználói adatok feldolgozásában.” IbVPN Team, ibVPN csapat

A cég Romániában található. Az ibVPN az kompatibilis egy sor készülékkel, beleértve:

  • ablakok
  • Mac
  • Linux
  • iOS
  • Android
  • Google Chrome kiterjesztés
  • Opera kiterjesztése
  • Firefox kiegészítő

Ez a VPN a intelligens DNS és Proxy. Az ügyfelek akár öt eszköz egyszerre amikor ezt a szolgáltatást használja. Az ibVPN-t használók kiválaszthatnak egy olyan kiszolgálót is, amely a legjobban megfelel az igényeiknek.

Az ibVPN kompatibilis egy sor eszközzelAz ibVPN kompatibilis egy sor eszközzel

Például a felhasználók választhatnak szerverek TOR-ra optimalizáltak VPN, DoubleVPN és P2P forgalommal. A felhasználók külön IP-címet kapnak, amelyet más vásárló nem használ.

A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák az igényeiknek leginkább megfelelő alagút protokollt. A felhasználók megkapják Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítás.

Előnyök

Alapos ibVPN felülvizsgálat után megállapítottuk, hogy van nagyon tetszik a szolgáltatás. Bár nem gondoljuk, hogy a legjobb vpn listánkra tartozik.

Nincs adatnaplózás

Az egyik első dolog, ami kiemelkedett előttünk, az volt Az ibVPN nem naplózza a felhasználói adatokat. Az ibVPN ezt rögzítette a Szerződési Feltételeiben. Az ügyfelek bízhatnak abban, hogy a vállalat az nem gyűjt adatokat és nem ad el harmadik félnek, ami gyakran más VPN-szolgáltatók esetében is jellemző.

Tehát az ibVPN egy nem naplózott vpn szolgáltatás.

Nincs adatnaplózás ibVPN - Forrás: Shutterstock.comNincs adatnaplózás ibVPN – Forrás: Shutterstock.com

Elkötelezettség a biztonság iránt

Lenyűgözött minket az a tény is, hogy az ibVPN ilyen mértékben elkötelezte magát a biztonság és a magánélet mellett, függetlenül attól, hogy ki használja a terméket. Például, OpenVPN általánosan ismert a rendelkezésre álló legjobb vpn protokoll.

Elkötelezettség a biztonság ibVPN iránt - Forrás: Shutterstock.comElkötelezettség a biztonság ibVPN iránt – Forrás: Shutterstock.com

azonban, nem nagyon működik iOS-eszközökön. Az ibVPN lehetővé tette a felhasználók számára a protokollok megváltoztatását. Ez a képesség biztosítja, hogy a VPN szolgáltatás jól működjön, és az ügyfelek adatait is biztonságban tartja.

Hasonlóképpen, Előfordulhat, hogy az OpenVPN nem működik olyan jól régi számítógépeken. Védheti adatait, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ. És a vállalat különféle beállítási útmutatókat biztosít, amelyek segítenek az egyikről a másikra váltani.

Képesség a Netflix megtekintésére & Torrentek letöltése

Sokan használják a VPN-eket a Netflix és más video streaming webhelyek megtekintésére. Ez lehetővé teszi az egyének számára, hogy hamisítsák a helyüket, hogy hozzáférhessenek egy szélesebb körű tartalomhoz, amelyet általában a földrajzi korlátozások miatt blokkolnak. Sajnos a Netflix elkapta ezt a szelet és telepített egy blokkolót, amelyet kifejezetten a VPN-ek blokkolására terveztek. azonban, A Netflix blokkolója nem bolondbiztos. Nem talál minden VPN-t.

Képesség a Netflix ibVPN megtekintésére - Forrás: Shutterstock.comKépesség a Netflix ibVPN megtekintésére – Forrás: Shutterstock.com

Amikor teszteltük az ibVPN-t, rájöttünk, hogy lehet hozzáférés a Netflixhez egy sor szerveren. Nem minden szerver engedte meg, hogy ezt megtegyük, de a többségük igen.

