A VPN kiválasztásakor végtelen lehetőségek állnak rendelkezésre. A legnépszerűbbek találkoznak a a számítógép többsége felhasználóé igények de talán nem mindenki.

Itt található az Ivacy VPN áttekintése 2020-ra. Az alábbiakban mindent megtudhat, amit erről a szolgáltatásról tudni kell.

Nem sok ajánlást lát a célalapú szervereken, mint amilyen a legjobb folyó vagy nagyvállalatok. A legtöbb VPN-szolgáltatások ne így forgalmazzák magukat, de Ivacy egyedi. Az Ivacy áttekintésünk mélyrehatóan áttekinti az Ivacy, a VPN opció nem olyan ismert, mint a többiek.

Ivacy jellemzői

Ivacy bebizonyította, hogy ez egy kítűnő választás megalakulása óta az elmúlt évtizedben egy VPN számára. A társaság átalakította árait, hogy a megfizethetőbb lehetőség ami sok ember számára be van jelölve. Először is, az Ivacy rendelkezik egy szépen megtervezett felülettel, amelyet egyesek összehasonlítanak HotSpot pajzs.

VPN opciók

Az Ivacy ben alakult 2007 és azon alapul Szingapúr. A helyszín egyedülálló a szolgáltatáshoz. Az Ivacy elsődleges VPN-beállításai a dedikált IP, a Smart Connect, a streaming, a feloldás és a letöltés.

Smart Connect a tipikus VPN-kapcsolat. Ez lehetővé teszi a helyek kiválasztását város vagy ország szerint. Az Egyesült Államoknak van 12 városi helyszín, de a legtöbb más országban 1 és 3 közötti lehetőség van.

Az Ivacy VPN-beállításai - Forrás: ShutterStock.comAz Ivacy VPN-beállításai – Forrás: ShutterStock.com

Folyó segítségével választhat kapcsolatot tevékenység vagy ország. Ezek a következők szerint vannak felsorolva csatornák és tartalmazza Hulut, Netflix, Amazon Prime, nagy mennyiségű tengerentúli tartalom, és néhány nagyobb tévéhálózatok.

Ivacy használja Biztonságos letöltés mert P2P letöltések és hagyományos programok és fájlok letöltése. Nincs korlátozás adatátvitel. Az Ivacy-nek van egy további funkciója, amely után kutat rosszindulatú a letöltéseknél, ami fantasztikus bónusz. Ivacy tervezte a Feloldás funkció megkerülni a nemzeti és vállalati tűzfalak ez akadályozhatja bizonyos tartalmak elérését.

Néhány ember arról számolt be, hogy problémát jelent a VPN értesítés nélkül. Egyéb szolgáltatások nyújtják a előugró értesítés amikor leesik, de Ivacy nem.

Szolgáltatások és szolgáltatások

Ivacy-nek van néhány hihetetlen biztonsági és adatvédelmi funkciók amiről később beszélünk. Ez a VPN rendelkezik Mac, iOS, Windows és Android alkalmazásokkal. Ugyancsak tartalmaz útmutatásokat az Ivacy futtatásához útválasztókon, Roku, Linux, Kodi szoftvereken (házimozi) és a csatlakozáshoz játék konzolok mint például az Xbox és a PlayStation. Az Ivacy utasításokat is tartalmaz az intelligens tévék számára.

Az Ivacy jellemzőinek áttekintéseAz Ivacy jellemzőinek áttekintése

Az Ivacy osztott alagutat is kínál, így néhány alkalmazást futtathat a saját oldalán rendes IP-cím és mások a VPN-en keresztül. A vállalat azt állítja, hogy elsőként vezette be az osztott alagutat 2010.

Egy másik nagyszerű tulajdonság, hogy csatlakozhat akár 5 eszköz egyidejűleg ami elég szabványos a VPN-eknél. Szerverei kifejezetten erre vannak optimalizálva P2P sok országban, beleértve a Egyesült Királyság, Kanada és az Egyesült Államok.

Ennek a VPN-nek is van nincs korlátozás a szerveren kapcsolás és sávszélesség. Más népszerű VPN-ekhez képest az Ivacy nem rendelkezik annyi hellyel vagy szerverrel. Mégis van több mint 1000 szerverek be 50 különböző ország val vel 12 000 IP-cím. A szerverek helyét a weboldalán láthatja.

Ivacy weboldalIvacy weboldal

Az Ivacy kiváló ügyfélszolgálatot nyújt a nap 24 órájában, a hét minden napján, külön támogatást nyújt, beleértve a problémajegy-rendszert, az élő csevegést, az e-mailt és a közösségi média támogatását. Nem sok VPN kínál ennyi ügyfélszolgálatot. A támogatás az egyik legelőnyösebb tulajdonsága.

Az Ivacy online erőforráskönyvtára hasznos információkkal szolgál a hibaelhárításról és a VPN szolgáltatás használatának megkezdéséről. A megadott információk kiválóak kezdőknek vagy azoknak, akik ismerik a VPN hálózatokat.

Van még egy blog informatív tartalommal mindenről kezdve torrentezés javasolt útmutatókat a Facebook számára az Egyesült Királyságban.

Az Ivacy előnyei és hátrányai

Az Ivacy előnyei és hátrányai - Forrás: ShutterStock.comAz Ivacy előnyei és hátrányai – Forrás: ShutterStock.com

Előnyök:

  • Kiváló 24/7 ügyfélszolgálat
  • Több protokoll
  • Hasított alagút
  • Nincs napló
  • Gazdasági ár

Hátrányok:

  • Kevesebb szerver, mint más VPN-szolgáltatások (például Nordvpn, Surfshark és mások)
  • Kevésbé elérhető helyek

Biztonság és adatvédelem

Mint más VPN-szolgáltatások, Az Ivacy sok országban foglalkoztat embereket. Titkos, hogy kik a legfelsõbb vezetõi. PC Magazine a cég szóvivőjével beszélt erről az ügyről, és a megjegyzésük az volt,

„A felső vezetés inkább titokban tartja az identitást, mint más játékosok tették. A VPN-szolgáltatók olyan kritikus büntetőeljárásokban vesznek részt, amelyek károsíthatják személyes biztonságukat. Ezért inkább azt tanácsolják, hogy mindenki biztonsága és a folyamatos üzleti tevékenység érdekében alacsonyabb profilot tartson. ”Ivacy szóvivő, IvacyIvacy szóvivő

A vállalat adatvédelmi irányelvei ezt követelik a munkamenet naplózása vagy forgalmi adatok. Az egyetlen információ, amelyet gyűjt, bármilyen sikertelen bejelentkezési kísérletek, az ország, ahonnan csatlakozik, és a sávszélesség összesített használata. Az egyetlen információ, amelyet az Ivacy megkövetel tőled, az az email cím, és a cég ezt kiiktatja 1 év tevékenység után.

Az Ivacy biztonsága és adatvédelme - Forrás: ShutterStock.comAz Ivacy biztonsága és adatvédelme – Forrás: ShutterStock.com

Ivacy sokakat elfogad szokásos fizetési típusok, és használatát is lehetővé teszi kriptovaluta névtelenül fizetni. Kill kapcsolója levágja a Internet kapcsolatot, ha felfedezi, hogy szivárgás van. A bírálók arról számoltak be, hogy ez legtöbbször működött, de találtak olyan eseteket, amelyek nem.

Ön mindig irányíthatja a VPN-élményét. Ivacy-vel, hackerek nem férhet hozzá az eszközéhez, és RIAA, és MPAA nem tudja követni. A ti ISP nem látja VPN-tevékenységeit; ezeket a tevékenységeket senki sem vezetheti vissza eredetükre. Az egyik legjobb előny, hogy teheti a földrajzilag korlátozott csatornák közvetítése.

Az Ivacy többféle protokollal is rendelkezik a különböző tevékenységekhez, és számos olyan leggyakoribbat tartalmaz, mint az L2TP, PPTP, IKEv2, SSTP és a nyílt VPN. Rendelkezik a forradalmi Stealth protokollal is. Mert fokozott biztonság, Az Ivacy katonai besorolást használ 256 bites titkosítás és néhány első osztályú biztonsági protokollok.