Támogatja a torrentolást is, bár a gyorsaság miatt nem a legjobb VPN-ekkel rendelkezünk a torrentlisták számára.

Hátrányok

Bár nagy hatással volt ránk az ibVPN felülvizsgálatunk során, a dolgok nem voltak tökéletesek. Néhány dolgot szeretnénk javítani.

Gyenge teljesítmény

Bármikor, amikor VPN-t használ, a teljesítmény lassulására számíthat. Egyes VPN-ek azonban jobbak, mint mások. sajnálatos módon, Az ibVPN nincs a csúcs közelében. Az ibVPN felülvizsgálatunk során összehasonlítottuk a szolgáltatást a különböző alapadatokkal, hogy megállapítsuk, mennyire jól halmozódik fel. 97 Mbps letöltési és 55 Mbps feltöltési benchmarkot használtunk.

Gyenge teljesítményű ibVPN - Forrás: Shutterstock.comGyenge teljesítményű ibVPN – Forrás: Shutterstock.com

Amikor teszteltük az ibVPN-t egy európai szerveren, a letöltési sebességünk kb 65 Mbps, és a feltöltési sebességünk nagyjából 41 Mbps volt. Amikor az Egyesült Államokban található szerveren teszteltük a szolgáltatást, a letöltési sebesség enyhén zuhant 15 Mbps, míg a feltöltési sebesség 13 Mbps-ra süllyedt.

Egyszerű használat

Bár az ibVPN számos funkciót kínál, túl nagy kihívást jelenthet annak, aki nem rendelkezik sok technikai tapasztalattal. Ez a VPN-szolgáltatás nem kezdőknek készült. Ehelyett a legjobb azok számára, akik rendelkeznek tapasztalattal a VPN-termékek használatával. Az ibVPN felülvizsgálatakor kissé kihívást jelentett a szolgáltatás használata.

Könnyű használat ibVPN - Forrás: Shutterstock.comKönnyű használat ibVPN – Forrás: Shutterstock.com

Árazási információk

Számos lehetőség közül választhatnak az ügyfelek az ibVPN vásárlásakor. A termék nem ingyenes, bár a vállalat valóban kínál a 24 órás próbaidőszak.

Árazási információk ibVPNÁrazási információk ibVPN

Az ügyfelek megvásárolhatják a Végső VPN körülbelül havi 11 dollárért. Ha éves előfizetést rendelnek, a költségek havi 4,83 dollárra vagy évi 58 dollárra csökkennek. Az ügyfeleknek lehetőségük van feliratkozni hathónapos lépésekben is. Ez körülbelül havi 7 dollárba vagy évi 86 dollárba kerül. Ez a terv olyan ügyfelek számára nyújt korlátlan sávszélességet és öt egyidejű kapcsolatot.

A felhasználók választhatnak egy Standard VPN-t is, amely nem biztosít hozzáférést a SmartDNS-hez. Ez a terv körülbelül 37 dollárba kerül évente vagy 5 dollárba havonta. Az ügyfelek szintén csak egy kapcsolathoz férnek hozzá öt helyett.

Végső ítélet

Ha az ibVPN jobb teljesítménysebességet kínálna, ez lenne az elérhető legjobb minősítésű VPN-szolgáltatások egyike. Nagyon értékeltük az olyan dolgokat, mint a naplózási tilalom, azzal együtt, hogy a Netflix-szel működött.

Az ibVPN jogerős ítélete - Forrás: Shutterstock.comAz ibVPN jogerős ítélete – Forrás: Shutterstock.com

A tény, hogy a az ügyfelek testre szabhatják a VPN-élményt hatalmas plusz. Megállapítottuk, hogy ez egyszerűsített élményt nyújtott, függetlenül attól, hogy milyen típusú eszközt használtunk.

Összességében azt gondoljuk, hogy csak annyi jobb választás van, mint az ibvpn. Ilyen például a Cyberghost, a Nordvpn, a Surfshark stb. Mielőtt döntene erről a VPN-ről, győződjön meg róla, hogy összehasonlítja néhány más általunk ajánlottal.

Hivatkozások

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me