Menj az Ivacy-hez

Sebesség, megbízhatóság és teljesítmény

Az ivacy korlátlan sebességet és 99 százalékos üzemidő. A BBC iPlayer, a Hulu, a Netflix és más csatornák elérésekor pufferelés és késés nélkül streamelhet, amit nem mindig könnyű elérni.

Az Ivacy jó, de nem a legjobb sebességgel rendelkezik. A sebességteszteket végző bírálók felfedezték, hogy a szolgáltatás tartotta az átlagot Az alapsebesség 38 százaléka 5 különböző országban. Ausztrália nem volt túl gyors, de Japán és az Egyesült Királyság gyors volt. Az Egyesült Államok és Németország is erősen tartották magukat.

Nagyszerű streaming, megőrzött sebesség és kiváló teljesítmény az Ivacy által. - Forrás: ShutterStock.comNagyszerű streaming, megőrzött sebesség és kiváló teljesítmény az Ivacy által. – Forrás: ShutterStock.com

A nagyszerű streaming, a megőrzött sebesség és a kiváló általános teljesítmény szemlélteti az Ivacy megbízható szolgáltatását.

Néha, amikor egy VPN szolgáltatás rendelkezik kiváló ügyfélszolgálat és kevesebbe kerül, a teljesítmény és a megbízhatóság szenved. Ivacy esetében azonban nem ez a helyzet. Az Ivacy-t tesztelő bírálók csak a pár hiba és ezek nem sokáig tartottak.

A kiszolgálók száma és elhelyezkedése biztosítja, hogy az ügyfelek ne tapasztaljanak ilyet állásidő. A korlátlan sávszélesség szintén hozzájárul az Ivacy megbízhatóságához.

Árazás

Ivacy-nek van gazdaságos árak és mint más VPN-szolgáltatások, minél hosszabb az előfizetés, annál jobb lesz a kedvezmény. Választhat egy hónapról hónapra szóló tervet Havonta 9,95 USD.

Az Ivacy havi és éves gazdasági terveiAz Ivacy havi és éves gazdasági tervei

1 éves előfizetéssel is rendelkezik Havonta 3,33 USD vagy 2 éves terv, amely megegyezik Havonta 2,25 dollár. Ez az egyik legolcsóbb VPN-szolgáltatások. A cég nemrégiben felülvizsgálta árait, és korábban még nem is volt ilyen drága.

Ivacy-nek van 2 pénzvisszafizetési garancia. Ha a havi tervet választja, akkor van egy 7 napos pénzvisszafizetési garancia. A 2 éves előfizetés biztosítja a 30 napos pénz-visszafizetés ígéret.

Végső gondolatok

Az Ivacy tisztességes, de nem ez a legjobb szolgáltatás odakinn. Bár az árazás jó, nem a legolcsóbb. Hiányzik a szerverek száma is a legjobb versenytársakhoz képest.

Szeretjük azt a biztonságot és magánélet kritikusak Ivacy számára. Biztosítja az adatvédelem védelmét azáltal, hogy nem vezet naplót a felhasználói információkról és tevékenységekről. Ivacy biztosítja több protokoll a felhasználók különféle tevékenységeihez. Van egy ölés kapcsoló a névtelenség biztosítása, ha a kapcsolat megszakad.

Ivacy utolsó gondolatok - Forrás: ShutterStock.comIvacy utolsó gondolatok – Forrás: ShutterStock.com

Streamelje a földrajzilag blokkolt tartalmat, és töltse le az összes kívánt fájlt. Van még nincs sebességkorlátozás ha az előfizető csatlakozik az egyikhez Ivacy szerverei.

Több mint 15 nagyszerű funkcióval és 200 000 ügyfél, Ivacy megmutatta versenytársak hogy ez egy olyan erő, amellyel számolni kell.

Azonban továbbra is olyan szolgáltatással járnánk, mint az Expressvpn vagy a Nordvpn az Ivacy felett, a hét bármely napján.

Hivatkozások